Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
GyuZa
tag
Hát ez parádé, komolyan... Már lassan 3 hete, hogy beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy cseréljék ki a sípoló tápomat. Azt mondták küldik a tápot. Már nagyon azon voltam, hogy hívom őket ismét, mert egy picit túlzásnak tartom, hogy 3 hétbe telik egy csomag kiszállítása.
Ma reggel faterom szólt, hogy jött vmi csomag, mondta, hogy biztos a cserealkatrész. Ránézek a csomagra, nem tetszett se a mérete, se a súlya se az, amit a csomagoláson keresztül éreztem. Felbontom, erre benne vagy egy tápkábel. Feltettem magamnak a kérdést, hogy na ezzel én mégis (már elnézést), de mi a f***t csináljak? Az ügyfélszolgálat biztos nem hibázott, valószínűleg a raktárban/szervízben cseszték el a dolgot.
Most jöhet egy újabb 3 hetes kör, csak per pillanat az ügyfélszolgálatot el sem érem... A "hang" közli velem, hogy a hívot számon előfizető nem kapcsolható.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest