- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
-- warning, noob question incoming --
A petek nőnek a játék folyamán? Mmint akkora lesz a mérete 70en mint anno lvl 10en volt?
[Szerkesztve] -
bobace
addikt
Jó tudom hogy le kellett volna szedni, de eddig downloaderrel sose volt bajom, sőt szidtam hogy a full sávszélemet megeszi, erre ma tessék.
De sebaj megjött az uj procim is, pont most hozta a postásgototesting
-
ciao
senior tag
lejött a pöcs már csak a szervereknek kéne menni
van 100 aranyam arra hogy a szerverek 2/3-a nem fog menni 11ig, de mivel uriember biztosra nem fogad legyen 15 óra
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valahogy éreztem, hogy ez a megoldás
Mi annyira prok vagyunk, hogy nincs ilyesmire szükség, a hot-ok kitartják a tankot simán, de legközelebb, ha megyek kipróbálom, így nem gyengén könnyebb lesz.
Retri egy óráig voltam a 2.0-ás elmebetegBGpeccs után. Nem jön be nekem a krusáderspam, meg az, hogy várjam, hogy egyszer véletlenül beüssön a 3hit-3crit kombó. Jól elnézelődök az utolsó sorból. Ráadásul a retri a gyengék menedéke, ezt mindenki tudja -
-conrad-
addikt
im a n00b.
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
Duelezgettünk és hát arább áltam ezt láttam
-
sasa311
veterán
Legvégső esetben vigyetek 2 palát...
De mi egyszer csináltuk pala nélkül is úgy, hogy a HOTok kihúzták, szóval egyáltalán nem lehetetlen feladat egy palának kibírni azt a pár másodpercet.
Persze mindekinek legyen az orra előtt timer, és pakolják a HOT-ot ezerrel stun előtt. -
sasa311
veterán
Maiden csak a palán múlik, hogy mikor a nép stunba van, akkor kitartsa a tankot.
Ha úgy hal a tank, hogy nem vagytok stunnolva, az nagyon gáz.
Mi az ''optimalizálása'' előtt úgy csináltuk, hogy az összes healer beleállt az AOE-be rependance előtt, de azóta le se szarjuk maident, Prince mindig a healer mace-t dobja, úgyhogy már mindekinek megvan (bezzeg a daggert sose dobja, hogy a @ -
Jarlaxle
senior tag
Jók a képek, főleg a 2. mivel az ott álldogáló szexi troll én vagyok.
Legendary fegyverek meg sztem nem kicsit bugosak még, pl. először sikerült felkapnom a staffot, meghaltam, de nem releaseltem hanem vártam keltésre és nálam maradt a cumó. Aztán odaadtam 1 locknak, hogy vmi haszna is legyen, neki meg 5 perc után eltünt. Másoknak meg azonnal eltünt, amikot felkapták. Szal nem véletlen hogy nihilum hagyta a fenébe ezt a bosst. -
dilipok
veterán
Nemtom igazából hol csúszunk el, de nem m1. Van pala a csapatban legalább 1. Én mint dps sokat nem tudok csinálni, csak tolni ahogy a csövön kifér
Tehát felállunk tank be, de nem igazán tudják életben tartani. Bár túl sokat nem próbáltuk még.. majd ma este remélem menni fog.
-
ciao
senior tag
a 4 támogatott nyelv valamelyik középszintű ismerete nélkül nem hiszem hogy élvezni lehet igazán a játékot, max. a netes adatbázisok vezetése alapján gépies végrehajtás lesz, és azokhoz is kell minimális nyelvismeret, pár napi játék után el lehet jutni olyan szintre hogy 5 fős csoprtokban különálló zónálban (instance) lehet együtt játszani ami szerintem a játék legjobb része lvl70 elött ha mindenki magyar lehet élvezni a játékot nyeltudás nélkül is, de legalább a képességek/varázsletok leírását meg kell érteni, első karakternek nem ajánlok warriort, emlékszem az én első kérdésem itt a fórumon az volt hogyan lehet leúszni víz alá
-
anulu
félisten
hmmmizé, szóval na, jó ilyet látni....
Public Enemy (Twisting Nether EU): World Rank 13th
Death Wish (Cho'gall US): World Rank 19th
tudom, tudom, DW-ék nem ölték még Al'ar-t (és patch előtt már nem is fogják, hacsak gyorsan tegnap este nem húzták be), de akkor is izééééé -
dilipok
veterán
na nekem is van ám néha sikerélményem
tegnap levertük Moroest és esett is a dps cloth öv, amit sikeresen meg is nyertem
viszont maiden az még nem megy
sokat kell gyakorolni... vagy csak mi vagyunk bénák
majd ma
-
anulu
félisten
minden szempontból egyetértek veled
kezdő játékos szvsz ha PvP szerverre akar menni mindenképp, akkor Twisting Nether. Ragnaros-on fejlődés közben megeszik reggelire és nagyon demoralizáló, mikor már 50x futsz vissza 2 órán belül a holttestedhez... sajnos a karakterre nincs ráírva, h ''életem 1. karija, hagyjál békén pls!''
anno pedig nekem is jó lett volna...
szótár nélkül pedig a kezdeti időszak nagyon nehéz. utána szépen lassan belejön az ember -
szepi79
őstag
szia,
magyar szerver nincs, csak olyan, ami angol ugyan, de népes magyar táborral rendelkezik. kétféle szerver van, a PvE és a PvP. Az előbbin a játékosok nem bánthatják egymást, az utóbbin igen. Fiatalabb, hozzá nem értő játékosnak ezért a PvE-t ajánlom.
PvE szerverek közül az Arathor és a Nordrassil, amit ajánlhatok, PvPből a Ragnaros. Ha kiválasztottátok a szervert, célszerű felmenni a magyar csatornára (''/join hun'' parancs), és ott érdeklődni, hogy melyik klán vesz fel újoncokat is. az angol(/német/francia/spanyol) nyelv ismerete ettől függetlenül nagyon nagyon ajánlott, javaslom a fiadnak, hogy önerőből próbáljon mindenre rájönni, és ha nem megy, csak akkor kérdezzen. igy is rengeteg kérdése lesz, és nagyon fárasztó tud lenni, ha a kérdező a legalapabb dolgot is mástól akarja megtudni. ha nem megy nagyon a nyelv, szótár használata ajánlott.
A fórumot 3 napja olvasom serényen de nem nagyon értem a dolgot.
ezen meg ne csodálkozz. legtöbbünk már több mint egy éve játszik, rég elérte a maximum szintet, és olyan kihivásokat keresünk, amikhez 10-25 fős csapatok kellenek, elsajátitottuk a szakzsargont, a röviditéseket. ha én is bekerülnék egy kórházba, lövésem se lenne arról, az orvosok mit hadoválnak, pedig egymást tutira értik és értelmes dolgokat mondhatnak. -
trem@rs
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni
A fiam 12. születésnapjára megkapta a WOW-ot sajnos nagyon kezdők vagyunk az efféle játékokban arra kérnélek titeket hogy segítsetek elindulni .
Hova érdemes menni játszani magyar szerver kellene ha van ilyen egyáltalán ahol szivesen fogadják a kezdőket .Ha lehet ugy irjátok le hogy egy nagyonkezdő is megértse.
A fórumot 3 napja olvasom serényen de nem nagyon értem a dolgot.
Előre is köszönöm az értékes hozzászólásokat.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
MaddeNNNN #653 üzenetére
Tegnap eljött velem a párom, hogy segít a 67es warrijával, és a helyszínen jutott eszembe, hogy Barrens az hordás terület nem contested így nem lehet leütni azt, aki meghívja a petet.
Kb 5x álltam neki tame-elni úgy, hogy a begwaitcryno makrómon tenyereltem, de mindenki leverte.
Aztán jött egy 60+ os hordás mage, aki 1hitelte a petemet meg a /hello-ra /no és készült kinyírni... /wait /beg aztán elkaptam egy petet magam mellett amit elneveztem NeedQMobHere-nek és elkezdtem ugrálni a spawnhelyén.
/wait, elrohant, visszajött, valahogyan megidézte, és lebarizta amíg megfogtam
-
anulu
félisten
a tegnapi Al'ar killünk után ma visszanéztünk TK-ba, nyakonvágtuk Solarian-t, így mindezek után bemehettünk ahhoz a bosshoz, amit eddig nagyon kevesen láttak, és mégkevesebben próbálkoztak vele. Kael'thas Sunstrider, a maga legendary fegyóival együtt
a fightról röviden:
phase1-ben jön egyesével a 4 add.
1. kite-olni kell, 9k hp nem árt, különben esélyes az 1 hit. semmi különös
2. 35 yardra fear-el, stance-dance, easy ez is
3. shadow-bolt spammelős nőszemély, 4h/netherspite mintájó void zone-okkal, csak 6,7k-t tickelnek. 1 még túlélhető
4. szintén semmi xtra. rak a tankra egy debuffot, ami alatt ha heal-elik, akkor a heal ugyan bemegy, de 15s silence-t okoz a heal-eren. hotok ebbe nem számítanak, így azoknak kell leginkább életben tartani a tankot.
phase2: a fegyverek.
jön 7 fegyver, 200k hp/db, mindegyiknek különböző skilljei vannak. a staff frostboltozik, a bow 3,5k-t multi-shotol, ilyesmik
amikor ezek meghalnak lehet lootolni a legendary itemeketmindenki lootolhat, nem csak 1 játékos!
1,5perc alatt feküdniük kell, utána jön a phase3, ahova átmentünk 1 halottal és 10 sec múlva wipe-oltunk. ahol phase1-ben meghalt a 4 add, ott élednek, és egyszerre jönnek. így már viszont cumi. theorycraft: 1. kijelöl vkit, akinek kite-olni kell, de kap egy fear-t, át 2 void zónán. finoman hangzik? az is
eddig jutottunk maelméletileg van még1 phase (nem akarom, h pl 4 add és fegyók együtt, mert az a jelenlegi körülmények között a világ kibaszása lenne
), és phase5 maga Kael.
ja, 3 screenshot:
[link]
[link]
[link] -
LucifeI2
őstag
''Additionally, Cleanse can not remove a Priest's Mind Control spell''
Egyszer kérdeztem, akkor azt mondtátok leszedi, nos most utánna ovlastam és úgy látszik mégsem. -
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok
3 hónapja vettem meg wowot, előtte csak törtön játszottam, mit is mondjak, tetszik
Az előző hozzászóláshoz annyit, hogy én is a Xaviuson játszom.
Ha valakit érdekelne, itt a karim:
[link] -
LucifeI2
őstag
Olyan farmhelyek érdekelnének, ahol egy warrior és egy holy priest kellemesen tudna farmolni , hátha van vkinek ilyen tapasztalata. Mert olyan helyeket tudok ahol egyedük tudok, de olyat nem ahol ketten, valami olyan kell ahol sok a mob és jók a droppok. Scryersesek vagyunk, tehát repufarmoló helyek is jöhetnek. Köszi előre is ha tud valaki.
-
-conrad-
addikt
Nincs valakinek kicsi hordás karija Xaviuson, ill. nem akar egyet felhúzni lvl 11ig?
[link] Be szeretném fogni de hordás kell, hogy megidézze ha jól tudom. -
Joe215
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Problema:
A frissítést letölti a program (valami 300 Mb) aztán ''finis'' és nem csinál semmit.
Help Me!
Mit csinálok rosszul vagy mit nem csinálok? -
Jarlaxle
senior tag
Hát figy, nekünk azért az is fontos, hogy a world ranglistában hanyadikok vagyunk, és ha várunk akkor lehet nem jött volna össze ez a szép helyezés. Amúgy asszem az eddigi alar killekből egyetlenegy volt mass ss nélküli, szal elég sokan arra mennek, hogy jó helyezést érjenek el, amivel sztem semmi baj nincs, a hc guildezés részben a versengésről is szól.
whitezo88: Igen, idézném a peccs notes idevágó részét: ''The Al'ar encounter has been significantly reworked. Her movement around the room will now be more predictable, Al'ar's hit points have been reduced, and killing the Embers of Al'ar will now be both much more possible and more rewarding to the raid.''
Abba nem vagyok biztos, hogy a nerfelés szó erre így illik, vagy csak a szimplán bugmentesítés. Persze nyilván bugok nélkül egyszerűbb lesz.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
gz alarhoz!
vajon patchben őt is nerfelik? mert így elég ''érdekes''.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Igen, ennyire fontos volt. frostshockon DC írt egy elég jó összefoglaló cikket abból képet lehet kapni a dologról. Amúgy az én személyes véleményem a dologról: solariant exploit nélkül öltük (az exploit abból áll hogy az emberek között ugráló dot féleséget egy halott embernek adjuk át, ami onnan ugye nem ugrál tovább) tehát megvan a guildben az exploit mentes killekre való igény, de a mass SS szvsz sehol sem exploit sehol sem cheat, egyszerűen csak 1 feature ami peccsben nerfelve lesz vmilyen szinten (ezentúl csak 15 sst lehet osztani). Ennek ellenére amint javítják a bugokat mi is ss-ezés nélkül fogjuk ölni valószínüleg, sajnos a boss mostani állapota nem tette ezt lehetővé, nem lett volna értelme még többet szopni vele. Jah amúgy azt senki se gondolja hogy ha van mass ss akkor egy lófasz a boss, mert kb. közel sincs így.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
Darth_Revan #627 üzenetére
az oldalukon mar 13 van
-
Wolverine
félisten
válasz
Az Armoryban már két Tindreal van
-
anulu
félisten
válasz
kábé le se fosom
amúgy mindenkinek a killshot: [link] -
anulu
félisten
Al'ar down!!! world 12.!
-
sasa311
veterán
válasz
LucifeI2 #623 üzenetére
Na ja de ha fizetnének se mászkálnék felguardal, az túl ''nubguard'' nekem
Minden más build meg owned. Ami mondjuk egyáltalán nem baj, legalább nem az van mint BC előtt, hogy buildtől függetlenül Lock > all.
Hat a siphon és a drain lifera is a mortal strike, sőt még a healtstone-ra is.
amúgy meg <3 2 sámán + egy warr egy arénába... Egy kurva spellt nem tudtam elkasztolni, csak úgy csattogott az immune felirat oszt bum már meg is haltam. És 3x kaptuk meg őket. a BOP-ot persze a purge leszedni...
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
felguard charg -> immolate -> corr -> coa -> intercept ( vagy a lock elfmegy vmi terep tárgy mögé és nem tudok interceptelni) -> DC -> Drainlife -> végre odaérek és pummel ( itt kb már majdnem halott vok ) > és akkor most !!! 4 !!! teljes másodpercig nem tud shadow spellt castolni a warlock, muhah! > castol még 1 immolatet > drain life újra ( jah és tudtommal drain lifra nem hat a Mortal Striek effect ) > sburn ha még mindig élnék
másik verzió
én charge > Deathwish + felgaurd mondjuk belém critelt enrage is proccol > DC > immo > intercept > talán a 2 dotot fel tudja rakni > aztán:
You crit imbalock for 1745.
Your Mortalstrike crits imbalock for 2441.
Your whirlwind crits imbalock for 2040.
Your hit imbalock for 934.
Your execute crits imbalock for 4023.
imbalock Dies. -
LucifeI2
őstag
Az új trinketen 2 perc a CD. Nekem papként 13k HP-m van Arénába buffokkal. Én jól elvagyok ha csak egy rugó támad ^^. Lockom még csak 62, úgy hogy nem tudok tapasztaltot vele 70-en. Warriorom viszont 70 és egy lock pvp gearbe eléggé megöl. Demonk lock rám tesz 3 dotot és life drain, ha nem jönnek be a critjeim semmi esélyem. Persze amikor már van healer az oldalamon, nem sokat tud az imba lock és kegyetlenül megölöm
-
sasa311
veterán
válasz
LucifeI2 #619 üzenetére
Hát mondjuk ja, ha PVPs cuccokat szednék elő akkor lenne mondjuk vagy 2-3Kval több hp-m.
Lehet sanszosabb lenne a warr, bár afflocknak succubus nem ér sokat, és egy PVPs warriornak biztos, hogy van Death wish, ami 30 sec immune to fear effect. Addig csépeli a fejed mint egy gép. Abba benéz egy DC az 3 + 1 sec, ha 26 mp alatt nem öl meg akkor meg állatira nub
Rugó meg teljesen sansztalan jelenleg. Hogyha én kezdeném a fightot (ami rugónál elég necc) akkor talán, bár ha kijön egy secre a fearből akkor cloak + vanish.
De ha ő kezdi akkor 8K hp-t ami most van simán kistunlockol, vagy ha peche van akkor stunlock vége előtt COS, akkor marad még pár MP-je zúzni, illetve ha ez se elég vanish megint és mehet előlről. Meglátjuk köv. peccstől kivesz a PVP trinket a stunból, bár pvp-t egy 5 perces CDjű trinketre alapozni elég necc -
LucifeI2
őstag
Jó, de ahogy tudom te PvE beállítottságú vagy, a geared is. PvP cuccba egy lockot megverni, főleg ha ő kezdi a csatát, hát elég kevés az esélye hogy meg tud ölni egy warrior. Másik meg ha succubus van kint akkor meg már esélytelen megverni a lockot warriorral. ( persze ha nem UD warrior ^^ )
[Szerkesztve] -
XmogX
tag
válasz
(Kolombusz) #617 üzenetére
Thx, köszi szépen!
-
XmogX
tag
Üdv! Valaki plz segítsen! Nem tom beregisztrálni a 10 napos trialt. Rendesen beírtam a kódot meg minden, el is fogadta de amikor a fizetéshez érkeztem nem volt ott a Game Card lehetőség. Bankártyám nincs, ezért nem tudok továbblépni... Valaki plz sürgősen segítsen!
Kép: [link]
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
válasz
(Kolombusz) #613 üzenetére
Majd a haverjai elmondják, hogyan kell játszani. Én nem értek hozzá, meg nem is nagyon érdekel. Ha meg nem érti, akkor úgy járt.
-
ssolitude
őstag
Igazából konkrétumok nincsenek, csak tegnap a gyerek vett egy WoW alapjátékot, és láttam benne ezt a Game Manuált. Mivel azért annyira nem vágja még az angolt, gondoltam meglepem egy magyar nyelvű hasonlósággal. Én idő híján nem állok neki lefordítani. De ha nincs, akkor nincs.
-
ssolitude
őstag
Nincs valakinek egy Wow Game Manual magyarul? Mondjuk pdf-ben, vagy valamiben?
-
Dr.Burn
őstag
Semmi.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
1 ban a nap összes eseménye kb?
mindenki darál a játékban, hogy ennyire nincs itt élet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest