Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
B.DanY
csendes tag
válasz (Kolombusz) #3747 üzenetére
Hát én mondogatom, söt kérlelgetem is söööt még az ok ra is kattintgatok de internetre akkar felmenni de ugy az nincs és igy nem lett dashboard frissités, probáltam letölteni egy oldalrol iso-t és kikapcs bekapcs után azt irta ki hogy mixed media és nem csinált semmit!
Ez van akkor még keresgélek máshol!
-
tobias40
veterán
Ha sima(nem full hd-s)lcd tv-n játszom az xbox360-al milyen felbontást használjak,amivel a legjobb képminőségem lesz?(420p vagy 720p vagy vmi más?)
Komponens bemeneten vagyok csatlakoztatva mert nem hdmi-s a gépem!Más:létezik-e olyan kábel ami komponens-hdmi,mert csak egy komponens bemenet van a tv-n de a dvd-m is tudna komponensen csatlakozni de az xbox360-am már elfoglalja azt a bemenetet!
Hogyan lehetne ezt a problemát kiküszöbölni úgy hogy mindkettő eszköz a legjobb képet produkálja?Üdv!
-
tobias40
veterán
Felette meddig mehetek? (samsung LE32M87)
erre van ötledet:Más:létezik-e olyan kábel ami komponens-hdmi,mert csak egy komponens bemenet van a tv-n de a dvd-m is tudna komponensen csatlakozni de az xbox360-am már elfoglalja azt a bemenetet!
Hogyan lehetne ezt a problemát kiküszöbölni úgy hogy mindkettő eszköz a legjobb képet produkálja?Üdv!
-
(Kolombusz)
veterán
Lenne nekem is egy kérdésem.
Miért villog néha keresztben átellenesen a led a kontrolleren?A boxon ok, de a kontroller így csinál néha.
Merülne az elem? Nem hiszem, a kijelzője szerint még félig van a töltöttség. -
Ebit
addikt
válasz (Kolombusz) #3757 üzenetére
-
desolator
senior tag
válasz (Kolombusz) #3758 üzenetére
Erre akkor nem sokára te is megkaptad volna a választ Biza, merül az elem...
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
tobias40
veterán
válasz (Kolombusz) #3757 üzenetére
Az xboxban 1366*768-at állíts be.--ezt hol lehet?
A 720p-t már beállítottam de a 1366*768-at nem találom!Üdv!
-
Dread
tag
válasz (Kolombusz) #3758 üzenetére
nekem pl amit hozzá adtak energizer elemet, végig full töltöttségüre jelezte mikor már lemerült akkor is
tegnap meg betettem a feltöltött aksikat és egyböl tolt egy olyat a contorller mintha merülne még ma is vigan játszom
szoval szokott érdekes dolgokat csinálni, nem feltétlenül jelenti hogy mindjárt lemerül az elemUT2004 és xDk rulz!
-
Djuree
félisten
Figyelem:
eladom az xbox-ozáshoz használt monitorom! ezt használtam párhuzamosan pc-hez meg a box-hoz is, de most kaptam melós laptopot ezért felesleges már a pc-hez, box-hoz meg veszek egy lcd tv-t.
teljesen tökéletes képet adott a játékokkal és ez már elég nagy ahhoz hogy tökéletesen lehessen élvezni a játékokat. el sem adnám ha nem kéne egy tv is mellé.
moncsiLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tobias40
veterán
És ha veszek egy ilyet? :Xbox 360 VGA csatlakozó kábel
Akkor ezzel még jobb képminőséget érek el mint a komponens kábellel,vagy nem érdemes már erre költeni?
Vagy inkább ilyet? : Speedlink Xbox 360 HD kábel
Meg ha ez is jó lenne akkor a dvd mehetne a komponens bemenetre!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz tobias40 #3767 üzenetére
igen, az rca-t külön kell külső erősítőbe dugni, vagy optikai kábelt! de van ún játékkonzol átalakító, amit mindenütt keresek, de nincs sehol, csak kapni lehet a logitech hangfalakhoz
és most énsem tudom, hogy hogyan kössem rá a hangot vennem kell egy 2.1et szerintemOldalam: www.swsfoto.de
-
->Raizen<-
veterán
Hahó vki válaszolna nekem pls!
-
bwoay
nagyúr
második, de ezzel nem ér basztatni!
Végigtúrtuk a pakkot, vegyesen voltak a 10.09. és a 10.25. MFD-sek,
nyilván a későbbit hoztam el, biztos ami biztos.Még mielőtt valaki az orrom alá dörgölné:
én is tisztában vagyok vele, hogy az Elite nálunk gyakorlatilag
semmivel nem ér többet, mint a Premier (vagy Pro).
Sőt, utóbbi egy COD4-el együtt került volna ennyibe,
bár az engem nemigen hoz lázba.
A best-buy a 60 ezres Arcade szerintem, csak nekem kellenek
a letölthető demok, sokszor azokkal nyomom heteken át.
A Euronicsban árult Premier (PGR4-el) marha jó lett volna,
csak az meg 2007 júliusi...Az mindenesetre bíztató, hogy a vevőszolgálatnál
a garipapír lepecsételésekor a csaj mondta,
hogy 3 napon belüi meghibásodás esetén hozzájuk kell visszavinnem,
azon túl meg hívjam a M$-ot, és majd ők intézik a szállítást.
Nem is bírtam ki, hogy ne röhögjem el magam.
Arra gondoltam, hogy akár így is közölhette volna:
amikor majd ez is beszarik, akkor hívd a lapon látható számot[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
na nem mintha a régi gépemben a procival lett volna gond...
viszont ahogy mi nyitogattuk a Fukarban a szériaszámot takaró kis ablakokat
a dobozon... elég komikus látvány lehetett, kb kaparós sorsjegy,
vagy mintha lenne esélye, hogy találunk egy tegnapi gyártású gépet.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
misirulez
senior tag
válasz ->Raizen<- #3765 üzenetére
-
Ebit
addikt
második, de ezzel nem ér basztatni!
Nem volt ilyen szándék, egyszerú kiváncsiság vezérelt.
Tudomásom szerint az Elithez van, néhány többlet tartozék csomagolva a Premiumhoz képest, töltő stb
Az Arcade valóban Best Buy, a gyerekek elég régóta nyúzzák, és úgy túnik birja, meg egyelőre a memokari is kitart.
Sok konzolboltban árulják a géphez mellékelt eredeti játékokat külőn, és olcsobban.
-
bwoay
nagyúr
válasz raskolnikoff #3782 üzenetére
fel voltam rá készülve, hogy valami szekuricsi rámripakodik
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
gondoltam, csak ökörködtem.
extrákat a HDMI kábelen kívül nem nagyon találtam.
a Premiumhoz meg ugyanennyiért,
de még kevesebbért is adnak játékot.Bundle játékot külön árulni rendkívül etikus dolog...
Gondolom a gép meg természetesen annyival olcsóbb,
mint amennyiért a játékot adják[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
válasz (Kolombusz) #3778 üzenetére
na ne viccelj már.
honnan vagy benne olyan biztos hogy 90nanos?
talán valami ms beavatott vagy?
mert a dobozra nincs ráírva.
ugyanúgy lehet 90 nanos a későbbi is mint ez 65ös. senki sem tudja. a fogyasztásból lehet következtetni esetleg, ami a dobozon is jelölve van csak rejtve.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
PIROS LEDTŐL MENTES BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Djuree
félisten
Én is Boldog Karit kívánok mindenkinek!
F.B.I.: max a karácsonyfán legyen piros led
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Prof01
veterán
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
bwoay
nagyúr
olyannyira rejtve van a fogyasztás a dobozon,
hogy kívül (!) matricán (!) tüntetik fel a 203 vagy 175 W-ot
A témában jártasabb virtuózok akár a dátumból is megmondhatják,
melyik széria, de hát ahhoz is ki kell nyitni legalább a kémlelőnyílást...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
igen de nincs odaírva hogy fogyasztás: ennyi w.
hanem egy számsorba van benne:
2134-345342-1234-175
ebből szted valaki rájön hogy mennyi a fogyasztása aki nem nézett igencsak rendesen utána?
biztos te ilyen zseni vagy hogy ebből rájösz.
dátumból meg nem mondod meg mert nem egy gyártósoron megy a gyártás, sőt nem is csak egy üzemben. lehet hogy egy 2007 júniusi gép már 65-ös, de amit egy másik üzemben gyártottak abből az augusztusi is még csak 90-es. ennyit erről.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
qpakcovboy
őstag
kaptam egy zalman 5.1-es fejhallgatót, és nem tudom összekötni a boxal. a fejhalgatón három jack dugó van (front, rear, center) ehez milyen átalakítót tudok venin, hgy működjön rendesen?
-
woodbear
addikt
válasz qpakcovboy #3795 üzenetére
hát ez az!!! ezt keresem már én is régóta. logitechez gyártják ezt:[link] ilyen kéne nekem is az 5.1-hez de külön nem lehet kapni, ha mégis akkor írd meg plz!!
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bwoay
nagyúr
mondom én, hogy puding vagy, Gyuri!
kerek perec rajta van, hogy XXX W. Így, ebben a formában,
mint azt ketten is próbáljuk veled megértetni. szerk: hárman
Aki ezt nem képes leolvasni, annak kellemes karátsonyi krisztmasztime-ot[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
válasz (Kolombusz) #3793 üzenetére
mi az hogy kedvesebben beszélhetnél??
megbántottam a hófehér lelkedet, jaj de sajnálom, én kérek bocsánatot.
mr. ph kedvence...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest