Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
"Oric, ezt a hozzászólást ne olvasd el.
"Engem nem nagyon zavar az, hogy ha valakinek nem tetszik egy olyan játék, ami nekem igen.
Én tudom hogy jó, nekem bejön, másnak más a véleménye, ebből egészen addig nincs gond, amíg nem kezdjük el anyázni egymást.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hm..
Okaj.. Na majd meglátjuk, lehet akkor nekikezdek ott, aztán meglátjuk mi lesz.
A destiny helyett kell valami FPS alternatíva, mert az kicsit felhúzott tegnap, így gondoltam, nekiesnék, ha már megvan.Viszont pont a kora miatt merült fel, hogy aktuálisan úgymond "mennyi értelme" van nekiülni a régi részeknek nextgen vonalon.
-
zkas90
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
+1

Egyébként a multi miatt olyan népszerű a halo illetve coopban tutira jó móka. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Oric, ezt a hozzászólást ne olvasd el.

Lehet, hogy úgy van értelme (én X360-on a 3. résszel csöppentem bele a sorozatba), de szerintem az első rész a játszhatatlanság határát súrolja. Biztosan remek játék volt 2001-ben, de 2015-ben szerintem nem állja meg a helyét sem a játékdesign, sem a pályatervezés, szerintem rettenetesen unalmas és egyszerre frusztráló. Én meguntam néhány pálya után.

-
maroskah
aktív tag
Végre beszálltam én is a One tulajok sorába.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Keresztkérdés.. A Halo-nak ha jól sejtem úgy van értelme, ha az elejéről kezdem, igaz? Vagyis, kötődnek a részek egymáshoz. Rá kellene már venni magam végre, hogy elkezdjem.

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gebriel
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Underground is este játszódott.
-
Uraim... megvettem a forzat digitalisan aprorol 14 ért... homieval fejenként 7ért jo bolt volt !
Az lenne a kérdés hogy installnál hány százaléktol játszható? -
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De 5 stílusban.
-
zkas90
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Én úgy tudom (nekem ezt mondták a boltban tavaly), hogy az összes ilyen tartozék gariját a bolt intézi. Konkrétan azt mondták hogy beszedik a hibás terméket, adnak helyette újat és majd ők amikor összegyűlt xy darab intézik a microsofttal.
Ehhez viszont kell blokk/számla (illetve nem szétszaggatott csomagolás/doboz). -
tunkiih
őstag
Szeretnék vásárolni xbox one headsetet, pár napja téma volt ez: A garancia csak akkor érvényes akkor, ha van hozzá blokk is? Az eladó csak a terméket adja bontatlanul, microsoft garira hivatkozva...
-
hackeeeee
Jómunkásember

- Full-game download of Rise of the Tomb Raider
- The exclusive Tactical Survival Kit Content Pack, which contains a new outfit and weapon skin for Lara
- Full-game download of Tomb Raider: Definitive Edition
- A 1TB hard drive -
Pickle Rick
senior tag
Szevasztok!
Van itt olyan akit érdekel FIFA 16 Pro Club achik unlockolása? Szeretném őket megcsinálni, uh ha valakit érdekel vegyen fel (GT aláírásban).

-
Vasy09
őstag
Jól gondolom ugye, hogy a live kódját nem csak a boxon, hanem a neten (xbox.com) is tudom aktiválni?

-
krx21
nagyúr
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott... Hol is lehet megnézni, hogy meddig érvényes a live-om?
De ha már kérdezhetnékem van: Az is érdekelne, hogy a gyári play&charge kit-hez van esetleg olyan dokkoló, amibe kontroller bele helyezhető tölteni. Mert azt mondták, hogy csak olyan van amelyik csak az utángyártott aksihoz jó...
-
krx21
nagyúr
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
-
Legolas91
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Köszi a választ.
Hát, igazából akkor már mindegy, ha átteszem HDD-re és úgy játszom le. És akkor nem megy feleslegesen a PC. -
krx21
nagyúr
Ha van egy hónapos live kódom, de fut még bőven az éves előfizetésem... Ha beírom, megnővekszik autómatikusan 1 hónappal a lejárat ideje???
-
Legolas91
csendes tag
emag akció, ha valaki erre a bundle-re kacsingat.
-
Mankó
veterán
Ecseteltem a MS Support-nak a szituációt és a fiók adataim bekérése után megoldották a problémát. Tőlem központilag törölték a live előfizetést, és emailben küldtek egy másik 12 hónapos live előfizetési kódot, amit tovább küldtem az ismerősnek.
Nagy piros pont nekik az ügyintézésért!
-
Oric, nem lehet kommentelni a cikkjeid alá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
2 napos Xbox Live. (régi kód, nem tudom hogy működik-e)
GYBDJ-R6DWF-HR23P-KB9HQ-XJ9WY
-
mettek
addikt
És ezt a gift cardos dolgot meg lehet csinálni más országot választva is( pl. Brazil)? Hogy brazil oldalon veszek giftet majd ezt váltom be és veszem meg a játékot a brazil storeban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hitchins
őstag
Ha mar temanal vagyunk valaki irja mar meg legyszi hogy szingapuri storeon kivul honnan es hogyan lehet meg vasarolni.
Az osszefoglaloban benne van tobb oldal is ahol megnezhetem melyik jatek melyik storeban olcsobb de nem sok ertelmet latom ha nem lehet mashonnan vasarolni...max felhuzom magam rajta.. -
mettek
addikt
Valaki erősítse meg légyszi: akkor most működik a singapore-os gift cardos vásárlás ha paypallal fizetek, ugye? Illetve ha a forza6 deluxe editiont nézem akkor is jobban jövök ki a giftcarddal mint a magyar storerral?
-
Seat
tag
Tehat: hun regio, xbox video app adott. Hogy a fenebe tudom az ingyenes címet megnezni a mikroszoft video storebol???hmmmm??😕 kosarban van, de silverlight miatt nem jatsza le,ill.a video app a regio miatt unsupported...
-
Seat
tag
Vagy helyette hasznaljon mast a mikroszoft😁
Xbox video nem megy, UPC horizon go szinten nem megy emiatt -
Seat
tag
Silverlightot akarunk xboxra!!!!!!😤
-
hackeeeee
Jómunkásember
FM6 Gameday Iroda "kritika". - Most épp nézem, ez is inkább bemutató lett.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni, hogy van e goldom?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
zsolti72837
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Okés.

-
hitchins
őstag
Ez az R6 egesz jopofa lett. Kellett egy kis ido hozza de egyre jobban bejon...
Van meg rajta csiszolnivalo de legalabb vegre valami mas... -
ImpersonatoR
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Probald ki ?

Pl digitális Stig ellen kell nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"? 
"
Én tudom hogy jó, nekem bejön, másnak más a véleménye, ebből egészen addig nincs gond, amíg nem kezdjük el anyázni egymást. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jövőre úgyis jön a Halo Wars 2 is.

l.skywalker
IntelKiller7