Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
-
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csapatban/haverokkal jó móka. Világháború a téma ami +1 pont a játéknak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most miert? Visszaternek a naci zombik, ahogy azt WaW-nal is lattuk.
-
SemmerFH
tag
Üdv!
GOW4 dobozos verzió mellé jár még az első 3 rész letöltőkódja? Vagy én tudom rosszul és soha nem is járt?
-
-
RichieTri
senior tag
válasz
oriic
üzenetére
már megint partraszállunk...
...aztán minden felrobban a *csába,
aztán épphogy megússzuk...
...aztán csurom vér leszünk,
aztán nem látunk semmit a sok efekttől...
ja és kihagytam:összedől,porrálesz,szilánkosra törik,szétfröccsen,patakzik,dübörög,fogja a sisakot,vagy a sisak fej nélkül marad és himbálózik.áhhh

biztos én öregszem
-
l.skywalker
Topikgazda
BF1 Multiplayer Downtime Xboxon ma 11:00 - 13:00 között Spring Update miatt.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez szubjektív, nekem pl tetszett.

-
adrian94
őstag
Mortal Kombat X-ben milyen online játék módok vannak? Lehet 2v2-t játszani? Én egy barátommal két ellenfél ellen.. 😊
-
negyven2
nagyúr
-
EmThor
addikt
Éjféltől Prey demo?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Ha a home-társam eladja a boxát (előtte factory resetet nyomna rajta) akkor a profilján lévő általa vett játékokkal még tudok játszani? Vagy buktam én is őket?
Köszi!
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
nincs pontos dátum, internal teszten van
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez 1-2 hónapja be lett már jelentve Insidereknek, hamarosan érkezik public alpha-ba is várhatóan.
-
frankdelgado
őstag
Xone s-t valaki nyomatott már WQHD kijelzőn/monitoron? (1440p) tapasztalat? Attol tartok, hogy a 720-as játékoknak már durva ez a felskálázás. Van valakinek tapasztalata?
-
r.levente75
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Én a Fh2 anno majdnem végig vittem. De a f6 nagyon keveset játszottam. Ugye múltkor melle nyúltam és megvettem az add on packot. Úgy hogy most fullos a jatek !
majd pályázók a fh3 ra is . A Bf1 et megvárom míg vault games lesz
jelenlegi játékok amikkel játszók: FIFA 17 , Titanfall 2, project cars, Fh2 és Forza 6. Egy ideig elleszek 
-
_adaml21_
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem ez egy piszkosul jó ajánlat.
Horizon 3-at megvettem, de kb. 5 óra után adtam is el, nagyon nem jött be ez az ausztrál környezet, na meg az, hogy 5 óra játék után már brutál csodaautóim voltak, amiket korlát nélkül lehetett mind szarrá tuningolni...
Viszont ez a Forza6 annyira bejön, hogy lehet, hogy még kormányt is veszek mellé
Ökörködésnek meg ott a Horizon 2, ami jobban bejön az európai helyszín miatt
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
Telepítés eltart egy darabig, közben tekeri a lemezt persze. Utána leszed hozzá még néhány tíz gigabájt peccset, hogy érezd a törődést, meg a megtiszteltetést, hogy neked fizikai adathordozód van. Amikor később játszani akarsz, már csak azt nézi, hogy megvan-e az eredeti lemez, nem teker közben már semmit.
p
-
törölt tag
Ma sikerült beujitanom a Forza horizon 2 és Forza 6 akciós packot

-
gorgocska
tag
Nézegetem a xbox stor-ét ez a játék https://www.microsoft.com/hu-HU/store/p/Rock-N-Racing-Off-Road-DX/BX37QNK12GHR?rtc=1 ugyan az mint anno amigán volt a Skidmarks cimű játék ( https://www.youtube.com/watch?v=XDR8osIbqVI ) 800 ft ot szerintem meg ér

-
negyven2
nagyúr
A legfrissebb Windows 10-es Xbox (beta) appban bárki tud egyedi Gamer Pitcure-t beállítani magának, a Cluboknak illetve a Cluboknak egyedi hátteret is.
Minimum 1080*1080 pixel felbontású képet lehet beállítani Gamer Pitcure-höz illetve Club logónak, Club háttérnek meg mi 1920*1080 pixel felbontásúnak kell, hogy legyen. -
Akelaus
senior tag
válasz
EmThor
üzenetére
Igen közben néztem az áruházban, és nem elérhető, de Uk-ra állítva ott van, engedné is megvenni. Kíváncsi leszek amikor belekerül, és ha akkor megakarom venni mit fog csinálni az Ea acc. mellett. Remélem én is, valamit tákolnak rajta. Mondjuk ennél ha jól emlékszem nem volt konkrét dátum, talán az hogy tavasszal bekerül. Az meg még tart egy darabig.
l.skywalker: Gondolom mekkora bevétele lehet ennek a játéknak még itt Magyarországon, hogy nem bírnak megegyezni.
2007-ben jelent meg, biztos tömegek állnak sorban érte a boltokban... -
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel, a Call of Duty: WWII bemutatója itt lesz látható: [link] - Kezdés 19:00-kor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez inkább örvény, és beszív mindent.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszönjük..
Forza fans, your Hot Wheels fantasies are about to come true! The second #ForzaHorizon3 expansion – Forza Horizon 3 Hot Wheels – arrives on May 9 exclusively on both #XboxOne and Windows 10 PCs (Xbox Play Anywhere), and is included in the Forza Horizon 3 Expansion Pass.
Biztósan jó pöri lesz, de akkor is..

-
r.levente75
addikt
Ha a forza horizon 3-at feltelepítem lemezről, akkor a játékhoz, ha játszani szeretnék berakom a lemezt, de pörgetni meddig fogja? Csak beolvasásig, mint 360-on, vagy a teljes játék alatt egyfolytában?
Ha jól gondolom ca. egy 50gb-ra számíthatok?Gondolom ebben az esetben, ha lemezről telepítek, akkor a gépnek mennie kell egyfolytában, nem úgy mint amikor a storeból szedek le valamit és hangtalanul elintézi reggelre?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Őőő, ez már fent volt a store-ban is, előrendelésnél, nem?!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
EmThor
üzenetére
Én most felhívtam az EA magyar ügyfélszolgálatát más téma miatt (random EA Verification kódokat kapok sms-ben néha orosz nyelven) és azt mondták, hogy valószínűleg a hazai terjesztőnek nem sikerült megállapodnia a kiadóval.
Most akkor ez konkrétan azt jelentheti, hogy a magyarországi terjesztő (Xbox HU) és a nemzetközi EA? Vagy a Bioware? Vagy mi a lópikula van itt?
MÁS: Kis adag Skórpióméreg eladó
Microsoft shows how Xbox Scorpio games could look compared to Xbox One (hint: it's good)
Laszi1983 (#100567): az E3-at mindenképp érdemes megvárni. okozhat egy kisebbfajta áresést a jelenlegi konzolok nemi életében
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Kicsit megint összevissza ígérgetnek:
- Egy ideig tényleg ez ment, mint amit te is mondasz.
- Aztán azt mondták az elmúlt 1-2 hónapban, hogy a technikai leleplezés után a többi majd az E3-on.
- Most meg megint azt mondjál, hogy még előtte
Nem mintha lenne jelentősége, de vagy a sajtó, vagy ők maguk összezavarodtak egy kicsit

-
NyMRooD
addikt
Külön vásárolt régi (nem jack dugós) xone kontrollere mennyi garanciát adott a Microsoft?
eL Geri: Köszi, valamiért azt hittem, hogy kettő.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
igen!

így szoktam megvenni az akciós játékokat, amik USA-ban oclsóbbak és eddig mindegyik műxik -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
És utána elérhető az Xbox-on bármelyik régióból? Vagy ez hogysmint? Noob vagyok ehhez.
-
sting2
addikt
Valaki találkozott vele élőben esetleg, jól szuperál?.
.[link]Amiért érdekes lehet, az a Megadrive kazik lejátszása.
-
Aslan
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Én nem Xbox fanatikus vagyok, hanem játékb#zi!"
És ez a jó hozzáállás alapvetően szerintem.
Megjegyzem én sosem értettem ezeket a VS dolgokat:
Intel VS AMD
NVIDIA VS AMD
Windows VS Linux VS MAC
PC VS MAC
Android VS iOSÉs még lehetne sorolni ezeket a dolgokat... bullshit mindegyik!
Ami a Ninctendo GameCube gépet illeti... nekem volt. Nagyon jó kis ketyere, és szó szerint elpusztíthatatlan

Most nem fogom megtalálni és időm sincs megkeresni a videót, de láttam olyan videókat a GameCube-ról, hogy pl kocsi után kötötték és úgy húzták az aszfalton majd bekapcsolták és működött, meg hasonlók, szóval nagyon strapabíró kis gép volt

-
gerii
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, erről (játékbeszerzés lehetőségei) valahol lehet bővebben olvasni?
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Hát az ilyen "az árát és idejét se tudjuk" előrendeléseket én sosem vettem komolyan

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszi szépen! Így világos
eL Geri : Köszönöm neked is!

-
eL Geri
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Lemez esetén nincs semmi plusz aktiválás!
Max annyi lehet, de te nem erre gondolsz, hogy az alap játékon kívül mást is tartalmazott eredetileg a lemez doboza. Pl. extra dlc, session pass... ezeket kódban, egy külön lapon teszik bele a tokba. Ha ezt felhasználta az előző tulaj, akkor te már nem tudod, különben igen. -
Csabee.
nagyúr
válasz
rdt89
üzenetére
A játék aktiválás a kérdés. Most amit vettem azokat magánszemélytől vettem. Lehet nincs is hozzá kód.. (még nem néztem) akkor offline sem lehet használni? Nincs erről valami általános leírás? Mikor kell aktiválni valamit mikor nem?!
Pl ami otthon van forza horizon 3 ahhoz sem látok kódot..
-
Csabee.
nagyúr
Vettem használtan Forza 5 -öt és Horizon1-et. A kérdésem az lenne, hogy ezekkel lehetne multiplayerezni is? Xbox - nál ez hogy működik? GOLD előfizu alapfeltétel, ezt tudom. De Xbox játékoknál is mindenhez van serial mint pc-n vagy mi a helyzet ezzel?
-
eL Geri
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mi nem érthető?
Nem régiónkénti megjelenés lesz, hanem world wide. Ergo már első napon lesznek készletek a magyar boltokban is. -
törölt tag
BRÉKING!
Nem 23 országos indulás lesz! Minden főbb infó E3 előtt bejelentésre fog kerülni. Lesz hazai hivatalos forgalmazóknál új XONE!
-
eL Geri
őstag
válasz
Trenew
üzenetére
Ez mégiscsak egy indi cím. Ez egy korrekt ár

De igaz ami igaz, talán XBOX-on a legolcsóbb jelenleg?!
Valami alakulóban van a magyar store-ban, mert jelenleg a DIRT 4-re is igaz ez. Jó lenne, ha a store jobban követné a helyi viszonyokat.
Mondok egy példát: pl. a MAD MAX USÁban csak 20 dollár, itthon 20e Ft. Kint gondolom szépen avult az ára, itthon meg letojták. Na ezt az áröregedést itthon is jobban kellene követni, és akkor nem is lenne semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Várom hogy megjelenjen

IntelKiller7