Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17355 üzenetére
amúgy 3 új gém már többe van mint egy arcade gép...
Persze, ha eredeti fóliás kell boltban, előrendelve, akkor tuti. Meg gyűjtői kiadás, meg platinum nem jó, holott a játék ugyanaz rajta... Így nyilván drága mulatság.
Egyszer bele kell ölni 3-4 használt játékba 20k-t, és utána ezt forgatni. Egy fillér veszteség nélkül is meg lehet úszni: eddig 6 eredeti gémet vettem majd adtam el, 1k-t buktam összesen, de játszottam velük mondjuk 200 órát, tehát 200 óra játékom volt 1000 Ft-ba. Ez drága?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch OLED gép Mario Kart játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest