Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Létezik olyan addon ami mutatja a quest adó mobok helyét a térképen?
-
szilchi
őstag
Ez fantörpikus.
.Akkor még látom a brewfest bosst.Tavaly szeptember 6-án kezdtem el,szal valami lvl 20 körül volt a rugóm,mikor volt a brewfest.Scant csinálok naponta,de most már van authenticator is. -
szilchi
őstag
Bakker..Brewfest van de idén se látom a bosst,hiába van 3db 80-as karim.A tegnap délutáni ticket-re kaptam ma reggel egy kérdőívet válasz/segítség helyett...Hogy vagyok megelégedve a Blizzard Customer service-el....
-
Guargumi
tag
-
szilchi
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Eddig még semmi infó,hogy hogyan történt

apropó,abbol lehet gond,hogy értékesítem AH-ban a bug segítségével kifarmolt saronite-ot meg növényeket?Nehogy majd azt mondják,én vagyok a hacker mer eladtam a cuccokat és kapok egy 1500 éves bannt

TIMoN-nak meg egy nagy thx itt is a segítségért

-
szilchi
őstag
válasz
szilchi
üzenetére
Na megnéztem ma reggel a teljes kárt,eléggé tetemes.Szerencsére nem volt túl sok goldom,így "csak" olyan 7-8 K gold ment el.Meg egy rakás kék BoE item,vagy 25 frozen orb,ugyan ennyi abyss crystal,táskák,minden ami eladható volt.Persze lehetett volna roszabb is,ha valószínüleg nem goldseller hackeli meg,hanem valami WoW utáló és törölte volna a karikat.Viszont a paladinomnál hagyott herbet meg ore-t,ahogy számolgattam,olyan 500 gold értékben.Gondolom "farmolás" közben kapta a kick-et.Olcsó vigasz.Mire ezt mind visszaállítják..Pedig most ment volna guildem Ulduar-ba,lett is volna időm,erre meg ez.Szerencsére GB-t időben lezárták előlem,onnan semmit nem tudott elemelni.
Apropó,az nem gond,ha most nekiállok játszani?Vagy várjam meg,míg egy GM mindent visszaadott?Mondjuk csak a low lvl karikat húznám,a nyolcvanasok pihennek.Bár azokat is megdézsmálta,herb-ek,ore-ok,zöld itemek,mind eladva.Meg gondolom arról a kariról érdemes ticket-et írni a cuccok visszaadása miatt,amivel játszok is.
-
Guargumi
tag
Miért van, hogy arénában nyomok egy vanisht, s ugyanugy látszom az ellenfélnek, hiába cloak előtte, ugyanugy észrevesznek, zsinórban 4 meccsen is előfordult, s ez azzal járt, hogy kinyirtak.
Nem akarok sirni, nem szar a rugó, csak bosszant a dolog, kicsit elszállnak a csapat esélyei igy.
Gondolom valamit nem csinálok jól, de mit?
-
Xirtam
veterán
Brack és Pearce felfedte, hogy a WoW működtetése 20,000 számítógépet vesz igénybe, amelyek összesen 1,3 petabyte háttértárral és 75,000 processzormaggal rendelkeznek. A gépeken túl 4600 ember dolgozik folyamatosan azon, hogy mi nap mint nap kezelésbe vehessük csinos elfjeinket és még csinosabb orkjainkat. A játék maga 5,5 millió kódsorból áll, körülbelül 2 millió szónak megfelelő szövegből és 1,5 millió művészi elemből (textúrák, modellek, animációk, videók, zenék). Kiegészítőkkel együtt a WoW-ban összesen 70,000 varázslatot (a nem mágia alapú skilleket is beleszámolják), 40,000 NPC-t és 7650 küldetést találhatunk. A belövés óta a teszterek és a felhasználók 180,000 bugot találtak benne (ez se piskóta szám).
-
Viktor77
titán
válasz
snoopzkaaa
üzenetére
Rating. Battlegrouponként az első 0.5% kap sárkányokat.
-
snoopzkaaa
csendes tag
Még vkinek vmi hozzáfűzése a 28559 hsz-hoz?
Tapasztalatat, rutin stb..?
Még szeretném megtudni, ezeket az arénás sárkányokat hogyan lehet megszerezni: rating, pont vagy mi kell hozzá?
Köszi -
szilchi
őstag
Beléptem az accountomba a WoW-Eu oldalán és azt írja,hogy 24 órás a suspend ideje,de azt ia írja hogy küldenek mailt a felfüggesztés okával.Ilyen mail viszont nem jött.Meg azt is írja,hogy a 24 óra több is lehet.Akkor elvileg holnap délelött már be tudok lépni.Majd meglátom.
-
Azt nem tudja valaki, hogy melyik addon hibája (bugja), hogy néha nem működik a questlitnél az Abandon/share gomb?

-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Tárgytalan, másik böngészővel sikerült...

-
ígyvanferi
addikt
Szevasztok!
Miért lehet az, hogy ha be akarok lépni a wow-europe.comon a Manage Accounton keresztül, nem történik semmi? Beírok nevet, jelszót, nyomok egy Log In-t, és semmi. A jelszó és a név biztos jó, ugyanis elfelejtett jelszóval kértem egy újat. Név stimmelt.
Azt hozzáteszem, hogy bő egy éve nem léptem be, nem játszom, de akkor sem értem, legalább valami figyelmeztetés előugrana. -
gabranek
senior tag
-
Louro
őstag
wowhead.com és ami nem szürke vagy fehérnevű tárgy, arra keress rá a wowhead-en és kiírja milyen szakmához kell ;)
-
gabranek
senior tag
nem létezik egy olyan itemlist, amiben meg lehet nézni hogy melyik tárgyat mihez lehet felhasználni? Mert most ha találok pl. malachitot vagy más követ, eladom, mivel nem tudok vele mit csinálni, de lehet hogy 3 nap múlva a fejemet fogom, mert kellhet valami képességhez vagy küldetéshez.
-
szilchi
őstag
Kaptam egy mailt,miszerint password resetet csináltak az accomon.De az új passwordal nem tudok belépni,mert ideiglenesen felfüggesztették.Van is egy link,ahol ismét egy formot kell kitölteni,gondolom én,hogy visszavonják a felfüggesztést.Csak nem tudom melyik
Találtam olyat,hogy cancel/reactivate account meg Account suspension iquiry.Ja és ingame a ticketre azt kaptam,hogy köszönet hogy szóltam,utánna fognak nézni az esetnek de ez pár napot igénybe vehet.De gondolom,ha feloldatom a felfüggesztést,már be tudok lépni és akkor már csak vissza kell szerznem a cuccaimat,nem? -
válasz
snoopzkaaa
üzenetére
Kezdésnek: [link]
De némi helyesírás, meg stílus is jöhetne (vok,naon,tom,vunk)
-
snoopzkaaa
csendes tag
Sziasztok Koczkááák!!
Szeretném a tapasztaltabb arenásoktól kérdezni, h manapság lockommal milyen talenten jobb arenazni, melyikkel vok sikeresebb? Már vagy 2 hete morfondírozok, de nem tok dönteni, arra jutottam, hogy pl az affli azert jobb mert a meleek ellen elég csak dotolnom és utána mehetek is los.-ba, ami nem hátrány mert hama szétütnek
, casterek könnyebb falatok mind2 talenten, de inkább a meleek amiket még nem tudok annyira kezelni ahogy szeretném őket.
Továbbá szeretném kérdezni, h milyen párt ajánlotok 2v2-be és 3v3-ba, most elszánt barátommal nyomjuk, aki 1 dk, sztem nem vunk a legjobb páros 2v2-be, én kicsit lassabb lefolyású és bújkálósabb cast vok, főleg afflin, de a dk-k meg a bumm bele durr bele castok, szal meg edződnünk kell>>gyakorolnunk, összeszoknunk.
Lockom: Kockulock
(tom, naon találó)>>qualthales-en
Bárkinek ötlete, JÓtanácsa, hozzáfűznivalója van, szívesen várom.
Nah, köszöntem előre is, tov. jó játékot, bb
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Tudod, miért késett az EU-ban a frakcióváltás? Mert itt 5 hivatalos nyelv van, amire mindent le kellett fordítani, amit használ a szolgáltatás; értve ez alatt a költöztetéskor változó itemek megfelelési listája, a fajok és kasztok nevei stb. Az amcsiknál csak 2 nyelv van.
-
válasz
Viktor77
üzenetére
Jah, már nem aktuális nálam, és pont pendingel a paid character transfere,. Remélem most két hétig nem látom a kairmat

Szerk: pontosabban rávettek, hogy jó lesz nekem máshol hordánál (naná
) és le lett beszélve, hogy megyek, csak offline volt az acc management. Erre feljön és látom, hogy ott van a faction change. Ez a méreg nem a cián?
-
Viktor77
titán
Na, nesztek faction change. [link]
-
szilchi
őstag
Ha kilépek,akkor mi történik?Mert ugye mennem kell majd dolgozni és nem tudok online lenni,max még egy órát.Pedig most lenne jó,ha belépne egy mert pont online van.
-
Louro
őstag
Affli a pvpben rohadt nehéz. Az instant dotokkal még nincs bajom, de a haunt és az UA, az nagyon uahhhh. Jók lennének, csak sajna időt nem hagynak a DK-k és a warriorok castolni. HoT és a DC-t meg nem akarom az első percben eltolni. Succu ha előremegy stunolni, kijönnek belőle,....Affliként nem könnyű pvpben. Valahogy destroban jobban érzem magam, biztonságosabb (rövid távon), mert nagy burst dmg és ott a shadowfury is és a shadowburn is nekem nagyon bejövős.
AMúgy IP alapján nem nyomozhatnának, vagy nyomoztathatnának a blizzesek a hackerek után?
-
-
szilchi
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Köszönöm a segítséget.A realm Shadowsong,a guild Immortal,a GM Áragorn.Nem tudok pm-ezni,csak ha bennt vagyok a címzett friends listájában.A paladinomnak se tudtam elküldeni a pm-et,hogy aki feltörte az accom az menjen a '"'+"%!=%=/=@&-ba

Még mindig Sholazar Basin-ban van....
-
MCGaiwer
addikt
2 addont keresek.
egyik egy olyan buffmod, amivel egy default blizzeshez hasonló framet tudok kialakítani, de kicsit jobban szétszedve, és rendezve.a másik meg egy mapmod. négyzet alakú mapet akarok, nem kellenek a sok egyéb szar beállítási lehetőségek.
-
szilchi
őstag
Trial acc-ról tudom valahogy figyelmeztetni a guildet,hogy zárják le előlem a Guild bankot mivel azt is kirámolhatná a tolvaj?
-
Viktor77
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Mielött cseréled a telót, leveszed az accountodról az Authenticatort. Csere, majd az új telefonra újra megveszed az alkalmazást, amit újra élesítesz az accountodon.
-
szilchi
őstag
Nálam a shadowsong-on nincs semmi ismerős arc.
De talán így sem tart sokáig. -
TiMoN
senior tag
Meglehet úszni hamar, legalábbis nekem sikerült 2 account ellopást is megoldani pár nap alatt. Lényege az h gondolom van barátaitok közt aki játszik ahhoz elmentek megkéred irjon 1 ticket és gm máris megoldja a barátod accja gondját. igy max 1-2 nap

Tokenesek mé féljenek? Minden elromolhat ahogy a gép is és akkor sincs wow
-
Viktor77
titán
válasz
kenwood
üzenetére
És ha egy hétig tart? Viszont amíg működik, addig tuti biztonságban vagyok.
Na most, két eset lehetséges.
1. Elromlik a token, nem játszol egy (vagy két) hétig, ha levették az accodról, folytatod ahol abbahagytad. A kariddal semmi rossz nem történik.
2. Ellopják az accodat, szintén nem játszol egy (vagy két) hétig, ha visszakaptad a karit, folytatod ahol abbahagytad. Ha nincs szerencséd, a pénzed nem is kapod vissza.Egy fejletteb keylogger meg figyeli a vágólapot, naná.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi
üzenetére
Jött egy automata válasz,hogy megkapták a formot,majd valamikor válaszolnak.Addig megyek egyet WC3-at tolni.

hmm..van paypal accom,de nincs rajta pénz.Meg kér valami hitelkártyát a befizetéshez,persze elfogatható típusom nincs.A mobilos authenticatort akartam megrendelni.A jelenlegi mobilom (Samsung e250) nem támogatott,de a régi Se K320i-m igen.De még a még régebbi Nokia 3300-am is támogatott.
-
kenwood
veterán
válasz
H.O.D.
üzenetére
Nem keyloggerrel toljak,legalabbis nem mindenki
Egy tobb szaz karakteres txt filebol vagom ki es illesztem be a jelszot,megis feltortek.
Elvileg a vagolapot nem tudjak keyloggerrel figyelni.Az autenti tulajok pedig csak addig boldogok,mig el nem romlik,aztan johet a hetekig tarto levelezes.
-
Viktor77
titán
Megtesz.
Múltkor például direkt letöltöttem valamit, amiről tudtam, hogy keyloggert telepít (bátor vagyok tokennel). Indítanám a WoW-ot, természetesen a Launcherrel. Hát, egyből visít, hogy márpedig ő észrevett valamit a gépemen, és addig nem hajlandó elindulni, amíg el nem tüntetem. Leírtottam (tudtam mit keressek), ment is szépen.
User errorral a Blizz nem tud mit kezdeni.
-
szilchi
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen,közben kiírta,hogy eltávolított a gépemről valami w32.stration@mm nevü akármit.A trackin cookie-ra azt írta,hogy az összeszed bizalémas adatokat a gépről és elküldi 3. személynek.
u.i:Ha nem vagyok biztos a secret question-be,akkor inkább küldjek scant hivatalos dokumentumról?Gondolom nem lenne jó ötlet rossz választ küldeni mert az esetleg tovább bonyolíthatja a dolgot.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bélanéni
üzenetére
FF érti félre csak a dolgokat, ugyanis a battle.net-ről ahogy rányomsz a gombra átirányít egy másik domainre, ezesetben us.battle.net vagy eu.battle.netre. Ami jelen esetben teljesen rendben van, de általában akkor szokott ilyen lenne, ha kamuoldal és utána átirányít a saját oldalára, ezért jelez az FF (meg a Chrome).
szilchi:
tracking cookie önmagában kevés ahhoz, hogy ellopják a jelszavad (az csak egy szöveges fájl).Louro:
Blizz gyakorlatilag semmit se tud tenni az account lopás ellen, hisz az csak úgy lehet, ha megtudják valahogy a jelszavad, ami meg a te hibád (vagyis had tegyem hozzá, hogy állítólag launcher indításkor átnézi a memóriádat ismertebb trójaikat keresve. De erről nincs hivatalos infó, csak pletyka). -
szilchi
őstag
Nem egyszer volt már,hogy embereknek elromlott a token és akkor ment megint a hosszú levelezés blizzel,hogy be tudjanak lépni.Az sem 100% error free.

Hmm...most is futtattam egy scant és talált a Norton valami tracking cookiet.Ez eddig nem volt itt.Akkor lehet ez szedte le az adatokat.
-
-
nekem a battle.net -re egy valamiféle kamuoldal jön be, kiírja a Firefox, hogy lehetőleg hagyd el az oldalt, mert olyan helyre kerültél, ami általában adatokat lop.
A www.battle.net -re viszont bejön a rendes oldal. Csak egyedül vagyok?
-
TiMoN
senior tag
Igen sajna a bliz nem figyel oda mert 1 account mergelést nem kell megerősiteni emailben hanem 1xrüen gyorsan hozzáadja bárki accountjához.

2 cimborám accját húzták be ami nem volt bnetes acc azé 1 levelezés volt 1 hétig.
Érdemes a webform írás után 1 cimbora karakterével 1 ticketet irni.
gyorsít sokat! -
Sziasztok,
aki tud eladósorban lévő, hibátlan állapotú "Meghasadt föld" c. Warcraft könyvet, legyen szívesen jelezzen, vevő lennék rá. E-mail címem: kmonyesz (kukac) gmail (pont) com. Köszönöm!(A könyv az "Ősök háborúja" trilógia befejező része.)
-
gabranek
senior tag
ez az acc battle net mergelése mit jelent? Ettől nehezebben fogják feltörni? És hol lehet megcsinálni?
-
Louro
őstag
A napokban tényleg egyre több acc-lopásról olvasni. Kicsit gáz, hogy valamiért fizet az ember (nem is keveset azért) és folyamatosan lopnak. Tudom, hogy kereskedelem meg minden, de a blizz is észrevehetné, hogy mennyit kell foglalkozniuk acc-ok visszaállításával és tehetnének már valamit ellene, mert hiába addiktív a játék, ha elkezd a bizalom csökkenni.
Igaz semmi crackelt, vigyázok a gépemre nagyon.
(saját vélemény)
-
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
Néztem a mailemet,de nem jött semmi,hogy mergelték volna az accomat.Viszont belépésnél meg a battlenet-es belépőt kéri.Szal nem tom.Már töltöm a webbes kérdőívet,csak az a secret question nem jutott az eszembe..meg igazából még most sem
.Majd lehet akkor beszkennelem az útlevelemet aztán azt küldöm el. -
TiMoN
senior tag
válasz
szilchi
üzenetére
battle netes volt az accod? mert ha nem akkor csak 1 dolog menti meg.
Webformon keresztül felveszed a kapcsolatot a billz-el.
amúgy itt 1 kép a lehetséges kérdésekről. ha bnetes volt ezzel vissza tudod huzni!
Ha nem és kaptál 1 emailt a régi regelt mailcimedre h mergel-ték akkor cumi, keresd fel a blizzt, seriallal, személyi másolattal stb.
-
szilchi
őstag
válasz
H.O.D.
üzenetére
Tegnap este hazajöttem,mert nem volt munkánk és még fél kettőkor is játszottam.Kiléptem,gép lekapcs ma meg délelött 10-re meghackelte valaki.
Btw valaki nem tudja a secret question kategóriákat?Hátha arról eszembe jutna,mit adtam meg.Nem írtam fel,mert nem hittem,hogy kelleni fog

Na mindenesetre be kell nekem is szerezni valami autenticatort,mobilos vagy külön kód generálót.
-
szilchi
őstag
Ok,akkor majd megpróbálom retrin.....majd...mivel meghackelték az accomat
.Be akartam lépni,aztán már írta is,hogy lépjek be a battlenet-es pass/jelszóval.Armoryban meg már láttam,a 80-as karikat kezdte lecsupaszítani...Csodálatos.valószínüleg arany kellett neki,mivel csak az eladható itemek tüntek el.A T8/T9 meg badge cuccok még a karin vannak..még..
most meg nem jut eszembe a titkos kérdésre a válasz

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.Akkor még látom a brewfest bosst.Tavaly szeptember 6-án kezdtem el,szal valami lvl 20 körül volt a rugóm,mikor volt a brewfest.Scant csinálok naponta,de most már van authenticator is.

)

Találtam olyat,hogy cancel/reactivate account meg Account suspension iquiry.Ja és ingame a ticketre azt kaptam,hogy köszönet hogy szóltam,utánna fognak nézni az esetnek de ez pár napot igénybe vehet.De gondolom,ha feloldatom a felfüggesztést,már be tudok lépni és akkor már csak vissza kell szerznem a cuccaimat,nem?
(tom, naon találó)>>qualthales-en