- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Már több mint 1 hónapja nyomom az Arathoron a palámat, de még nemangyon találkoztam magyar emberkékkel. Pedig itt a topicban azt mondták hogy Arathor,Bloodscalp,Ragnaros-on vannak magyarok. Nemtudom miért de valami nemstimmel
Holott BS-en meg szinte csak magyarok vannak. Ez már aggasztó!
-
!player!
aktív tag
Volt régebben egy oldal ahova ha beírtad a karakter neved meg servert akor kilistázta az elérhető jobb cuccokat v.mi átlag alapján, ha megvan még ez be tudná v.ki linkelni?
-
RexpecT
addikt
Igaz,hogy már nem Wowozok(jelenleg a Lotro-val játszok),de kaptam egy Wow-os könyvet karácsonyra,viszont neten nem találtam meg,hogy milyen sorrendben jönnek a kötetek.
A címe: A Gyűlölet Kora.
Valaki esetleg tudja,hogy ez hányadik kötet? -
pachito
őstag
Oks, köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
törölt tag
-
pachito
őstag
Lehetne nekem is kérdésem lw-vel kapcsolatban? Hogy lehet az, hogy nem tudok borean leather scrapsből borean leather-t csinálni (a trainer nem tanít meg rá). Bc-ben lehetett az ilyen scrapsekből normális leathert csinálni. A másik first aiddel kapcsolatos. Hogyhogy nem lehet heavy frostweave bandaget készíteni csak simát? Valami olyasmit olvastam, hogy az azzal kapcsolatos manual world drop...
üdv
-
Azazello-
senior tag
hol tudok tanulni leatherworkot 330 utan? a fjordon 350-tol lehet majd, de addig sehogy sem sikerul felhuznom a skillt...
-
szilchi
őstag
Sunwell plateu.Mivel itt se voltam 70-en,ezért funból ide is benéztem,sajna nem jutottunk túl messze.Ami sikerült
alecgos elsőre,Brutallus 2.-ra.Felmyt-nél volt 5 wipe,aztán ment pár ember naxx-ba és vége lett a raidnek.De érdekes volt,a felmyst fázisok meg valami igen durvák.Látszott,hogy nem egy begyakorlott csapat volt,hanem pár aki már csinálta+sok,aki most volt itt először.Szinte mindig a 2. fázist buktuk be.Majd talán jövőre.
Ja multkor AQ40-ben a Twin emperornál volt vége,szintén összehangolási problémák voltak.De majd alakul az is.Kéne pár videót néznem róla addig.
-
!player!
aktív tag
Köszi Jarlaxle!
Szerintetek ha professionokat a szeirnt nézzük, hogy melyikel tudsz magadnak jobb enchantot vagy +socketet, vagy bármi mást csinálni akkor melyik a legjobb párosítás egy resto druidának? LW enchanting?
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Van, aki tankol DK-ként? Vagy inkább a Blood/Unholy talent a menő?
Apropó, van Arathor-on hordás guild, akinek kell egy 64-es Warrior tank és egy 58-as DK tank a soraiba?Vig
-
!player!
aktív tag
Mi annak az addonak a neve amivel ki tudom copyzni a chatre beírtakat?
-
-
steveetm
őstag
válasz
!player! #20976 üzenetére
Neem, ami van professionom ahoz veszek matsokat, és prospectelek, ruhákat gyártok, smeltelek, török, ami éppen jónak tűnik
Mondjuk most kipróbáltam azt is amit mondasz, moonshroudot felvásároltam egészet, párat már sikerült is elpasszolni a feltolt áron, monopólium rulz^^
Üdv.: steveetm
-
steveetm
őstag
Hát srácok, én teljesen beleőrültem ebbe az ahzásba
Ma úgy döntöttem beszállok picit a gem bizniszbe, ez lett az eredménye a prospectnek:
[link]Kb. estére szerintem végezni is fogok mindennel^^ Ja, és elértem a héten a 70.000g-s forgalmat ah-ban, kezdek félni magamtól
-
szilchi
őstag
válasz
!player! #20971 üzenetére
Hát nem tom,annyira nem játszottam caster kasztot,szal lehet azért nem látok különbséget.Úgy néztem meg,hogy egy 1 szintel magasabb mobot lőttem és figyeltem a dpst.Spellup-al 14,5,anélkül 13,6.Mindkét esetbenn egy lvl 9-es defias bandit.De pl. egy lvl 8-as mobon 13.8 lett.Nekem,vagy lehet csak nekem,nincs nagy különbség.De még próbálgatom majd.Amúgy nincs sok pénzem,talán 1500 gold.Csere-bere volt egypár borean armor kit-re.
-
pachito
őstag
Hali egy kis segítséget kérhetnék? Most tettem fel újra a wowot hosszú kihagyás után, és nem boldogulok az addonokkal. Eddig volt más, aki ezt a részét végezte
Tehát: úgy emlékszem, hogy volt egy ilyen "adatbázis" féle, talán wowaceupdater volt a neve, és onnan is lehetett addonokat letölteni. Ez még létezik? Ha igen, hogyan tölthetem le?
üdv
-
szilchi
őstag
Hmmmm...valahogy nem érzem az enchant hatását(25Spell/15sta).Mage-el,lvl 8
,ugyan annyit sebzek,mint enchant nélkül.Míg mondjuk a hunterem,lvl 21,jól profitál a sta/agi vagy a ap/crit enchantból.
-
szilchi
őstag
Fejlődő hunternak mi a legjubb uprade nadrágra:30sta/10agi vagy 40ap/10crit?Nem BG-zek,legalábbis már nem mert sokidőt vesz igénybe.Inkább a gyors fejlődés a lényeg.
Apropó..van caster class-nak is ilyen fajta uprade vagy csak melee classnak?
-
capafog23
őstag
Valaki tud olcsó, megbízható helyet, ahol neten lehet gc-t venni és akkor utána elküldik e-mailbe? (nem kell hogy a kezembe fogjam)
-
!player!
aktív tag
válasz
GoTReX #20959 üzenetére
Jelenleg nem vagyok annyira képbe hunterrel mert utoljára 70ig vittem fel még joval pathc elött de akkor BeastMastery talent érte meg legjobban szoval szerintem inkább azt maxold ki és utánna oszd szét a többi pontot, persze z még a jövő zenéje és lehet hülyeséget is mondok
-
GoTReX
őstag
Hi!Ehhh mindig kérdezni jövök ide,de nemtudtok magyar Talent Calculatort?Emlékszem hogy valamikor mikor nem kellett belebotlottam a neten,de most hiába keresem semmi eredménye...
-
slayer006
addikt
válasz
feregember #20950 üzenetére
Egy kis WoW "történelem". [link]
Hátha segít. -
bobace
addikt
Akinek van duduja, főleg moonkin az figyeljen. Master Shapeshifter talent. Nem látnám a character lapon hogy hozzáadná a spelldamaget, számolgattam, de csak a spiritből jövőt láttam hozzáadva, jó az a talent?
Amúgy boldog karácsonyt kívánok minden kockának
-
szilchi
őstag
válasz
Guargumi #20948 üzenetére
Ezt én is sejtettem,hogy kicsit lemaradt ez a kaszt.De majd talán alakítanak rajta.Viszont ezért is nehéz találni csoportot hc-hoz rouge-ként.Most is van sok lfg hc-hoz,de sokszor azt írják,hogy ha dps akkor mage vagy hunter.De most úgyse érek rá,mert megyek AQ40-be
fun raidre
-
!player!
aktív tag
válasz
feregember #20950 üzenetére
"In modern fantasy fiction, a lich (IPA: /ˈlɪtʃ/) (sometimes spelled liche, cognate to German Leiche "corpse")"
Forrás -
feregember
csendes tag
Mit jelent az hogy "Lich" King?
Ki hogy fordítaná, mert nem találtam szótárakban. -
Guargumi
tag
válasz
szilchi #20947 üzenetére
Minden nap egy dialy quest van, egy hc egy normal, a hc ért jár +2 badge, de az össze leölt boss dob egy-egy badge t.
Naxx előtti cuccokban hc ben lehet hozni olyan 1800 overall dps t, bossokon 2000-2200 at, nem a világ, de elmegy, sajna a rugó kicsit gyenge lett, vért izzadva sem lehet megverni az egyébb dps t, főleg a huntit, mage -t, de egy jól gearelt warrior is többet tud tolni.
Ez van, egyenlőre felejtő - még bossokon is - a dmg lista topja.
( 25 raidben, HAT talenton, a bug miatt azért oda lehet verni) -
szilchi
őstag
válasz
Cathfaern #20936 üzenetére
Ez igaz lehet,sőt biztos az.Bár a jelenlegi cuccaimból csak az ékszerek zöldek,minden más kék.Persze epic-hez képest a kék is felejtős.De akkor majd dolgozoka felszerelésen.De úgy érzem,mintha a rugót az utóbbi időben igencsak elfelejtették volna a fejlesztők.Sokmás egyébb kaszt mellett.Mert pl. egy kezemen meg tudom számolni,hogy lvl 15-80 között instába mennyiszer mentem warlockal vagy láttam volna LFG listában.Például.A bank karim egy 18-as warlock,gondolkodtam,hogy őt húzom majd.
Meg kell sürgősen pénz,van kb. 1500 goldom tanulás,retalent,enchant vásárlás után.
-
ciao
senior tag
bakker totál beszartam, hogy ellopták az accountom, eddíg karbantartás alatt nem dobott ilyen hibaüzenetet
-
whitezo88
nagyúr
mennék már kinyitni az ajándékokat és befejezni a seasonal achievement-csomagot, de karbantartás van
-
anxius
aktív tag
Mindenkinek Phat Lootban,Aréna pontokban,Progressben,vagy épp csak Casualkodásban(Wolwi
) gazdag Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok
-
Xirtam
veterán
Kérdésem, betudtok lépni?Mert én még a hivatalos oldalra se tudok!
-
szilchi
őstag
válasz
!player! #20933 üzenetére
Az lesz.Most a sokadik áttalentezés után kipróbáltam magam azokon a dummykon,ami SW-ben vannak a rouge trainer mögött.A sima 80-as dummyn csináltam 1200 dps-t,a heroic-en viszont csak 760-at.Az az 1200 se egetverő,mert néztem WOW-EU fórumon,hogy hasoló talentel és kicsiveljobb gearel 1700-1800 dps-t érnek el.Az a 760 meg siralmas.Van még mit tanulnom meg fejlesztenem.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #20930 üzenetére
14 nap 23 óra és meglett a 80
.A felszerelésemen tényleg fejleszteni kell,mert siralmas
.Legalábbis a dps,amit csinálok vele.Kicsit kellemetlen,amikor egy 77-es paladin 2x annyit csinál.Pedig valamikor a rouge volt a tiszta dps klass a pala meg..na mindegy.Fejleszteni kell,mese nincs.Ezzel a dps-el el is felejthetem Naxx-ot
-
GoTReX
őstag
Sziasztok! 1GB Ram elég instára/raid-re?Van itt vki SkullCrusherről?
-
!player!
aktív tag
válasz
szilchi #20927 üzenetére
Szerintem foglalkozz még ezzel a karaktereddel ha tetszik, értem ezalatt fuss pár heroic kört szerezz jobb geart és használd ki a jelenlegi pve tartalmat nálunk TN serveren nagyon egyszerű guildet találni, tul könnyűek a msotnai insták emiatt több guild farmolja. Én most altozok mert nem látom értelmét achivementeket farmolni. Soloba és pug-al meg már nem tudok fejlődni.
OFF:Szerintetek mitől leeht az , hogy amikor csatát kezdek vagy engem üt meg egy mob elsőre belaggol egy picit fél egy másodperc kb utánna minden teljesn normálisan megy csak akkor van ez ha off combatbol combatbe megyek át. Semmi lagg nincs máshol FPS is stabil
-
szilchi
őstag
Most voltam 4 80-as karival ismét HoL-ba és sikerült végigvinni
.A hunter tényleg durva,valami 1800 dps-e volt a végén recout szerint (nekem 79-en 830
).Kell még 500K és lvl 80
.Még nem is tudom mit csinálok ezután.Van rengeteg altom,de nem tom melyiket huzzam.Meg persze kéne Naxx-ot is letolni,annó nem voltam benne,mikor még 60-as volt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi #20875 üzenetére
Azóta megtaláltam őket: itt. Érdemes végignézni mind az ötöt.
-
!player!
aktív tag
válasz
szilchi #20923 üzenetére
Több sebből vérzik a terv!
1, Tul messze futottatok a lényege az, hogy fuss el a novátol de pont annyira fuss ahol már nem ér el mert különben nagyon sokat sebződsz.
2, Healer is elnézhette a huzamosabb ideig voltál 10%-n egy olyan bossnál ami mindig sebez.
3, Lehet a DPS volt kevés és ezért nem volt manája.Különben én is rengeteget wipoltam PUG-al, meg lett az achievement, biztos nem fogok oda vissza menni egy ideig ha nem kell.
-
szilchi
őstag
Akkor lehet mi csesztünk el valamit.Healer egy 80-as shaman volt,de nem tom milyen talentel meg mennyi manaval.Mindenesetre a fight 3/4-nél már kb. a manaja 15%-nal volt.Meg lehet túl messze futottunk.Mert ugye van egy debuff is.És minél meszebb vagy Lokentől,annál többet sebez.Sokszor azt láttam,hogy futok az aoe után vissza Lokenhez és sebződök 2-3000et periódikusan.Bár sokszor azt is láttam,hogy hiába voltam 10% HP-n,nem kaptam healt.Chain heal-hez túl messze voltunk egymástól.Ahh..mindegy,majd megpróbálom mégegyszer valamikor.Már csak 1,6 millio XP és lvl 80
meg lehet hogy kevés volt a dps
.Volt egy 80-as hunter,egy 77-es DK meg én 78-as rugó
-
whitezo88
nagyúr
amúgy mi a helyzet a modeledittel? úgy hallottam hogy a blizz jobban figyeli vagy tesz ellene (blokkol, stb), de ahogy látom vanak akik így játszanak. mi a módja?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szilchi #20915 üzenetére
pedig így kell. én életembe 1x wipeoltam rajta HCban, mert egyszer működik a losolás, máskor meg nem... de a futkározós taktika a nyerő. nem kell túl közel állni és menni fog. persze jó ha van dps meg heal is elég.
de elvileg ha oszlop mögé futsz nem sebződsz, egyszer bejön máskor nem. -
szilchi
őstag
Lvl 80-on érdemes lenne áttalentezni multilate-ra,vagy maradjak combat?
-
szilchi
őstag
Loken ellen mi lenne egy jó taktika?Most voltam jómagam(78),+ 77 DK+2 db 80-as HoL-ba,simán ment minden boss.Kivéve Loken,az alaposan megfingatott minket majd 4 v 5 try után mentünk,mert mindenkinek leamortizálódott a felszerelése.Mi úgy próbáltuk,hogy körbefogtuk,közel voltunk hozzá de nem túl közel egymáshoz.Majd AOE-nél futás,majd megint vissza.De ez nem jött be
-
H.O.D.
senior tag
válasz
capafog23 #20913 üzenetére
A cél az ellenséges csapat Reinforcement értékének 0-ra csökkentése. Ez lehetséges az ellenséges tornyok elfoglalásával, az ellenséges csapat masszív gyilkolásával (1 pont/kill), illetve a főgenya (Drek'Thar horda oldalon, Vanndar Stormpike ally oldalon) kinyírásával. Ha ez sikerül, a legyőzőtt boss csapata azonnal veszít.
Röviden. -
D4nY
csendes tag
Elcserélném accountom amin 2 karakter található!
EU-ARATHOR - ALLAINCE - GNOME MAGE 70LVL
EU-ARATHOR - HORDE - BLOODELF DK 80LVL (4 80lvl epix, T7CHEST)Cserélném lehetőleg hordás, minimum 78lvl más kasztú karakterre! Szerver mindegy de azért ne LOWPOP legyen lehetőleg...
Több info, dk gear, kép stb.. /wme
-
steveetm
őstag
válasz
H.O.D. #20908 üzenetére
Hát ja. Ez az enchant azért nagy biznisz, mert nincs deposit költség, tehát annyiszor rakod be, ahányszor szeretnéd, ha elviszik, ugyanaz lesz a hasznod, mintha elsőnek tetted volna be. Ráadásul én ezeket a matsokat nem ahból veszem, hanem "gyártom" őket^^ Így, ha nem is sikerül eladnom, tudok belőle enchantot húzni, és mivel iszonyat olcsón tudom csinálni ezeket, jóval olcsóbb, mintha ah-ból vásárolva próbálnám meg felhúzni. Úgy lett tailorom, enchantom, blacksmithem, jewelem 420+, hogy csak több pénzem lett, mint mielött elkezdtem őket húzni
-
H.O.D.
senior tag
válasz
steveetm #20907 üzenetére
Én egyszer próbáltam ezt. Egy nappal előtte dobott egy mob egy Bringer of Death-et. Viccből beraktam az AH-ba 150g-ért. 5 perc múlva elvitték, volt nagy öröm. Másnap láttam, hogy megint van bent egy, 25g-ért. Kivettem, visszaraktam 150g-ért, azt is elvitték. Legközelebb, mikor néztem, bent volt 6 db, 25-30g körül. Jól felvásároltam mindet, elkezdtem bepakolászni és közben amit alámraktak, azt mindig megvettem. Aztán már volt 20-25 db belőle és nem tudtam őket eladni. A szerencse forgandó... Vagy lehet, hogy rá kell érezni, mikor mivel érdemes bizniszelni.
-
steveetm
őstag
Az a legjobb, hogy mostanában belogolok, és egyből irány ah, simán jobban élvezem ezt a bizniszelést, mint mondjuk questelni vagy instázni a mainekkel
Meg is céloztam magamnak a 100k g-t, ki kell használni ezt az enchant bizniszt, amíg ennyi g van benne
Üdv.: steveetm -
whitezo88
nagyúr
tegnap is élvezhetetlen volt a raid. szervezzük délre hogy legyen? 8 körül még razu nem volt gáz, de gothik már baromira, kb 4.re ment le, mert a laggban elcsúsztunk az addokkal. 4hmen pedig mikor elkezdtük, azonnal 2000es ms lett, így kb 5 try után otthagytuk a picsába...
-
Azazello-
senior tag
shattered halls horda oldalon jatszik valaki innen?
-
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #20899 üzenetére
WoWhead-en a megoldás:
"It seems to me Blizzard did reskin the sprouts. Wowhead has bothe the old pic and the new one, which looks a bit more blue. Probably its used in one of the wrath quests, and the designers reskinned the old ones too."
Szóval ez eredetileg zöld volt (a kép is egy régit ábrázol), az új viszont kék(ebb).
De itt egy kép is a változásról.
Szóval semmi aggodalom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest