Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
akkor az elkerülhette a figyelmem, nem emlékszem, hogy láttam volna.
igen, a tápokat is meg tudtam nézni, jó ismerősöm dolgozik ott.
de valahogy úgy van, hogy kb augusztusban jöttek ki az újabb procikkal szerelt gépek.
a 7. haviak már HDMI-sek, de még 90 nm-esek. asszem[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
kovasz
senior tag
Zouzzz, egy francia srác fogta magát és az Infectus chipjével nekifeküdt és downgradelte (timing attack) a bannolt 360 konzolját egy nem bannolt Xbox 360 "kódjának" segítségével.
A miként most nem is annyira fontos, mint inkább az, hogy a downgrade után egy nem bannolt box azonosítójával elérte, hogy a downgradelt, előzőleg bannolt box, felmegy a live-ra, befrissül és boldogan működik...
--
szoval kikuldod a csehekhez javitani az x-box-odat, ott kiszedik az id-t belole, hogy mas bannolt x-box-ba irjak be. neked meg nem lesz live. az m$ meg azt mondja nem ugralj mert itt hivatalosan ugysincs live.
-
Gebriel
veterán
válasz (Kolombusz) #3456 üzenetére
Főleg mert egy illegális dolog!!,Mr PH! kedvence.Méltó hsz volt a rangodhoz képest.Gratulálok.
-
Djuree
félisten
hát ez az hogy se link se semmi!
én 1-et találtam az egész kibaszott neten az se műxik! már fél éve ezzel szopok.
asszem barkácsolok magamnak egyet, már nemtudok mit kitalálni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
n0_gAboR
őstag
Nekem van egy eladó DLink KVM switchem.
PS/2 egér, bill és VGA átkapcsloására. van rajta egy kicsit gomb, azzal lehet kapcsolgatni. Áramot a PS/2-es billentyűzet vagy egér kábeléről kapja. Ha nem akarod hogy egeret meg billt is erre kösd, akkor lehet ugy tolni (ahogy enis probaltam es mukodott), hogy USB-s, egér, PS/2-es bill, és egérhez van bedugva a KVM switch. Igy mukodik.
Regebben a 2 gepet iranyitottam vele egyszerre, de mostmar cask 1 gep van, ideiglenes monitorhosszabbito kabelkent funkcional 2. monitorhoz
igy nez ki, csak nincs rajta USB:
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
Sikerült megszerezni a PGR4-et és a Lego Star Wars The Complete Saga-t, úgyhogy, ha kipörgettem az Assassins Creedet se fogok unatkozni. Még a Forza2-t is be kéne fejezni, csak a lemezt visszaadtam F.B.I. kollégának. Előbb-utóbb úgyis sikerül keriteni egyet.
Szép hosszú esték elé nézek a két ünnep közt.
Már csak egy LCD tv kéne, de úgy néz ki, hogy az leghamarabb nyáron lesz. -
Sefter
veterán
válasz (Kolombusz) #3517 üzenetére
"Már csak egy LCD tv kéne, de úgy néz ki, hogy az leghamarabb nyáron lesz"
és Te jársz jól...adfdigra annyi lesz egy fullHD-s mint most egy 720p-s....
Psn ID: sefter_hun
-
nofreenick
aktív tag
sziasztok!
xbox 360-as guitar hero kontrollert szeretnék pc-hez csatlakoztatni... a box gondolom alapból kezeli a wireless-t, az lenne kérdés, h ezek a wireless xbox kontrollerek milyen kapcsolaton kommunikálnak a géppel? bluetooth esetleg, vagy valami speckó saját szabvány? több helyen olvastam, h simán megy pc-vel az xbox-os gitár kontroller (xp, vista alapból tartalmaz drivert hozzá), szóval akkor ez hogy működik (bluetooth esetén akkor csak 1 USB bluetooth port kéne)? ha esetleg van vezetékes gitár kontroller akkor annak milyen csatlakozója lehet? USB?
amint látható, eléggé sötétben tapogatózom, szóval ha valaki tudna mondani valamit a témában, azt nagyon megköszönném!
üdv!
-
ksasa
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy a forza2-s + viva-s akciós gépeknek milyen márkájú a meghajtójuk?
-
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen: Logitech Drive FX Racing kormányt, mert MS kormányt állítólag nem gyártanak. Valaki tudna róla + v. - kritikát írni.
Vagy várjak, hátha lesz valahol MS kormány. Előre is köszi! -
woodbear
addikt
Hello, most lesz majd boxom, és tft monitoron akarom használni, annyi a bökkenő, hogy nem tudok rájönni, hogy a "VGA HD AV kábel" nek 3 hangkimenete van, piros, fehér és narancs. és ezeket hova kell bedugni, h 5.1em legyen? remélem nem kell erősítő hozzá köszi
Oldalam: www.swsfoto.de
-
őstag
válasz (Kolombusz) #3486 üzenetére
dehogynem, csak nem a tv-től függ
néztél már cnc3-at? -
woodbear
addikt
plz valaki segítsen
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz lumixxx #3525 üzenetére
hogyne gyártanának ms kormányt!
csak drága mint állat.
vegyél logitech drive fx-et 12k volt akciósan a mediákban. ha szerencséd van még van belőlük. nekem is ilyen volt és nagyon jó kis cucc.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
woodbear
addikt
Nem tudna valaki nekem egy ilyet [link] megvételre?? árban megegyeznénk! plz valaki segítsen ki akinek logitech 5.1e van annak biztos van
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz (Kolombusz) #3517 üzenetére
"Lego Star Wars The Complete Saga"
Jáájjj...imádom azt a játékot, iszonyat fílingje van.
Kár, hogy nem adnak ki több hozzá hasonló játékot (jó...igen adnak, de azok gagyik)
Engem az FPS-ek egyáltalán nem hoznak lázba.. -
Ticsike
tag
Gyerekek ez a Halo 3 miért ilyen rövid??? Ennyi pénzért lehetne hosszabb is, vagy ez jellemző a boxos játékokra? Alig játszottam vele, szerintem ha folytonosan játszottam volna akkor talán 4-5 óra alatt kilehetett volna pörgetni? Szóval csodálkoztam, hogy már vége, élveztem de szomorú volt, hogy ilyen rövidecske. Karira megkapom az Assassin's Creed-et, meg még egy játékot, csak gondolkozok azon hogy a pro street, vagy a pgr4 legyen inkább, szeretek tunigolgatni, kocsikat venni, meg hát nem szeretem annyira a körbe körbe kocsikázást.... Vagy inkább más játékot válasszak?
Köszi a helpet!
Ticsike -
F.B.I.
veterán
válasz Ticsike #3546 üzenetére
A Halo3 LIVE része viszi el a pálmát. A single rész lényege a legendary fokozat, co-op megpróbáltatásának leküzdése egy barátod társaságában. A Pro Street jó lett és eléggé nehéz is egy idő után. A PGR4-ben nincs tuning de jobban néz ki és hosszabb is. A lényeg és egyben a kötelező autós tuning-szimulátor: Forza2...ha szeretsz is autót vezetni.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz Ticsike #3548 üzenetére
x-re mindegyik autós játék kötött pályás. a pgr4 is az nfs is meg a forza2 is.
de baszott jó játék és megunhatatlan a forza2.
mindenkinek kötelező vétel.a halo3-ban a single rész csak a gyakorlás a multira. a single rész csak egy tutorial és annak is szánták. ahogy a cod4-ben is a multi a lényeg.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest