- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Malibutomi #48819 üzenetére
Hát személy szerint amennyit MOP-ban kell mászkálni egyik kiegben se mászkáltam.
-
Viktor77
titán
válasz
Malibutomi #45067 üzenetére
Neked csak a sárkányt adja.
[link], figyeled a "Requires Engineering" feliratot?MOD: Ééééééés nem szóltam! Már kész is a 600spirit+600mastery+600haste-es trinketem
-
Beri
addikt
válasz
Malibutomi #44646 üzenetére
Te élvezed a szintezést, de én a teljesítményért játszom. Nekem a rating, a pvp a minden, a leveling csak egy szükséges rossz, amin minél gyorsabban végig akarok rohanni. Számomra a játék max levelen kezdődik, honor gearben. Majd alttal elolvasom a questek szövegét is. Talán.
-
Wolverine
félisten
válasz
Nekik ez a dicsőség, a realm first lvl90 achi megszerzése, és később a realm first heroic vagy prof achik begyűjtése.
-
kenwood
veterán
válasz
az oke,de a srac irta,h "meglegyen a kollekcio"
gondolom,itt a 10 lvl 85os karira gondolt.
hidd el,10edjere mar nem annyira izgalmas hoggert solozni.
azt pedig a blizzard is elismeri,h a 4.3-as content elfogadhatatlanul hosszura sikeredett. -
Viktor77
titán
válasz
Épp ezen gondolkoztam a minap én is.
Ezért nem is megyek éjféli nyitásra sem, másnap kihozza a futár.
Kieg végén úgyis mindenki ott fog hónapokig SW-ben ugrálni, és unatkozni, hova a viharba siessek?
-
Viktor77
titán
válasz
Malibutomi #44630 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy a 4-5-ös procc teljesen normális? Én nem érzem annak. Nem mellesleg Holyn nem találkozok ennyi proccal, szóval biztos, hogy retrin van valami gáz.
Nem, de retrin csak régi instákat szólózok (vagy megyünk 2-3-an transmog gearért), és nincs mindig velem/velünk healer. Ezért van kint az Eternal Flame is.
-
echterion
nagyúr
válasz
Malibutomi #44613 üzenetére
Tetszik ez a kard. Honnan indul a q chain? Azt nem találom sajna.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Malibutomi #44078 üzenetére
Mondjuk én csak 1,5 éve játszom. De ennek a harmada kb. amikor épp vártam valamire, ottfelejtettem a gépet vagy a gyerekek játszottak vele.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Malibutomi #44078 üzenetére
Aréna társamnak 420+ napja van a karijával
-
Arnold2
őstag
válasz
Malibutomi #43897 üzenetére
Ha ezt így írtad volna le akkor a Wall of Text hozzászólásom még csak kósza ötlet sem lett volna. De a (#43893) hozzászólásod egészben nem így íródott.
Dehogy okítottalak (főleg nem lóról, mert nem mernék rájuk ülni), Isten ments, már rég letettem erről a szándékomról ebben a topicban mert láttam hogy semmi értelme. Csak leírtam, többek között, hogy miért tart most egy-két hónapot egy raid a top 10 guildnek és miért tartott valamivel többet a régi szép időkben.
Ahhoz valóban nincs semmi közöm hogy mit és hogyan játszol, de ahhoz már van, hogy tetszésedet nem tetszésedet milyen formában adod elő egy nyilvános fórumban, olyan dolgokra alapozva amik helytelenek, pontatlanok (és durván szubjektívek, bár mondjuk attól vélemény egy vélemény). Magyarán nekem is lehet véleményem a véleményedről egy közös témában.
Mert vélemény és vélemény között is van különbség. Lehet úgy is kritikát gyakorolni, hogy: Szerintem a warlock újragondolás rossz húzás volt a Blizzard részéről. Az amúgy is kevés lock populáció még jobban meg fogy fogyatkozni mert sokan nem akarják újból előröl tanulni szeretett classukat. vagy Kung Fu panda koppintás, nyaljunk a kínaiaknak, pénzéhes sátánisták. A két példa között melyik konstruktívabb és eredményezhet minőségibb fórumozást?Annyiban meg kell követnem magam, hogy az a hozzászólás és ez is nem teljesen neked szól, csak te voltál az utolsó csepp a pohárban.
(#43898) Cathfaern De olyan szépek voltak a kis lelkek a tatyóban. Mindig mikor megnyitottam a tatyót eszembe jutott az ártatlan nem critter őzikék, vagy mászkáló fák hada, akikből a raid előtti fél órában töltöttem fel a zacsit. És mindegyik után egy baljósan hangzó Muhahhaa-t hallattam
Amúgy mint praktizáló lock ezt egy sikeres újításnak tartom. Annó leginkább csak pet-idézésre, cukorgyárra, vagy TV-re lehetett használni. Most sokkal inkább van súlyuk a játékban mint annó. -
kenwood
veterán
válasz
Malibutomi #43893 üzenetére
jah,baromira nehezebbek voltak.
full kekben mi is szoptunk mgtben meg shadow labsben,de az megis mas,mint amikor (85os) zgben az elso boss ugy megy le (full epicben),h mar 12 kulonbozo nevet latok a recountban.
tovabbra is azt mondom : lehet linkelni a nerf nelkuli madness hc killek acsijat,vagy a 2200+-at,addig meg az elitist jerks forum egyik alapszabalyat ideznem,aminek a megszegeseert ott azonnali ban jar :
Whining in any form is forbidden. Blizzard is not incompetent or stupid and they are not intentionally screwing you over and neither is anyone else. If all you're going to do is complain, don't bother posting. -
Arnold2
őstag
válasz
Malibutomi #43893 üzenetére
Azért végzik ki a népek egy két hónap alatt a kontentet mert nagyságrendekkel több információ jut el a játékosokhoz mint Vanillában vagy TBCben. Vanilla alatt még Youtube sem volt nemhogy Elitist Jerks. TBC-ben meg azért ment nehezebben egy egy raid mert bugos volt és lassan jött a patch.
De ezek mind mind el lettek mondva, de akár logikusan utánagondolva is rá lehet ezekre jönni.. Csak megint előjött a kontent végi fikázás, meg a "régen minden jobb volt"-ozás amiket én egyre nehezebben tudok tolerálni.Ha nem tetszik abba lehet hagyni. Nem kell szívességet tenni a Blizznek, hogy játszol az ovis játékával.
A Ventrillón valo dumálást meg most is ugyan úgy meg lehet ejteni, csak egy este nem 1 instát nyomsz le hanem 3-at. Ugyan azon időn belül több pontot és goldot kapsz, miközben ugyan úgy elvagy a haverokkal/barátokkal a Ventrillón. Hát igen kemény életet élünk.
Lassan tényleg annyi régen jobb volt hozzászólás lesz, hogy fogom magam és elmentem ezeket a hozzászólásokat. Majd ha már célegyenesben lesz a panda utáni kiegészítő, akkor előveszem és az ember orra alá dörgölöm majd, aki akkor már a pandát isteníti és az újat szidja mint valami beragadt kakukkos óra.
Lassan el kellene fogadni, hogy attól még hogy neked nem tetszik az nem azt jelenti hogy am'block szar a játék. Ennyire ne legyünk beképzeltek. Nekem specc a bétában látottak elnyerték tetszésem. Az én véleményem pedig hogy sokkalta de jobb lesz ez a kieg mint az istenített TBC. És 27 éves létemre még a WoW pokemonnal is fogom tolni, mert ha nincs kedvem egy randomot tolni (ami szerintem az egyik legjobb újítás a WoW történelemben) akkor csak keresek egy ismerőst vagy ismeretlent és kihívom egy párbajra.. Bizony! És még
kung-fupanda monkom is lesz, bár az csak kíváncsiságból.Hogy könnyebb e a játék? Ezt tipikusan azok mondják akik csak az aktuális raid kontent első vagy második HC bossát ölték (vagy annyit sem). Mi vért izzadtunk egy-néhányon és nagyon nem úgy éreztük mint ha valami loot pinata lett volna..
Ez szóljon mindenkinek aki hasonlóan vélekedik. Mert lehet kulturáltan véleményt nyilvánítani, nem tetszést kifejteni, vagy lehet "nekem nem tetszik ezért szar, meg Blizz mongyon le!" írogatni vagy Kung Fu panda - Helló Kitty divatszavakat odaböfögni.
És még egyszer leírom, ha nem tetszik NE játssz vele. Magadnak is és nekünk is (értem ez alatt a csöndes többséget akiknek tulajdonképpen tetszik a játék és a változásokat nem szívatásnak/könnyítésnek éljük meg hanem egy új lehetőségnek) szívességet teszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- AliExpress tapasztalatok
- Medence topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest