Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gejzanet

tag

válasz Wolverine #42307 üzenetére

Nekem elsősorban xp forrás az insta inkább szólózni szeretek, wotlk-s hc-t, 70-es raid-et simán szólózok dk-val meg paladinnal (még lock-al is de vért hugyozva) és az alap 85-os instákat is. Azt szeretem, föleg ha jó receptek vagy transmog cuccok esnek.

A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom. Most a transmog miatt érdekesek a régi insták, a régi területek a rare world mob drop-ok miatt, de eddig a kutya nem ment black temple-be. Max a hunterek mászkáltak a régi területeken pet után vagy mount farmolás miatt.

Ha nem kellene szintezni, és értelmes questek lennének nem olyanok, mint ma és a q chain végén tényleg lenne egy értékes cucc egy mount vagy item akkor tényleg élne a wow és nem az lenne, hogy lenyomja mindenki két nap alatt az aréna meg a valor cap-ot és aztán fel se megy resetig vagy punnyad az ah előtt.

Vagy ha a két fő szakma kimaxolása után fel lehetne venni két másodagos szakmát amit csak wotlk-s szintig lehetne húzni megintcsak lenne mit csinálni egy ideig.

Vagy ha random generált insták lennének kis pvp tartalommal vegyitve.

Na ilyen nem lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés