Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kontrollerbe dugott fülessel?
-
l.skywalker
Topikgazda
Technikai segítségre van szükségem. Ha headseten vagyok nem hallom a party-ban mások hangját. Ők hallanak engem, de én csak a játék hangját! Miért?
-
parandroid
félisten
Ma (tegnap) kaptam hírlevelet a német MM-től, szokásos akciók, főleg játékok, ami feltűnt, hogy most hétvégén, online rendelésnél 27 EUR az Overwatch lemezesen (minden platformra ennyi). Megint sikerült alákínálni az MS Store digitális kínálatának. Ha végre ki tudom próbálni a játékot ma, még lehet, meg is rendelem ennyiért... Gép akcióból talán az 500-as box + 9 játék a vicces csomag 388-ért.
p
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
jaroslav
üzenetére
Ha mákod van akkor van olyan itt, aki megvette azt a kiadást és olvassa is.
Én úgy tudom hogy általában csak 1-2 tartalom \ ajándék tartalom esetén adnak kódot. Mikor 15-20 kiegészítőről van szó és arra azt mondják, hogy része a lemeznek, az vagy azt akarja jelenteni, hogy telepítéskor lehúzza vagy települ lemezről.
Az MKXL kiadásra hagyatkozva ami hasonlóan minden DLC packet tartalmaz, bár nincs a lemezen, de free lehúzza, hisz ,,megvettem". Ugyanez volt a dead or alive 5 last roundnál is, minden fizetős tartalmat ingyen leszedet a dead or alive 5 core fighters hez, de nem kóddal volt megoldva egyiknél se - beleőszültem volna ha mindenhez külön kód jár.
Gondolj bele 15-20 kód lenne a tokjában amivel a tízmillió kiegészítőt felrakja valaki?
[link]----------
A Halo 5 öt viszem tovább a gamepass jegyében. valahogy PC n a első Halo 2 nem tetszett, fakó volt és ,,üres", de itt a táj, a csapat jelenléte és a sok jópofa fegyver sokat dob az élményen. Jó dolog, ha meghall a karakter oda lehet hívni valakit, aki segít.
Ami nem tetszett eddig, hogy alig bírtam irányítani a terepjárót - az egyk kar ami jobbra\balra egyúttal mintha a jobbra\balra kamera is lenne.
-
jaroslav
aktív tag
A nálam jobban hozzáértőktől szeretném kérdezni, hogy ha megveszem a "Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration"-t, használtan a játékaim.hu-ról, akkor azzal biztos megkapom az extrákat, DLC-ket, amit a 20 Year Celebration kiadás jelent, vagy ebben is az extrák, "kódok" formájában van benne, és elképzelhető, hogy a régi tulaj már felhasználta?
Vagy ha megveszem az akciós "Rise of the Tomb Raider Season Pass"-t, és megveszem hozzá lemezesen a sima kiadású "Rise of the Tomb Raider"-t, akkor az egy teljes értékű "Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration"?
Előre is köszönöm a választ!
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amolyan ingyen izelítő, ami ingyen jár pl egy lemezes SW battlefront hoz.
Nekem is pl volt a tokban egy trial kód. Ingyen használható az adott időtartamra és automatikus meghosszabítással működik, azaz aki elfeledkezik róla, annak már vonja is a köv, havi zsét.
Ismerős a XB1S hez kapott 1 havit decemberben, aztán mikor márciúsban ránézett a számlájára, látha havonta -2500 ft

-
Chumlee
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is tudtam vele ,január óta játszom így.

-
Sentinel80
aktív tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Ha a weben a microsoft fiók alatt nem látod, az arra utal valami gond csak van a trial gold al - ott valami még a trialnál is látszódik. Itt én azt mondanám, hogy mindegy mit csinálsz a géppel, nem azzal lesz a gond - vgay kifordítva nem gondolom, ha azon bármit csinálsz jobb lesz.
Csak a support fog tudni segíteni.
-
Zjunior
veterán
Dishonered 2 megér 3500 ft ot lemezesen?
Azert kerdezem mert az 1-el sem jatszottam
-
törölt tag
Koszonom MS a free 14 napos game pass-t.

Soha nem fizettem volna a Devil May Cry-ert, de igy, hogy ingyen jatszhatok vele, basszus tegnap este elkezdtem es ma vegig is vittem. Nem, egyaltalan nem hosszu a jatek, de lekotott.
Meg a Mad Maxet fogom igy vegigjatszani es sajnos ki is mult a lista, mert minden megvan mar rola, amivel jatszanek. -
Silεncε
őstag
-
okibots
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Miért ne menne? Trial GOLD-ok lényege, hogy kipróbálhasd a multit. A hosszabb távúaknak meg, hogy multizz

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én tudtam vele.

-
Dreimus
senior tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Szerintem érdemes lenne megkeresned a support-ot, mert ha a multin kivül nem menne a 14 napossal akkor arra tudnánk a választ, illetve a 14 napos trialt nem is lehet látni, mert nem mutatja a rendszer, ha a tiedet még is mutatja akkor beakadt valami és ahhoz mindenképpen a support segítsége kell, ha megy az angol akkor érdemes velük dumálni mert gyorsabbak a magyaroknál főleg így hétvégén

-
interstate76
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam droidos mini pécén és asztali gépen is simán ment a párosítás, mindenféle hókusz-pókusz nélkül.
Nem tudom, mennyire lesz strapabíró ez a kontroller, de a 360-as gamepad után/mellett nálam ez a favorit, nagyon szeretem. PC-s korszakomban sokáig volt Logitech Cordless Rumblepad 2-m, ami után egy rövid ideig szokatlan volt, hogy az analóg karok nem egymás mellett vannak, de ma már a szimmetrikus kiosztást szoknám meg nehezen.
-
Silεncε
őstag
Megőrjít ez a box... [link] Itt leírtam hogy mi a baja, annyival kiegészítve, hogy az összes gold játékot elindítja, de multizni egyszerűen nem enged. Tudna valaki segíteni? Semmi baj nem lenne, ha engedné a 200ft-osat megvenni, bezzeg akkor látja a 14napost...

-
kacsa2958
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1tb külső hdd-m ps4-hez vettem viszont az xbox-hoz is szeretném használni .
A kérdésem ha kettéosztom lehet hogy fele-felében használjam? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nem tudom akkor. Korábban itt próbálták mások, simán nyomtak pairing gombot, majd keresték az eszközt BT-n, és ennyi.
Telefonnal is ennyi volt a párosítás, amikor kipróbáltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sirandrish
üzenetére
Milyen BT vevővel próbálod? 4.0? Sőt, pl. a PS4 controller-hez azt hiszem EDR is kell. Ehhez nem tudom kell-e.
Viszont a 4.0 tudomásom szerint alapkövetelmény.
-
Seat
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
😂Vedd fel a minigunt a tetőről a heliből
-
DaveHutt
őstag
Befejeztem a Call of Duty World at Wart. Nagyon jó a single hadjárat. A fegyverek is betegek, a mobil MG42 mindent vitt. Gyakorlatilag egy az egyben a jó öreg COD2 folytatása. Aki szereti a stílust, vegye meg.
-
Sentinel80
aktív tag
Deadpool kivégezve.
Ennyi idióta megoldást még nem láttam egy game ben, nagyon beteg
mármint poz. értelemben.Van, hogy a tps game átalakúl amolyan Mario va vagy zelda 2D vé
Poénok sora és nem agyonnehezített.Pl poénra példa, Deadpool belép az egyik ajtón, de ott minden sík, és nincs texturázva, rögtön előkapja a mobilját és felhívja a fejlesztőt, hogy bug van a játék alatt és tessék adni egy patchet mert nem tud haladni...
Aki teheti szerezze be, jót fog röhögni rajta

-
Sirandrish
legenda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen..így is van. Kiírja hogy először csatlakoztassam kábelen keresztül. Csatlakoztatom, kiírja hogy ez egy controller és annyi. Ha kihuzom a kábelt, egyből azt írja megint hogy először csatlakoztassam kábelen.
Elméletileg bármilyen frissítés kéne neki, azt jelezné, de nekem azt írja hogy a legfrisebb van..
Még jó hogy Aliról rendeltem 800ért a BT adaptert...másra nem kéne, de ez meg nem akar összejönni.. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
OK!
(#102560) Seat: nekem is tetszett, de bakker még annyira nem megy, hogy a Deathclaw-t sem sikerült megölnöm a városban. Már lemerült a robotruha telepe is és a molotov koktélt is mellé dobtam

(#102561) pelenka35: magyarra vagy angolra gondolsz? mert angolt elméletileg lehet bekapcsolni a beállításokban
(#102565) Sirandrish: már az is valami
Akkor driverek esetleg? Itt meg valami olyat mutat, hogy először USB-vel kell csatlakoztatni...ja, ez a wireless, nem a bluetooth. [link]Akkor ezek esetleg?
Megjegyzések:
A Bluetooth kapcsolathoz a számítógépnek rendelkeznie kell a Windows 10 évfordulós frissítéssel. A legújabb Windows-frissítés beszerzéséhez olvassa el a Windows Update: gyakori kérdések című témakört.
A legjobb teljesítmény érdekében frissítse a kontrollerét. Lásd: Az Xbox One kontroller frissítése Windows 10 rendszeren.
-
Sirandrish
legenda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megvan..feltelepítettem és látja hogy ez egy vezeték nélküli controller...és ennyi

-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Mintha ugy lattam volna, hogy a heten ingyenes Golddal a watchdogs. De nem talalom, csak 20$-ert. Rosszul lattam?
-
Seat
tag
Gyerekek! A fallout4 eszméletlen jó
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha többet tudsz szólj légyszíves!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
Edte meglesem. Thx
-
Chumlee
senior tag
2 db GTA V(használt) árért kap a vásárló 3-at ?
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elvileg màr nem previev, ma frissitett 7 gigàt és màr teljes jàték. Tegnap jelent meg. Egyébként ir németet is, meg egyebeket, de nincs is lehetőség nyelvet vàlasztani.
-
Chumlee
senior tag
[link]
Mennyire jó ár ?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Linkről se tudod telepíteni? [link]
(#102549) frankdelgado: Preview-ban is kéne lennie? Amúgy én felraktam, kipróbáltam, nem rossz játék.
-
frankdelgado
őstag
Everspace al csapatja valaki? Hogyan lesz a magyar feliratos? Nem talàlom a beàllítàsoknàl....
-
rdt89
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Nekem olyat szokott, hogy egyszer csak elszáll az irányítás. Menübe be tudok lépni, de a kocsi nem reagál a gázadásra, de ha elteleportálok valahova ismét megjavul.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
oks, sorry, nekem wifi-s adapterem van.

-
Sirandrish
legenda
Ezek alapján nekem S van
Most ezt nézem.
Kéne az a Xbox Accessories alkalmazás, de nekem rohadtul nem dobja ki a kereső.. -
r.levente75
addikt
Forza Horizon 3-ban, másodszor tapasztaltam, hogy játék közben elmegy az autónak a hangja! A játékban lévő rádió az szépen szól, de egyszer csak elmegy az autóhang. Ha visszamegyek a fesztivál központba az X gombbal, akkor onnantól megint jó.
Ez valami bug, vagy mi a fene lehet? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
One S vagy normál controllered van?
A bal oldali az "S" a jobb oldali a sima (A logonál levő rész lett kicsit ráncfelvarrva)
Csak az "S"-ben van BT.
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hát nekem a BT csak a TV-t meg az okosórámat látja.
Van külön párosítás valahol?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hi
Összepárosítás megvolt az adapterrel?
Csak mert nekem azután minden játék felismerte és működött is vele.
Annyi volt aszem, hogy a kontrollert a game előtt be kell kapcsolni, hogy a játék azt érzékelje elsődlegesnek. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem használtam, de az Xbox Support oldalán ez van le van írva. [link]
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Csak remélni tudom hogy vannak itt olyanok akik PC-hez (is) használják az XO controllerüket.
Azzal kapcsolatban lenne is egy kérdésem.
Vettem egy XO controllert, és egy USB-s BT adaptert is.
Hogy kell összehozni őket, hogy a steames vagy másmilyen játékaim lássák az XO controllert BT-n keresztül? -
DaveHutt
őstag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Erről a Battlefield 1 jut eszembe. 20 óra kellett, hogy megszomjam a mozgást, helyezkedést, beállítsam a célzást. Most már néha semlegesbe esik bele a statom.
Az Overwatch egyébként a tizenéves generáció játéktere, az már tényleg túl gyors 25+.
-
törölt tag
Aki a Watch Dogs 2-vel játszott nem találkozott olyan jelenséggel , hogy a trófeát nem adott a játék ?
Trialként játszok vele. NFS 2016-ot it is trialba játsztottam EA Access keretein belül , de ott gond nélkül kaptam az achievementeket.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Anno Boxon kipróbáltam, de nem elég gyors a kontrolleres mozgás, most teszek vele egy próbát PC-n.
Hát jobb a Pc-n még nekem CS:GO-s aggyal is...
Most látom értelmét beszerezni... -
Sentinel80
aktív tag
Hát, érdekes az Overwatch
Néha nem igazán látom át mi történik, meg a raklap karakter, amik között menetközben is válthatunk egyszerre, nekem kicsit sok elsőre
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mit kell itt nézni??? Mert a játék mától előrendelhető 3 kiadásban is.
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Beregisztráltam egy 14napos triál goldot, viszont SEMMIHEZ!! nem férek hozzá. Az Xbox szerint 30-ig van goldom, viszont semmivel nem tudok multizni, mert mindenhez goldot akar vetetni. Az MS accountom alatt sem látszik a gold, bezzeg ha a 200ft-ost szeretném megvenni, ott rögtön észleli, vetetné meg a 2500-ast. Lehet ezzel valamit csinálni vagy így jártam? Tud arról valaki valamit, hogy meddig van a 200ft gold?

-
l.skywalker
Topikgazda
Ez vajon kamu vagy leaked?

via twitter -
Sentinel80
aktív tag
Tipp: ha valaki úgy érzi ,elfelejtheti lemondani a 14 napos free gamepass -t, tudja, hogy nem fizet elő, annak javaslom lépjen be PC ről a xbox live ra, majd Microsoft fiók, előfizetések, Gamepass és katt a automatikus meghosszabítás -ra (ez kikapcsolja) és simán csak lejár 14 nap után.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem is azt mutatja, szedem

Ja és a Overwatch : Origins Editions -t keressétek a search el, ne a GOTY editiont.
-
Sh4rk
aktív tag
One-re tölthető az Overwatch.
Pc-n nálam nem aktiválódik a lehetőség 20:00 után sem.
Átraktam USA régióra az appot, és már jön PC-n is...
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
oriic
üzenetére
oriic: lehet egyenlőre nem veszem meg a MCC-t, bevallom, a COD Modern Warfare remastered is hiába volt szebb, azért csak csak érződött rajta hogy öregebb darab a szebb texturák mögött.
Most a free gamepass nak hála kipróbálhattam végre egy Halo t a konzolon és ettől tettem függővé, hogy veszek akár egyet is.
Emiatt lehet a Halo5 korongra 6k körül benevezek. Maga a grafika egyenlőre meggyözött arról, hogy egy Xb1 játék kollekciónak egy Halo5 is része kell legyen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
pelenka35
üzenetére
Bocs ez kimaradt. Szóval a Windows Central talán a legnagyobb Microsoft szolgáltatásaival és termékeivel foglalkozó oldal. Sokat foglalkoznak Xbox témákkal is és szokta streamelni is. Ma is már futott 3 játék és volt egy nyereményjáték is

(#102523) oriic: tényleg kezd el gétéásodni. Éppen az állat és az ember harcostárs cucc nem hasonlít

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic
üzenetére
Infók:
-It's the first Far Cry game set in America.
-It's also playable on PS4 Pro and Project Scorpio.
-You can play the entire story solo or in two-player co-op.
-You play as the new junior deputy of fictional Hope County, Montana, players will find that their arrival accelerates a years-long silent coup by a fanatical doomsday cult, the Project at Eden's Gate. Protagonist is customisible meaning you can choose gender and skin color
-Villians name is Joseph Seed
-You can fly planes and take part in aerial dogfights.
-Vehicles include American muscle cars, ATVs, boats, and big rigs.
-Weapons include guns, grenades, sledgehammers, and baseball bats.
-You can recruit other people to fight for you.
-You can also recruit animals like bears and cougars.
-There is a map editor that will have "new features that add a new dimension to the content created by fans".
-PS4 players are getting a free Far Cry 5 skin pack at launch.
-Ubisoft Montreal is leading development, with support from Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai, and Ubisoft Reflections. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszönöm az infót, akkor majd ,ha más nem akkor kábelen fogom adagolni a netet hátha megjavul úgy

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Nekem ezer ilyen wifis problémám volt. Kezdetben a szolgáltató adott valami hulladék hybrid modem+router okádékot. Azt kiiktattam egy normális routerrel. Aztán felgyűltek itthon a WiFi-re csatlakozó eszközök (3 laptop, 2 xbox, 3 telefon, 2 tablet, 1 nyomtató) és elkezdett hülyéskedni. Na gyorsban a nem mobil eszközöket bekábeleztem és rögtön jobb és kiegyensúlyozottabb lett a rate minden játék/letöltés/stream alatt. De néha még most is zakatol azért.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Wifi-ről kapja a netet amióta csak megvan. Csak furcsa hogy régebben még nem volt ilyen sebesség probléma.
-
l.skywalker
Topikgazda
Far Cry 5 Titkos Gameplay Információk Westie-től [link]
-
törölt tag
Sziasztok ! Tudna nekem valaki a következő problémára megoldást találni ?
Akármelyik játékomat akarom letölteni az áruházból valami iszonyat lassan szedi le a konzol.
Tegnap délután kezdtem el letölteni a Forza 2 Horizont. És ma reggel 9 órára végzett.
Akkor is ugyanez a helyzet, ha semmi más nem terheli a hálózatot. Régebben ez a művelet 3-4 óra volt csak.
Próbáltam mindenféle youtube-os trükköt , de nem segített ( pl: alvó módba való letöltés, DNS cím átírás stb)Másnak esetleg van hasonló baja ? ( Xbox One 500GB (Fat) )
-
süttyő
tag
Sziasztok! Miert lehet az hogy vettem egy kontrollert es nehany jatekban bugosan mukodik, mig a menuben tokeletesen superal. Nehany pelda: az ufc2-ben a 2 joystik-on kivul semmi nem megy a harcok kozben, viszont a menuben minden gomb jo..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na ezt megnezem. Este jatek?
-
EmThor
addikt
Xbox Ultra - 149.990, október. Ez milyen lenne?

-
interstate76
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Egyetértek! A legvárósabb játék!

-
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
WindowsCentral az mi?
-
l.skywalker
Topikgazda
Aki lvl10 fölött van Mixeren, az most ingyen feliratkozhat a WindowsCentral fiókjára.
Klikk ide, majd az $5.99 SUB gombra, majd Redeem Gift és a Gift is waiting for you-ra
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sentinel80
üzenetére
Bizony. Mondjuk nálam a Jedi Knight: Jedi Academy volt a favorit és persze a KOTOR
-
zsolti72837
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük!

-
negyven2
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Plusz még vannak ezek is:
Far Cry 5: Official The Resistance: Nick Rye Trailer
Far Cry 5: Official The Resistance: Mary May Trailer
Far Cry 5: Official The Resistance: Pastor Jerome Jeffries Trailer
Far Cry 5 : First Details : Surviving in Hope County, Montana | Interview
Amúgy csak számomra tünik nagyon GTA-ásnak a trailer, mármint a kamerabeállítások és a vágását tekintve. Meg igazából hangulatra is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Netflix
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

IntelKiller7