Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Melyik online üzletből tudom megrendelni a legolcsóbban az Xbox s-t?
Lehet bundle 500gb vagy 1terras is.hol érdemes megrendelni? -
IzI
senior tag
Hi
Ki milyen újratölthető elemmel és töltővel használja a kontroller-t és meddig bírja?
Első konzolom lesz és nem tom akarok-e bajlódni a töltögetéssel és inkább vennék 16ért egy kábeles gamepad-ot. -
F_Peter
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem éppen az új rész miatt. Volt valami kis üzlet az Ms-el, amibe ezt is belehetett alkudni.
-
RudY
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Najó, a PS-hez nem kellett nagyot peccselni, egy két szemelőtti textúrát feltupírozni 'oszt mehet..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Miért érzem úgy, hogy késni fog az 5?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem tudok egyet érteni veled! Inkább örülni kellene, hogy ennyi idő után feljavították a képet...
A szerverkereső az más tészta, az eddig is ratyi volt... -
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt hittem, csak bejelentés lesz, jobb később, mint soha...

-
csumpa93
tag
Sziasztok
Valaki tud valamit a metal gear solid 2-3 mikor jön a BC-be? Ha már a peacewalker bekerült
Údv.
-
törölt tag
válasz
csaabz
üzenetére
Ma délelőtt kb 11-ig élt ez az akció, de már nem elérhető. Elvileg ez volt a legegyszerűbb megoldás arra, hogy minden extra tartalmat bezsákolj.
Várnék a helyedben a következő akcióra, mert szerintem nem mindegy, hogy 11000 környéke vagy 40-50000 körül lehet beszerezni a komplett játékot. -
zzola
titán
BF1 valami izmosabb patch-et kapott! Eddig hangtalan volt a konzol, most meg hallani, hogy pulzál a venti, a kép meg igen jól néz ki!
-
csaabz
őstag
Hello!
Kezdő xbox one tulajként szeretném megvenni a Forza Horizon 3 játékot az ÖSSZES kiegészítőjével, plusz autójával együtt. Hogyan lehet ezt legegyszerűbben és legolcsóbban kivitelezni?

-
RudY
addikt
VIGOR Free Trial
Vigor Game Preview launched, post-war Norway awaits!
Hei Outlanders,
more than 75 000 of you proved their Vigor and came to the lands of post-war Norway during the Closed Preview test that took place between July 12th and 25th. Big Kudos! You are amazing! Thanks to your unceasing activity we received a lot of positive and valuable feedback for the Game Preview that starts right now, and it will run until the free-to-play release in February 2019.With this Game Preview release, Vigor is now accessible to everybody on Xbox One. You can simply download the game from the Xbox Store and play for a limited amount of time. The trial period – which will grant access to the current game for free – lasts for 2 hours (whereas other Game Preview titles usually offer just a 1-hour period).
-
Tiboy86
tag
Kijöttem nyaralni Szibériába, akartam venni gyerekeknek xbox gift cardot a helyi internetkávézóban, interneten természetesen, és meghökkentő árakat tapasztaltam. Régóta ennyibe kerülnek, vagy valamiért váltakoznak?
-
Sefneni
őstag
válasz
Sefneni
üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam adok egy kis update-et a múltkori One X vásárlással kapcsolatban.
Vasárnap elmentünk megnézni a gépet, de azzal a kikötéssel, hogy ott helyben beregisztráljuk az MS accountra a serialt, és akkor kiderül hogy hogy is van ez a garanciás dolog.
Lényeg a lényeg, kiderült hogy januári vásárlású a gép, így 2020. januárig még garanciás is
(A srác erről egyébként semmit nem tudott. Kérdeztük, hogy honnan vette a gépet, mondta hogy egyik barátjától vette át.)Egy alapos tisztogatás ráfért a gépre, viszont nem volt rossz vétel szerintünk 140k-ért 5 játékkal, +1 joy-jal, Play&Charge kittel a Scorpio.

/ aki esetleg Facebookon tagja az Xbox One közösségnek, ő láthatta a végkifejletet kép formájában is
/ -
mike1334
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Komolyan angol nyelvű cikkből idézel, minden kommentár nélkül? Heti szinten merül fel a kérdés, hogy mikor lesz már magyar menü az xboxban
...illetve ez miért releváns hír xbox topikban? Majd megint megkapod, hogy fanboy vagy, aki a Sony vesztét akarja
Amúgy tavaly októberi a hír, miért érdekes most? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Jam, sanszos. Én is sokkal többet beletoltam annak idején a 2. részbe.
Főként 360-on, de One-on is. -
nak0n
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mivel szeretem minden játékomban behúzni a lehető legtöbb dlc-t, gondoltam megveszem a fh2 addon pakkot is, de a listában pont ehhez nincs link. Várható, hogy ezt javítják vmikor?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Gondolom azért mondja, mert sok Forza Horizon rajongó szerint a második rész volt a legjobb. Az FH3 olyan hű de nagy játékmenetbeli változásokat nem hozott, de az FH2 még most is marha jól néz ki, az olasz és francia szerpentines táj pedig sokak számára sokkal izgalmasabb, mint Ausztrália (nekem is).
Én az FH2 esetén sokkal inkább érzem azt, hogy örömmel vissza-vissza térek csapatni egy kicsit ha autózhatnékom van.

Most a GwG miatt pedig sokan fognak első ízben rácsodálkozni arra, hogy mennyire állat volt az FH2.

-
eL Geri
őstag
válasz
Benoe77
üzenetére
Szia!
Valóban benne van a GamePass-ben is, de most akciós az alapjáték, még 9 órán át. Tehát siess.
Nem tudom milyen akció miatt, hivatalos listákon nem volt fent, de a store-ban ránézel, akkor 3200 Ft (-80%) Gold-al.Én mivel csak single játszok, majd egyszer szerintem csupán az Underground-ot fogom begyűjteni, és kész is.
-
törölt tag
Ez a FH2... Eldobom az agyam

-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Én (is) imádok fillért b@s*ni az Xbox játék és szolgáltatás vásárlásoknál
Szerencsére ez már nem az anyagi lehetőségeimről szól, hanem vagy csak egy régi berögződés, vagy amolyan mini hobbi, izgalmas agyalás, számolgatás, hogy mi mikor miért érné meg jobban 
De tegnap este csak elgyengültem és sorozatos hülyeséget csináltam (persze ezt is átgondolva, de nem racionálisan).
Innen-onnan kapott, hivatalos, ingyenes Game Pass kódokból van előfizetésem szeptember végéig. Sose fizettem nagyobb összeget Gold-ért, mindig a 200 Ft-os akciókat használtam ki (nem multizok, csak a GWG-k tetszenek időnként). Illetve volt már pár trial Gold kódom, de mint most kiderült lejártak
Viszont úgy megtetszett a The Division, és közben nagyon kevés időt tudok játékra szánni, hogy úgy éreztem ez véglegesen is kell nekem. Plusz nagyon tetszenek az augusztusi GWG-ok is. Így tegnap vettem 3 havi akciós Gold-ot, és megvettem a 80%-os akcióban The Division-t.Alapból nem szeretem a szolgáltatásokat, mert stresszt tesz rám, hogy határidőhöz vagyok kötve, és pont időm nincs kihasználni. Most mégis úgy alakult, hogy mind a három előfizetésem (így vagy úgy) van jelenleg
Működik az MS gépezet.Na mindegy, ez nem is volt olyan közérdemű, hasznos információ, bocsi a csacsogásomért

-
IntelKiller7
Topikgazda
Complete FH2 Add-Ons Collection. Ez most, hogy akciós, ha 1 store árat se mutat?

-
NB2
aktív tag
Az FH2 ugyanolyan openworld-os mint az FH3?
-
Bogyi007
veterán
Goldnál mit mutatnak az is akciós tudtommal...
-
Bogyi007
veterán
Csekkolnátok hogy nálatok is még 2 napot ír-e a rendszer az akciós Game Passhoz?
Ráérek uccsó pillanatban is megvenni, s most éppen számítana a 2 nap is. Metro Áruházban holnap van akcióváltás így holnapután reggelre jobb lenne eltolni a Game Pass vételt...
-
zzola
titán
válasz
pauliboy23
üzenetére
Igen. Nekem is volt, hogy 1 hét alatt megérkezett, volt 2-3 hét is, volt 1 hónap is...változó.
-
Nayrobi
őstag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Én szoktam rendeltem tőlük, legutóbb pont pénteken érkezett egy csomag, 10 nap alatt ért ide, de általában ennél többet szoktam várni, volt hogy 3-4 hét is eltelt mire megérkezett a cucc.
-
törölt tag
Dead Space 3 vàsàrlàs:
"Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben. Próbálkozzon később"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi. Én hiába keresek rá a játékra, feldobja, ha rákattintok, azt írja, hogy nicns találat.
Hát, így is nagyjából ~1000 Ft különbség jön ki a HUN vs BR között, hála az erős forintnak. Ennyiért nem éri meg vergődni a GC-vel.
-
pauliboy23
senior tag
Rendelt már valaki a game.co.uk-ről? Elvileg már több, mint egy hete meg kellett volna érkeznie a rendelt játékoknak...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jaja.
Én ezzel a WE. Two pack-kal szemezek már egy ideje, de pl. store checker nem listázza ki valamiért, ha megtalálja a keresőben. de ahogy elnéztem, minimális különbség van alapesetben, (1000 Ft alatti). Lehet azt bezsákolom, de még meggondolom.

Plusz store checker listájában még nincs is fent minden játék ha jól láttam.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pauliboy23
senior tag
Tegnap csak megvettem első 4K tv-met, egy LG 43UK6300 MLB személyében.
-
IzI
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Köszi!
-
Bogyi007
veterán

Már szedhetőek a friss Goldos játékok.
Forza Horizon 2 Standard - 10th Anniversary EditionDead Space 3
(ez még nem működik valamiért)Valamint ha már beírtam a fentieket akkor itt van ez is:

Deals With Gold | Spotlight Sale (7/31 - 8/6) Via Xbox Store -
DaveHutt
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gépnél mindegy, kontrollernél nagyon nem. Annyit sztem megér egy új S, hogy vadonatúj kontrollerrel, és nem nyekergős, lötyögő gombossal tolja az ember.
-
3L1T3
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Valószínű tesztelnek pár dolgot ami a FrostBite és X házasságot érinti.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ebben is van valami. En pl szemely szerint max csak autobol veszek hasznaltat. De ilyen par 10e ft cuccnal csak az uj johetne szoba. A One S ara meg mar a beke segge alatt van lassan. Viszont amitt nyujt ennyi penzert az szenzacios.
-
törölt tag
IntelKiller7
Battlefield V![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szimszonos
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ott a pont.
-
szimszonos
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Neked max kvarcjáték való a bolhapiacról pár száz forintért ☺.Ne sértődj meg de akinek 55k sok egy új 500gb vagy 60-65 k egy vadiúj 1tb gépért az vicc.Én inkább gépet vettem először mert Store-ban van rá egy rakat ingyen játék,mint pénzért játékot a gépről álmodozva hogy talán pár év múlva mikor 40k lesz ☺.Pénz nélkül semmit nem adnak manapság,nem kell hozzá nagy logika.Ha meg nincs rá kereted minek szállsz vitába par ezer forinton.Ez nekem kicsit már olyan sz@rrágoskódásnak tűnik.Ezért a pénzért még egy közepes tudású videókartyát se kapsz pc-hez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hmm.. Okés, meglátjuk. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lényeg, hogy most már szervert se talál. Eddig legalább 2-3db-ot talált naponta.

![[link] [link]](https://i.redditmedia.com/IHaJjYDLHKzD6VKx48LFlJW7PBfOXo1ssxDgDXauYw4.jpg?w=1024&s=036fd81e8dbd190c8c636b8d3afca759)