Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gabó
tag
válasz
Tomka888
üzenetére
Eddig én is PC-s voltam, de sajna el kellett adnom. Most van egy laptomom, de azon a gamék nem nagyon futank el
El kezdtem nézelődni konzol ügyben, ha már veszek akkor legyen nextgen, ezért esett a választásom a a box360-ra. sokat olvastam a melegedésről, de ahogy látom a legtöbb ilyen probléma az első szériánál volt + a rossz elhelyezés(vitrin, polc stb..ahol nincs szellőzés). Én le rakta a padlóra, körülötte több nm2 szabad hely és eddig semmi gondom nem volt, mondjuk nem megy folyamatosan 6-7 órát(ennyi időm nincs). Nos nekem csak egy 72cm sima SDTV van, de azon is jól néz ki. A köv beruházás majd egy 106 LCD TV lesz
, lassan az is ''elfogadható'' árba kezd zuhanni. Tényleg az egyedüli gondom a kontroller + FPS (COD3, multiban mindig lealáznak
), de mindenki azt mondja, hogy meg fogom szokni. Egyenlőre nem ''okosítom'' mivel egy játékot szép lassan végigjátszom, havont meg megtudok venni egy gamét(most vettem meg az Obliviont(nem kell több napot avval tölteni, hogy szépen röccenés mellett fusson...sok-sok finomhangolás egy közepes felbontáshoz), azt mire végigtolom addigra leesik a köv game ára amit meg akarok venni.
Szóval sok utánaolvasás és döntés...én nem bántam meg
üdv,
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB Lemezes + Kontroller, Fekete és Fehér Színben
- Nintendo Switch OLED (64+512 GB) + kiegészítők
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Rock Band 4 Hangszer Pakk - Xbox One / Xbox Series
- Thrustmaster T98 Kormány, Fekete Színben, Garanciával, szép állapotban
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El kezdtem nézelődni konzol ügyben, ha már veszek akkor legyen nextgen, ezért esett a választásom a a box360-ra. sokat olvastam a melegedésről, de ahogy látom a legtöbb ilyen probléma az első szériánál volt + a rossz elhelyezés(vitrin, polc stb..ahol nincs szellőzés). Én le rakta a padlóra, körülötte több nm2 szabad hely és eddig semmi gondom nem volt, mondjuk nem megy folyamatosan 6-7 órát(ennyi időm nincs). Nos nekem csak egy 72cm sima SDTV van, de azon is jól néz ki. A köv beruházás majd egy 106 LCD TV lesz
, lassan az is ''elfogadható'' árba kezd zuhanni. Tényleg az egyedüli gondom a kontroller + FPS (COD3, multiban mindig lealáznak
), de mindenki azt mondja, hogy meg fogom szokni. Egyenlőre nem ''okosítom'' mivel egy játékot szép lassan végigjátszom, havont meg megtudok venni egy gamét(most vettem meg az Obliviont(nem kell több napot avval tölteni, hogy szépen röccenés mellett fusson...sok-sok finomhangolás egy közepes felbontáshoz), azt mire végigtolom addigra leesik a köv game ára amit meg akarok venni.