Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
plejik
üzenetére
Ez a szolgáltatás még el sem indult, csak a bétások tudják használni! Nyilván azért ilyen rövid a lista, mert dolgozni kell azon, h egy játék menjen a One-on is. Ha megnézed a szavazást, nagyjából láthatod, h mire számíts a közeljövőben..

sting2: Mindjárt felveszlek! Elmegyek bicajozni, és utána estig már tolhatjuk is, ha ráérsz!

-
sting2
addikt
Előbb fogok beleugrani a Halo 5 nyújtotta multi örömökbe mint gondoltam - jobban izgat mint a story, 2002 óta először !!!
Szívesen erősítek magyar csapatokat, bár nem kenyerem a játék közbeni susmus.Live Id :
STINGzone -
plejik
addikt
Most néztem a XO-al kompatibilis 360-as gameket, hát elég karcsú ez a lista.
És nem is valami "nagy szám játékok". De az is lehet , hogy én nem nézek jó listát.. -
gianni85
veterán
válasz
Dinasti
üzenetére
Most csak azért érint ez mindenkit szarul, mert 360-on én is hozzá voltam szokva, hogy megveszek premier játékokat 12e forintért, és végigvitel után eladtam 10-ért. Vagy ha türelmesebb voltam megvettem kicsit később, és bukó nélkül továbbadtam. Ritkán még olyan is volt, hogy kerestem végigjátszás után a játékon

Most rákaptam a digitális vásárlásra, és elég gáz, hogy digitálisan nem olcsóbbak a friss megjelenések, mint a lemezesek. Volt ugye az MS részéről anno egy kezdeményezés, hogy a saját cuccait 40$-ért árulta digitálisan, de gyorsan ment a süllyesztőbe.(#53893) vg
ez a saját rákfeném, hogy ezt mindig felhozom, de day1 PC-n se olcsóbb, ha hivatalos forrásból veszed digitálisan. Mert ugye a g2a és társai szintén mutyizásnak számít. Viszont PC-n valahogy a hazai importőr még mindig pofátlanul alacsony árakat diktál a dobozos cuccokkal. 10e körül -
vg
veterán
válasz
Dinasti
üzenetére
Tök jó, csak te a season pass-t elfelejtetted. Úgy meg bármit is mondasz, csak a játék felét(jó esetben) vetted meg, úgy meg mi értelme? Mellesleg neked tényleg itt minden összejött, amit NEM tehet meg bárki. Nekem nincs kedvem másokkal üzletelni(hiszen toxic vagyok), trükközni se nagyon, de a 30e forintos AC ára... dugják fel. Ez a véleményem. szerk: lemezes játékot meg vegyen a görcs 2015-ben!
-
Dinasti
senior tag
válasz
gianni85
üzenetére
Igen de ennyit megtehet bárki akinek számit játékonként 3000-4000ft. Az akciós káryát nem számoltam bele csak az aktuális árfolyamot. Ésbugye ha heti akcióba fogsz ki 1 címet ezek még lejebb is mennek. De amugy meg ha valaki konzolt szeretne a játékárakat számolja bele.
-
Dinasti
senior tag
Nem szoktam vitákba beleszólni,de az utóbbi vásárlásaim igy néztek ki kb home társal szingapurból. És ebbe még nem is számolom bele hogy akciósan vettem a kártyákat a 100 dolláros ugye csak 80 ba kerult kb 1,5hónapja. A rám eső részt irom . Mad Max kb 6800ft far cry 4 4500ft sw battlefront kb 6800ft. Diablo 3 4500 ft. Hirtelen most ennyi jut eszembe. De a lényege hogy azért 1 zsír uj top játékért az a 6500-7000 ft elég baráti ár. Ja The Withcer 3 5500ft leárazva volt kb 2 hónapja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, érdekes..
Amiket csináltam képeket, videókat Halo 5-ben, azok nem látszanak xboxdvr-on. Ez normális jelenség?
-
plejik
addikt
Látom mindenki rá van kattanva a Halo 5 -re.

-
zkas90
senior tag
-
vg
veterán
válasz
zkas90
üzenetére
"toxic ember"...
1. nem trükközök, úgyhogy itt te vagy a toxic!
2. nincs és nem is lesz home társamAmúgy nem tudom milyen fullos dolgokról beszélsz, az új AC season passal-al mondjuk 30e forint, a witcher 23e, a batman meg 34e. Ráadásul olyan home partnert találni aki benne is lenne mind a három játék megvásárlásában.. nos... aha, persze. Nincs nekem kedvem ilyen okos emberekhez basszus!

-
zkas90
senior tag
Alap verziók az SG storeban: 45 ezer
Fullos verziók: 65Magyarban alap: 59
Fullos: 83Ha kevésbé lennél ennyire toxic ember, akkor lenne home partnered és 22.5 / 32.5 ///// 29.5 / 41.5 ezer ft-ból meglenne a három játék.
7,5 / 10,8 ///// 9.5 / 14 ezer ft játékonként (legutóbbi kivételével) egyáltalán nem húzós ár.
Aki okosan csinálja, annak olcsóbban kijöhet konzolon a játékvásárlás, mint PC-n. Természetesen PC-n minél régebbi egy játék annál olcsóbb, míg konzolon annyira sajnos nem veszítenek értékükből. Bár megnéztem a witchert és az is 60 euro még steamen (85 euro a season pass-os) -
peview dashboard óta nem tölti fel a videókat xboxclips-re vagy a Smartglass app-ba.
xboxon pedig ott vannak a videókmásnál is?
-
zzola
titán
Német OTTO (!) katalógusban feltűnt az Elite gép!

-
jose999
senior tag
Sziasztok! Vettem plusz kontrollert. Ezt nem kell/lehet úgy beregisztrálni garancia miatt, mint pl az Xboxot vagy a Kinectet? Köszi a választ!

-
Zjunior
veterán
Megszűnik a homeolàs?

-
vg
veterán
-
tunkiih
őstag
-
zzola
titán
BF4-re érkezett patch? DLC is?
-
Bogyi007
veterán
Srácok! Eddig nem úgy volt hogy aki JÁTSZIK a Gears of War Ultimate multival az automatikusan megkapja a korábbi összes 360-as epizódot a profiljához?
Mert Itt most kicsit másképpen van leírva a dolog...
"*A Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 és Gears of War: Judgment Xbox 360-játékokat tartalmazza. A játékok az Xbox One előző verziókkal való kompatibilitási program részeként lesznek elérhetők az Előző verziókkal való kompatibilitás megjelenésekor – várhatóan 2015 őszén. A jogosultság eléréséhez 2015. augusztus 25. és 2015. december 31. között vásárold meg a Gears of War: Ultimate Edition játékot az Xbox Live szolgáltatásban. 17 éven felülieknek. Xbox One, szélessávú internet-előfizetés (szolgáltatói költségek merülhetnek fel) és Xbox Live-tagság szükséges. Az időpontok, a tartalom és funkciók módosulhatnak. Nem érhető el az összes piacon. A legfrissebb információkért lásd a www.GearsofWar.com webhelyet. Az Xbox One előző verziókkal való kompatibilitás funkció bizonyos Xbox 360-játékokkal működik, lásd a http://www.xbox.com/xbox-one/backward-compatibility webhelyet. Az Xbox 360-tartozékok és a Kinect érzékelő, illetve az ezeket a tartozékokat igénylő játékok nem kompatibilisek az Xbox One konzolokkal. A játék első letöltéséhez a konzolra Xbox Live és szélessávú internetkapcsolat szükséges."
-
smaul
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
arra azért mindig figyelj, hogy a tápkábel legyen bedugva (ugyanis azon keresztül van földelve a gép), ha levegőt fújsz bármilyen számítógépbe/konzolba, mert a műanyag csőben elektrosztatikusan töltődik a levegő, és akkor jön el minden mikroelektronika vége, az ESD. Ha csak szívod, akkor mind1.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha hazaerek kikompreszorozom a gepet. Sajna eléggé poros a szobám, igy valszeg a gep is.
-
CtiveR
tag
Természetesen én is így mentem volna bele az üzletbe, ha megadja az emailt és jelszót, de ő is írta már az elején, hogy ott helybe megadja nekem a belépéshez szükségeseket. Csak azt nem tudom, hogy itt microsoftéknál, hogy megy ez, hogy megtudom e változtatni az emailcímet és a jelszót?
Egyrészt biztonságban tudhatnám az accountot, hogy nem léphet bele újra, valamint nem kell más belépését használnom. 
-
smaul
csendes tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Ez egy kicsit necces téma. Én amikor használtan vettem, az arc nem adta meg a fiókját, csak fent hagytuk a gépen, homeolva a konzolra, és így minden játékát tudtam játszani.
Mert elvileg a fiók eladás/átadás tilos, és tiltással jár. Persze nem valószínű, hogy kiderül, én nem tudom, ki ellenőrzi ezt, de az fix h én nem adnám ki a sajátom, ha eladnám a konzolt. A microsoft fiókom jóval korábban létezett már, és még azután is létezni fog, hogy xbox 10 lesz már
Persze találhatsz ilyen eladót, de akkor szerintem még ott helyben változtassátok meg együtt az e-mailt, jelszót, később ne legyen ebből galiba!
-
bulikavagyok
nagyúr
Nekem nagyon bejön az Arena mode a Halo mulltiban, szerintem bele fogok tenni pár(száz) órát..
Nagyon jók a pályák, illetve bejön a gyorsasága, és az egész hangulata. Igazi esportolónak érzem magam, ha játszom!
Egyébként csinálhatnánk vmikor egy közös lövöldözést! 
Arra nem jöttem még rá, h miért váltogatja random a módokat az arénán belül?! Elindítok mondjuk egy Strongholds-ot, de utána jön automatikusan a többi játékmód is. Nincs arra vmi megoldás, ha én csak azt az egy típusú játékot szeretném játszani?
-
Bogyi007
veterán
Heti akciókról és a novemberi GwG kínálatról nincs még hír?
-
CtiveR
tag
Sziasztok, közeljövőbe be fogok ruházni egy xbox one-ra, és most szóba jött a közelben egy használt példány. Aki esetleg otthon van ezeknek az árában, az dobjon egy privátot és megmutatom
Az volna a kérdésem, hogy a használt gépen van egy felhasználói fiók amin van x játék hozzácsatolva, azt a fiókot ha megkapom (email, jelszó) akkor azt át tudom írni a sajátoméra? Nem szeretem más emailjét és jelszavát használni
. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, az AI vezetése azért hagy némi kívánni valót maga után. Kicsit érdekesen csinálják.
Az, hogy hogy jutott el odáig, azt nem tudom. De furcsamód ahogy elfordultam onnan, azonnal lejött.
Plusz, hiába küldtem őket másik járműbe, nem szálltak ki. 
Nem tudtam sajna hosszabb videót csinálni.
-
Mankó
veterán
válasz
godzsy2
üzenetére
Mi is arra tippelünk, lehet november végén megjavul, vagy marad a support.
2 napon belül 2 frissítés a preview dashboard-ra. A tegnapinál még joyt is kellett updatelni, de megérte, egész rendesen begyorsult tőle a box. Menüben is repül, de mintha a Tomb is gyorsabban töltene be picit. Egyre jobban tetszik, annak ellenére, hogy elsőre nem tetszett az új felület. -
smaul
csendes tag
Srácok tegnap este elkezdtem zúzni a halo-t, mennyi idő volt nektek végigtolni? Látom olichalcos már végigküldte
nem tetszett a sztori? 
-
lmno
őstag
Engem csak egy dolog érdekel: mikor lesz nekünk RDR One-on?

-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ha van egy profilom régről amit 360-on használtam azt használhatom tovább itt majd?
Vehetek rá SG dollárt és majd játékot ONEra?Pénteken jön a gép, de ma már vennék dollárt, hogy hétvégére tudjak mivel játszani

Köszi a segítséget.

-
pzstm
titán
most vettem észre, hogy az utolsó preview dashboard óta már nincs watermark

-
gianni85
veterán
Na megjött Amazon-tól a TB XP500
Persze mikor? Tegnap 10 perccel azután, hogy hazaindultam melóból. Így csak ma tudom kipróbálni. Ez most egy piros pont a Magyar Királyi Postának is, mert eredetileg csütörtökre volt előrejelezve. -
pelenka35
őstag
Hol tudom megnézni milyen játékokat vásároltam 360-ra??
-
toza
senior tag
válasz
N.otorious
üzenetére
xbox hddt geppel osszekotod.linux alatt masolod..stb
-
Madoc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És nem is valami "nagy szám játékok". De az is lehet , hogy én nem nézek jó listát..
Stable.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi kérünk egy tapasztalati leírást, neked meg sok örömteli percet hozzá!

Egyrészt biztonságban tudhatnám az accountot, hogy nem léphet bele újra, valamint nem kell más belépését használnom. 
Nagyon jók a pályák, illetve bejön a gyorsasága, és az egész hangulata. Igazi esportolónak érzem magam, ha játszom!
![[link] [link]](https://i.imgur.com/c8uzxWF.jpg)
l.skywalker
IntelKiller7