- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
!player!
aktív tag
válasz
szilchi #20927 üzenetére
Szerintem foglalkozz még ezzel a karaktereddel ha tetszik, értem ezalatt fuss pár heroic kört szerezz jobb geart és használd ki a jelenlegi pve tartalmat nálunk TN serveren nagyon egyszerű guildet találni, tul könnyűek a msotnai insták emiatt több guild farmolja. Én most altozok mert nem látom értelmét achivementeket farmolni. Soloba és pug-al meg már nem tudok fejlődni.
OFF:Szerintetek mitől leeht az , hogy amikor csatát kezdek vagy engem üt meg egy mob elsőre belaggol egy picit fél egy másodperc kb utánna minden teljesn normálisan megy csak akkor van ez ha off combatbol combatbe megyek át. Semmi lagg nincs máshol FPS is stabil
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest