Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz bulikavagyok #136783 üzenetére
A live-okkal több mint az edigitalban ugyanannyiért...
-
Cyrin
addikt
válasz bulikavagyok #136787 üzenetére
Szimpatikus árak, május végére vennem kell egyet, de az még messze van, remélem lesz még addig jó akció...
-
Cyrin
addikt
miért ír az edigital és az euronics is 1 év hivatalos garanciát a gépekre?
-
Cyrin
addikt
na csak megrendeltem ezt a konzolt.
sztem ez egész jó ajánlat lett, úgy döntöttem nem várok.
bár engem idegesítenek a játékok, de nem is nekem lesz, két hónapot meg kihúzza a szekrényben...
-
Cyrin
addikt
válasz Gabesz84 #137192 üzenetére
csináltam egy kis számolást, összevetve az euronics 1Tb-os csomagjával, amit én rendeltem (de még nem vettem át )
Hogy azonos műszaki tartalom legyen: venni kell a mall-os xbox-hoz egy HDD-t 18 e, a Rainbow 6 siege játék legolcsóbb hivatalos helyen 7e, (store-ban 12), 3 havi live legyen 6 e, ez összesen már 101 ezer, és akkor még fityeg egy külső HDD rajta...Ha a 80 ezres Xboxhoz veszek egy kontrollert az 15 ezer, így összesen 95 lesz
másrészt viszont, ha szigorúan nézzük, minek a six6 játék, 500Gb-on is el lehet lenni, a live se szükségszerű, kontroller viszont kell, tehát kezdőcsomagnak a legjobb ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Érdemes plusz garanciát venni az S-hez?
-
Cyrin
addikt
tényleg, sztem nálam NAT-olt a digi. így lehet multizni vagy kérni kell a rendes ip-t?
-
Cyrin
addikt
bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Van valahol lista az olyan játékokról amik tudnak magyarul is?
-
Cyrin
addikt
válasz frankdelgado #139606 üzenetére
fizetheted utána a rezsit, vagy a gyerektartást
-
Cyrin
addikt
válasz gurubefree #140167 üzenetére
érdekes lenne megnézni hogy ugyanezek S-en mennyit foglalnak
-
Cyrin
addikt
kérdés:
ha két kontrollert szeretnék a gyerekeknek, akkor érdemes különböző színűt venni?
-
Cyrin
addikt
válasz frankdelgado #140447 üzenetére
Na ezért kérdeztem, hogy van-e valami összeírás, hogy melyik játékok vannak magyar nyelvű felirattal.
Még ti se tudjátok, akik jóval többet tudnak a témában, mint az egyszeri vásárló (mint én ) -
Cyrin
addikt
sztem fontos lenne a magyarítás, én pl a Life is Strange 5 részét Steam akcióban vettem meg (kb 1500 ft) azért, mert lehet hozzá magyar feliratot varázsolni. Xboxon meg nem. Gyerekek imádják, bár sztem nem annyira nekik való, de nyilván nem tudnak annyira angolul, ami ehhez kell...
-
Cyrin
addikt
A Hitman Spring Pack eltűnt a saját játékok közül, ez csak eddig tartott??
-
Cyrin
addikt
Az EA access kínálatnak nem mostanában kellene frissülnie?
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #142093 üzenetére
A FIFA 16 és 17 is április huszadika körül került be, ez alapján most kéne jönnie a 18-nak is...
-
Cyrin
addikt
válasz hackeeeee #142133 üzenetére
nekem se okoz gondot az angol, de ha már állításuk szerint piacvezetők itthon, és a PS is meg tudta csinálni, nem értem a bénázást.
ha pl egy olyan játékra van magyarítás, amihez azért jó ha van, és xbox verzióban nincs (pl life is strange) akkor azt inkább PC-re fogom megvenni steam-en.
gyerekek is vannak akiknek nem megy az angol még... -
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #142178 üzenetére
Az usb kamera mihez kell?
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #142472 üzenetére
Na ezt jó hogy tisztáztad, én is csak a tájat néztem már, nem értettem...
-
Cyrin
addikt
válasz mj1981 #143739 üzenetére
google fordító?
végre beüzemeltem a 2 hónapja vett xboxot a gyerek szülinapjára, azért tényleg jó lenne a magyar nyelv, nekem nem gond, de ezt az egyszeri ember nem üzemeli be magától így egykönnyen az biztos (vagy nem foglalkozik azzal mit ír ki, csak lépked tovább). nagyon hasznos volt amit itt olvasgattam az utóbbi egy évben, van vagy 10 játék már ingyen...live kötelező
-
Cyrin
addikt
válasz mj1981 #143751 üzenetére
Meg veszekedés a két gyerek között, ki mivel mennyit stb. EA access is befigyelt, már esélyem sincs állítgatni. Hétvégén szülinapi parti lesz, jönnek a barátok is. Mi lesz itt...
Már csak az akku töltő hiányzik, de az istennek se akarja árulni a Lidl...[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
a játékokból ki kell lépni Home-kijelölés-menü-quit-tel? vagy bezárja magától?
-
Cyrin
addikt
Nekem is sikerült az első külföldi vásárlást (Forza 5$-os csomag) inkább több mint kevesebb kísérletezéssel realizálni.
Az amcsi címet viszont nem lehet eltávolítani, mert azt írja, hogy fel lett használva szolgáltatás vásárlására. Ez még tegnap lett ilyen, a vásárlás ma sikerült. Tegnap sztem fizetési módoknál adtam még a kártyát, amivel persze fizetni nem sikerült, de ezek szerint mégis hozzá kötötte.
Másnál is ilyen, hogy nem lehet eltávolítani a külföldi címet soha többet?
-
Cyrin
addikt
AC Unity
RT**J-F7KKC-VMQPH-RX3VH-DJDWZ
* negyvenhét
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #147328 üzenetére
Én csak Linuxot, de azt is magyarul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest