Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
És mi van akkor ha két egyforma kontroller van, és nem tudom melyik tartozik az xboxhoz, melyik a külön vásárolt? Számlán nyilván nincs rajta a gyári száma. Ezt más is kérdezte már.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csabamigo
üzenetére
És így lehet online intézni:
Ide belépni:
https://support.microsoft.com/hu-hu/devices
Kiválasztod a listából a KONZOL-t
Következő lapon lap alján:
Online szerviz
Kategória kiválasztása: Kellékek
Problématípus kiválasztása
Standard kontroller v. Elite kontrollerÉs végül a lap alján a rublikába beírni a kontroller elemtartójában látható kódot:

Ez persze csak a garanciális eszközökre vonatkozik, ami Xbox kontrollerek esetében a vásárlástól számított 1 év.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ubisoft bejelentette, hogy nem jön új Assassin's Creed játék 2019-ben.
-
csabamigo
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Üdv
Csak a kontroller jól becsomagolva!
Én hívtam a magyar supportot ott elmondtam a problémát ,ellenőrzik hogy garis e még(kell a konti sn.száma),emailban kapod utánna többi "tennivalót"(csomagold be,hívd fel a UPS-t...)
Nekem múlt hét kedden vitték el,csütörtökön már írták hogy úton van a cserekonti!
Azt a Posta hozza
-
bandi0000
nagyúr
ha igénylem a szervizt a kontrollerre, akkor csak a kontrollert kell küldeni, vagy dobozostól az egész gépet?: Illetve ha jól láttam nem volt semmi lehetőség leírni a problémát, ők fogják kitalálni mi a baja?
-
zzola
titán
válasz
fear2
üzenetére
Ha innen rendeled, a vámolást nem fogod megúszni! Esetedben ha 150 euró fölé esik az ár, akkor +2.5% VÁM +27% ÁFA. Már nem is érte meg...
Német amazonon 178 euro -
fear2
tag
Sziasztok!
Ezen gondolkodom, szeretnék egy ilyet, itt most nagyon-nagyon jó árban van:
Azt írja,szállítják Mo-ra is.
Nem tudjátok ennek az esetleges gariztatása (persze biztos nem megy majd tönkre
) hogyan működik?Előre is köszi.
-
zzola
titán
Ha Kanadai storeban vásárolok, akkor a vételáron kívül megy még rá tréfa (TAX) vagy sem?
Kösz. -
Sify
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én reggel jelentkeztem, de még nem kaptam kódot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen ott jelentkeztem tegnap este és reggel már bent volt a Testflight-ban.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Tudtommal arra zárt béta van még csak.
[jelentkezés]forrás
"Building on this momentum, here at gamescom we are excited to announce the release of the Xbox Game Pass app, now available in beta on iOS and Android. -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még egy nagy pro, hogy ez az app már tud magyarul is, a cseh, szlovén és görög mellett! Szóval várható, hogy az Xbox One OS és az Xbox app is megkapja ezeket a nyelveket előbb-utóbb.
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Most 12.én beregisztráltam az uj bankkártyámat a microsoft felületen és zárolt a kártyán 255Ft-ot amit azóta sem vont le. Miért van ez?
-
Bep
őstag
Akinek aktuális esetleg, a storban 2.800Ft a Fifa 18

-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass mobil app első benyomások:
Pros:
- van notifications, hogy mikor mi kerül ki és mi kerül be
- lehet távolról telepíteni a gépre
- van egy Your Games szekció ahová be lehet rakni azokat amik érdekelnek (Ready to Install-ként) és itt mutatja azokat is elméletileg amelyikek fel vanank telepítveCons:
- csak home gépre enged telepíteni, ergo home parnerrel ez kuka
- home partner-nél az előfizetést inaktívnak mutatja
- a Your games nem mutatja azokat amelyek alapból már a gépen vannak GP-s játékok -
MasterMark
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
1,5 Volt vs 1,2 V.
-
- = Zk = -
félisten
akkor marad így, megnézem mit bírnak a kínából rendelt csodáim

-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem ez természetes.
Az sima elemek szépen egyenletesen merülnek, majd egyszer csak vége.A tölthető akku (és nem elem , mert tölthető elem nincs) pedig tartja magát amég bírja majd hirtelen lemerül annyira , hogy nem tudja ellátni a feladatát.
Nekem folyton kb. háromnegyed szintet jelez , aztán jön a fél és onnan már nagyon hamar a piros jelzés éa ott vége.
-
törölt tag
válasz
golfvariant
üzenetére
Az a kód is trialnak számít, tehát csak olyan tudja beaktiválni, akinek még nem volt GP az acc-án.
Ennek fényében kérjétek. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az eneloop akukkal kb. úgy játszottam 2 hétig, hogy azt mutatta, hogy folyamatosan félig vannak.
-
golfvariant
aktív tag
Xbox One X-hez kaptam egy havi GamePass előfizetést!
Az első privát üzenet írónak küldöm a kódot
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
konzol szerint nincs teljesen feltöltve a kontrollerben az akksi, ellenben az akksi külső töltője azt mutatja, hogy fel van töltve 100%.... bontatlan új akksikról van szó... DE ha mondjuk 3-4 napig rajtahagyom, akkor a konzol is azt mutatja, hogy 100%-os a töltöttség....
akkor most hol van a kutya elásva és miért?!
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Szeretnem felajanlani 2db kuponomat -50% 12havi live-re amit a konzolvilagban lehet felhasznalni. Akinek szuksege van ra irjon privatot
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nincs.

-
törölt tag
-
Hunt3r22
őstag
Értesítéseket miért nem látom liveon? Barát feljelentkezik, hang van, de nem írja ki a nevét. Tegnap minden simán működött, semmit nem állítottam a gépen. Restart, ki-be jelentkezés nem oldotta meg a problémát.

-
csumpa93
tag
Én nekem csak 1 hó gamepass-t mutat 400Ft-ért xD
-
adrian94
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez az oldal alapján a BF 5 Török live-on van elég jó áron az RDR2 meg Argentín live-on

Van rá lehetőség ott megvenni őket?

-
pzstm
titán
úgy fest tényleg csak holnap leplezik le azt a bizonyos valamit a fekete lepel alatt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos:
Szeptember 1-től Halo The Master Chief Collection a GamePass-ben.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Devil May Cry V - Március 8.
-
axlfsi
veterán
Nyamm! Tetkos szoszi es a Fallout 76

Btw, egesz erdekes ez az uj Fallout, meglehetosen sok valtozast hozott, a korabbi jatekmodhoz kepest

-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na erre a "sokkalra" vagyok kíváncsi.
X-en már jó ideje stabil, S-en volt időszak amikor stabilabb volt mint most.
Fps kéne, meg szerverek, de nem hiszem hogy 4-én puff ez meg lesz. -
axlfsi
veterán
Co-opban en is olvastam, hogy elqrtak; pl. nem tudjatok egymas stashjet latni, macera megosztani a cuccokat, stb, pontosan nem is tudom, de kulonosebben nem is erdekelt, mert egyedul jatszom (legalabbis, nincs ismerosom, aki tolna
).
Egyedul viszont szerintem mokas. Mar az elso is tetszett, habar sokak szerint repetitiv es megunhato - ami talan valahol igaz is, de megis, valamiert mindig lekot... allandoan valtozik valami, mindig lootolni, fejleszteni kell, haladni elore, uj teruleteket felkutatni, tagokat toborozni, stb. -
Bep
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
A SoD 2-vel nekem az a gondom, hogy kipróbáltam munkatársammal co-op-ban. Előtte nem játszottam vele. Annyira érdektelen co-op-ban 2 óra játék után, hogy ezt el sem tudtam volna képzelni, mivel teljesen elszúrták, hogy co-op részét szerintem (én másra számítottam, munkatársam sem ment azóta vele egy percet se), hogy erőt kell magamon venni és el kell határolódnom saját magamtól
, hogy megpróbáljam újra, de már soloban, mert különben érdekelne. -
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
ahh, én erre azt hittem, hogy ugyanaz mint a mostani.

-
axlfsi
veterán
Hm, vartam volna meg par napot, mire megveszem az 1+1 havi GP-t 400Ft-ert, de most megint lazba hozott a SoD2
... uj map, uj jatekmod - DAYBREAKUI.: lehet mar regi dolog, de ugy latom, most mar minden uj cuccot minimum egy csajjal jelentenek be

Szexista egy Vilag!
((az elobb a controllerrel, elotte a PUBG-nel is volt egy fasza polos csaj, most a SoD2-hoz is hoztak egy fejleszto-gamer csajost
pff )) -
Def26
félisten
azért egy limited xbox one x beleférhetett volna a bfv -el.

-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kérdés, hogy ez miben lesz más mint eddig. Szerintem sokban nem, eddig is folyamatosan frissült/javult; hibák meg lesznek benne akkor is.
-
axlfsi
veterán
Jopofa ez a PUBG controller

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem nem ezek az egyedi festésű kontrollerek lesznek a 150$-os kiegészítők

-
axlfsi
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs az fel perc. Nalam legalabbis kb. 10s
-
l.skywalker
Topikgazda
PUBG Full release (1.0) - szeptember 04.
-
Döglött Róka
veterán
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
na, miért...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön Xbox One-ra a Crytek által fejlesztett Hunts: Showdown.
-
pauliboy23
senior tag
Notebook.hu-nál 6499 ft 2x3 hónap gold augusztus 31.-ig. Ha érdekel valakit.
-
törölt tag
-
Medocsabi
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én csak azt mondom hogy jó lenne

De egy open- world FPS ilyen témában mekkorát szólna már! (nagyot
) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Medocsabi
üzenetére
Irreális kérés 50-60 órányi single játékidő ebben a stílusban, ezt leginkább csak RPG-k szokták hozni, ahol az idő nagy része a "menj ide, menj oda" szaladgálással, hosszú párbeszédekkel és menükben kotorászással telik.
A realitás az, hogy egy scriptelt akció FPS még ha rá is fekszik a hosszú játékidőre, ritkán tud érdemben 10 óra fölé menni (15 óra már extrém hosszúnak számít).
A WWII feeling meg sejtem mit takar, pont emiatt fulladt ki az egész tematika egy évtizedes szünet erejéig a játékiparból. Mindenki a Ryan közlegény megmentése és Elit Alakulat jeleneteit akarta végigjátszani, ezért hát a játékipar szemérmetlenül le is koppintotta. Aztán újra és újra és újra és újra, míg kifingott, hogy 10 év múlva visszatérjen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott Sekiro: Shadow Die Twice gameplay (Lehet törlik majd)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)