- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
4db 10% alatti wipe-unk volt ma Teron-on. kicsit vagyok csak ideges miatta :S viszont úgy tűnik, h mindenki megtanult ''szellemesen'' játszani, remélhetőleg holnap fekszik.
mielőtt bárkiben felmerülne: videót nem fogok csinálni, mert a plafont bámulom folyamatosan, és így van 15-18 fps-em, ha a raidet nézem, akkor 4-5. -
picike123
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a topikot, sok hasznos tanácsot kaptam már, pl. addonokhoz is, ezzel kapcsolatban lenne most egy kérdésem.
Ace2es addonokat használok régóta, és gyk naponta frissítgetem is őket az updaterrel, a ''without externals'' opció használatával, ahogy azt itt a hozzáértők mondták. Sokáig jól is működtek, az utóbbi időben viszont minden belépéskor, meg sokszor halálokkor, aggroszerzéskor, meg egyéb alkalmakkor hibaüzenetet kapok a képernyőre egy ablakban, ilyesmiket:
Date: 2007-06-19 00:20:27
ID: 51
Error occured in: Global
Count: 1
attempt to index global 'ParserLib' (a nil value)
Debug:
Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:25:
Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:23
Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:577: InitializeAddon()
Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:455:
Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:432
[C]: ?
Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:269: TriggerEvent()
Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:910:
Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903
AddOns:
Antagonist, v37038
Ace2
BabbleSpell22, v2.2.$Revision: 36189 $
Babble22, v2.2.$Revision: 36189 $
CandyBar
Deformat, v1.0 $Revision: 3817 $
DewdropLib
PaintChipsLib
SharedMediaLib, v1.0
Waterfall10
Swatter, v4.0.0
Bocsi a hosszú listáért, de mit tudnék ezzel csinálni? Kicsit zavaró. -
Sziasztok!
Level 34. -en a 110 gold sok? -
whitezo88
nagyúr
elkezdtük maggit póbálgatni, 1 repop alatt eljutottunk az addok jó megfogásához és az első line jó kockázásához. a második line viszont elcsúszott és 6-8 ember kihalt. aztán már ennyi volt.
[Szerkesztve] -
Horny256
senior tag
Hi all
Csak egy kérdésbe lehet fogni svt-be Sin'Dall-t
Mert nekem nem sikerült igaz én is 37-s vagyok -
szepi79
őstag
ja, MC nagyon hangulatos hely. nekem az tetszik legjobban a 40 fősek közül. (utána BWL, naxx és a végén AQ40)
tegnap lement prince is, második kisérletre... pedig úgy mentünk oda, hogy na, most elmegyünk a 3. fázisig, csak hogy megnézzük
mákunk is volt, több is, egyrészt nagyon jó helyre jöttek végig az infernalok, másrészt meg főleg engem csapkodott a 3. fázisban, én meg lock lévén kihealeltem magamamúgy én rájöttem, hogyha egyszer lement már egy boss, akármiért (mák, bug lénygetelen), onnantól kezdve sokkal könnyebb megölni. mert az ember eleve úgy megy oda, hogy ok, lesz max 1-2 try és megyünk a következőre. (ez csak most tudatosult bennem, hogy új szerverre költöztem
)
-
nofi
addikt
Retri palánál kétségeim támadtak a talentekkel kapcsolatban. Convictiont vagy Vindication érdemesebb fejleszteni. Aki vmennyire ismeri a palát plz segítsen egy kis gyors talentajánlóval
-
ciao
senior tag
szombaton este nem volt raid és lementem 1 pug MC-re 20an jöttünk össze lvl60-70ig vegyesen azt kiderült 2nek nincs meg a kulcsa, az 5ös corehund packokig sétagalopp ott megizzadtam vagy 4-5 ször éledtek a kutyák mire lementek és megértette a dps mit kéne csinálni igaz csak 2 tank volt az 5 kutyára, aztán Geddonig megint nem volt probléma ott a bomba miatt volt 1 wipe, mivel csak 2önknek volt essence a rúna oltogatáshoz Golemaggig mentünk a végére 10en maradtunk és mage sem volt már, élveztem megint MC-t jó móka volt, volt olyan akinek jól is jött a T1, és szinte az összes boss dobott receptet ami régebben nem volt jellemző
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
[pod]Diablo #1680 üzenetére
pedig olyannak kellett lennie. maximum nem account name, hanem user name.
amúgy ajánlom figyelmedbe az első hozzászólást: [link] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1679 üzenetére
Nem vágom most mivan.Megcsináltam az accot,de olyan kérdés nem volt sehol hogy account name.Akkor mikor a game-be bekene jelentkezni,akkor acount name-nek mit kell beirnom?
Bocsi all,hogy itt irogatom a hülye kérdéseimet... -
anulu
félisten
válasz
[pod]Diablo #1675 üzenetére
ez az USA-n belüli államokat (pl New York, Ohio, Colorado, stb) jelenti. elméletileg csak akkor kell kitölteni, ha országnak az Egyesült Államokat választottad ki (bár EU verzió regelésnél asszem nem is lehet talán
-
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #1650 üzenetére
Big bad wulf a játék legkomolyabb bossa
Sírva röhögős, mikor rugó üvölti TSen, hogy piroska vagyok! piroska vagyok! bazdmeg!!!!
nekem idáig a chess event tetszett legjobban
de az opera is jó, onnan télleg a farkas a favorit.
aranhoz: mi mindig úgy csináljuk, hogy leül inni. kis guild vagyunk, raidenként 1 rugó, meg 2 wari, és ennyi kb. (mellesleg nem a melee sámánnak, hanem az elemental sámánnak van rövidebb CS-je, de az is 6mp helyett 5mp, nem akkora nagy különbség. de a windfury totem helyett érdemes spell-elnyelős totemet kirakni, és amikor az CDn van, csak akkor WFet.) -
[pod]Diablo
őstag
Hi all!
Lenne 1 nagyon hülye kérdésem:Az lenne a kérdésem hogy regelek most wow-nal a 10 napos ingyenes verziora,és van egy ilyen kerdes amire nemtom mit kene beirnom: * State/Prov./Region.Eddig akármit irtam be nem fogadta el. -
sasa311
veterán
Első try(ok)hoz szégyen - nem szégyen, vigyetek aranra kiképzett csapatot. Kb így:
MT - kiszáll
1-2 DPS warrior
2-3 Rugó
1 shaman (lehetőleg melee legyen a rövid CS cooldown miatt). Ha nem melee akkor is menjen melee groupba windfury-t pakolgatni.
3 healer (druida elég haszontalan itt sajnos, mert gyors healek kellenek, pala és priest jó, pala a legjobb)
2 lock
A tactic:
1 warrior és 1 rugó tüzet szakítsa
1 warrior és 1 rugó frostot szakítsa
(ha a sámán melee segítsen mindkettőben ha kell + arcane)
2 lock kezelje az addokat
+1 druid, mert kell a buff.
Flame wrath közbe nem bemozdulni, Blizzardot valaki TSen / ventrin jelentse be mindig, hogy hol kezdődik, így mindenki tudni fogja hova fusson.
Ami még fontos lehet, arannak van aggro-táblája mikor mindene CSzve van. Tehát mikor rámentek akkor a 2 lock várjon 7-8 secet mielőtt nukeolnak. Melee aggrot sose csökkentsen a fight alatt.
Aran egy ''okos'' boss, ami azt jelenti, hogyha valaki alacsony HP-n van automatikusan őt targeteli, olyankor nagyon figyelni a kickre. -
nak0n
aktív tag
válasz
sasa311 #1662 üzenetére
Mi örülnénk, ha egyszer lemenne, akárhogyan...
Sok wipe után 34%-ig jutottunk el, aztán az elementálok kinyírták a raidet. Most van még 2 napunk, remélem, lemegy addig.
Más: a Deadly Boss Mod vagy az oRA tudja azt, hogy számolja, mennyi idő van még hátra trash respawnig? -
anulu
félisten
Shade of Akama down by Public Enemy
-
XmogX
tag
Megmondaná nekem valki, hogy mit jelent az, hogy valamikor az ellenségek nevénél sötétebb, valamikor világosabb színek vannak?
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Újabb igazi guildvideónk készül. Intró: [link]
Szerintem iszonyat feelinges lesz -
Luos
tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy az account managmentben, mikor rakattintok a change subscriptionra, ezekután bejelölöm h ''Cancel recurring subscription plan'' , és kijön az account cancel oldal,ha ujra be akarom fizetni ugyanugy játszhatok tovább mintha nem is történt volna semmi, vagy ez a cancel account törli a karikat? -
Ptech
addikt
válasz
VR6-Fan #1652 üzenetére
BRD-t hagyd a fenébe, áltaában nehézkes oda csapatot találni, PuGal meg általában rémálom szokott lenni. 58on mehetsz Outlandra, és az ottani első cuccok fényévekkel jobbak, mint a BRDs kékek.
200% = rested bónusz. A szinted 5%-át (egy buborék) kapod meg restednek minden 8 óra után, amit fogadóban vagy fővárosban töltesz. Max 30 bubiig, azaz 150%-ig. -
VR6-Fan
veterán
pff az nem gyenge
meik szerveren vagy fent?
53-55 Un'goro már kész...
lassan csináltatok bankártyát aztán vissza csorgok, kis aktív BRD-re kell pár cucc meg vagy 5-qm van oda 2-3 esete alatt kéne ott 2 szintet lépnem.
hát főként este tudnék játszani mert napközben meló(diák), meg azért még is vna az embernek egy élete is
az xp bonus(200%, nem jut eszembe a neve, sry) az még mindig csak két szintig érvényes úgye? -
anulu
félisten
válasz
VR6-Fan #1647 üzenetére
kockulástól függ
53-55 Un'goro, 55-57 WPL és Winterspring, 58-tól HFP (bár lehetőség szerint Rampartson húzzanak 62-63-ig, így a honored repu is ki lesz maxolva), utána gyorsban a questek, utána Zangarmarsh, és így tovább. nekem 60-70 6day played volt, kb 1,5 hét alatt hoztam ezt össze.
-
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #1637 üzenetére
nem-nem, pont, hogy arannál a szakítás a legfontosabb.
Kb így lehetne jellemezni a fightot --> minél többet szakítotok, annál lasabban fogy a manája, annál kényelmesebben tudjátok letenni.
Az a taktika, amit te írsz, hogy megvárjátok, amíg leül inni, az 2 dolog miatt rossz:
1., Nagyon-nagyon kevés a DPS (ezt nem értem mondjuk, hogy miért lenne direkt), és a pyroblast azért necc, mert utána bárkit 1hitel, ha valaki nem töri a kasztokat
2., Kegyetlen hosszú lesz így a fight, ami borzasztóan leégeti a manáját a healereknek (magyarul kibaszotok a healerekkel)
Nálunk tegnapelőtt úgy ment le aran, hogy még fenn voltak az addok (vagyis 90 mp még nem telt el idézés után) és kb ~40% manán volt
szepi:
Big bad wulf a játék legkomolyabb bossa
Sírva röhögős, mikor rugó üvölti TSen, hogy piroska vagyok! piroska vagyok! bazdmeg!!!!
De kb 4 hete Rómeó és Júliát kapjuk.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
whitezo88 #1637 üzenetére
hát arant mi tegnap elcsesztük picit, azt hittük, van elég DPS arra, hogy eltűnjenek az elementálok, mire leül manázni. úgyhogy elementálok közbe kaptuk a barit. persze ettől még leraktuk, de a guild honlapra nem raknám ki az erről készült videót
amúgy nagyon jól haladtunk, tőlünk szokatlan módon 7 bosst bevertünk egy este alatt (idáig 3 volt a max), wipe csak operában volt, de ott is csak azért, mert még sosem kaptuk oz-t. (de negyedikre az is lement).
aztán bepróbáltuk prince-t, no, itt már látszott, hogy fáradt a táarsaság, megf először is csináltuk. 54% volt a legjobb. valahogy mindig szar helyre kaptuk az infernalokat...
szerk: VR6-fan: nyugi, sokan benézik az elején. de általában egy eset után mindenki megtanulja egy életre
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
S_E_R_I #1631 üzenetére
külön kódos mindkető(külön is van csomagolva)
, tehát akkor elvileg jó.
a 2. az meg azt jelenti amit whitezo88 írt.
ill van egy olyan gondom hogy elsején lejárt úgye a az accom, de most már a honlapon se enged be és így már feltölteni se tudom. annyit ír ki hogy helytelen acc/kód
no és mik lehetnek a lehetséges hibák?
köszönöm -
whitezo88
nagyúr
arannál a heal és az odafigyelés a kulcs, a szakítás és a dps másodlagos.
mi úgy csiunáljuk hogy csak az arcane lövést szakítjuk, és kényelmes dps nuke a bossba. mikor castol explosiont, RL bemondja hogy azonnal kifelé, ekkor megszakítunk minden castot és azonnal sugárirányba kim,együnk a polcok alá. soha se szopta be eddig senki, kivévce szerdán egy új lock aki az aszalra állt, és elérte, de nem halt meg.
flame wreathnál uyganez, hangos figyelmeztetés hogy ''senki nem mozdul, nem mozdul!''
blizznél meg a RL figyeli hol lesz és mikor szól, mindenki ő rá áll.
45%nál már csak óvatos dps, megvárjuk hogy leüljön inni, aztán birka utánkavics/tranq, majd az elemntálok megfogása, fearelése és ennyi. az a baj arannál hogyha 1 ember nem figyel és korn meghal 1-2 ember, vagy egyetlen FW bemozdulás van akkor wipe lesz.
most nekünk olyan jól dobott hogy mind2 cucc ment törésre
bocsi a WoT-ért
Pola: biztos vett kari
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Eljött a nap, amitől mindig is féltünk:
-
nak0n
aktív tag
válasz
-conrad- #1633 üzenetére
Piroskánál vigyázni kell, hogy azt az ajtót jobb elkerülni, amin felmentek a színpadra, mert ha közel kerül hozzá, hajlamos kifutni rajta, aztán resetel. Viszont az első két alkalommal azért wipeoltunk, mert a röhögéstől nem tudtunk figyelni a harcra.
Mi most Arannál szívunk, valahogy nem akar összejönni, hogy mindenki időben kifusson az arcane explosionből, a spellek megszakítása meg pláne nem.Most arra gondoltunk, hogy mindnki megáll az ajtóban, és inkább kihealeljük a Blizzardot.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Huh most jöttem ki életem első Karazhanjából.
Elmentünk opera eventig, Piroskát kaptuk de sajna nem ment le9%-nál wipe, egy másik alkalommal meg 50%on volt és mindenki full HP-n stb, meg sem tudott ütni Piroskát, erre bebugzódott és lement a függöny.
Viszont vittem 2 cuccot
[link] és [link]
(plusz esett egy equippedes dps warri gatya is) -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
VR6-Fan #1626 üzenetére
és volt egy csodás akció mostanság a medi marktban mi szerint 10k ért kapsz wow+BC szettet és nézegetem a BC(a wow-t eladnám.. bár tudom ennek nem itt van a helye)
és átvillant az agyamon hogy mi van hogy ha ezt az én meglévő acc-omhoz nem tudom felhasználni. szal akkor ezt a BC most én hozzá adhatom a meglévőhőz vagy sem?
Ha arra gondolsz, h megveszed 10k-ért a sima WoW-ot+BC-t akkor neked csak a BC kellen a régi accodhoz igaz? Tudtommal megoldható mert upgradelni kell a régi accot a BC-s serial beírásával. Viszont sztem ha azt megveszed az együtt ad egy Serial kódot, nincs külön mindkettőhöz, bár sajnos ebben nem vagyok biztos, és lehet hülyeséget irtam.
köv kérdésem ha én majd 58-on leszedem a 10 napos trial BC az olyan mint ami mostanába osztogatnak 10 napos próba wow nem?és ha én erre még egy hót rátöltök akkor lesz egy WoW+BC 40 nap játékkal nem?
Ezt meg én sem értem.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
egy níb kérdés: ha receptet linkelek az fehér, de sokszor látok imba dolgoknál sárga színű linkelést, ezek mik?
nem vágom.
-
VR6-Fan
veterán
Sziasztok!!
remélem jó helyen járok a kérdésemmel!
nos, van nekem egy eredeti WoW-om amit kb 5 hónapja vettem játzszogatam/újra fogok vele.
és volt egy csodás akció mostanság a medi marktban mi szerint 10k ért kapsz wow+BC szettet és nézegetem a BC(a wow-t eladnám.. bár tudom ennek nem itt van a helye)
és átvillant az agyamon hogy mi van hogy ha ezt az én meglévő acc-omhoz nem tudom felhasználni. szal akkor ezt a BC most én hozzá adhatom a meglévőhőz vagy sem?
köv kérdésem ha én majd 58-on leszedem a 10 napos trial BC az olyan mint ami mostanába osztogatnak 10 napos próba wow nem?és ha én erre még egy hót rátöltök akkor lesz egy WoW+BC 40 nap játékkal nem?
előre is köszönöm válaszaitokat
Üdv:VR -
sasa311
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
sasa311 #1617 üzenetére
nálunk leagalább 2 embernek megvan már a Nathrezim Mindblade
nekem mondjuk a Curator staffja is elég lenne amíg a többieknek arra megy a dkp-ja
btw most hogy elkeztük ölögetni Gruult fogynak a dkp pontok, legutóbb egyik hunti 1500ért vitte a lábasát, (úgy hogy 100 dkp jár 25ösben karában meg 20 bossonként) -
cikasz
őstag
Sziasztok. Accountról accountra lehet átvinni karit? nem tudja valaki?
-
D4v3
őstag
Én a t4 fejessel voltam így meg a 2 karás maceből. A maceket nem is dobták soha, a fejest gyakran és 6ból 6szor sikerült túlrollolnia az aktuális rugónak/sámlinak... Aztán 6. alkalommal (mikor megint megvertek rollban) odaadták nekem
-
sasa311
veterán
válasz
Viktor77 #1609 üzenetére
Nojó persze, kb 15 prince killünk volt eddig, abból legalább 10en voltam ott, abból 3X healing mace, 1x 2kezes balta és 6x 1kezes balta esett...
De a spell upos tőr meg még soha egyetlen egyszer sem esett
UBRS azért kicsit más, egyik, hogy 1,5 óra alatt megvolt már régen is, másik, hogy lenyomtuk egy nap 3-4X ha nagyon kellett valami... -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #1615 üzenetére
bla-bla-bla
mindegy most nekem végülis. tegnap a szumma dkp-m ráment kb arra, h a nyakláncot elhozzam Kael'thasból, úgyhogy most pár hétig ismét nem érdekes nekem. bár jó lenne Shahaz-ig eljutni, merthogy ő dobja a T6-ot. arra menne a dkp burn énmeg fű alatt elhoznám a T5-öt
-
anulu
félisten
ha megnyitod a spellbook-od, kéne lennie ott valami JC-s dolognak. amikor felveszel egy proffession-t vannak alap dolgok, amikkel elkezdhetsz skill-t húzni. ált 50-ig el lehet menni ezekkel, utána tudsz trainertől vagy egyéb helyekről újakat tanulni. ajánlom figyelmedbe a thottbot megfelelő ''passzusát'': [link]
-
nofi
addikt
Köszi, akkor ezekszerint még nem árt bányászgatnom egy magasabb szintig
Ez a Jewelcrafting elvileg arról szólna, hogy fémből meg gemekből állít elő finomságokat, pont ezért ajánlották nekem a mining mellé. Meg is vettem a hozzá tartozó dobozkát, de fogalmam nincs hogy lehet növelni a skillt -
anulu
félisten
válasz
Viktor77 #1609 üzenetére
kicsit off, de vmi elég tisztességesen félre van nézve szvsz ezekkel a droppokkal, legalábbis nagyon ezt érzem személyes tapasztalatból. nálunk így néz ki:
Fathon-Lord Karathress T5 gatya token eloszlás:
- mage/lock/hunter: 7db
- warrior/druid/priest: 5db
- sámán/rogue/paladin: 2db (az utolsó 1,5+ hónapja)
Void Reaver T5 vállas token:
- sámán/rogue/paladin: 7db
- mage/lock/hunter: 4db
- warrior/druid/priest: 1db (majdnem másfél hónapja)
Lady Vashj T5 fejes token:
- warrior/druid/priest: 5db
- mage/lock/hunter: 2db
- sámán/rogue/paladin: 1db
Kael'thasnál messzemenő következtetést nem akarok levonni, de 2 kill -> 3 defender, 1 hero token. -
anulu
félisten
ahogy elkezdesz ércet kalapálni (először copper, utána tin, silver,...), úgy nő a skilled. adott skill után a mining trainertől tudsz tanulni olvasztást (smelting). ez egy külön ikonként fog megjelenni a spellbookod general fülén. ha odamész egy forge-hoz, kinyitod a smelting ablakot, akkor ott és úgy tudsz olvasztani. JC-ben sajna nem tudok segíteni
-
nofi
addikt
Hello!
Kis segítségre lenne szükségem. Kiválaztottam a 2 professionömet (mining, jewelcrafting) és addig oké, hogy keresek bányászható köveket és ott fejlődök, de pl miért nem tudom használni még a Forge-ot?
Egyszóval egy rövid útbaigazítás kellene e két professionről -
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #1608 üzenetére
Nana.
Ha hozzávetőlegesen jól számoltam, akkor ez lehet a guilded 23. Prince killje (ez feltételezi, hogy a BC kijövetelekori héten már öltétek (ami kvázi lehetetlen) és Te mindegyiken ott voltál).
Ez még nem is sok. Úgy képzeld el, hogy annó volt nálunk egy druid, aki 10x-szer volt lent UBRS-ben a chestjéért.
Türelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged