Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék váltani 360ról Onera
Budapesten hol lehet most legolcsóbban ref. gépet venni esetleg még be is számítanák a 360st?
Előre is kösz
Üdv -
Jovanny2
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Rögtön megadja a 100000 kreditet. Legalább elindítottam a játékot, ha már megvettük annak idején elővételben.

-
KD6-3.7
őstag
en meg nem jutok a kontrollerhez, mert baratnom allandoan az Unravel-t tolja. Nem rossz kis jatek!szepek a zenek, grafika, sokszor elgondolkozunk (segitek neki azert...)
-
StLui
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Az hagyján, én egész múlt héten sem játszottam, mert annyira leköti egy új őrület a gondolataimat, hogy egyszerűen nem érdekel. De az meg szinte bosszant, hogy ott ketyeg a gold, az ea acces, és a fiam sem használja hetek óta, mert inkább játszik a telefonon, tableten
Ha már jástzik, legalább miért nem a jobbon játszik!? -
lacy86
addikt
Mai nap nem tudtam jatszani ...
Pedig ugy terveztem, hogy tolok egy kis autoversenytTudom nem hasznos info de azert leirom

-
hackeeeee
Jómunkásember
Majdnem nyomtam a csengőt.. Nem nagyon akaródzott sikerülni az SGD gift card beváltása.. De végül gépen megoldottam.
Gears 4, jövök.
Ezzel + a forzával elleszek addig, amíg nem lesz olcsóbb a BF1. 
-
lacy86
addikt
Szeretnek NAGY koszonetet mondani FOXhun kolleganak, aki megajandekozott 1havi EA Access koddal!

Koszonom szepen!

( Szimplan csak azert mert irtam, hogy mi is ez pontosan )
-
okibots
aktív tag
-
szandra1988
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi
Petronas44 Neked is! -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
szandra1988
üzenetére
FM5-6, Trackmania Turbo.
Megint egy rendszerhiba..
Csodálatos. -
szandra1988
tag
Tudnátok nekem mondani olyan autós játékot, amit osztott képernyőn tudunk játszani ketten?
Kiderült közben az egy havi ingyen live kérdés is, azt mondja a support, hogy valami rendszerhiba van.
-
Bazsi1987
őstag
Hivatalos red dead redemption 2 2017-be!!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
Most ez komoly, hogy telefonon elinditottam egy videót, kiakartam küldeni külső megjelenítésre az xboxra, erre behoz egy programot, hogy TV&Videos és az én térségemben nem támogatott.. Hát vicc. Mitől vagyok én alsóbn rangú, hogy az én térségemben nem támogatott ez a program? Youtube az megy, de annak meg ótvar szar a minősége. Főleg, hogy bekrepalt a PC-m, jó lett volna megnézni xboxon is a videót. A másik meg a groove music, hogy az se megy.
Hogy lehet ezeket működésre bírni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok mondani XO-ra scifi túlélő-horrort? Mint PS4-en a SOMA pl. (Alien megvolt)
(#83369) Rathrol
Megvolt, de az amúgy sincs XO-ra, csak az első rész van BC-ben.
-
pelenka35
őstag
Belelkezdek gow2-be .Kíváncsi vagyok sok pozitív értékelést kapott itt mostanában.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
és frankdelgado: Köszi a válaszokat.

-
frankdelgado
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Letöltőkód.
-
Lahorva
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az XBOX360-as gyári headset összehozható-e az XBOX One kontrollerrel? Vajon egy sima jack átalakítóval működne? Előre is köszi! -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Kód jár hozzá.
eL Geri: Ha a Forzával szenvedsz néha, akkor a Dirt nem Neked való.
Egyébként tényleg nagyon kevés tartalom van benne. -
Stauffenberg
nagyúr
Aki vásárolt már Xbox One S + Battlefield 1 bundle csomagot, az meg tudja mondani, hogy accounthoz kötődő letöltőkód vagy dobozos játék van mellé?
Köszi!

-
eL Geri
őstag
Talán asszonnyal coop műfajban jó lehet ez a Lara Croft and the Temple of Osiris
De úgyse tudom rávenni
Egyedül meg azért nem érdekel! -
adrian94
őstag
Hogy raknak fel zenei klipeket úgy mintha gameclip-ek lennének ?
Csomó zenés videót látok de köze nincs a játékokhoz 
-
Bogyi007
veterán
válasz
gianni85
üzenetére
Nem siettem...

Hajnal 1-ig toltuk a Gears kampányt. És negyed ötre mentem dolgozni..
Act 3-4 kezdésnél járunk nettó játékidőben három és félóra. Csak annyit mondok aki erre 7 pontot adott az nem volt észnél...
Stimmel itt minden kérem szépen! Írtátok páran hogy Slimen a HDR mód és a picit módosított órajelnek köszönhetően még szebb a játék.
Még ennél is?!Nagyon elégedett vagyok a játékkal. Délután folytatása következik...
Prologus külön piros pont a játéknak!

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nayrobi
őstag
-
Alien83
senior tag
Ha érdekel valakit Halo 5 Digital Deluxe 5200ft.
Én közösködnék valakivel.

-
eL Geri
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Hát én játszottam pár percet tegnap, pont emiatt az akció miatt... de nem vettem észre semmilyen jutalmat

(De a hiba valószínűleg bennem van
) -
szilchi
őstag
Üdv.Rendelt valaki már játékot a Game.co.uk-ról? Rendeltem 3-at Xbox One-ra,azt írták 3-6 nap a kiszállítás (munkanap).De már 10 napja várom
.Vagy ennél több is lehet? -
lacy86
addikt
Bulikavagyok!
Elvileg beleptem a club-ba
Valami ilyesmi volt 😂😂 -
MrPeekaboo
senior tag
Aki bármelyik platformon október 19-én reggel 9-ig (CEST) játszik a Rise of The Tomb Raider-rel, az 100k játékbeli credit-et kap, amit expedition card csomagokra költhet.
-
birorichard
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Sikerült, letöltötte, mire hazajöttem!

-
-
-
melan
senior tag
Sziasztok! Egy lehet láma kérdés: megvettem a Halo: The Master Chief Collection-t, és szeretnék local multiban játszani botokkal. Hogyan lehet beállítani, vagy a Haloban nem lehet? Ha nem sem nagy gond, a gyerekkel co-opban toljuk a campaignokat, csak kérdezem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Integrator
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Kicsit sem bántam meg. Egyik legnagyobb okosság volt, ami lehetett.

-
feco93
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van két xbox one.
Egyiken van gold és ea előfizetés is. Ez legyen az A.
Másikon nincs semmi előfizetés. Ez legyen B.Első hozzászólásbán található leírás alapján homolutuk. Viszont B gépen csak azok a játékok jelenke meg amit én már az A -val letöltöttem. S amik vannak ingyenes játékok azt a B gépen csak akkor jelenik meg ha én az A -val letöltöm. S ugyan ez igaz a EA előfizetésre is. Esetleg ötlet hogy mit rontottunk el?
Előre is köszönöm a segítséget!

-
lacy86
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Te kis Richy Rich 😂
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bogyi007
veterán
Szűk két óra múlva végre én is kezdhetem a Gears4 kampányt cimbivel. Nyami!

-
birorichard
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Na, ne már.
Ne kísérts. Így is már egy kisebb ország éves költségvetését elköltöttem a boxra meg játkékokra. -
Integrator
aktív tag
Végre a kezemben az XBOX Elite kontroller. Hát mit ne mondjak, ég és föld.

-
red6t6
tag
válasz
birorichard
üzenetére
+ 10% kedvezmény az EA játékok áraiból.
-
lacy86
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Anniyra nem tunik veszesnek
Lehet beprobalom kovetkezo honapbanKoszi 👍
-
birorichard
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
Nem, tulajdonképpen havi fix összegért használati jogod van az EA x számú és című játékra, amikkel csak akkor és addig tudsz játszani, amikor és amíg előfizetője vagy.
Nézd meg, mik vannak benne, csak vigyázz, mert van már pc-n is (Origin acces), a kínálat viszont különbözik.
Év végéig állítólag bekerül a UFC 2, az alap Battlefront, meg még valami, az nem jut eszembe. Egy próbát mindenképpen megér szerintem, legalább a single játékokat végigvinni belőle, de talán multihoz is, ha egy évnél tovább nem szoktál egy game-re rákattanni (egy év előfizetés ~6000 ft).
-
lacy86
addikt
Ez az EA Access is olyan mint a live?
-
pzstm
titán
nah megvan az infó Red Dead-ről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha már jástzik, legalább miért nem a jobbon játszik!?

Ezzel + a forzával elleszek addig, amíg nem lesz olcsóbb a BF1. 

Csodálatos.

.Vagy ennél több is lehet?

l.skywalker
IntelKiller7