Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• lumpen_stex

aktív tag

válasz Kis Samurai #38565 üzenetére

már napok óta megy valami score recept a traden ~350 aranyért, ránézésre jobb, mint az gnomis x-ray score. meg hetek óta valami láva nyilpuska 10k-ért..

sztem az enginiering-el ott van az alapvető hiba, hogy készitett dolgok a használathoz kell képzettség, ez viszont nem logikus. mert akkor pl enchant-ok használatáshoz is enchanternek kéne lenned.. pl felrakod a loom köpenyre az ejtőernyőt és nem lehet használni csak 350-es eng-el, persze ezt nem irja sehol. ugyanakkor a távirányitós gőztankot vagy a chopper-t meg akárki használhatja, coptert meg nem. pedig szép piaca lenne a gyrocopter-nek, meg az engis "enchantoknak"...

egyik szakmát se érdemes húzni ami nem gyűjtögető. pénzt csak viszik hozni nem hoznak semmit én 6k-ból nem bírtam fullra húzni az enginiering-et és már nem is fogom. ugyanakkor egy közelharci egységnél mine+skining staminat+agility-t ad + napi 4.800 aranyat fél órás munkával.

Új hozzászólás Aktív témák