Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lordthomas #29197 üzenetére
22:00 után igen, addig nem.
-
válasz
Cathfaern #29198 üzenetére
Ismét küldtem nekik egy emailt, most már a portscannerrel, traceroute-tal (xxxxx...telia.net környékén hullik szét, a userek legnagyobb részénél, amivel az a gond, hogy nem csak Magyarországról, hanem Bulgárián át, Svédeken keresztül még a fene tudja hány országból jönnek azonos reportok).
Engem még mindig az a része idegesít fel, hogy közlik, hogy nézzem meg a gépemet, mert tuti azért ne mtudok csatlakozni, mert zárva vannak a portok. Persze. Este 7től 11ig bezáródnak, egyébként meg nyitva vannak.
Egyébként mint mondtam Oni 25nél healeltem az MTt, amikor ledobott, és még mindig nem tudtam visszamenni. Sebaj, előtt utóbb csak kiraknak a guildből, és akkor legalább lesz okom játékot váltani
-
-
válasz
lordthomas #29192 üzenetére
A gond az, hogy a Blizzard mostanában technikai problémákkal küszködik.
-
válasz
lordthomas #29192 üzenetére
Minden esete ezzel szívok, most épp Oni 25ben az MTt healeltek, mikor ledobott... És nem enged vissza....
-
lordthomas
tag
Sziasztok!
3-4 napja felmerült 1 probléma a wowal. Amikor be akarok logolni, és beírom az pass-t akkor "connecting" majd 2-3 perc múlva "unable to connect" és nemtudok belépni. Néha viszont beenged de akkor 3-4k ms, de csak wowban más játékoknál kicsi a ping. Már volt wowrepair, újratettem a windows-t, kikapcsoltam a tűzfalat, és nem megy.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi -
gabranek
senior tag
válasz
parandroid #29190 üzenetére
nálam a legszebb az volt, amikor horgászás közben lepett meg egy hordás rugó, de megszopta, mert a horgászbottal agyonvertem
(nem sima pecabot, hanem quest item) aztán kicsit megkésve ekkor avatkozott be a ??-es haverja, aki ellen már ugye esélyem sem volt.
-
parandroid
félisten
válasz
gabranek #29189 üzenetére
Mennyivel más lenne az egész wow, ha mindenki így gondolná.
Ma 3x genkelte le a 24-es druidámat egymás után két (!) hordás, mindkettőnek csak kérdőjeleket láttam a szintje helyén. Általában úgy, hogy éppen egy nálam 1-2 szinttel nagyobb medvét-oroszlánt ütöttem, és közben nekem jöttek hátulról. Utána meg ment a laughs at you, meg a spits on you a hullámra. Komolyan, néha annyira sajnálom, hogy wow-ban nincs tempban.
p
-
gabranek
senior tag
válasz
Cyrusv10 #29182 üzenetére
hu de nem szeretem a boostolást
volt hogy ki is léptem partyból, amikor kiderült, hogy jön egy sokkal magasabb szintű is...számomra teljesen megöli ez a játékot. Ettől függetlenül én is szoktam néha boostolni, ha megkérnek rá a guildból.
Maraudon egy szemét labirintus...hányszor eltévedtem benne
Nemrég találkoztam egy hasonló szinten lévő mage-val (szintén első karakteres) akivel rendszeresen szoktunk instázni. Néha csatlakozik hozzánk 1-1 alkalmi tag, de akár ketten is lemegyünk fightolni
a szintünkön lévő dungeonok ilyenkor kicsit lassabban mennek, de mégis sokkal élvezetesebb, mint ha egy lvl80-as szaladna elöl, én meg még a buzodányom sem tudom megvillantani egész idő alatt.
-
Arnold2
őstag
PTR-ről lehet már tudni valamit a 4-ik VoA főnökről? Illetve, hogy honnan nyílik majd a terme s milyen lesz a bunyó?
Azt vágom, hogy ő lesz a levegő vagy szél vagy ilyesmi ura.
Egyáltalán kirakták már PTR-re vagy csak tényleg ennyit tudni róla, hogy lesz?(#29178) bélanéni Mond egy 80-as guild társadnak hogy ugyan vigyen már le téged. Említsd meg hogy csaj vagy és hogy nagyon "rendi" lenne tőle ha levinne
szerintem tuti lesz majd egy no-lifer aki levisz. S akkor tutkó, hogy az összes loot a tiéd lesz
Amúgy tegnap esett a horseman lova pont 5-re, s pont 18-cal rolloltam kevesebbet, hogy az enyém legyen
Zoli neked a tök fej honnan lett meg? Nekem már csak az kellene s eddig csak egyszer láttam a fejetlen lovastól. Bezzeg fogpiszka esett vagy 3-szor. Lehet, hogy nekem is panaszkodnom kellene?
-
kovsol
titán
előbb keresgéltem a régi lemezek közt és találtam egyet amin régi ZG -s videók vannak meg az 1.11 -es mage talent buildjeim lementve régi szép idők
-
-
Köszi!
Másik fórumon azt írják, hogy menjek be pl. Orgrimmarba (vagy egy másik fővárosba), és a /2 channelre írkáljak LFM-et. Szerinted melyik a hatékonyabb? Bocs, hogy nem próbálkozok, de az a helyzet hogy nincsenek óráim hogy csak próbálgassak, ezért kérdezem a tapasztaltakat! -
Lenne egy kérdésem: milyen módszerek léteznek egy 4-5 fős csapat verbuválására hogy instázzunk. Jelenleg Maraudon-ba akarok menni, de nem is ez a lényeg, mert bárhova akartam eddig csapatot összeszedni, nem nagyon jött össze. Egy módon próbáltam, hogy a /1 (General) csatornára irkáltam. Volt hogy 1 srác csatlakozott, de az édeskevés a legtöbb instába. Van más hatékonyabb módszer?
(Tagja vagyok egy magyar guildnek, de az aktív tagok többségében LVL80-asok, nekik ez nem téma.)
-
Dr.Burn
őstag
A nagy rugo mesterektöl szeretnem megkerdezni hogy instakra mire erdemes talentolni a rugot? Assassination vagy inkabb combat?
Meg csak 16-os
-
Ismét egy este, amikor nem tudok beloginolni... Csak nézem a connecting, vagy success ablakokat.Ennyi erővel Aionozhatnék is, ott a loggolásnál sorbanállás van, itt meg szimplán szar és azért nem tudok belépni. Végeredmény kb ugyanaz lenne
-
Dr.Burn
őstag
Jatszik valaki US realmeken vagy ismertek valakit aki onnan jatszik?
-
Jaja, az a gáz, hogy tegnap is ez volt. Most lenne időm játszani 4 nap után, erre ez fogad. Eléggé gáz, még jó hogy nem gyakori jelenség.
-
Remélem legalább egy napot adnak ezért a hülyeségük miatt, pont ma vonták le a pénzt a kártyámról a mocskok.
Mondjuk PTR az megy azzal nincs gond.
-
szilchi
őstag
Nálunk most kivételesen jó a szeró
.De volt mikor a karbantartás 11-ig tartott volna,de kitolták 15-ig,17-ig majd 20 óráig majd valamikor 22 óra után ment online ismét
Brutális majális.
Apropó.Lehetséges Koralont 10 fősben solo tankolni?Gondolok itt főképp meteor fistre.Tegnap voltam és az offtank (DK) nem igazán tudta,mit is kellene csinálni.Ott rohangált Koralonn mögött ahelyett hogy szorosan mellettem lett volna.A healerem szerint jó show volt azért a solo tankolás,simán túléltem.Most ennyire nem kell offtank Koralonhoz,vagy a meteor fist dmg-ja akkor is feleződik,ha az offtank kicsit messzebb van a maintanktól?
-
Szerintem nagyon jól választottál, nekem is ilyen kareszom van, és minden tükörsimán fut (WoW 1680-ban, minden fullra tolva, 50-60 FPS; 60 fölé csak a bekapcsolt Vsync miatt nem megy). Ha esetleg még nem vetted meg és halkat szeretnél, akkor ajánlok egy alap Sapphire kareszt és hozzá egy Scythe Musashi hűtőt. Nekem ez a páros van, hibátlan! Vagy ha kevesebb lóvé van, akkor Sapphire Vapor-X-et! Ez is csendes és kb. 40-ből megvan.
-
laci666
senior tag
Köszi a helpet végül is 4870 1GB-os kártya mellett döntöttem 2 Giga ram társaságába 1 Athlon X2 250 mellett.
-
arpi6k
addikt
Hát ebből ma nem lesz raid.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Cathfaern #29153 üzenetére
azok a szerverek laggosak ami parisba van
http://www.wowwiki.com/EU_English_Realms_Info -
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #29152 üzenetére
Nekem most amúgy wow fórum se jön be
Amúgy nem tudom hol lehet a gond, mert más realmek (Ragnarosra ugortam fel tesztre) meg teljesen jók. (igaz BS megintcsak használhatatlan... lehet battlegroup probléma?)
Szerk:
Most nézem, írják, hogy csak a párizsi szerverekkel van gond. -
[link] Tessék megnézni az utolsó pár topikot. Nem csak magyarország, nem user error.
Egy kis apróság, mielőtt is is rájön valakire az inditsd újra a routered, a géped láz:
A tracert célja az Arathor server volt:1 <1 ms 1 ms <1 ms head.r.tolna.net [192.168.1.1]
2 8 ms 19 ms 20 ms pool135-254.cable.tolna.net [91.146.135.254]
3 13 ms 14 ms 11 ms 10.250.0.1
4 14 ms 11 ms 11 ms 10.65.1.58
5 12 ms 11 ms 14 ms 10.65.1.9
6 17 ms 13 ms 14 ms 93.189.112.101
7 12 ms 16 ms 20 ms 213.253.205.45
8 16 ms 14 ms 15 ms bpt-b4-link.telia.net [213.248.93.165]
9 19 ms 18 ms 20 ms bpt-b1-link.telia.net [80.91.250.66]
10 41 ms 31 ms 35 ms ffm-bb1-link.telia.net [80.91.251.182]
11 * 41 ms * ffm-b4-link.telia.net [80.91.249.237]
12 * 80.239.169-116.customer.teliacarrier.com [80.239.169.116]
reports: Destination net unreachable. -
FefeeX
veterán
válasz
CactuS #29142 üzenetére
Most már nekem is egyet kell értenem, dalaranba képetelenség belépni, UCben pedig 13700ms laggom van
anulu: ha legalább dalaranba bejutnék, legalább a tootpickre lenne esélyem...
csana: 120 az nem túl kövér... Namost torrent úgy működik, hogy feltöltéssel visszajelez hogy tudjon letölteni. Namármost, ha nincs feltöltés (mert a wow mondjuk fogja a 128kbit egy részét), akkor lassabb a letöltés. A router meg priorizál. Nem engedi hogy a torrent eltolja a pinged, ezzel kva nagy laggokat okozva... a 120 kB letöltésnek meg kell torrenten egy fix 5-8kB feltöltés. És a feltöltést nem használhatod ki maxon, mert akkor száll a net, nincs letöltés
Minden összefügg mindennel
-
H.O.D.
senior tag
Havi 13 euroért mit akartok?
-
-
-
csana
senior tag
Üdv!
Tanácsra lenne szükségem: szóval valamiért a wow (bár nem eszik annyi sávszéllt) kisajátítja a routerem. Barátnőm szeret ezt azt tölteni, és a 120KB sávszélbőll 10-et 20-at enged neki a router, ha megy a wow. Amint kilövöm a wow-ot, felugrik maxra a letöltése. Netlimiterrel figyelgettem hátha nincs valami még a háttérben, de semmi.. WoW-ra is csak olyan 4-5KB-kat ír ki nagy ritkán max (letöltésre, a feltöltés olyan 1-2 max). Ez mitől lehet? Hogy lehetne megoldani?
Előre is thx!
-
Én most STVnél játszok bolygó hollandit, mivel mire a lagg miatt betölt már megy is vissza a hajó. (És most jött el a pillanat, hogy ismét frozen lett az accountom) Kezd tényleg kicsit tele lenni a... Azt hinné az ember, hogy jobb lesz a helyzet, de egyre rosszabb és rosszabb. Karbantartás után délutántól játszhatatlan lesz az egész játék...
-
Arathoron jól sikerült a karbantartás. 9-13ks world laggok, intákban kb 4-5ks.
-
FefeeX
veterán
Nekem 4850-el kb hasonló, de érdekesmód, hiába mondanál 10et, lesz az majdnem 30 is szerintem nálad is
Csak inkább akad a játék számolása talán... Nem tudom, nem egy jó dolog, de ez van
Dalaranban érdekesmód nekem 30-40 közt szokott mozogni, minden fullon, 1280*1024, csak az árnyékok vannak legjobb -1en... -
válasz
laci666 #29129 üzenetére
nekem 4870es radeonom van 512 mb-os. árnyék kivételével full minden. árnyék felén kb az nagyon zabálja vga-t.
1280*1024ben használom én is, ennyi bír a monitor.
instába simán megvan 80fps+ de ez függ attól hogy épp mennyi ember van vagy épp mennyit darázsolnak.
pl egy ony25ben mikor megy aoe a whelpekre eléggé leesikmajd megnézem mennyire de olyan 10körül sztem.
dalaran ugyancsak egy hoki. jobb esetbe 20. -
FefeeX
veterán
[link]
Eventeket nézel, akkor mindig van összefoglalás wowhead kezdőoldalán olyankor mindig ott a link... Össze vannak gyűjtve a specc droppok, stb...Tauren alatt milyen jó a seprű, csak sajnos az nem mount, nem számít bele a számba, eltűnik az event végével, stb...
FPS csökkenés viszont mindig lesz. 4850, igaz 512megás, de onynál 25ben volt már hogy ledobott (ami kiderült, hogy addonnal együtt okozott problémát), azóta csak lecsökken az fps, 75ről 25fős 2oldalas whelpek esetén 26-30ra... Mégis, érzésre nincs meg a 24 fps sem... Szóval a mozgás darabos lesz picit, mondjuk játszható még... Csak akinek gyengébb gépe van, az hogy szívhat ilyenkor...
-
Louro
őstag
És azt hozzátenném, hogy itt már sokszor leírták. ATi-val nincs kibékülve a wow, ha lehet vegyél NVidia-t. Ha a színek miatt nem akarsz, akkor elárulom belelehet úgy állítani, hogy szép színei legyen. A kulcsszó a digital vibrance lesz ;) És a proci+ram párost én is erőltetem
Ramból, ha lehet legyen 4 GB. De 2 is jó már, cska azalá ne ad ;)
Más: Halloween event-en milyen paci is esik? (link is jöhet
) A seprő már megvan a lockomnak, nagyon lockdesign
Bár férfikarakter alatt elég fura lehet. Ez kifejezetten nőknek való és akik boszorkák
-
válasz
laci666 #29129 üzenetére
"Az a lényeg hogy 1280*1024-ben full grafikán mindenütt meglegyen min 40-50fps"
Ilyen nincs :p Belassulások mindig lesznek a grafikai motorból kifolyólag. Mindenesetre az én konfigomon 1680x1050ben ultra beállítással+FSAAval nem szokott az élvezhető szint alá esni az fps (Oninál sem az addoknál, ahol nálunk 25ösben elég sokan DCznek)
-
laci666
senior tag
Hi!
Wow-ra kellene gépet összeraknom és vga-val vacillálok.Nekem simma 4850 512Mb-os volt de ettől jobbat akarnék.(1680*1050-ben használtam fullgrafikán)
pl:4850 1GB, 4870 1GB, 5770 1GB, 5750 1GB ezekkel van van valakinek valamilyen tapasztalata.
Nvidia nem kell csak ezekből választanék.
Az a lényeg hogy 1280*1024-ben full grafikán mindenütt meglegyen min 40-50fps
köszi -
FefeeX
veterán
-
Arnold2
őstag
válasz
FefeeX #29122 üzenetére
Tudom hogy kicsi a drop rate. De reméltem, hogy van akkora mázlink, ha már ennyit próbálkozunk. A sör fest alatt én kétszer láttam a kodo-t esni s mind a kétszer 5-5 try volt. Ezért reménykedtem tegnap, hogy ha kb 10 try-jal megyünk akkor csak csak ránk kacsint Fortuna.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FefeeX #29122 üzenetére
Így van ahogy írod, annyi a különbség, hogy ha jól tudom nem egy "sima" LK doboz van benne, illetve egy ingame pet jár a CE-hez, viszont azt csak akkor kapod meg, ha a serialt beregisztrálod, szóval ennyit buksz azzal ha eladod (mondjuk én is gondolkozok a dolgon, csak találnom kéne vevőt
).
-
FefeeX
veterán
Megveszem a CE-t, és belőle odaadom a LK-t kulccsal mindennel... Ahogy néztem, a tartalom az külön van benn, plusz benn van egy dobozos LK, de lehet tévedek
Arnold2: nehogy azt hidd, hogy 10 kill az sok... Ha dobta volna legalább egyszer a lovat, az már 10% droprate lenne, és az ilyen mountoknak (amik meg is maradnak, és exkluzívak,) 1% körül szokott lenni a drop aránya... És ez az 1% azt jelenti, hogy Neked lehet csak a 300adik próba fog dobni egyet...
CactuS: gondolom nem mergeltél még... A guildben nálunk is volt hasonló probléma, mergelés után megszűnt... Szarok a régi loginname szerverek, de nemsoká ígyis-úgyis át kell állni...
-
Arnold2
őstag
válasz
SzlobiG #29119 üzenetére
Nagyon egyszerű: fogom az egyik seprűt és [Heavy Frostweave Bandage]-t alkalmazva hozzákötöm az egyik lábamhoz, majd megismétlem a folyamatot a másik lábammal. Így ha minden jól megy akkor 2*(100/280)-es sebességgel fogok tépni Azeroth világában.
Amint megint lesz kedvem WoW-ozni majd megcsinálom és csinálok nektek egy screenshotot.Addig is itt van két (régi) kép amin együtt zúzok a Tauren Chieftain-szel: [link] és [link]
-
Arnold2
őstag
válasz
whitezo88 #29117 üzenetére
Hehe nekem abból már esett 2*10. Egyedül már a kék permanens tök fejes kell. Egy hét alatt csak dobódik.
Viszont a paci drop ratjét nagyon levitték. Guilddal lebüntettünk lenyomni a HH-t és vagy 10 summonunk volt rajta. S egy árva paci dobódás sem volt. Seprű bezzeg szinte minden 2.
Nekem már kettő van a bagben. Megpróbálom megülni mind a kettőt hátha sikerül 200%-os földi és 560%-os levegős sebesség. -
whitezo88
nagyúr
na lassan tényleg eshetne fogpiszka, már esett 4 maszk, 4 wand, 2 cukorka meg vagy 3-4 trick debuff.
-
válasz
bélanéni #29115 üzenetére
Nem egyedi eset, majdnem minden este ez van, nem említve az IG laggokat. Ők sem engednének tovább játszani, ha azt mondanám, hogy bocs, most nem fizetek erre a hónapra, de azért elnézést kérek. Ez nem egy free server, és attól, hogy hülyének néznek, és hülyeségeket válaszolnak a GMet, nem fogom magam jobban érezni.
Másrészt meg magyarázzam meg a másik 24 embernek, akik raiden várnak, hogy bocs, a cukimuki blizzard éppen elszúrt valamit, de várjatok már rám 1-2 órát....
-
-
Azt, hogy nem menged belépni a játék nem lehet valahogy dokumentálni és rájúzni a Blizzre? Kicsit nevetséges, hogy ráfogják, hogy tűzfal, meg router, meg az én kapcsolatom ,valójában meg náluk van a gond és vagy délutántól benttartom a karim ,vagy este képtelen vagyok beloggolni
-
FefeeX
veterán
Na igen, az collectors edition LK-t énis néztem... Így arra gondoltam, ha kell valakinek, 7k-ért oda tudnám adni a LK-t
-
Louro
őstag
válasz
Darth_Revan #29109 üzenetére
Death: akkoris elkezdeném összeíratni velük miket is telepítettek fel a gépre, mióta felrakták a win-t. Lehet van közös pont, amit egymásnak átdobtak msn-en és pont az az egy program a ludas. Lehet paranoiás vagyok, de engem bosszantana, ha a gb-t kipucolnák.
Más: discpapnak pve mik kellenek? Crit, haste, int, spi, spelldmg? És ugyanezek pvp-be. Nézegettem az EJ-t, az intet erőltetik, hogy legyen soook-sok mana, de kell mellé gondolom crit is.
-
Louro
őstag
válasz
Darth_Revan #29101 üzenetére
Nem lehet, hogy valamilyen programból a nem megfelelő werziót használod és a hozzátartozó cracknek csúfolt patch a ludas? Ha nagy sűrűsséggel törtnek fel egy acc-ot, tuti átnézném a gépet és ami nem létszükségletű werziójú program, azt leszedném. Számos ingyenes alternatíva létezik mondjuk dvdírókra is.
-
D013
aktív tag
Sziasztok,
Tudna vki küldeni nekem egy trial kulcsot priviben?
Előre is köszönöm! -
Arnold2
őstag
válasz
Nekünk is pakoltak egyszer egy kicsit, de mákunkra volt limit, így csak tabonként 2 slotot tudott vinni. Akkor utánaolvastam: a guild masternek a leggyorsabban írnia kell egy GM-nek, s akkor a nagyját visszakaphatjátok.
Jó megoldás ha napi limitet állítotok be: pl officer 2 slot, class leader 1 slot s pl alatta csak az első tabhoz férhetnek hozzá.
Ha a guild mastert törték fel akkor az nagyobb szopacs. -
válasz
Hihetetlen, hogy 0.5 euro mekkora összeg manapság
-
Darth_Revan
veterán
Nyár óta tegnap reggel sikeresen kipakolták a "kínaiak" harmadik alkalommal is a guild bankuknak...nagyon bejárósak már
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- OLED TV topic
- Escape from Tarkov
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Dell notebook topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest