- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#57919488 #28197 üzenetére
Nem tudom, nem az-e a bajod, hogy lemezzel próbálod elindítani a wowot. Miután telepítetted, lemez ki és szevasz, nem kell lemez hogy tudj játszani. Szépen elindítod a wow.exe-t vagy a launcher.exe-t, és bejelentkezel, akár nem is muszáj a jó jelszót beírni, úgyis bedobja a letöltőképernyőt a peccsekhez.
sviba: Puggal én is wipeoltam már párat BWLben. Megkockáztatom, hogy alapból szivatósabb, mint AQ40. Keménygyerek a tank, de nincs Ony cloakja - azt mondta nem is kell mert faszagyerek - hát wipe lett... ha viszont mindnekinek van cloak, akkor már nem is olyan nagy gáz... (Ugyebár, pugok nagy hátránya, hogy senki nem olvas, write only, speak only mode...)
-
sviba
tag
Tegnap a nagrand szerveren egy random puggal legyilkoltuk Nefariant. Volt vagy 20 lvl 80-as, meg pár low lvl. Az a röhej hogy wipe volt egyszer, amikor a rámpáról kell kihúzni az egyik sárkány boss-t, aztán meg a másikat. Az első amikor megborult, akkor nyomott valami aoe-t és mindenki belehalt. No csak azon tűnődtem hogy ha ez +20 szinttel később is ennyire sz.pós insta, akkor milyen lehetett lvl 60-on? Minden elismerésem az akkori játékosoknak.
-
törölt tag
Aktíváltam az alap+bc-t install után víszont a bc újra azt írja ki hogy install butning crusade de én már felraktam a lemezről és nem kezdi el a launcher patch-lni.
Ha újra elkezdem telepíteni ahogy írja akkor vmi error.
Volt még vkinél ilyen? Hogy csináljam meg? -
robyroby
tag
valaki védi az accját? mármint van a biztonsági kérdés/válasz (mi volt az első kutyád neve stb.), ezen kívül?
-
válasz
FefeeX #28193 üzenetére
Nos jah, Aionon agyaltam, de maradt a wow, annyi, hogy viszem a paladinomat másik szerverre/oldalra.
Nem, megvan minden, csak már szinte semmit nem érnek. Volt, hogy ToCban is szívtam mint a torkos borz (Nyomi boss, kb olyan, mint VHban az, amelyik az egész partyt spamelni). De azért kezdek megint belerázódni, gyűjtögetek csak lightosan (És megnyugodtam, hogy lehet még rondábbb a paladin gearje (esett 1 prot plate gatya, ami szoknya. Szerintem koreaik a designerek) -
FefeeX
veterán
válasz
CactuS #28192 üzenetére
There's no IRL just BRB AFK...
8 hónap az szép, nekem 5 volt csak a max egyben...
Gondolom nem veszett el semmid a cuccaid közül...roby: úgy érted a set bónuszhoz? Csak mert a szett az 5 darabból áll, és ha vagy-vagy hiányzik, akkor az nem egy, hanem minimum 2...
T8at lehet venni emblemből is amúgy, shoulder viszont csak Ulduarból esik... (Kesztyű+Nadrág VoA, Fejes+chest emblem)
-
robyroby
tag
válasz
FefeeX #28190 üzenetére
akkor jó! én is így tudtam^^ csak megijedtem mikor azt mondtad nincs meg neki
más: már csak egy shoulder v. legs kell a t8 set-hez erre ki is esik tegnap... király vagyok a /roll 80amal erre kiscsávó gurít egy 100ast! wááááááááááá
ugye csak uldu és voa jöhet szóba (shoulder v. legs-hez)?-jah és kemény 2day played time on lvl80 xD-
-
FefeeX
veterán
Anno én is félig kék gearben tankoltam le emalont, az első héten, hogy kijött... Jó híler mellett nem csukja össze a macit. Skill kell a tankoláshoz, skill kell a healeléshez. Full T8-T9ben is csukott már össze VoAban Emalon, mikor a healerek 10 másodpercig elfelejtettek healelni... Ezért mondjuk jobb a blood talent, egész jó túlélőkéje van, én már váltottam is...
Koralon viszont húzós dolog...Izgalmasabb tankolást kértél múltkor, megkaptad
Meteor fist után rádrakja a tüzet, és picit nem figyelsz, már visznek is koporsóban...
Szóval nem a druida hibája, ha összecsukják (max ha nincs meg a defcap/elég magas gear a bosshoz, vagy adott helyzetben rossz helyen áll) - hanem a healeré...K_mester: hát igen, a betegség első jele
-
WG daily questek hetiek lettek, vagy én b*szok el valamit, hogy nem tudom felvenni?
-
Wolverine
félisten
válasz
bélanéni #28165 üzenetére
Hátha nem riasztott még el Viktor
1. Az energyd mindig 100 marad, talentekkel lehet növelni; de nem kell alapvetően. A Thistle Tea (amit talán lvl20-on tanulsz meg egy questben) automatikusan 100-ra tölti az energyd. Ráadásul az energy ugyanolyan gyorsan töltődik harc közben, mint azon kívül
(1 energy/0,1 másodperc)
2. Menj el Orgrimmarba, ott kérdezd meg az őröket, hogy hol a weapon master és tőle tanulhatsz új fegyvereket. Utána irány az Orgri előtti zeppelintorony; menj el Thunder Bluffba és tanuld meg ott is, amit lehet, majd vissza Orgrimmarba és a másik toronyból indul a zepp Undercitybe, ahol befejezheted a tanulást.
3. Minden kaszt kb. lvl20-ig szenvedősen fejlődik(shaman és paladin már akkor sem
) 20-40 között javul a dolog, és lvl40 után már egész kellemes lesz a helyzet.
szerk: CactuS, hetiek, a reset kedd vagy szerda.
-
-
FefeeX
veterán
Inkább azt mondanám, Vista alapú rendszerek sokkal kevésbé bírják és szeretik a tuningot... Erre példa sajnos rengeteg van. Nekem pl only ram időzítés állítás miatt dobálta a Pista a videokártya nem válaszol üziket, a villogást meg a néhai újraindulást... Pedig a memóriám alapból CL4 időzítésű, mégsem úgy működik...
robyroby #178: Armor penet, ahogy hallottam, 3.2.2-ben nerfelésre kerül... Tehát most hiába gemelsz rá, lehúzzák...
Mondjuk, ha jól tudom, 3.2.2 novemberben jön csak.
-
robyroby
tag
válasz
szilchi #28126 üzenetére
én www.wow-achievements.com-on szoktam nézni a kocka übergeares 'állatokat'
azon a szinten már nincs sok nub^^ szóval ha telerakja magát a healer +20as SP-es kavicsokkal vagy a dps warri +20as armor penetration el és leszarják a bonuszt is akkor elfogadom
más: szerintem BC+GC+alap gameben is: www.game.com.uk / www.hmv.com / de nálam most a www.offgamers.com a sztár =)
-
törölt tag
Megvettem az alap+bc-t de a trialból van még pár napom vissza.
Ha most feltenném akkor az még trial maradna vagy ha lejár a trial akkor kezdi el számolni a gc által feltőltött időt?
Vagy hogy csináljam? -
robyroby
tag
válasz
FefeeX #25430 üzenetére
Fefeex egy pár napja
májusban írtad "Mi van egyébként a druidákkal? A 47k hp-s druida múlt héten nem tudta tartani HC emalont, 2 healerrel mint a papír csuklott össze többször is (defje megvolt) - először nem értettem hogy a fenébe van ennyi hp-ja de megértettem mi célból... " én is tankmaci lettem és a hc insták simán mennek de VOA az nagyon gáz összecsuknak fél perc alatt. Tegnap is volt ott egy brutál geares tankmaci 43kval(10esbe) és azt is megvágták mindig
(warrimnál nem nagyon volt gond pedig rosszabb a gearem) -
bélanéni
őstag
Ja és adjatok légyszi egy jó WoW térképet! Régebben volt egy olyan hogy ráböktem egy városra, akkor kirajzolta, onnan hova lehet "repülővel" eljutni, stb...
MOD: ezt meg is találtam: http://wow.gamona.de/worldmap2/index_azeroth.html
-
-
bélanéni
őstag
Sziasztok, viszonylag új vagyok, elég sok mindent elolvastam már, mégsem találtam erről a 2 dologról szinte semmit:
1.) LVL19 Orc/Rouge vagyok. Mana helyett ugyebár Energy-m van. A kérdésem ezzel kapcsolatban, létezik-e Energy ital, ami instant újratölti az Energy-t csata közben? Csatán kívül nem kell töltő ital, mert úgy piszokgyorsan feltöltődik. Továbbá még kérdésem, hogy melyik alaptulajdonság növeli ezt az értéket? Mert már egy jó ideje 100-on "álldogál", ami kissé kevéske szerintem ezen a szinten.
2.) A másik kérdésem, hogy mit kellene tennem, hogy ne csak Knife típusú fegyvert tudjak használni? Olvastam valamit arról, hogy a Rouge igen sok féle fegyvert tud forgatni, de ezeket a képességeket hol lehetne elsajátítani? Elsősorban Sword/Mace/Fist weapon -ok forgatását szeretném megtanulni. Mindenhol azt olvasom, hogy a Rouge nagyon nagy sebzéseket tud bevinni, hát én így 20-as szint környékén két késsel a kézben nem dicsekedhetek ezen a téren (szerintem).
Előre is köszi a válaszokat!
-
gabranek
senior tag
válasz
Viktor77 #28151 üzenetére
"Majd ha vagytok olyan lvl20 körül, szívesen leviszlek titeket kisinstákba. Aláírásomban a nevem.
Kezdőtőke ügyében is nyugodtan zaklassatok."De durva cuccaid vannak
Időközben sikerült találnom egy trainert aki megtanította a számszeríjászatot. Az volt a baj, hogy én Goldshireben kérdezgettem az őröket, de ők csak class trainert tudtak ajánlani. El kellett mennem Stormwindbe ahol már útba tudtak igazítani.
Azért baromi addictív egy játék ez, nem is gondoltam volna. Youtubeon futottam bele [ebbe] a videóba és gyorsan meg is néztem a sorozatot. Akkor kaptam kedvet hozzá, hogy kipróbáljam
-
válasz
#57919488 #28162 üzenetére
szerver népesség nem befolyásoló tényező battleground-okon, mivel battlegroup-ok vannak amiben több szerver játszhat egymással.
azt hiszem wsg hétvége is volt illetve vasárnap este. nagyon sokan játszhattakwintergrasp szokott inkább vicc lenni. úgy tűnik mintha hordások nem laggolnának. jó lenne ha megoldanák ezt a dolgot
-
törölt tag
Bloodscalp-on van egy friss rugom és mikor wsg-re mentem csak néztem, hogy mekkora lagg van és medium volt a realm népessége.
Ez normális vagy csak én vártam tört után túl sokat?(bg-n kívűl semmi lagg) -
törölt tag
Ha cdgalaxisnál rendelem akkor mindent kihoznak 990Huf-ért vagy dobozonként?
576-nál érdemesebb vagy cdgalaxisnál rendelni?
Ezek még mindíg olcsóbbak mint bármelyik helyi üzlet talán. -
Wolverine
félisten
válasz
Cathfaern #28156 üzenetére
Még
De mivel Southern Barrens allys területté, és magasabb szintű zónává válik a Cataclysm után, nem lehet majd elfutni Mulgore-ból Orgrimmarba
Az SW-IF metró viszont hasznos: a szárazföldi út Dun Moroghból Elwynnig egy kiskarival lehetetlen Searing Gorge-on és Blasted Landsen keresztül.. -
Cathfaern
nagyúr
Ha a TB - OG zeppre gondolsz, az semmivel se hasznosabb, mint az SW - IF metró, kb. ugyanannyi jelentőségük van. Ha meg a többi zeppre, akkor azoknak nem a metró az alternetívája, hanem a hajók. Azok meg ugyancsak kb. ugyanolyan hasznosak, mint a hordás zeppek, főleg 3.0 óta.
-
akasp
senior tag
válasz
parandroid #28152 üzenetére
de olyan ** hogy horda oldalon sokkal több hasznát veheted a zeppelinnek mint ennek a szaros metronak..
-
gabranek
senior tag
ok, köszi szépen. Így már remélem menni fog.
én is pont ezért indítottam ezt a karit. Kipróbálom ez alatt a 10 nap alatt a talán legegyszerűbb osztállyal, aztán ha eldöntöttem, hogy megveszem, akkor indítok egy újat.
-
Viktor77
titán
válasz
gabranek #28149 üzenetére
Az őrök mindenben segítenek. Kérdezz meg egyet, válaszd ki a weapon trainert és aztán a fegyvernemet. Útbaigazítanak.
peterkeT: Az el kell jutnod IF-ig, azt jelenti, hogy a dwarfen districtben (sw, jobb felül a térképen) felszállsz a metróra, ami IF-ben tesz le.
MOD: Majd ha vagytok olyan lvl20 körül, szívesen leviszlek titeket kisinstákba. Aláírásomban a nevem.
Kezdőtőke ügyében is nyugodtan zaklassatok. -
parandroid
félisten
válasz
gabranek #28149 üzenetére
Keress weapon trainert, az őrök az aktuális helyen megmondják, hol találsz ilyet. Ha pedig találtál egyet, és az éppen nem tudja, amit szeretnél (én pont az íjjal és a gunnal vagyok így), akkor megmondja, hol találsz olyan weapon trainert, aki meg tudja tanítani. Nekem most el kell jutni Ironforge-ig, pedig de kipróbálnám ezt a zsákmányolt hunting riflet.
Amúgy én is human warriort indítottam, kezdésnek elég ez, aztán ha majd magát a játékot értem, akkor csinálok valamilyen bonyolultabb karakterosztályba tartozó avatart.
p
-
gabranek
senior tag
ok, átléptem a 10-es szintet és megjelent a talentfa...valami ilyesmire gondoltam, mert eddig elég egysíkunak tűnt számomra a karakterfejlődés.
távolsági fegyvereket hogyan tudok használni? gondolom ezt is tanulni kellene valakitől, de eddig senkinél nem láttam ilyen lehetőséget. Egyébként human warriort indítottam, gondolom nincs olyan megkötés, hogy csak közelharci fegyvereket használhatok.
Mert találok jó kis ílyakat meg puskákat, csak nem tudok mit kezdeni velük -
whitezo88
nagyúr
válasz
,,no name" #28146 üzenetére
jól meggondoltad?
-
törölt tag
Én csak a sima trialt szedtem le és lehet, hogy a leach king-es változatot kelett volna?
De ezt is patch-eli 3.2.0-ra szóval az addonok a vista/win7 új ram kezelése miatt lehet mert xp alatt ilyen gond nincs.
A leach king trialhoz meg azt írja hivatalos oldalon, hogy kellene a bc vagyis talán csak azok próbálhatják ki akiknek már megvan az alap+bc.
Vagy én tudok rosszúl valamit? -
Viktor77
titán
válasz
parandroid #28142 üzenetére
Ja, tényleg. Armory sem megy.
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor77 #28141 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam.
Azt írja nekem most, hogy az account management server nem elérhető.
Our account management pages are currently unavailable.
Please check back later.Thank you for your understanding.
És tegnap is elég gyakran hibát dobott, amíg próbálkoztam.
p
-
Viktor77
titán
válasz
parandroid #28140 üzenetére
A alapjáték 30 napja akkor kezd el számolódni, ha a trial 10 napja lejárt. Szerintem trialra nem lehet BC-t regelni, majd próbáld meg ha lejárt a 10 nap.
Szerverprobléma?
-
parandroid
félisten
válasz
Cathfaern #28139 üzenetére
Nekem egyelőre nincs gondom, igaz csak a questhelpert tettem fel.
Ezzel a triallal kapcsolatban még egy kérdés: beregisztráltam az alapjáték serialját (a Burning Crusade-et nem engedte), de továbbra is trial az accountom. Azt írja, hogy a 10 napos trial active, a 30 day free pedig pending (sárga kör). Ráadásul továbbra sem engedi beregisztrálni a BC kulcsát, így elvileg még mindig alapjátékként látom a verziómat. Meg kell várnom, hogy lejárjon a trial, vagy a most is tapasztalható szerver probléma az ok az account managementek körül?
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
gabranek #28137 üzenetére
Statokat nem kell elosztanod, azt kapod automatikusan, s ahogy Viktor77 írta, 10. szintől kapsz majd szintenként 1 talentpontot. Ehhez lesz 3 talentfa, azok közül választhatsz, hogy melyikre osztod el (amíg nem éred el a 10-es szintet játékben ezt nem is látod).
Nekem van egy olyan sanda gyanúm amúgy, hogy a trial kliens addonok terén nem százas, lévén te vagy a 3. aki írja ezt pár héten belül. De igazából kezdésnek szerintem nem is kell semmi addon, a WoW alapinterface-ében benne van minden lényeges dolog (főleg kis szintre).
-
gabranek
senior tag
válasz
Cathfaern #28116 üzenetére
értem. köszönöm a segítséget.
még egy kezdő kérdés
itt nincsenek olyan pontok amiket szintlépéskor eloszthatok a karakteremnek? tehát, hogy valamennyire én határozhatom meg a fejlődését?
A bloodscalp serveren indítottam egy karaktert, de elég kihaltnak tűnik nekem.
ja és addonnal nekem sem indul el. 132-es hibával elszáll.
-
szilchi
őstag
válasz
kovsol #28132 üzenetére
Háát az én gearem meg még rosszabb
Link.
Itt nálam még elemental buildes mikor ezt írom,de végülis a gear ugyan az.De igyekszem a legjobbat kihozni belőle.Ezelött fél évvel próbáltam a healt sámánnal,azóta nem is csináltam.Most is csak egy ToC normált csináltam próba képpen.Mondjuk itt azt vettem észre,hogy ha csak melee dps van,akkor a chain heal spam (szvsz) a legjobb és legegyszerübb.Az első 3 championnál(Ork+Undead+Tauren) még LHW-el próbáltam,de az Ork WW-je és az UD méregje miatt két melee kifeküdt,mert egyrészt nem mentek ki a WW-ből másrészt a méregből sem.Bár lehet ha nem LHW-el próbáltam volna,hanem chain healel,akkor ment volna.Mert utánna gyk. csak chain healt spammeltem és gond nem volt,még a Black knight 2. és 3. fázisában sem.De ahogy írtad,a group összetétele mondja meg mivel healelünk. -
Cyno
tag
Átmentem Northrendbe... Meglepve tapasztaltam, hogy nem használhatom a flying mountot. Gondoltam, hogy akkor go back BC és beruházok egy epic flying mountra. És majd milyen jó lesz nekem. Ezután ért a meglepetés, amit ti már gondolom tudtok is.
Feleslegesen dobtam ki 4500 g-t az ablakon? Szerintetek van arra lehetőség, hogy visszakapjam az árát egy GM-nek címzett levél után. Azt hiszem őket kell az e fajta bakikkal abajgatni. -
kovsol
titán
válasz
szilchi #28131 üzenetére
igazából a helyzet szüli, hogy mivel kell healelni... ez nem olyan mint a dps rota ...
boss harc és csapat felállástól függ
de pl ha tankot healelsz akkor nem chain heales a legjobb megoldáshelyzetfelismerés a lényeg! és ne pazarold a manát ha nincs miből
[link] ez az én sámánom bár már nem szoktam raidelni egy ideje, mert nem érek rá, de ilyesféle statokkal jól szokott menni a dolog sose voltam szar helyen healbe (jaj jöhetne visza sunwell, ott bérelt helye volt a sámánoknak elöl)
chain heal és a lesseres gearem közt kb anyi az eltérés, hogy kicserélem a trinketet egy crit+mana töltő cuccra
és mióta nagyobbat ugrik a chain heal igen durva lett, freján voltam első 25 fősben ilyen szarfos gearrel -
szilchi
őstag
Resto sámán.Akkor lehet pár gemet ki kellene cserélnem.Meg az elemental chest/kesztyű combot restora csrélni,de ahhoz meg kéne majd 100 badge.
Wowiki szerint jelenleg két hatékony módja van a sámán healernek,a chain healer meg a riptide+lesser healing wave spammer.Mi a legelterjedtebb manapság ezek közül?Egyenlőre inkább 5 fős HC/10 fős raid a cél ezért én a LHW-es buildet választottam.arra azt írták,sok crit-es cucc kell.A chain heales buildre meg sok haste(min. 500 spellhaste).A haste-em pill. 250 körüli a crit 24%.Kellene még valamelyikre gyúrni?
-
-
szilchi
őstag
Healernek mennyire fontos a hit rating?Lehet healel misselni?
-
törölt tag
válasz
Wolverine #28119 üzenetére
De tört szerveren semmi gond nincs az addonokkal, soha nem dob le 132 error-al.
A procit vissza vettem 1,8ghz-ra és most játék közben nem dob le, XP jobban szerette a tuningot mint a Vista és lehet ez a gond nálam.
Kárvolt megnéznem a trialt mert már rá se tudok nézni törtre -
-
Nvidia: Open NVidia Control Panel, go to Multi-GPU section, disable it. Hogyha ez téged érint. (+physx sem biztos, hogy kell, hogy fusson)
Esetleg néz meg a start menü/ computer/jobb click/manage/system tools/event viewerben, hogy a wow milyen hibával lép ki. Az esetleg kicsit közelebb visz a megoldáshoz.'
szerk: Egyébként van már logitechnek win7 drivere, vagy te is vistasat használsz?
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #28111 üzenetére
Köszi a segítséget.
Akkor csak az alap+bc-t(battlechest) veszem meg, és 2 gc-t mert kicsit jobban megéri mint hogy a leach king-et csak nézegetem pár hónapig a polcon és van 1 gc-m.
Ja és csak nekem van olyan, hogy a trial-nál nem működnek az addonok mert wow error 132 kapok? -
-
gabranek
senior tag
válasz
Viktor77 #28111 üzenetére
"Ja, és mindenképp trial accountot kezdj, és ezt upgrade-eld fel teljes accounttá, mert így 10 nap (ennyi a trial) + 30 nap (ennyi ingyennap jár az alapjátékhoz) játékidőd lesz."
most kezdtem kipróbálni a játékot és ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy én nem vettem meg eddig semmit, csak csináltam egy trial accot itt: [link]
amihez adtak 10 ingyen napot. Ha ez a próbaidő lejár akkor nem elég csak befizetnem a havidíjat a bankkártyámról, még meg is kell vennem cd-n az alapjátékot és a kiegeket? -
szilchi
őstag
Én is erre gondoltam,bár ekkor az első gondolat ami át ment a fejemen az az volt,hogy emalon üt+4 add üt=oneshot.De akkor majd hétfőn,asszem akkor mehetek megint,megpróbálom.A problémka az szokott lenni,hogy wowwiki szerint a két tank fut be elsőnek,összeszedi a bosst/addokat és utána jönnek be a többiek.Na az én két fellépésemnél kb. 2 mp-et kaptam aztán jött mindenki.De ok,gond nem volt belőle.
-
Viktor77
titán
válasz
#57919488 #28108 üzenetére
Na akkor.
Jól tudod, ha sok magyart akarsz, akkor Bloodscalp, Ragnaros. A linkelt oldal hülyeséget mutat, kb 7-8 ezren lehetünk BS-en, az arány nagyjából 1:0.73 a horda javára. Ez sokkal pontosabb képet ad.
Az rp szerverek szerepjátékos szerverek. Szóval olyanok vannak nagytöbbségében rajtuk, akik beleélik magukat a karakterükbe. Így is beszélnek, és nincs hunjózsihun nevű karakterük.
Kezdetnek elég a Battlechest, csak DK-t nem fogsz tudni indítani (ehhez amúgy is kell egy minimum 55-ös kari), és természetesen nem mehetsz át Northrendre.
A régi területek azért szopacsok, mert nehéz instába embert találni, meg kevesen is vannak arrafelé. Mindenki csak szintezőterületeknek használja őket. Bár, ha szeretsz szép nyugisan questelni, akkor még tetszhet is.MOD: Ja, és mindenképp trial accountot kezdj, és ezt upgrade-eld fel teljes accounttá, mert így 10 nap (ennyi a trial) + 30 nap (ennyi ingyennap jár az alapjátékhoz) játékidőd lesz.
-
Bencus88
nagyúr
Sikerült a 160 recept öcsi köszi a helpet
-
törölt tag
Sok kérdésem lenne de esküszöm vissza olvastam de azóta lehet más a helyzet mint régen írtaknál.
Melyik serveren érdemes elkezdeni ahol van balance és hazafiakkal lehet találkozni valamint pvp szeró?
tudom bloodscalp meg ragna de ha ezt az oldalt jól értelmezem akkor bloodscalp eléggé kihalt a többihez képest[link]
pve nem érdekel de nem tudom mi lehet az rp-pvp szeró mert csak annyit lehet találni róla, hogy szerepjáték féle de ez mit takar?
Elég csak megvennem először a Battlechast-et és a 3.2.0 miatt nem lesz gond, vagy már az elején is megkell vennem a Leach-et?
Csak mert én mire eljutok lvl 70-re lehet már az is 3000HUF lesz -
Wolverine
félisten
válasz
H.O.D. #28061 üzenetére
A T3 a régi Naxxban esett - és az már tényleg nem létezik... Nem csodálom, hogy a GM sem tudja visszaadni.
#28066: a WoW motorja max. 2 procimagot használ ki, és a Radeon kártyákat nem szereti. A Blizz szerint az ATI a hunyó, az ATI szerint a Blizzard... ne számíts 30 fps-nél többre.
#28071: keress valami olyan opciót, ami a partynak küld üzenetet (tökmindegy, miről) és lődd ki. Addig spammolni fog.
#28083: norbalia, neked nem fog menni, mert Magyarországon nem érhető el a Recruit-A-Friend.
#28098: tényleg ninja vagy. Feral druidnak csak 2h mace-t, polearmot és staffot érdemes használni. Az egykezesekhez nincsen neked való offhand.
#28102: trial acc-hoz nem adható hozzá a guest pass, lévén azzal egy trial accountot tudsz létrehozni
-
szilchi
őstag
Valaki tudna mondani egy jó tanácsot nekem,hogy tudnám a leggyorsabban és leegyszerübbn összeszedni Emalon-nál a 4 addot?Eddig 2x voltam VoA-ba offtankként és bár nem volt wipe vagy ilyesmi de kicsit viccesen nézett ki ahogy összevissza mentek az addok mire begyüjtöttem őket.
-
Bencus88
nagyúr
Értem köszönöm
-
parandroid
félisten
A guest pass-szal kapcsolatban kérdés: Két példányban vettem meg a játékot. Egyelőre egyik sincs aktiválva, viszont mindkettőhöz van guest pass (sőt, elvileg az alapjátékban és a Burning Chrusade-ben is van egy-egy). Összeadódhatnak-e ezek a guest passok, illetve el lehet-e küldeni őket meglévő trial accra? Perpill 2 trial accunk van rokonnal, ha meghívjuk egymást guest pass-szal, akkor hozzáadódik-e a guest pass a trialhez, vagy azzal csak új accot lehet csinálni?
Mert ha igen, akkor még a teljes játék aktiválása előtt aktiválnánk a guest passokat. Sőt, olyat is olvastam korábban, hogy ha a guest passomat upgradelik teljes játékra, akkor jár 30 nap. Ez igaz, vagy csak urban legend? Mert ez is mehetne akkor kölcsönösen...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest