- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Lirion #39734: én például csak körülnézek a világban. Soha nem volt druidám, kértem egy NE-t, és repkedek. Nekem tetszik, hogy végigszállok a régi területeken, elnézek oda ahol sohasem jártam. Érdekes volt átrepülni Outlandre pl. Milyen régen volt már...
Néha elmegyek PvP-zni, vagy 1-1 instába, de pont azért nem merülök bele a PTR-be mert PTR. Úgyis vége lesz.Cathfaern & birno: én mindig olyan UI-t szerettem volna ami a létminimum. Kit érdekel insta/pvp/raid közben hogy mi van a bankjának a 26. táskájában vagy mennyi aranyam van éppen akkor? Ha azt veszem, kell egy minimap, mégis merre vagy, kell egy quest mutató, amit el lehet tüntetni ha útban van, kell a saját és a targeted állapota, chat meg a leggyakrabban használt spellek (esetleg egy elzárható panel a ritkábban használt, de mégis szükséges spellek/profok/stb-nek), meg a buffok/debuffok.
Tankként engem a többi tank és a healerek élete érdekelt, a többi nem.
Na ezekhez milyen UI lehet jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest