- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anulu
félisten
válasz
MCGaiwer #184 üzenetére
hátööö. ne heal-eljék magukat és egymást, ez az első. a 2. az irgalmatlan DPS
legutóbb mire Magtheridon kijött banishből már 4 add feküdt, és az 5. 50%-on volt.
az egyik fő dolog, hogy ne a DPS rohangáljon az addokhoz, hanem a tankok húzzák a DPS-hez.
amúgy ha érdekel a honlapunkon rajta van legutóbbi killünk videója. penemy.sytes.net -> videók -
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #187 üzenetére
ááá, sok az, nem az alapjáték, az még meg is éri, de az a havi 3300 az már sok. (meg még a burning crusade is vagy 9k sajna)
más játékban ingyenes a netes játék, ebben miért nem?
még azt hiszem a Guild wars ingyenes, de a warcraft múltam miatt ez érdekelne igazán.
na mind1, majd ha kereső ember leszek beruházok. -
Djuree
félisten
hello!
szeretnék ezzel a gémmel játszani, de csak warezos verzióm van.
ezzel lehet valahogy.
hallottam valami tört szerverekről, nekem ez is jó lenne... -
szepi79
őstag
pár szempontot irok, ami alapján könnyebben eldöntheted
1. 18as sámli nem sokáig leszel, ilyen kis szinten amúgy is mindegy, csak legyen valami a fegyvereden
2. amelyik több manába kerül, valszeg egy kicsivel többet sebez
3. nálad 1-2 szinttel kisebb ellenfeleknél a rockbiter jobb, nálad 1-2 szinttel nagyobb ellenfeleknél a flametongue -
Kanczy
veterán
egy 18-as sámlinak melyik a jobb?
r2 flametongue weapon/r3 rockbiter? -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #179 üzenetére
mondjuk ha erre oda van figyelve, akkor egy piszok könnyű fight. még1 buktatója lehet, az, amikor a csontik el kezdenek özönleni, hogy akkor ki legyen heal-elve mindenki.
-
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #175 üzenetére
Indítsd el a Blizzes downloadert, aztán a Cache mappában (ha minden igaz) keress egy torrent fájlt
Azt told be torrentkliensbe és már jön is az adat
Utána a letöltött fájlokat másold be a Blizz által megadott mappába, töröld ki a downloader által megcsinált rész fájlt és újra elindítva a BD-t automatikusan update-el is
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #177 üzenetére
mondjuk neked meg nekem könnyű, mert ha kifordul, te átváltasz maciba és rohansz a tankhoz, én meg mellel leveszek 2 normál ütést plate-ben. de ha egy sámánra vagy papra megy, az már cinkes :S
-
-conrad-
addikt
Hi,
tudna valaki egy ptr-patch linket adni? le akarom húzni de a blizz downloaderrel nem megy. -
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #168 üzenetére
érdekes egy farmbot ami válaszol..
Én még csak olyat találtam amit nyugodtan le lehet verni, mert egyáltalán nem reagál semmilyen pvp eseményre
Amúgy meg hét képe kategória:
[link]
Ajánlom figyelembe a fight hosszátÉn és a másik lock kölcsönösen kipusztultunk kb 2 perc után.
Feral druid vs holy pala, drood wtfpwn 1hitted
főleg annak tudatában, hogy a butuska druida (ők is ally volt) még be is szólt mikor már csak 2en maradtak, hogy ''lol low on mana''....
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #143 üzenetére
na, megvan az ellenszer. legutóbb is a killnél így csináltuk, ma 1-re ezzel csont és minden különösebb erőlködés nélkül simán lement: miután meghal az utolsó add _senki_ nem heal-el! sem HoT, se flash heal, semmi. a tank kötözheti magát (sőt, jó is ha megteszi). utána bossra misdir, és mehet tovább
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #166 üzenetére
mi is szenvedtünk vele keményen TK25 küldisorban, de nem sikerült olyan lassan menni, h repop legyen
-
whitezo88
nagyúr
na mai poén is megvolt:
előzmény: találtam egy 60as farmbotot és egyik klántárs eljött. én akartam jelenteni de neki jobb ötlete támadt:
[link] -
sasa311
veterán
[link]
ROFL
Sör, popcorn, olvas, sírva röhög, félrenyel, 112 tárcsáz és imádkozik -
Darth_Revan
veterán
Hogy én mennyire utálom azt aki kitalálta a respawnot instába...Heroic Arcatrazban uccsó bossnál vagyunk,hát nem könnyű az öreg..3.try-ra sikerült egy 20%-osat nyomnunk,futunk vissza és mikor beérünk meglepően tapasztaljuk,hogy full respawnolt az isnta összes trashe...gg BLizzard....
-
steveetm
őstag
^^
sokat ah-ztam, tailor enchantnál pár cucc disenchantolása elég durva hasznot hozott néha, hehe(meg most is van egy über netherweaveből)
oltár része volt a legegyszerübb egyébként, 100as mount, nem ért utol semmi, csak kifele haltam eccer. Azt nem is mondom már hogy elugrottam netherstormba is spellclothot is legyártatni^^ ott mondjuk levágott a nyomi elementál, őrök nem segítenek
Btw meglehetett volna már hamarabb is, de utóbbi időben oan szinten le van robbanva az ah, hogy az hihetetlen, alig kapni vmi cuccot, ha meg be is tettek runecloth/netherweave cloth akkor vagy 7-8-9g /stack vagy vicceskedve 99g /stack.
ty egyébként
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
61es priestem legújabb epic lootja:
[link]
Már a táskában is imbábbnak érzem magam tőle
Üdv.: steveetm -
anulu
félisten
ma one-shotoltuk Magtheridont végre. szenvedés meg minden nélkül odamentük, levertük és lootoltam a chestem
-
Wolverine
félisten
Ydrit két hete átmásoltam PTR-re, Blizz szerint success. 3 napja megint, újra success.
Persze amikor belogolnék, egyetlen karim sincs PTR-en. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Egy klántársam ma nagyon betalált, és egy mondatban leírta a WOW lényegét
''a legtöbb játékban a játékosok egyharmadának nem abból áll a game hogy zöld csikokat probálnak maxon tartani, a maradék 2/3nak meg hogy egy pirosat levigyenek''
Mennyire igaza van... -
MCGaiwer
addikt
nálunk 11-12perces a fight, szal pont nem jár le
amugy meg nem igy van, valszeg csak pont mákotok van hogy mikor: p2ben csak heal aggro van. mikor vége p2nek(lehet ütni, leszállás elött 2sec) ujra éll az aggrotábla, és resseli a p2ben lévő heal aggrot, ha ilyenkor (leszállás elöt 2 sec, ilyenkor még ne mis üt) nekiáll aggrozni a tank, rá fog fordulni. ha ilyenkor healere fordul, elkésett.
-
sasa311
veterán
válasz
Polacheck #141 üzenetére
mi őtük, így csináljuk, hogy ez ne legyen:
Mikor felszáll az egyik pala magára rakja a +aggro-s blessét vagy mit (mindenkin szigorúan salvation) és elkezd healelni mint a veszedelem. Onnantól ő kapja az áldást Nightbanetől, healei magát meg ha ráér a raidet is. Mikor száll le a picike erre a palára menne rá, de bubi és kkthxbai!Bubi CD lejár mire újra vége P2nek.
-
Joe215
aktív tag
Hi!
Pusztakezes harcra szoktatok edzeni? (Milyen stílusban?)
Tegnap este az egyik quest-nél Dun Modr -ba 0 -ra amotizálódott az összes felszerelésem és fegyverem. Nem akartam otthagyni a csapatot ők is azt mondták maradjak, lvl27 pala vok. Tettem rájuk az áldásokat, pecséteket (csapattársakra), közben csépeltem pusztakézzel a áruló törpéket lvl27 elit -től főlfelé lvl31 -ig. Így az unarmed skill -emmel utol értem a fegyveres skill -jeimet.
Van értelme erre rámenni, vagy semmi jelentősége? -
anulu
félisten
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nightbane-t ölte a napokban valaki? Nekem erősen bugosnak tűnik. Tegnap 3 wipeot hoztunk rajta össze.
A probléma az, hogy air phase után minden esetben a healerekre agrózik vissza, és ha tauntot tolunk is rácsap egyet a helaerre. Pedig landing előtt leszedi mindenki a hotokat, nincs heal és semmi cast, azonnal a tankra kellene visszamennie. Mindenesetre megoldottuk, de elég nehezen ment, és a korábbi killek alatt nem volt ilyen probléma. -
anulu
félisten
válasz
MCGaiwer #135 üzenetére
ha minden igaz, pár ember fog jönni még (wtb pala...), mert ok, h hc, meg top magyar guild, de heti 6 raidet két pala nem visz el hosszútávon pihenőnap nélkül
(van a szombat, mint szabadnap, de akkor meg másik meló van. alkoholt kell pusztítani ismerősökkel!
)
fogalmam sincs, de boss killek után abban a pillanatban kb frissítve van -
MCGaiwer
addikt
jó kis honlap, egyszerű de mégis jó...
ahogy néztem csak 36an vagytok, asszem nekünk is lassan el kell kezdeni csökkenteni a létszámot, valszeg hasonló elosztásban, mert jelenleg kicsit sokan vagyunk...
[link] ez a mi honlapunk, kicsit még finomitgatjuk, de lassan ez is elnyeri végső formályát.
a dkp feltüntetésére mit használtok? -
anulu
félisten
szép lassan végleges formát ölt a honlapunk. információk progressről, meg a stb itt: [link]
-
szepi79
őstag
válasz
whitezo88 #131 üzenetére
nem hiszem, hogy a pénzért csinálja a blizz. inkáb arról van szó, hogy az a GM, aki ezt csinálja, épp valami más tevékenységtől veszi el az idejét => boldog boldogtalan ne költöztessen már karaktareket accountokról, amikor épp kedve tartja...
mer ugye a customer supportra nem szeretnek a cégek túl sok embert felvenni, inkább hatékonysági eljárásokat dolgoznak ki (első kézből való példa) -
whitezo88
nagyúr
azért nem semmi 20 eurót elkérni ezért
-
Joe215
aktív tag
-
ciao
senior tag
-
-conrad-
addikt
Nincs valakinek hivatalos infója arról, hogy mi a követelménye 2 acc között a karakterek mozgatásának?
Másik: lesz ma nerfpatch? -
szepi79
őstag
válasz
Darth_Revan #118 üzenetére
lewt? SS?
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #118 üzenetére
gratta!
-
Darth_Revan
veterán
Doom Lord Kazzak dooown
(Server 2nd)
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
Egyébként ha megvan a flying Form, (druid) Akkor az lassabb mint egy fly mount? Csak azért
mert olcsobb meg a travel formnál is így van h. lassabb. -
ciao
senior tag
az eu oldalon fenn vannak a D3, 70es PVP, és gladiátor szettek ''csak'' kicsit bugos a pap gladiátor szett bónusz a blink!!! CD-jét csökkenti és a druidának van caR formája is... remélem valami brutál 4 kerék hajtású terepjáró lesz, lol hogy merik ezt így kitenni?!
[Szerkesztve] -
Dizson
tag
-
whitezo88
nagyúr
BG repunál mik az előnyök? tegnap lettem csak friendly AB-nál és kaptam egy szeretetcsomagot
supply csávónál nem láttam változást vagy repu függő cuccokat.
(be akarok keményíteni AB-n, mert kell az epixx vállas - a sethez kellő öv meg a csimma megvan már - meg nem lenne rossz a bot sem, de az majdnem 2x annyi honor.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest