Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Most kezdtem el játszani a BF1-gyel, így hogy ezeröté' megvettem, azt kell hogy mondjam, hogy piszok szép még sima S-en is.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok

Forze Horizon 3 hogy fut a régi xbox one (fat)-on? Esetleg tudnátok írni róla?
Csak azért szeretném megvenni a konzolt, azért kérem véleményeteket
-
törölt tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Egy hónapja ennyiért adtam be a lemezest használtan a konzolvilágba.
-
Medocsabi
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
+1.
Már épp írni akartam,nem értem miért kell erről ennyit beszélni.Mindenki olyan konzolt vesz amit szeretne.(okos ember nyilván xboxot...
) -
Knobber
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Megvan a Kodi, csak a felirat méretét nem engedi állítani.
Update: Utánaolvastam, és állítólag expert módban már lehet, bár nem értem egy felirat állítása miért igényel expert módot

-
Crytek
nagyúr
Konzolra van valami oldal ahol leírják egy game mennyi volt legolcsóbban?
-
törölt tag
South Park Stick of Truth boxon magyar feliratos?
-
Expendable
aktív tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Igaz, hogy nem lemezes, de 2798Ft
-
törölt tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Ennyiért meg ne vedd. 2800 Ft a store-ban.
-
sugarforce
addikt
Istenem.. Hagyjuk mar ezt a napok ota Ps vs. Xbox temat kulonbozo aspektusokbol. Rohadt unalmas, raadasul ertelmetlen az egesz. Senkit sem kell meggyozni semmirol.
-
Black Phone
senior tag
-
mcwolf79
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Szó sincs only multiról. Ez akár Az én 8 éves lányomat is magába foglalja, aki csak Minecraftozik, És mégsincs live előfizuja.
-
Xanax88
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Miért ne tudnál gold nélkül jászani?
Ez simán a Live felhasználók száma, semmi köze a Gold előfizuk számához.
Gyakorlatilag ez az, hogy hányan jelentkeztek fel live ra, ergo elég ha bekapcsolták a gépet és volt netük...
-
Crytek
nagyúr
Vannak új csomagok a konzoloknál ahol ezt látom:
- 1 db Forza Horizon 4 teljes verziós letöltőkód
- 1 db Forza Motorsport 7 teljes verziós letöltőkódTehát ezek mivel digitális példányok tudom őket játszani majd pc-n is igaz?
-
válasz
eeXaa
üzenetére
gyors guglizással kideríthetted volna: 34 millió psn+ előfizető van - a goldosok száma ezt valszeg meg se közelíti, de persze higgy benne, hogy xboxot csak okos emberek vettek (ps-t pedig csak mobilgémer kazuár), akik utána nem átallanak goldra is kötelezően költeni ...
(nagyon readonlyban követem a ph-s konzolos topikokat, de ezt most nem bírtam ki...)
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
-
synar
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
80 K? Nem tudom, én nemrég kaptam egy ajánlatot, hogy az S-re fizessek rá 50 K-t egy 1,5 év garis X-ért, de valahogy sajnálok kiadni mégegy S árát érte. YouTube összehasonlító teszteket nézegettem, de valahogy nem győzött meg, lehet élőben kellen látni. Ahogy írjátok sokat ad 1080P-ben is, főleg nálam 96"-os vásznon lehet tényleg számítana. Nem tudok dönteni igazán.
-
mike1334
veterán
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Pár havonta szokott lenni kb ennyiért akcióban, érdemes nézelődni.
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Hat azt nem tudom, hogy most mennyi a piaci erteke egy hasznalt, 1TB One S-nek, de talan jo uzlet odaadni es rafizetni 80-st egy X-ert.
Ugyanakkor, az 500GB-os FAT gepem ehhez kepest nem olyan szar, hogy az melle mar 130-et fizessek, ... amikor 1-2-3 honapos (gyak.karcmentes allapotu, max bejaraott) X-ek vannak mar hasznaltan 100-110e Ft kozott... Akkor mar erdemesebb ezt megvenni, igy marad is a zsebben 20-30e Ft es a regi koznzol is (ami mehet akar ajandekba, gyerekszobaba, whatever).
(#152615) Thusor Detto igy vagyok vele!
-
Knobber
aktív tag
Hi,
Feliratos filmnél hogy lehet a "Filmek & TV" appban beállítani úgy a betűkészletet hogy a hosszú Ő betűt megfelelően jelenítse meg? Most az ékezetek helyett egy hullámvonalat húz felette.
Próbáltam VLC-vel is lejátszani, de ott a film aprókat megdöccen véletlenszerűen amikor betölti a következő feliratot a filmnél.
Vagy van olyan alkalmazás, amivel az MKV filmhez berakott külső .srt felirat nem okoz teljesítmény csökkenést?
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam viszont megjelent a saját gépem a home konzol és az is amin néha játszom sógoromnál...
-
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
MS profilomban csak 1 gép van...
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem meg akinek 4k tévéje van pont azért éri meg legjobban X-et venni.Nem mindegy a felbontás hogy eredeti natív 4k vagy csak S által felskálázott 4k vagy csak sima full hd fat esetén.Már jóideje minden komoly játék 4k-ban fut.Ég és föld a különbség ezek a felbontások között.Persze sima full hd tévé esetén is megéri X-re váltani a 60fps miatt,szebb grafika,élénkebb színek,gyorsabb betöltés stb miatt.
-
zzola
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mit?

-
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem 3 X-et ajánl fel... LOL
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
RudY
addikt
válasz
DefJamHUN
üzenetére
A tv csere után gondolom újra beállítottad alaposan a konzolt és a videó tulajdonságainál minden zöld pipás.
Érdemes pár videót megtekinteni: xbox one 4k hdr setup -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Vasaroltam egy lg65uj634v tipusu tvt ra nemsokra egy Xet, eddig egy 42es tvn jatszottam, de most hogy atalltam a nagyra nagyon "sotetnek" tunik a kep. A tv jatek modban van es az lenne a kerdesem, hogy nincs valami beallitas a jatekmodon belul amivel megtobbet kilehetne hozni? Mert a jatekmod is ezerfele szabhato a tvn. -
mike1334
veterán
Vótmá' hogy mik lesznek a kövi játékok golddal?
-
l.skywalker
Topikgazda
Kijött a Raiders of the Broken Planet játék Free-2-Play verióváltoztatása a Spacelords
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sting2
üzenetére
Majd meglátjuk. Ha hirtelen olyan ajánlatot kapok vagy hirtelen az anyagiak úgy adódnak, gond nélkül rendelek be egy X-et és/vagy egy PS-t
De addig is jó az S.Mindenkinek:
ingyen játék: Mouse Dreams1 725,00 HUFIngyenes
Se G, se Achi -
sting2
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem, ez így nem helytálló.
Az XOX az a gép mellyel 2 - 3 évig el/kihúzhatod addig.
A "Sanyi nász" meg a küszöbön, csak te még nem tudsz róla...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sify
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Én márciusban cseréltem a Fat gépemet, X-re. Akkor semmiféle akció nem volt gép beszámításra. Bevittem a Váci úti boltba, és 1-2 napon belül szóltak, hogy xy összeget tudják érte adni. Majd bementem a boltba és az X árába beszámították. Nekem ennyi volt.
Nekem azt mondták, hogy csak a Váci úti üzletben tudják bevizsgálni a gépeket.
-
Thusor
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
360-am csereltem 2 evvel ezelott a konzolvilagban xbox one fat verziora. Akkor bevittem a konzolt tappal es egy darab kontrollerrel, azt ott helyben bevizsgalta a szerviz es ugy 15 perc mulva mondtak mennyit kell meg rafizetnem es mar hozhattam is az uj konzolt. Mondjuk ez a vaci uti uzletukben volt. Az ugye a kozpont. Azt nem tudom, hogy masik uzletukben ugyan igy be tudjak e vizsgalni.
-
NoOne1976
őstag
Mondjuk azt bem értem a csere esetén, hogy a behozott konzolt a központunkban megvizsgáljuk. Vagyis akkor mégsem lehet csak úgy cserélni. Be kell vinni a boltba, gondolom pár nap míg eljuttatják oda, ott kipróbálják. Feltételezem, ezt követően szólnak, hogy minden oké, lehet menni az X-ért.
Vagy valaki tudja, hogy ez ténylegesen hogy működik? -
NoOne1976
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen. De pl. egy S 500as esetén korrektnek tűnik. Nem kell bajlódni az eladással, viszed, hozod. Az más kérdés, hogy ér e annyival többet egy X, hogy megérje a cserét.
-
Devil Smile
őstag
azert ez a konzol csereprogram nem akkora buli regi geppel...
van egy 2eves 500as fat gepem szerintem nincs benne 2-300 uzemora (ujonnan vettem) es 30e lenne a beszamitasi ara?!?!?! annyiert inkabb megtartja az ember aztan jatszon a gyerek vele.. -
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
En is gondolkoztam az x-en a fat helyett, de elvetettem. Raerek meg vele, mostanaban amugy is ritkan kerulok a box ele.
Amik erdekelnek, azok meg a fazon elfutnak meg. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sugarforce
üzenetére
Szerintem ezekkel már nextgen-en fogok játszani:
Halo Infinity
Gears of War 5
Cyberpunk 2077szerk:
és persze a FIFA21 és a FIFA22

-
Thusor
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valahogy en is igy vagyok a dologgal. Xbox One elso generaciom van meg (FAT). A konzolvilagos akcioban 129.990 forintos rafizetessel cserelhetnem de nem hiszem hogy elni fogok vele. Tenyleg lassabban toltenek be a jatekok, van hogy erezheto a lassulas, de egy sima fullHD tv-n nekem eddig teljesen megfelelt. Amig lesz tamogatottsaga az ujabb jatekok teren addig nekem marad ez. Iden jart le a garanciaja.
-
NB2
aktív tag
Kérdés, hogy a konzolvilággal járunk-e jobban vagy azzal ha várunk BF-re és ott veszünk egy X-et és eladjuk a használt S-t ha-n.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
2020-2021 meg messze van nagyon.
-
NoOne1976
őstag
Nekem S-em van és csak FHD tvm. Miben venném észre a különbséget, ha váltanék?
(Tv cserében nem gondolkozom.) -
l.skywalker
Topikgazda
ígértem a Mixer "Broadcast Everything" videóját. Az első verzióban nem takartam ki a neveket, de most már teljesen "tiszta": [link]
-
DaveHutt
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
És te?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Battlefield 6
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(még régről maradt).

IntelKiller7