- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUresz
tag
válasz
CactuS #29395 üzenetére
En sem szivesen. Net-Tv-Tel. minden naluk van igy olcsobb. nem szivesen bontanam meg a dolgot. Azonban ha nem lesz valtozas akkor kirugom oket. Tobbekkozt azert fizetunk havi 10e forintot hogy nyugodtan tudjunk jatszani es netezni .... ha ebbol most kiesik a wow akkor mirefol fizessek nekik ennyi penzt. Unom a mellebeszelest es a masokra mutogatast.
Amugy szerintem az kellene hogy a hasonlo helyzetben levo tarr-os wow-osok mind "kialljanak" magukert. Ugyfelszolgalat telefon email stb. Mert amig csaak 1-2 ember veri a tamtamot nem lesz valtozas az tuti. De majd 12. utan lesz nemulass
-
HUresz
tag
Hat nalunk eleg gaz a helyzet. TARR + Battlenet es mar csak ejjel vagy delelott lehet jatszani. Este 10 elott nemigazan enged be. Erdekes modon a szomszed srac mas szolgaltatonal az en accommal lazan beloggol. Tarr ugyfelszolgalat persze sz**ik ra. (a hiba az en keszulekemben van) A nem "mergelt" vagyis nem battlenetes accok (ocseme) persze gyonyoruen mukodik 1 netrol. A valasz egyszeru, a login server masutt van. Ha ez igy marad akkor szolgaltatot valtok azthiszem.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
GoTReX #29384 üzenetére
A cd kulcs ami a DVD tokban van a telepítő lemez alatt alapból CE változathoz készült, nincs külön "játék" és külön "ce" kulcs.
Amikor hozzá szeretnéd adni a már létező Lich King accountodhoz a Lich King CE kulcsot, akkor az account management lap alján, a Cancel Account felett levő " Wrath of the Lich King Collector's Edition Retail Upgrade" szolgáltatáson belül próbálod meg, ugye? -
szilchi
őstag
Hi.Hunteremmel úgy terveztem,hogy questelés mellett AV-t is sűrűn látogatok.Érdemes lenne áttalentolni MM-re vagy esetleg Survival-ra vagy maradjak BM?
meg keresek egy addont,de elfelejtettem a nevét.Arra szolgál,hogy kattintással lehet váltani a chat csatornák között.Az action bar felett megjelentek kis pontok a csatornák kezdőbetüjével és azokra kellett kattintani.Valaki ismeri?
-
LucifeI2
őstag
Van olyan addon, ami azt is mutatja, hogy mi van a guild bankban ha másik karakterrel vagyok bent? Mint pl. a Bagnon mutatja azt, hogy a többi karakteremnél miből mennyi van a bankban vagy a táskában.
-
Cathfaern
nagyúr
Ha tud valaki Arathor alli oldalon egy olyan klánt, amelyik magyar, PVE beállítottságú, de nincs túl szigorú raid attendance (heti 1-2 is elég), de a raidek normális szervezettségűek, az emberek nagy része legalább valami alapvető wasd skillel rendelkezik, és a raidek nem hajnalig tartanak, illetve nagy részük nem hétvégén van, és mindemellett még huntert fel is vesznek, az kérem jelezze (10 fős progress is elég). Tudom túl sokat akarok, szokásom szerint
(FS! állásbörzét és wow.hu-t nézem rendszeresen, de egy olyat se találtam eddig, ahol ezek mind teljesülnének)
-
GoTReX
őstag
Ááááááá ezt nem hiszem el.....Elvileg nem kellene lenni egy külön Coll.Edition keynek nem?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!Lenne egy kis gondom...Megvettem a Lich kinget Coll. Editionben
Viszont nem Collectros Editionként Upradeltem az accom....Hiába próbaltam,ott már nem fogadja el a serialt...Ha valaki jár már el,légyszíves segítsen,mert így lehet nem lesz Frostym....Előre is thx...
-
Blizz
őstag
[link] Nem tudom olvastátok e már,ha nem akkor olvassátok el,szerintem nagyon hasznos.
Sok mindent meg lehet tudni patch-röl,cataclysm-röl
-
LucifeI2
őstag
BS Horda oldalon kéne nekem valaki akinek van eladó WoW goldja, vagy ismer valakit aki árul. A többit privátban megbeszéljük.
-
slayer006
addikt
új gamecardot hibásnak írja a wow-europe, ilyenkor mi a helyzet?
mivel egész nap nem ment az oldal, lehet hogy az a baj v bukós a kártya? -
Rizzo
aktív tag
A daily dungeon Q-ek most badge-t is adnak, 1 db-ot. A Q 78-tól vehető fel, kérdésem, hogy a badge-t is megkapom, ha leadom? (79-es vagyok)
-
slayer006
addikt
nem tudja vki, hogy a account management meddig nem elérhető?
lejár a feltöltésem és enm bírom meghosszabítani -
válasz
parandroid #29367 üzenetére
Csak ezért mondod, mert még nem láttál female taurent pogózni
Off: Kmost már nem is válaszolnak. (Lehet inkább az NHHnak kéne küldenem a tracert fileokat, nem nekik...)ezd tényleg idegesíteni a Tarr kft.. Eddig legalább hülyeségekkel nyugtattak, ha bajom volt a nettel, de
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #29367 üzenetére
Van NE férfi/női, gnome női, draenei férfi/női karakterem... akkor én melyik vagyok?
-
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern #29365 üzenetére
Igazad van, az RP vonalra nem gondoltam, saját magamból indultam ki, hisz csak keveset olvasok utána a lore-nak (azt is csak mostanság).
Így már teljesen érthető.
S azt is be kell lássam, hogy egy abszolút kezdő is valószínűleg a kinézetre megy, s nem mérlegel a racial bonusokkal, mint mondjuk egy tapasztaltabb játékos.(#29367) peterkeT: Érdekes szempontok. Mikor legelőször választottam nem feltétlen e két indok valamelyike motivált, lévén, hogy UD rugó volt, még nagyon anno egy Kani törtön. Én arra mentem, hogy minél faszább, brutálabbul nézzen ki, s nem feltétlen képzeltem magam bele. De lehet hogy valahol ott motoszkált a háttérben, hogy lógó állkapoccsal, punk hajjal és szürke bőrrel büntetem a lockokat, szigorúan hátulról
-
Junkie
aktív tag
válasz
Cathfaern #29365 üzenetére
Latencym kb 40 szokott lenni így azzal nemnagyon van gond, és javítani sem nagyon lehet már rajta szerintem
Igen a kinézet a másik nyomós ok, annó amikor elkezdtem kb (másfél éve) sajna nem a kinézet alapján választottam hanem noob módon BE-t mert ismerős akivel kezdtük paladint indított, nekem meg lövésem sem volt hogy azért hogy együtt nyomjuk nem kell ugyanaz a faj
És egy jó ideje bánom a dolgot hogy be-t indítottam. Szóval kinézet miatt lenne egyrészt a dolog. Másik a dps ami alapvetően nem sok növekedés, de pont egy orc hunti guildtársat szoktam nézni, hogy raid alatt okosan kombinálva a buffokkal(pl bloodlust, haste poti, rapid fire) eléggé megugrik a dps-e és összességében akkor már nem 50dps növekedésről beszélünk.És mivel egy elég hc raider guildben tolom minden dps növekedés számít
Alapvetően én is az orkra gondoltam, akor ebben megerősítést nyertem
A fajváltás meg kb 5000 lokál kreditbe van és tulajdonképpen nagyobb hülyeségre is költöttem már több pénzt
. Mondjuk azérttény hogy jelenleg a top elérhető fegyverek íjjak de a haste prioritása miatt jelenleg még így is nyerőbb lehet az ork.
-
parandroid
félisten
válasz
Arnold2 #29364 üzenetére
Régi elméletem szerint kétféle szerepjátékos létezik:
1.) Aki saját maga kivetítéseként hoz létre karaktert.
2.) Aki a szexuális fantáziája kivetítéseként hoz létre karaktert.Én mindenesetre a fentiek alapján mindig tisztes távolságtartással szemlélem az ork, troll, tauren, stb. karaktereket...
p
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!Nem tudjátok,lehet kapni WoW feltöltőt a tescoban?Mert Lich King Kieg.-t ,és egyébb dolgok azok vannak,de feltöltőben nem vagyok biztos.Thx
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Arnold2 #29364 üzenetére
Kinézetbe az is beletartozik, hogy hogyan mozog a karakter, hogy harcol, és ezek látszanak bármilyen felszerelésben is (illetve a nézőpont magassága is, van akit ez is zavar, mondjuk főleg tauren / gnome fajok esetén feltünő). Amúgy ennél a résznél erősen beleszámít az, hogy ki miért játszik főként: az rp miatt, azért hogy egy fantasy világban játszon, vagy pedig a társaság és teljesítmény miatt. Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál, de míg az elsőnél nagyon is számít, hogy az adott faj illik-e a stílusodhoz, el tudod-e képzelni magad a helyében, addig a másodiknál ezek teljesen lényegtelen dolgok.
Amúgy ha mindenképp akarunk választ, akkor szerintem orc... egyrészt nem tudod biztosítani, hogy íjad legyen (lásd t7 content, csak gunból volt használható, és akkor random faktorról nem is beszéltem), másrészt a berserking jelenleg szinte semmit se ér hunternek. Cata-ban valószínűleg fog (de ez sem garantálható), ezzel szemben a Blood Fury használható most is, és ha ebben a formában marad, akkor Cata-ban is biztos jó lesz hunternek.
Szerk:
"Szóval szerény véleményem szerint, ha neki van erre pénze, hogy váltson akkor jogos hogy növelje a DPS-ét. Ha csak +25-50 DPS-t is jelent."
Egy szóval se mondtam, hogy ne váltson, csak gondolja át, hogy tényleg jó-e neki a váltás, illetve hogy a választásnál is vegye ezt figyelembe -
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern #29363 üzenetére
Höhö "...megvárnám Catalystot..." nem is tudtam, hogy az ATI-AMD is betársult a Blizzbe
Amúgy kinézetre választani karaktert? Hát nem tudom. Bár én mákkal nyúltam bele a tutiba mikor warlock indításakor humánra nyomtam (ededetileg UD lett volna, de ugye a haverok allysak voltak). De tőlem akár egy öt lábú tehén-macska hibrid is lehetett volna. Úgy is alig látszik a köpenytől meg a fejestől, már ha be van kapcsolva. Ha tehetném én kikapcsolnám a karaktert, de moovment bossoknál, pls Sarth. ott muszáj hogy látszódjon.
Másik oldal, egy warrior NElf barátom azért indított női karaktert, mert bevallása szerint inkább annak nézi a seggét. Erre én meg azt mondtam, hogy én meg minden mást nézek, csak nem a karaktert, valamint akkor mikor repülsz, akkor a különböző hátasok segglyukát sassolni, nem rosszabb?Szóval szerény véleményem szerint, ha neki van erre pénze, hogy váltson akkor jogos hogy növelje a DPS-ét. Ha csak +25-50 DPS-t is jelent.
(De sajnos a kérdésben nem tudok segíteni. Bíztam benne, hogy hírös hunterünk Cathfaern majd megmondja a tutit, de látom a hello kitty adventure wörld aka 'milyen cuki a cicám és hogy néz ki' befigyelt)
De azzal viszont egyetértek, hogy érdemes most már a Cataclysmot megvárni, mert ott tényleg rendesen átdolgozzák a racial bonusokat.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Junkie #29362 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy azt válaszd amelyik kinézetre a legjobban tetszik (beleértve a BE-t is). PVE-re bármelyik racial csak elhanyagolható különbséget fog adni, latencyn több múlik, mint azon. Ellenben a következő x évben azt a karaktert fogod bámulni, és jobb úgy játszani ha tetszik is a kari, mint ha majd elhányod magad ha ránézel. Illetve én mindenképp megvárnám Catalystot, vagy legalábbis további infókat, ugyanis gyakorlatilag 100%, hogy a racialok erősen meg lesznek változtatva. És nem lenne szerencsés kidobni most pénzt feleslegesen, ha később másik fajé sokkal jobb lesz hunternek (had tegyem hozzá, hogy valszeg 4.0-tól haste nagyon jó stat lesz hunternek az eddigi infók alapján).
-
Junkie
aktív tag
Sziasztok!
Van egy BE hunterem, és elgondolkoztam most hogy van a fajváltás, hogy racial ability-k tekintetében lenne jobb választás hunternek(más kérdés, hogy megéri e az a kis dps növekedés azt az összeget de mindegy
) horda oldalon. Az ork és a troll között vacilálok illetve jobban hajlanék az orkra (mégiscsak jobban néz ki mint a troll
) csak azt nem tudom a kettő közt mekkora különbség lenne. Nyilván a trollnál az íjjra kapott plusz sokat nyom a latba de mellette meg racial-ból csak haste-t kap ami jelenleg mindegyik talentágon nem túlságosan top prioritású stat. Persze az orknál a +5% pet dmg ami szintén minimális (mondjuk bm ágon egyértelmű a dolog, hogy az ork) és az íjjra kapott plusz is csak akkor jön ki ha íjjal vagy, nem pedig valami jó kis mozsárral
Kicsit követhetetlen lett de talán annyira nem és azért kiváncsi lennék más véleményére is
-
Wolverine
félisten
-
slayer006
addikt
melyik a legjobb plate kesztyű amit northrenden meg lehet venni exalted+aranyért?
-
Irtam nekik egy email ismételten updateelve a ticketet, amire nem voltak képesek válaszolni, így legalább nyoma marad. Bár ez elég sovány vigasz tekintve, hogy 21 perc múlva Toc25 HCban lenne jelenésem
-
kiSSrac
tag
válasz
lordthomas #29354 üzenetére
engem ma kora délután és 6 órakor is beengedett
-
lordthomas
tag
Délelött és kora délután beengedett, de most este megint nem enged.
-
bélanéni
őstag
Én 13:00-kor is és most is beléptem próbaképp. Nálam minden oké már, neked nem jó?
-
Tarrosoknak sikerül belépniük mostanság? Elképzehető, hogy este végre tudok raidelni?
-
Arnold2
őstag
válasz
Bencus88 #29347 üzenetére
Ha jól tudom őt a Highland Mixed Schools nevű pool-ból tudod kihorgászni, nagyon alacsony dobódási rátával. 3 Ilyen tó van Terrokar Forestben. Mind a 3 csak repülő hátassal közelíthető meg. Nagyon hasznos link, ami adhat egy kis plusz információ (nézd végig a lapot, mert csak a petről szól):[link]
De válaszolva a kérdésedre: nem nem tudod meggyorsítani. Onnan fog esne, egyszer.
S sok sikert a kifogásához.Más: HH végre dobta azt a szaros fejest! Pfuu örültem is neki, már amennyire hajnali 3-kor lehet kocsmából hazaérvén. 50g-be került, hogy passoljanak a javamra. Rendesek voltak.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a fishing öcsik között Mr. Pinchy's magical crawdad box öcsinél kell valami extrát csinálni vagy csak skettisbe a scoul-okból ki lehet pecázni?Itt horgászok napi 1 órát, de semmi.Köszi -
bélanéni
őstag
Igen, lehet hogy az ő hibájuk mégis.
-
-
-
-
FefeeX
veterán
válasz
CactuS #29333 üzenetére
Nálunk is volt ilyen, hogy tradelték, és nem adta meg az acsit...
Sajna van ez így... Viszont eshet csomagból (nekem esett onnan is), meg ha minden nap elmész 5 fővel, nekem eddig vagy 7-8szor esett a tökfej meg a squashling is... A fogpiszka viszont vagy 110edszerre jött csak ki... Már le is tettem róla majdnem...
Még a mount kéne, aztán kész is vagyok
Repülő ló, legjobb
-
válasz
Arnold2 #29331 üzenetére
Csak idegesitő, hogy már csak az kéne Chefhez..
Most esett 1 tökfej, most vesztettem, elkértem, és nem működik. Szóval van még pár napom, hátha kiesik valahonnan
Szerk: tradelhető, de felesleges, mert csak annak adja meg, aki megnyeri (ellentétben a minipettel, vagy pl a brewfest mounttal, azt ha tradeeled, akkor nem villan fel az achi, de megadja)
-
Viktor77
titán
-
Arnold2
őstag
válasz
CactuS #29323 üzenetére
Nincs semmi plusz. Csinálni kell az outland coockingot rendszeresen és majd dobja. Nekem akkor viszonylag mákom volt ezzel, mert két hét után dobta.
Tudom, hogy sovány vigasz, de annyira nem nehezek az outlandos szakács dailyk. 10 perc alatt megvannak.Más: teszem azt esik a kék Tök fej a HH-től. Teszem azt pechem van és nem én nyerem. De ha pl. megkérem, hogy tradelje át nekem akkor az számít achievment ügyileg? Mert kezdek lassan ideges lenni, mindjárt itt az ünnep vége és már csak ez kell.
(És igen minden lehetséges questet megcsinálok és szorgosan trükközök vagy tréfálkozom a bártulajdonosokkal) -
bobace
addikt
válasz
CactuS #29325 üzenetére
Na kinyomtam a Windows felügyeletét és rögtön jó lett.. Köszi.
Kezdem minden reményem elveszteni a Boulderfisttel. Úgy szerettem játszani ott ,de este 9 előtt senki nincs online.. Kong az ürességtől
Kénytelen leszek rerollolni.Eddig is üres volt, de nem ennyire, és azért napi hc-ba volt group hamar. Crosssrealm raid is kéne. Még jó hogy csak 73-ról kell karit húzni a Ragnán..
-
válasz
bobace #29324 üzenetére
Nekem is még xp alól maradt meg a wow, azóta volt (volt a tesztverziós w7 is, és most a 7600as, most pl még a wowot sem telepítettem újra), nem volt gond az addonokkal (leszámítva, hogy nem mind1iket ismeri fel a curse kliens). Közben még Curse klienst is váltottam a betara.
Egy embert találtam, aki hasonló problémákkal találkozott, bár sajnos megoldást nem írtak rá, cska 1 ötletet, hogy miért lehet (könyvtár jogosultságok): [link]
-
bobace
addikt
Xp alá telepítettem anno a gamet, most Win7 alatt játszanék.. de az addonoknak csak kb fele megy - amik frissítettek a curse-al.. mitől lehet? fel sem hozza őket a játékban mint betöltött valamint a curse client sem látja őket.
-
-
bozont
veterán
Nem tudom volt-e már, meg majdnem késő, de a hónap végéig akciósan 8990Ft a Lich King Collector's Edition a CDGalaxys-nál.
Én beszereztem gyorsan egyet, még szerencse hogy nem volt meg eddig ez a kieg.
-
válasz
Wolverine #29316 üzenetére
Gondolom majd megy a szokásos játék, hogy ne az ő hálózatuk, ők csak bérlik a sávszélt, és már szóltak, de az illetékesek még mindig nem javították, persze nagyon sajnálják a dolgot, és sokat gondolnak rám egy szeles vasárnap estén, de lényeg a lényeg: nem tudok wowozni
-
http://mobile.blizzard.com/
0.5€ az egész, ha listában van a telefonod akkor nincs para.
kapsz egy sms-t a letöltési linkkel, wapon, gprs-en letöltöd telefonra installálod. utána követni kell az instrukciókat. battle.net-en hozzáadod accountodhoz és már mehet is. kb ennyi asszem -
slayer006
addikt
300 -as fishing -el, ha megvan ez a bot hol érdemes horgászni?
-
Gyick
őstag
Ez a mobil autenticator dolog hogy is müködik amiről beszéltek?Mennyibe kerül egy ilyen?
-
válasz
FefeeX #29297 üzenetére
2x Synceltem egymás után aztán most úgy néz ki, hogy normálisan működik, semmi gond vele.
Nah már megijedtem, hogy megcsinálták a Netemet és tudok rendesen játszani, de nem, még mindig vacak.... (Délelőtt meló, mire lenne időm játszani, addigra már nem tudok
)
Arnold2: A sima authenticatort is cipelned kell magaddal. Most ha nem egy féltégla a telefon, akkor nem nagy a különbözet (A sima auth az kb 1 pendrive méretű)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest