- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
Hátha valakit érdekel: ma frissült a Titan Panel és teljesen használható
-
pachito
őstag
Egyébként másnak is vannak gondjai a jelenlegi armory-val, vagy csak nekem? Mert nem nagyon akar megjelenni, már sokadik alkalommal...
-
!player!
aktív tag
Vannak most PvP rewardok ha igen akkor merre tudom megnézni őket?
-
Cathfaern
nagyúr
-
capafog23
őstag
Melyik addon az amitől "kövérek" lesznek a betűk? vagy ez csak egy beállítás?
-
nak0n
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni: egy olyan makróparancs kellene, amivel le tudok szedni magamról buffot. Hogy pontosítsak kicsit: ha szeretném leszedni magamról a kellemetlen debuffokat, el szoktam tolni az ice blockot. Tudom, hogy ki lehet belőle jönni, ha a buffoknál jobbklikkelek rá, csak éppen buffaddont használok (ElkBuffBar), ott meg, főleg raid közben, ugrálnak össze-vissza a csíkok, ha épp valakinek valamilyen buffja rám kerül, így a mellékattintás és a gyorsaság miatt lenne jó egy makróba berakni az ice blockot és azonnal a leszedését is.
-
L4D1K
őstag
válasz
capafog23 #20287 üzenetére
4-5 évvel ezelőtti közép kategóriás gépeken low on simán kell futnia.
Nekem ezen : P4 celeron @2,66, 1/2 giga ram, 9600 pro nagyon vígan elkocogott. De haverom meg kicsit erősebb* konfigon ment le BT be szóval hardveresen ennyi már elég, de sztem P3 ason is megy.
*P4 prescott@3Ghz, 9600XT
-
capafog23
őstag
Tapasztalatok alapján (nem sys req) mekkora konfig kell ahoz hogy csak úgy szintezgessen az ember low grafikán?
-
!player!
aktív tag
V.mit biztos kihagytál vagy nem csináltad meg az összes questet, amikor én szinteztem akokr v.melyik területet teljesen kihagytam mert egyszerűen kicsi volt hozzám, a többi ből annyit szedtem össze, és ha jól tudom ezt azóta nerfelték még.
Elvileg ha elkezdesz egy terültete és csak akkor mész át a következőre amikor questet kapsz oda akkor 55-ig simán el lehet questelni komolyabb vándorlások nélkül.Wolverine: Kössz, akkor várok türelmesen
-
Rizzo
aktív tag
Feltűnt már valakinek, hogy ha a hivatalos oldalon rákattint az armor_sets linkre, akkor mielőtt betöltene, egy pillanatra bevillan egy kép? Lassab netesek előnyben
-
!player!
aktív tag
válasz
Wolverine #20272 üzenetére
Ugy értem, hogy csak egy emailt kapok, hogy kösöznjük megtörtént vagy el is kell fogadnom v.mit abba a mailba? Például mint amikor regisztrálsz egy oldalra és kattintanod kell egy linkre, hoyg működjön!
Amugy mennyi idő a transfer, mert eddig mindenkimást mondott, halottam 1 órát meg 5 napot is. -
!player!
aktív tag
Karakter transfernél kell kapnom v.mi emailt, vagy csak miután megadtam a kártya számot nevet stb. elöbb utóbb megérkezik?
Mert 4 órája indítottam el meg is érkezett a célserverre csak nem tudok vele belépni. -
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #20266 üzenetére
A BigWigs nem okozhat ilyesmit. (viszont egy addonlistával előbbre lennénk.)
bobace: az Atlas adja a térképeket és a megjegyzéseket, az Atlasloot csak a loottáblákat... ha jól tudom, nálam 2,5 éve nincs fent egyik sem, és előtte sem használtam egy hónapnál hosszabb ideig.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
SzlobiG #20265 üzenetére
Nem kell az egészet csak ami 4.1... nál régebbi, nálam ez megoldotta a problémát, eddig. Igaz utána kb fél órát játszottam, mert elszélt a net hála a szolgáltatónak
. Jut eszembe lefutattam egy repairt és vagy 92 megát letöltött még, csak utánna léptem be és játszottam az addonokkal.
-
-conrad-
addikt
Nekem olyan gondom van, hogy nagyobb laggspike esetén megáll a kép, és disconnectel a wow. Amíg a bossfight megy addig vissza sem enged: betölt, megáll a kép és újra kidob. Olyan, mintha túl sok adatot kapna hirtelen és belehal. Ahogy abbamaradt a fight, azonnal visszaenged. Recountot javasolták, de már kikapcsoltam és még mindig csinálja, dotimer is sok adattal dolgozik, mert minden emberen figyeli a buffokat-dotokat-hotokat, de azt is kikapcsoltam. Egyedül a healbot van még, ami sztem nagy info-áramlással dolgozik, de azt nem fogom kikapcsolni, más ötlet esetleg?
Nagyon idegesítő a dolog.bossmod esetleg? bigwingsem van..
-
SzlobiG
félisten
válasz
cl.aci #20250 üzenetére
Na pont ez volt velem is tegnap a flight pontnál rákattintottam az NPC-re és abban a pillanatban wow error fogadott. Addonra gyanakszok én is, de akkor kikapcsolom a titan panelt ha az okozza.
Res gear: Csak egyet próbáltunk rá tegnap a taktikba az van, hogy kell, de látom többen is írjátok, hogy nélküle is lemegy.
-
LucifeI2
őstag
válasz
whitezo88 #20259 üzenetére
Nem egy új van repu-szintenként, nekem eddig volt 3 darab 250 repus, most honored lettem és lett egy 500 repus meg egy 300 vagy 250-es, nem tudom pontosan.
szerk.: Megnéztem, a másik 350-es.
Viktor77: Igen, de nem tud a quartermasterrel beszélni, amíg nem csinálja meg a questeket.
Hostile az NPC, ha jól emlékszem.
-
ciao
senior tag
tudja valaki hol van a Sons of Hodir quarter master és, hogy lehet velük repuzni? most még nagyon nem szeretnek.
-
capafog23
őstag
28-ason hol kéne fejlődni, hordásként? thousend-be már a városba nincs több quest, a versenypályán meg még nem kapok.
Bouty bay (vagy hogy kell írni) esetleg?
Vagy csak simán ölni kéne nagyobb szintű mobokat? -
bobace
addikt
Mobinfo addon helyett kell még valami, vagy van valami, mert ez ezer éves és nincs is frissítve? Elkezdtem takarítani kicsit az addon mappát...
-
-conrad-
addikt
válasz
SzlobiG #20248 üzenetére
Frost gear?
Az meg minek? Egy este alatt takarítottuk naxx10-et minden bossal együtt, és senkin nem volt semmilyen rez.Loatheb-en én 25ösben alkottam maradandót tegnap: gondoltam tök fun cucc ez a cooking quest reward aztán megdobtam egy baby spice-val a fight közepén. Lecsökkent a mérete, de a hitbox is, aztán kinyírta egymást a meele.
(
)
12%-on enrage-elt a demoralizáció miatt. Még jó, hogy utána lement.
4 wing kitakarítva 1 este alatt késői kezdéssel world server down-al stb. -
cl.aci
aktív tag
válasz
SzlobiG #20248 üzenetére
Szia.
Nálam is ez volt kidobott hibaüzenettel, hogy kevés a meória a parancsot nem lehet végrehajtani, ugyanúgy vista és 4 Gb ram. Lelőtem az összes addont utána ment simán akadás hiba nélkül. Nekem valamelyik Titan panel addon volt a ludas. De mondjuk edig nem csinált ilyent csak tegnap, de egymásután négyszer is, ha a flypointhoz mentem és utazni akartam.
-
SzlobiG
félisten
Kezd tetszeni naxx (10fős) ma eljutottunk sapphiron-hoz csak még nincs frost gear sajna, de elvileg holnapra meglesz mindenkinek.
Loatheb fight nagyon tetszett 5k-s dmg-t toltam rajta.
Más: Az mitől lehet, hogy a wow megeszik a 4giga ramomból 2gigát?? Ma kaptam egy wow errort kilépek és tele volt a 4giga ram vinyó swappelt folyamatosan. Átlagba olyan 3500mb-t a foglalt ram amikor leteszem asztalra, de már akkor is swappel a vinyó elég szépen, jah és vistán. Addonok max 50mb-ot foglalnak.
-
Cyno
tag
Van arra bármilyen lehetőség, hogy ne a Blizzard saját letöltőjével kelljen a patcheket leszedni. Saját torrentklienst használni. Az a baj, hogy az upload sebeességét nem lehet szabályozni, ami ADSL-nél szívás. Mire így lejön 1G kb. 2-3 nap.
-
whitezo88
nagyúr
ha már berakják illene rendesen méretezni
[link]
-
Ptech
addikt
-
FefeeX
veterán
-
capafog23
őstag
Melyik az a hunter addon ami szól hogy kapcsolj át ebbe/meg abba az aspect-be!?
-
-conrad-
addikt
válasz
H.O.D. #20217 üzenetére
Affli lockkal nem biztos.
Úgy emlékszem mage vagy, amennyiben igen akkor a válasz: érdemes.
Amit most elsődlegesen célozz meg, az a hitcap. Addig amíg nincs meg, addig az legyen a prio. (ha raidelsz, akkor számolhatsz 1% draneii racial buffal, plusz SP / balance druid is ad 3%-ot így csak 12% hitet kell összeszedni - persze ez is lehet kevesebb, ha van talentből +hited.) -
H.O.D.
senior tag
Szorgalmasan gyűjtögetem a Northrendi clothos cuccokat. Nagy részük elég szép spell haste-et ad. Szerintetek érdemes 50-60 spellpowert beáldozni kb. 120 spell haste-re?
-
-conrad-
addikt
Ragna ally oldalon tud valaki equippedes caster dd mace-t vagy daggert craftolni?
-
capafog23
őstag
Ilyenkor meddig nincs server?
Amúgy az első hsz-be rossz a serverfigyelő link.
Serverstatus -
Skizz
addikt
elég érdekes a dolog, mert délut. 2x kidobott 1 perc után a hibaüzivel, utána meg ment minden frankón... most is nyomtam 1 órát és semmi probléma.
-
Wolverine
félisten
válasz
SzlobiG #20208 üzenetére
A wow.hu fórumában a Death Knight részlegben már van pár adagnyi theorycraft... de ha kérdezel, talán itt is lesz, aki válaszol
-
SzlobiG
félisten
Van valami magyar nyelvű DK leírás?
Egy kezdő még is mit és hogyan csináljon, mire kell figyelni, mire érdemes tenni stb...
-
FefeeX
veterán
Olyannal nem találkozott valaki, hogy be akarok lépni a karakterrel, és nem kezd menni egyből a csík hanem vár egy jó darabig (30-40sec) és csak utána kezd emelkedni? Szerintem azóta ilyen mióta curse clientet feltettem, de azóta leszedtem, kipucoltam az msconfig-ot, a WTF és az Interface mappát, és nem változott. Leszedtem, reinstall. Jó lett, 2 napig, aztán megint elkezdte...
Ha így folytatja Win Reinstall lesz...
-
Skizz
addikt
köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged