Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Társkereső rovatunk következik.

XO Home partnert keresek, mivel még új tulaj vagyok így nincs még digitális játékom.
A közösen vásárolt játékok, nyugodtan mehetnek a partner profiljára.Röviden ennyi. Várom a jelentkezőket.

-
Dreimus
senior tag
Amennyiben jól számolom ez a 3. és egyben utolsó ismeretlen bundle csomag

-
pCarsHungary
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Sziasztok Mindenkinek!
Igen, kijött már a patch. Sok szemmel látható változást nem hozott a játékban, inkább csak a kisebb-nagyobb stabilitási gondokat javították.
Ha gondolod, akkor minden este tartunk az éppen aktuális heti futamunkra szabadedzést általában 18 órától, de igazán fél8-8 körül szokott beindulni a buli.
Pillanatnyilag 3 kontrollereseünk van, a többiek mind kormánnyal mennek (nem rosszul!
) ha gondolod 18-19 órától legyél online és behívunk a lobbyba, ahol kérhetsz tanácsot a kormánybeállítást illetően, illetve autó beállításban is tudunk segíteni.Aktuális futamunk az Oschersleben GP-n lesz GT3 autóval. A játékban állíts dátumnak 2015. Okt. 4-e 17:00-t. az időjárás pedig clean-light cloud. Nah itt fut most a mezőny eleje 1:28:5xx és 1:29:5xx között!
Este szívesen látunk bárkit köreinkben, még akkor is ha csak szeretné valaki megismerni a csapatlégkört és az alapján eldönteni, hogy merre tovább! A szabadedzéseink egyben "nyílt napok" is mindenki számára!
Aki szeretne részt venni valamelyik nap a szabadedzésen, az legyenszives barátlistára felvenni a három Csapatvezető közül valamelyiket:
NavyFlipper HUN
Zsozsa
HaszilardÉrdeklődéseiteket előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
Project Cars Racing Hungary -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Pcre már kint van egy ideje, így simán lehet.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Ma én is elkezdem a Project CARS-os pályafutásomat. Bár elég nehezen indul, mert egy óra kormány állítgatás után sem sikerült eljutnom a célegyenes végéig Monzában!
De egyre közelebb kerülök a megoldáshoz 2 óra olvasgatás, és videónézegetés után. Az mindenesetre vicces, h simán felismeri a kormányomat (TX), de el sem tudok vele indulni alapbeállításon..
Egyébként ezek szerint már megjött a 4.0-ás patch a játékhoz boxra is?
-
-
Gtaati
őstag
Helló!
Olyat kérdeznék h ONE esetén van-e lehetőség arra bármilyen formában, hogy játék közben vagy ha be van maga a gép kapcsolva akkor adatot infókat lekérdezzünk magáról boxról pl cpu ház alaplap hőmérséklet stb?
Köszönöm!
-
krx21
nagyúr
Ha megveszem a Forza Motorsport 6 Car Pass-t, akkor automatikusan megkapom az összes jövőben megjelenő autót???
-
Def26
félisten
Köszi az infókat.
-
hitchins
őstag
Nem ertem en mindenki lehuzza ezt a R6-ot.
Nekem bejon.
Lehet hogy azert mert egyutt toljuk negyen?
Orulok hogy vegre nem sak orrba szajba szaladgalas van a palyan mint COD ban...
Mondjuk a BO3 beta egesz jo volt de sztem most inkabb rainbow six re lovok.
Mar csak azt kell kitalalnom hogy lehetne vasarolni a brazil storebol.
A gold verzio 17e nalunk meg 27.... nem mindegy.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitchins
üzenetére
Köszönjük a felajánlást. MOst már tényleg csak az nem játszik vele, aki nem akar.
Legszívesebben átadnám az én játéklehetőségemet is, de én galád aktiváltam már a kulcsom, holott naaagyon tré a játék nekem. De erre megkaptam másik fórumon hogy CoD matyi népi fazekas edény vagyok, mert itt gondolkodni, meg taktikázni köll...___________
Más:
-
hitchins
őstag
ha valaki esetleg eddig lemaradt volna az R6 betarol
R2HTJ-MT6Q7-GXHPV-FCYKW-RCD3Z
RGV29-TR7R3-DM3G7-JVVR7-33WXZ
Y3QYT-9TQR7-TQHWM-2P4WM-FDY3Z
3D6DD-HG67T-KH7K7-Y6K6V-42PJZ -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Mivel a Tomb Raidert a mult hónapban goldosként ingyen szereztem be offline nem is lehet vele játszani? Tegnap előtt kikapcsoltam a home dolgot mert pár napig nem tudok neten lenni viszont sok időm lesz játszani. Tegnap ment offline Lara ma viszont már nem akarja elinditani csak online. Ezért gondoltam erre a goldos témára. Vagy ha pár napra felfüggesztem a társammal a home dolgot akkor a neki is kell állitani a boxon vmit vagy elég csak nekem bejelölni hogy ez a saját gépem?
-
gianni85
veterán
használd az inteleket. Bármelyik random urukot elkapva (rb) majd A gomb, és akkor megismerheted bármelyik főnököt. Ilyen zöld jelzésű urukoknál meg olyan intel van, ami megmutatja a főnökök erősségét, gyengeségét. Így sikerült a játék elején egyszerre három csókát megölnöm, kettő közülük caragor-ral egyből meghalt (az egy szörny amit meglovagolhatsz), a harmadik meg egy fejbenyilazástól

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát kicsit azért csalódott vagyok, más csomagra számítottam.

Más:
A Rise of the Tomb Raider 100%-os kijátszásához 30-40 óra kell majd.
-
zzola
titán
1.5 hete jelentkeztem a new xbox preview-ra, de meg pending van. Amig nem lephetek be, ki sem tudok lepni a programbol, mert egyik mezo sem aktiv az app-ban...
-
JamesHun
addikt
majd kifejlődsz és egymás után lekaszabolod majd őket
csak kellenek az extra képességek, ahhoz meg idő kell
és sose halj meg ha lehet
aki legyőzött az előrébb lép
így hiába nyírsz ki 3-4 gyengébb vezért, ha meghalsz 4x kb ugyan ott vagy
engem az zavart (a PC-s black kiadásban), hogy néha végeláthatatlan ellenfél érkezik
Hiába gyilkolsz le egy kupacban 30-40-et, még mindig jönnek
ez főleg akkor zavaró, ha épp betoppan még egy BOSS is a adok kapok-ba -
bulikavagyok
nagyúr
Nem lehetséges,h már lejárt a kontroller garija, és ezért nem tudod hozzáadni? De valószínüleg hackeeeee tud majd Neked segíteni, mert ő most kért egy joy cserét..Eléggé megszenvedett vele, tehát nem olyan egyszerű ez..
Egyébként én is Day One-os kontrollert küldtem vissza, és egy simát kaptam vissza. Illetve visszaküldték az eredetit is, gondolom kárpótlásként.. 
orichalcos: Ez nagyon ígéretes! Eddig hidegen hagyott az új rendszer, de már kezdek ráizgulni!

-
tunkiih
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Én azért az SW-re és az NFS-re nem várok ezért min. fél évet, évet ha egyáltalán bekerül, ha érdekel valamelyik játék..
Max kiárulom idővel. 
(#50951) orichalcos: Alakulunk rendesen, de a kezdeti sztereotipiát nem lesz egyszerű "elmosni".
Nyílván nem a "hozzáértő" idétlen fanboyokra gondolok, akik leragadtak ott 2 éve hogy az xbox az sz.r és kész.. 
-
sch_a
addikt
Én vagyok béna, vagy tényleg nehéz játék ez a Shadow of Mordor?
Folyamatosan meghalok, mert állandóan körbevesz 8-10 ork. 
-
gianni85
veterán
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
EA Access havi 990, vagy évi 5990... általában a tagok megjelenés előtt kipróbálhatják az új játékokat, kapnak 10% kedvezményt vásárlásnál, de ami a legfontosabb az, hogy a vault-ban lévő játékokat ingyen letölhetik és játszhatnak vele. Eddig kb minden EA játék bekerült (és bent is maradt a kínálatban). Korábban mindenki mondta, hogy pl a Titanfall és a Dragon Age sose fog bekerülni (én meg is vettem őket) erre már azokkal is lehet játszani. Innentől nekem türelemjáték az egész. EA cuccot nem veszem, csak az évi Access-t fizetem be

-
Def26
félisten
Xbox one kontroller cserét hol tudom igénybe venni? myservice oldalon van tartozék csere de nem tudok hozzáadni semmit csak a gépet vagy kinectet. Én csinálok valamit rosszul?
Másik, ha day one kontrollerem van akkor day one -t kapok vissza?
-
zzola
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Xarakodik a live, tegnap en sem tudtam belepni elsore.
-
frankdelgado
őstag
Szaisztok!
Hétfőn vettem át az One-t, kábellal rápattintottam a netre. Egyenlőre nincs saját játékom, sógorom játékait homolom. Ezzel nincs is semmi gond, faján beállítottam a linkben található módon, az ő Live-ját használom. Tegnap kicsit felidegesített, hogy letölteni hagytam a gépet és két alkalommal is levágott a live-ról és nem is indult újra a letöltés csak úgy, hogy újraindítottam a gépet. Magára hagytam a vasat órákra, högy töltsön, amikor ránéztem hogyan áll, akkor láttam, hogy nincs live, nem tölt. Net meg volt akkor. Egy Kraun rúterem van, aminél a wifivel szokott gond lenni, meg a szolgáltatóm (Invitel) sem túl stabil (60/10 mbites netem van)
Javaslatok?
Este még megnézem a rúterbeállításokat a fenti link alapján.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvitte a futár a controllert. Kíváncsi vagyok mennyi idő lesz.
Eleg szépen becsomagoltam, valszeg szeretni fognak amikor kibontják.

Így no box, és mellette jelenleg no pc, vga gond miatt.. remelem nem a napokban fog indulni az nfs beta.

-
vg
veterán
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Olcsóbb hát, havi kb 500 pénzért kapsz(bérled) csomó játékot.
-
B3ny00
aktív tag
Need For Speed Betahoz lehet meg csatlakozni vagy lemaradtam ? Honlapon nem jön be az oldal.
-
zkas90
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Kipróbálhatod a legtöbbször a véglegeshez közeli állapotban levő játékot. A béta teszt után nagy változásokra már nem kell számítani, csak foltozgatásokra. Ritka, hogy singleplayer játékokhoz van béta, viszont ha ilyen fordul elő, akkor azt egy játékdemóként lehet felfogni. Tehát elérhetővé tesznek benne bizonyos részeket és ott próbálgathatod. A need for speed legújabb részéhez is lesz béta. Ott szerintem kapunk majd 3-4 kocsit illetve pár versenyt és ennyi, de ez majd kiderül hamarosan.
Sokkal gyakoribb a multiplayer alapú játékoknál ez. Ott is egy részét lehet csak kipróbálni (1-2 pálya, 1-2 játékmód) a teljes játéknak.Vannak nyílt és zárt béták. A nyílt bárki számára elérhető. Le kell csak tölteni a béta verziót a játékból és játszani. A zárt bétáknál előzetes regisztrációhoz/előrendeléshez vagy ilyesmikhez kötik azt, hogy ki játszhat vele és ki nem. Itt is látsz egy csomó berakott kódot. Ez egy zárt béta amit csak kóddal rendelkező játékosok érhetnek el. Sokszor nagyon egyszerű ilyen kódot szerezni és van hogy nem csak egyet kap egy ember hanem többet.
Ezeket a kódokat be kell váltani ugyanúgy, mintha teljes játék kódját / feltöltőkártya kódját váltanád be. Ezután lesz elérhető a játék bétája amit lehet is tölteni.
A béta játék kárt nem tehet a gépedben, viszont nem megfelelő játékműködés természetesen előfordulhat. Bugos - kidobál a szerverről online játék esetében stb stb. Ezért béta még a béta.
A béta időtartama változó szokott lenni. 3-7 nap úgy eléggé általánosnak mondható. Tehát például a béta tart október 8-tól október 16-ig. Csak és kizárólag ezen dátumok között elérhető. Se előtte se utána nem tudsz a béta verzióval játszani.
Remélem sikerült a kérdéseidre válaszolnom.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Most én tennék fel egy amatőr kérdést, de nézzétek el nekem, mert eddig egy 360 RGH-s börtönében éltem, ott meg nem találkoztam bétákkal...

Szóval: mit jelent itt az, hogy béta? Teljesen játszható a játék? Mik a korlátai, illetve tehet-e kárt a boxban amiatt, hogy béta?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
R6 kódok:
RC2CY-7TXCW-KJQGX-WDJGW-3CXVZ
XQG4Q-CJTP6-WC3VM-MFTXH-PGW2Z
6T7JR-D2KXP-D7T9C-6QM42-MPFCZ
7PXPM-F6YFW-TH43Q-CDKCQ-X4JMZHátha kell még valakinek.

-
zkas90
senior tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Így: http://support.xbox.com/hu-HU/billing/prepaid-codes/redeem-prepaid-codes
Böngészőben érdemes néha régiót állítgatni. Nem mindig fogadja el magyarban elsőre, másodikra...de lehet sokadikra sem. Gépen mindig be szokta venni a kódokat pöccre.
-
pCarsHungary
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg olvasgatni támad kedve egy Project Cars futamról...
Néhány Versenyzőnk élménybeszámolója a Clio Kupánk Brands Hatch-i futamáról -
tunkiih
őstag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
6F7YR-GPFJY-2QXDM-VV7J4-DQX3Z
MQ77P-79FXY-G94PW-HPVWQ-37GYZ
7FHTW-7XHYM-7R34X-2MR2M-FY49Z
H9CDY-VQ6P3-D4K4H-MGRDQ-CMG7Z -
Még egy pár kód ehez a foshoz !
KYMK9-4QKMX-JKKXD-6QGX3-YPQJZ
W7C9X-9CHPV-GQH4H-YRC6R-9KYDZ
HK2HV-W43QX-2DCMH-PRFFW-6PVKZ
H29CQ-P43PK-XF9KM-94WTD-3FXCZ -
Lefty
addikt
Tovabbi RS6 Siege beta kulcsok:
JJJMQ-PHRCT-6MH6H-7MV3X-6Q2DZ
HW9TD-HWRKG-K4M7Q-FTY6X-XCTYZ
2TDG4-6WMD6-J7D6K-G2J3P-3V6XZ -
Zjunior
veterán
Rainbow 6 beta..
6WTTP-6T4C6-MTVHJ-Y7PQC-9277Z
W69YP-MPR3W-YKVW2-RM72X-63XPZ
7MGDJ-W7M6M-2KM3V-F79JC-Y33XZ
QJ7CG-JWKPF-KFRTW-4YYV2-GQWVZ -
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
köszi az oké!!!
Mert addigra meg van az uj gépem is!!!Más!
Ha van egy régi gépem amit nem én fogok használni! De meg marad HOME társnak.akkora hogy csináljam hogy a régi gépen maradjanak úgy a játékok hogy ne keljen feltétlen net???
-
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
AAAAA! ezt el felejtettem!

3 napja járt le a goldom és lusta volta az ujat fel tölteni! bár már megvárom a holnapot gondolom még él egy pár napig?
-
Zolibacsi88
aktív tag
Rainbow 6 béta kódok, október 4-ig verethetők, egyetek 😃
2YQG9-W9CMK-29KFG-CMYJP-2FP4Z
79D39-QVV7R-VCTW9-KHDHF-PMVKZ
VCPG2-DGXVJ-CMG4R-G9W7Y-QY9VZ
7CMGV-RGM64-JTQHR-TXK2J-K3XMZ
-
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
kérlek segits...
keresem a játékot minden oldalt de sehol nem akcios!!!Most melyik országban akcios???
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops III Sztori trailer
Jó lesz ez szerintem, bétát imádtam.
(#50911) tunkiih
Köszi, minap írtam a live party növelésről már, az avatarokról mondjuk nem hallottam, de azok annyira nem is érdekelnek.

-
kinsky77
csendes tag
Sziasztok!
Xbox ONE stream WIN10 ügyben tud valaki segíteni?
Vezetékes gigabites háló van itthon, 60megabites kábelnettel. Az a gondom, hogy a játék stream, nagyon magas minőség beállítása alatt laggol nagyon
. A kép és a hang is akad. Magas minőségre vissza állítva rendben van minden, de maszatosabb jóval kép. Eredeti WIN10 64bit, Phenom x4 3,2Ghz, 4 gb DDR3, HD5450 64bit 1GB DDR3.A vga lenne a gyenge?
Válaszokat előre is köszi!

-
krx21
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
A bal oldali kerek kis gombal, amelyiken 2 téglalap van jelölve...
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Forza Motorsport 6-ban, hogy kell kameranézetet váltani?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
zkas90
senior tag
Nincs nagy interferencia. Nincs szarul beállítva. Nem is gagyi. Nincs is messze az xboxtól (3 méter és egy vékony fa-üveg ajtó választja el). Valamiért ennyit tud a boxnál azt kalap.
PC-ben wifi adapterrel (ami egy kis szutyok) simán hozza a 40 megabites sebességet, pedig az még messzebb van a routertől, mint a box. -
JamesHun
addikt
nálam is ez van / volt
ha töltök le PC-re akkor jött olyan 11 MByte/sec el
Ha meg ránéztem az xbox forgalmi statisztikára 2-3 GB jött le instant on banMost kábelen van, de pl szoftver frissítéskor azt a 300-400 MB is indokolatlanul lassan jön le asztali letöltéshez képest
-
tunkiih
őstag
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
A kábeles megoldást ajánlom, amennyiben megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kösszenet

Na meg tűkön ülök, az SW Beta után mit mondok arrol a játékrol.
Na mindegy, kösz. Nem tűnik amúgy rossz játéknak. Azért közel nincs olyan egysíkú, mint a Ryse.

Meddig tart a béta amúgy, ha esetleg még is megkapnám?

l.skywalker
IntelKiller7