Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
Outlast 2 valaki vélemény? Azt mondják,hogy nagy csalódás.. Szerintetek?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Igen, és speciel a FM5-öt már 10%-nál is lehetett játszani. Persze csak az első versenysorozatot.
-
r.levente75
addikt
Leszedtem, azaz még tölti a forza motorsport 5-öt a box, 52%-nál jár, de már lehet vele játszani. Ez mindig így van?
Jó kis portéka.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pixta78
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Amikkel játszottam azok 16:9 ben mentek mind.
-
axlfsi
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Kár, hogy későn ültem fel a Dying Light vonatra (már mindenki kijátszotta, mire én megvettem a konzolt és a játékot), pedig ezt a Co-op játékomodot én is biztosan élveztem volna...
Most, ami brutál tetszik
(és ilyenkor nagyon bánom, hogy nincs PC-m is és/vagy nem jelenik meg konzolra is), az a playerunknown's battlegroundsHát ez valami brutál jó móka és nagyon tetszik a koncepció, játékmenet, az, hogy 100-an indulunk egyszerre a mapon, a sok sunyiskodás és kempelés... nagyon bejön!
-
Jovanny2
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez így van. A 360-as GwG-hez nem jó a 14 napos (trial), csak a 30-tól felfelé. One-hoz elég.
Másik kérdés volt (emiatt nem írok új hsz-t), hogy hozzáadódik-e a nem trial gold a trialhoz. Nem adódik hozzá, ilyenkor a trial elveszik. Rendes gold (>=30 nap) esetén összeadódnak. Ugyanígy nem lehet rendes goldra trialt, mert addig nem fogadja el, amíg él a rendes (ha jól tudom, a kód ilyenkor nem váltódik be). -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Működik.
Én is tartottam tőle, de pár óra alatt tökéletesen kitanulható az irányítás. A játék elején még sokszor eszembe jutott, h mennyivel egyszerűbb lenne egérrel játszani, de most már nincs vele semmi problémám. Megnéztem pár gameplay videót, és annyit azért észrevettem, h pár dolgot gyorsabban meg lehet csinálni egérrel -de ezek nem túl fontos dolgok szerintem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mennyire működik ez a műfaj kontrollerrel? Nem vagyok egérbillentyű-buzi, de valahogy a stratégiákat (ideértve ezeket az építkezős cuccokat is, nem csak az RTS-eket / TBS-eket) nem nagyon tudom elképzelni kontrollerrel, főleg hogy a legtöbbnek a UI-e is egérhez mérten komplexre készül.
-
eL Geri
őstag
válasz
gerii
üzenetére
Gyakorlásnak ott van most szintén GOLD-ban a Star Wars-os TPS is.
-
gerii
addikt
Köszi a tanácsokat, tippeket, lehet tényleg egy cod szerűséggel kellene kezdeni. Division-nal megpróbálom első körben a hétvégén. Giana Sisters 2D nézet már megy

A 14 napos Gold triallal mi történne, ha most vennék egy 1/3 hónapos tagságot, hozzáadódna?
-
interstate76
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ugyanez van nálam is. Persze inkognitó ablakban bejön a Cities: Skylines is. Érdekesen működik ez a dolog.
Utóbbi játékról már én is írtam, valóban nagyon eltalálták, ill. szuper, hogy idén végre megjelent konzolra is! A Planet Coaster még jöhetne mellé a boxra, aztán harangoznának is az összes, otthon (és a család nélkül) töltött szabadidőmnek!

-
zsolesz010
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Techland volt mindkettőnél a fejlesztő, igen, de a Dead Island-nél anyagi okok miatt eladták a jogokat, csak nem számoltak azzal, hogy a kiadó innentől majd alaposan beleszól a fejlesztésbe is. Ebből lett az a Dead Island, amit a Techland a Warnerhez igazolva szuperül feltuningolt Dying Light-tá \o/
-
eL Geri
őstag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Huu, hát ennyire nem tudom a választ!
De tényleg elégé hasonlít a két játék... és én hittem a Google-nek. Ott egy céget ír a két játékhoz. -
zsolesz010
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez igaz, de a Dead Island nem a Techland-é, eladták az ötletet, hogy aztán a kiadó nem is kis beleszólásával megszülessen a széria. A Warner meg jó bizniszt csinált a Techland-Deep Silver tapasztalatokból.
(#101071) Atomgeszi "Mindenesetre az összkép alapján, nekem egyértelmű melyik tetszik és melyiknek jön be jobban a hangulata.
" Vitathatatlan. Dead Island 2-re azért erősen kíváncsi leszek (ha nem csak kamuzik a Deep), lényegesen könnyebb lesz már az új csapatnak is korábbi ötletekből és visszajelzésekből dolgoznia. -
eL Geri
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Alapból nekem se tölti be (épp Firefox-on próbáltam az ide betett linket).
De ha privát böngészővel próbálom, akkor bejön... azt nem tudom, hogy ha ott login-elsz, akkor megy-e tovább, vagy ismét meghülyül.De ha meg akarod venni, akkor talán BOX-on a legbiztosabb, nem?!
-
Sziasztok, japán régióba ingyenes ez a játék Perfect Dark Zero van rá lehetőség japánba utazás nélkül,hogy megvásároljam?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem..
Ugyanaz a hiba.(#101069) zsolesz010
Tényleg, már X360-as időkben is volt Dead Island, elnézést.
Én valami új Dead Island részre gondolok, ami még pre alpha vagy milyen státuszban van, legalábbis ilyen YT videó rémlik, ott azt láttam, hogy megjelentek a Dyingból vett elektromos és gázos fegyverek. Ha ez is megvolt az előző DI részekben, akkor ismét elnézést.

Mindenesetre az összkép alapján, nekem egyértelmű melyik tetszik és melyiknek jön be jobban a hangulata.

-
eL Geri
őstag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Egy cég csinálta mind a kettőt

Előbb volt a Dead Island, aztán a Dying Light.
És igen, pofátlanul merített is az elődjéből
De ugyan ilyen a pl. a Just Cause 2 -> Mad Max -> Just Cause 3 is. Eléggé azonos alapokat használ, csak más környezetbe elhelyezve. De nincs is ezzel semmi baj, csak jó ha tudja az ember, nehogy átverve érezze magát.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Medocsabi
üzenetére
Jaja
A night vision booster is nagyon hasznos este, plusz ugye az UV lámpa és az UV Flare... Az elején mi sem mentünk éjszaka, azért ezres sebzésnél gyengébb fegyverrel este menni az éjszakaik ellen kicsit necces.
Mondjuk ketten azért lényegesen egyszerűbb, el se tudom képzelni milyen lehet 4-5en játszani. 
Érdemes is csinálni az esti irtást, hipp hopp jönnek a 30- 40 ezer pontok
Ami idegesítő, hogy az egész kampányt együtt csináltuk co-op, és a küldetések fele az Én profilomba nem íródott bele.
Bishi-nek 100% lett, nekem 53 és valami tök távoli küldetést dob be az Én mentésembe. Mondjuk ezt játék alatt ki is írta,hogy nem íródik bele a profilba, csak kérdés, hogy miért nem?
Neked az automata nyílpuska meglett? Youtuben láttam egyik videóban, de nekünk nem adta még be. Lehet a Following kiegészítővel jön(arra még nem volt idő)?Mindenesetre Én nagyon várom, hogy jöjjön egy második része, jobb grafikával és fizikával, ugyanilyen változatos történettel.
A Dead Island nekem egyik része sem jött be a Dying után. Próbálták leutánozni, de szerintem sehol sincs.
(#101066) bulikavagyok
Próbáltam rákeresni a storeban, de konkrétan a microsoft weboldal sem jön be. Ezt dobja:
We're unable to complete your requestMicrosoft account is experiencing technical problems. Please try again later.
De már két napja. Mi a frász baja lehet.Hogy kell törölni a cachet chrome-ba? Hátha az a baja.
Igazából másik böngészővel sem jó.

-
bulikavagyok
nagyúr
Nagyon "beszippantós" játék lett ez a Cities: Skylines.
Elég sokat kell agyalni rajta, és nem egyszerű felépíteni (és üzemeltetni) egy nagyobb várost. Akit egy kicsit is érdekel a városépítés, ne hagyja ki semmiképp!
És egy tanács: ne felejtsétek el bekapcsolni az automata mentést (alapból off) -én egy 4000+-os várost buktam miatta egy kifagyás alkalmával.
Bár így utólag már nem bánom, mert így tapasztalt játékosként egy sokkal átgondoltabb várost építgetek. -
Dzsuri89
őstag
válasz
gerii
üzenetére
Én is full gyöker suta voltam először konzolon az FPS játékokban, mert valjuk be egérrel meg billentyűzettel összetettebben lehet nézelődni, cselekedni. Jó pár óra játék, szerintem egyén függő, de nálam olyan 20-30 óra kellett hogy ráérezzek. Egy jó tipp hogy szinte a leglassabbra rakjad a mozgás érzékenységet, ami lövésnél lehet nagy segítség.

Ne add fel, mert ha belejössz szerethető lesz. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Medocsabi
üzenetére
Az elején mennyire elveszett voltam, amikor még nem ismertem ezt a craftolási rendszert, és egy szöges széklábbal vagy egy rozsdás csővel kellett túlélni a zombizást, akkor kicsit elment tőle a kedvem
De aztán jöttek az egyre jobb fegyverek, meg upgradek, az ember kiismeri magát, onnantól kezdve hatalmas élmény.
Ez igaz a Witcherre is... Elején kész szenvedés volt, nem tudtam miért imádják több millióan, aztán csak csak az ember elkapja, ráérez
-
Atomgeszi
nagyúr
-
eL Geri
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Könnyen lehet

Igazából még sosem játszottam az Aliennel, mert nem annyira csigáznak fel az ilyen bújócska szimulátorok
Talán az ilyen (régebbi) Battlefield, Wolfenstein, COD játékok jók gyakorlásra is, a legkönnyebb fokozaton. Ezek inkább csőjátékok, lehet lassabban haladni, nem kell állandóan az egész teret (aránét - mind a DOOM-ban) bemozogni.
-
eL Geri
őstag
válasz
gerii
üzenetére
Én kb. a Wolfenstein-nel tanultam meg az FPS-ezést kontrollerrel.
De a konkrét játék szerintem lényegeteken is, nekem az volt a "trükköm", hogy a leges-legkönnyebbre vettem a játék nehézségét, így volt időm vacakolni, bénázni az irányítással
Mondjuk a DOOM pont egy eléggé pörgős játék, nem nagyon lehet vacakolni benne, mindig mozgásban kell lenni, nincs fedezékrendszere. Talán az Alien jobb ilyen szempontból, ott több sunyulósabb részek van. -
gerii
addikt
Tegnap vettem egy alapgépet, + hozzá Doomot, Alien Isolationt. Tetszik a gép, jó kicsi, viszont baromira nem tudok egyenesen menni a Doomban, lőni meg pláne nem. Nem volt még konzolom (C64-et kivéve
), remélem hozzászokom idővel. Esetleg van olyan játék amivel meg lehet tanulni a kontrolleres irányítást? -
Akelaus
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Arról lehet tudni valamit, hogy már benne van az Ea acc.-ben Medal of Honor Airborne? Nálunk ugye a játék nem elérhető az áruházban, ha átállítom pc-n a böngészőben Uk-ra akkor látom, viszont nem írja oda, hogy Ea acc-el ingyenes. Ezért gondolom még nincs benne.
-
l.skywalker
Topikgazda
5 új játék került be a BC-sek közé (elég sűrűn jönnek mostanában, indul a Game Pass?)
Hard Corps: Uprising
Harms Way - Ez egyébként INGYENES
Band of Bugs
Bullet Soul - ez Magyarországon nem elérhető
Bullet Soul - Infinite Burst - és ez sem érhető el Magyarországon -
Chumlee
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rendben köszi !
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops III - Zombie Chronicles DLC jön.
Megjelenés május 16-án, elsőként csak PS4-en, utána egy hónappal PC-n és Xbox One-on.
8 felújított zombis pálya érkezik:
Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa a World at Warból
Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la, Moon a Black Ops 1. részéből
Origins a Black Ops II-bőlÁr egyelőre még nincs.További részletek május 8-án egy élő stream adás keretén belül.
-
Chumlee
senior tag
Ea acces előfizú mellé kötelező ,hogy online legyen a gép ? Játékra a mobilnetet osztom meg így lehet online is játszani . Viszont gyakran van offline a gép egyes játékoknál.
-
toyone
őstag
Sziasztok.
Próbálta már valaki a Little Nightmares-t? Jópofának tűnik.
-
pixta78
senior tag
válasz
cannibal
üzenetére
Nagyjából leírták a srácok, ott pontosítanék, hogy a normál szemcsi jobb oldalának és bal oldalának lencséit dupikálták és voila! Két balszemes lencse egy pár... a tv-n van ilyen opció, hogy game mode dualplay és kész.
Minden split screen-es gammát lehet teljes képernyőn tolni.Az enyém passzív és kb 1k huf volt a pár kukker.
-
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Találtam egy leírást!
Majd áttanulmányozom
És igen, én is úgy látom, hogy nem igazán lehet aktív 3D-vel használni. Nem találtam hozzá szemüveget.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Hát most, már nem tudom, mert az előbb találtam rá arra, hogy a philips nek ez egy aktív szemüveges megoldása. Mivel 2D képről van szó gondolom, mintha 3D lenne, küld egy képet 1080 bal szemre, egy et meg jobbra. A szemüveg meg átkapcsol adott oldalra. és csak azt mutatja. Valahogy így működhet.
-
akooos
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Minimális spoiler a képhez, aki nem játszik vele az olvassa:
Van egy rész benne, ahol az iskola könyvtárában leülünk egy számítógép elé. Elkezdünk chatelni Jessicával, aki a múltban van és ugyebár halott. Azt írja: "I can see you typing...Turn around..." és hirtelen olyan feszült zene jelenik meg a játékban, hogy már attól is megfagy a vér az ereimben
Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis mi a francért akar ezzel játszani 
A játéknak még mindig kegyetlen jó hangulata van.. Szerintem nemsokára befejezem már, így 230.000 játékbeli halál után

-
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez már ugyan kicsit off, de ilyen AAA-s játékoknál azért sem szoktam local coop-ozni, pedig nagyon jó lenne, mert félek, hogy az grafikai romlással jár.
Nem csak azért mert kisebb tv felületen nézhetem az én területemen, hanem mert a gépnek mintegy két display-t kell megjeleníteni, két nézőpontból kell számolnia. Így gondolom visszább vesz a minőségből, hogy legyen hozzá ereje. Vagy butaságot mondok? -
Bogyi007
veterán
Outlast II játékosoknak az ajánlott Induló csomag...

-
SemmerFH
tag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Dobozos esetén megkapod.
Pénteken vettem én is, benne volt a 4 kód, gond nélkül be lehetett váltani.
-
eL Geri
őstag
Ezt már láttátok?
Darksiders Warmastered Edition és Darksiders II Deathinitive Edition, most féláron! -
Turpiurfy
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remek múlt héten vettem meg a Season Pass-t 11 990,00 HUF
. Ha ezt tudom vártam volna és Gold Edition-t veszem meg, most már mindegy 
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, ezt a LEGO vágást tudtam.
Videókon nézve nagyon, de nagyon jól néz ki. De játék közben engem iszonyatosan megzavart (lehet öreg vagyok már hozzá
), és visszakapcsoltam horizontális kettéosztásra. -
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, teljes a boldogság, köszi mindenkinek a segítséget és a türelmet.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Ahogy a LEGO játékokban van az pazar. Ott átlósan van a vágás, lévén egymás mellett játszotok. De ha közel vagytok egymáshoz, akkor nincs split, csak ha eltávolodik egymástól a 2 játékos. Nekem az nagyon tetszik.
MÁS:
Ubisoft bejelentés:
6 órányi ingyenes játékidő Trial keretében és Áresés a Tom Clancy's Divisionra játékokra:A trial csak
hét végéig játszható azaz 05.07-igilletve nálunk Európában 05.08 reggel hétig.Tom Clancy's The Division + Trial 16ezer helyett 6400 forint.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Át lehet állítani, ha jól emlékszem a HUD beállításainál!peterkeT: Nem tréfa! Már alig várjuk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75
üzenetére
Settings --> Hud and Gameplay --> Unit-ot rakd át Metricre

-
parandroid
félisten
válasz
EmThor
üzenetére
Volt már ennyi, én a fullos kiadást (Deluxe Edition) vettem heti akcióban február 14-én 5k körül. Mondjuk valamit elszabhattak abban az akcióban, mert ha jól rémlik, párszáz HUF különbség volt a sima kiadás, és a Deluxe között.
Más, illetve Horizon3 téma: Most nézem, hogy ez a Hot Wheels kiegészítő nem áprilisi tréfa, hanem tényleg megjelenik?

p
-
r.levente75
addikt
Mondtam, hogy én vagyok a balf@sz. Tovább tudtam jutni a holtponton, valszeg vak vagyok, mondjuk így negyven felett, már nem a legjobb a szemem
, de egy előttem lévő autónál volt egy x, hogy te marha nyomd meg. Nem vettem észre, ezért nem tudtam továbbmenni a játékban. Elsőre nem sikerült legyőzni, viszont másodikra volt sikerélmény, plusz egy ford mustang saját rendszámmal...
Nagyon úgy tűnik, megtört a jég.
Egy kérdés még, a majdani jónéhány előtt, a mérföldet át lehet állítani km/h-ra?
-
jules112
csendes tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Kedves fórumtársak valaki tudna segíteni a gears of war 4-ben a gyerekkel co-op-ban játszunk,és osztott képernyővel,de sajnos az vízszintesen osztja meg a képet így nagyon élvezhetetlen.Hol lehetne beállítani,hogy függőlegesen ossza meg a képet,mert seholsem találom a beállításokban a játékban.Vagy talán nem is a játékban kellene beállítani hanem a xboxon valahol?

-
EmThor
addikt
Csak ne legyen akkora bughalmaz mint most.
Ja végre learaztak elfogadható árra (7e plusz apró) a Lego Star Wars Force Awakens-t (deluxe kiadás, a sima asszem 6e valamennyi).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Év végén konzolokra is megjelenik a Space Hulk: Deathwing.
-
eL Geri
őstag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Hm, ez érdekes!
Mert én láttam már kézben ilyen dobozt és ott semmi időlimit nem volt megjelölve.Azért köszi az infót!
-
luckyboi82
tag
-
eL Geri
őstag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Erről épp beszélgettünk nemrég itt.
Ez a szabály szerintem kifejezetten a digitálisan vásárolt játékra igaz.
A dobozosokban volt / van 4 kód a régi részekhez. Szerintem ha ezek a kódok benne vannak a dobozban, akkor bármeddig beválthatód, ott nem láttam ráírva a dobozra időkorlátot.Viszont itt az a kérdés, hogy ebben a dobozban benne van-e a kód? A borítón ezt jelezve láttam eddig, itt nem látom.
Itt egy példa, aminek a bal alsó sarkában van feltüntetve a négy régi játék.
Jut eszembe, én tavaly még kaptam levében egy ajándék Operations Pack-ot, amely kódot, akkor aktiváltam is. Most meglett a játék lemezen. Mit kell vele tennem, hogy a játékban is megkapjam a csomagot? Vagy mit is kéne ettől kapnom, látnom?
-
norbi2010
őstag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Ez pont azt igazolja, hogy nem kapod meg őket.

-
luckyboi82
tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez van a support oldalán :
Gears of War Collection promóció
Megjegyzés: Ez a promóció nem érhető el Kínában és Japánban.
Ha 2016. április 25. és 2016. december 31. között vásárolja meg és váltja be az Xbox One konzolon vagy Windows 10-en futtatható Gears of War 4 játékot, vagy ha 2016. december 31. előtt vált be egy konzolcsomag részeként kapott kódot a játékhoz, akkor a következő, Xbox 360 konzollal kompatibilis játékokat is megkapja:
Gears of War
Gears of War 2*
Gears of War 3
Gears of War: Judgment -
eL Geri
őstag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Hát ezt nem tudom!
Hirtelen nem láttam semmi utalást a régi részekre. Se a borítóképen, se a leírásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erre még nem is gondoltam!
Ugyanaz a hiba.

Bishi-nek 100% lett, nekem 53 és valami tök távoli küldetést dob be az Én mentésembe. Mondjuk ezt játék alatt ki is írta,hogy nem íródik bele a profilba, csak kérdés, hogy miért nem?
Neked az automata nyílpuska meglett? Youtuben láttam egyik videóban, de nekünk nem adta még be. Lehet a Following kiegészítővel jön(arra még nem volt idő)?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IntelKiller7