Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
H.O.D. #44706 üzenetére
Ez már nagyon összeesküvés gyanús, de gondolom azért ott is távoznak GM-ek (vagy felmondanak, vagy kirúgjuk őket). S lehet hogy egy-kettő nyerészkedni akar a dolgon és távozása előtt kigyűjt pár accot ahol feltűnően sok gold található.
(Egy ideig dolgoztam egy multinál, support oldalon ahol mi is hozzáfértünk az accountokhoz és rálátásunk volt még az egyenlegekre is. Ha jól emlékszem jelszavakat mi nem láttunk, de a felh. névvel és e-mail címmel már bőven lehetett volna mit kezdeni. Én személy szerint nem éltem vissza a pozíciómmal, sem ottlétem alatt sem távozásom után, de a rendelkezésünkre álló információk alapján simán lehetett volna valamit "alkotni". Ebből gondolom, hogy Blizznél is lehet valami hasonló, de mint írtam ez eléggé összeesküvés gyanús, és még ha ki is derülne valami a Blizz úgy titkolná mit kb most a Titan-t
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Billentyűzet gondom van
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest