Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
storm81
csendes tag
Sziasztok! Ha jó X360-as teszteket akartok olvasni és nyernétek egy Xbox360 arcade pakkot, akkor nézzetek be ide. [link] Én múltkor nyertem náluk egy Star Wars: The Force Unleashedet. (Megígértem a srácoknak, hogy reklámozom az oldalukat cserébe) Ennyi lett volna, szerintem érdemes vetni rá egy pillantást, ez nam kamu, nem fake, semmi f*szság! És bocs az offért.
May the Force be with you...
-
storm81
csendes tag
Ha kérdésetek van játékokkal kapcsolatban elakadtatok, vagy bármi, olvasnátok friss játékteszteket, nézzétek meg ezt az oldalt! [link]
[ Szerkesztve ]
-
storm81
csendes tag
Ha valakit érdekel, Auchanba van 3990 jómagyarforintért Strangehold. Rendes kiadás, nem budget, vagy classic. Tegnap voltam, akkor láttam. Ennyiért megéri szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
storm81
csendes tag
Felvidító Gears of War 2 party beszámoló SOK nénivel (A lényeg a sok és a néni szavakon van ) ITT
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest