- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Bencus88 #3197 üzenetére
Azt nem mondom hogy über vagyok balance druidból, de az elmúlt időben váltottam feralról és azzal játszottam, egy ilyet raktam össze gyorsan ( a 2 mana regen talent need szerintem, -threat need azért raktam ennyit restora, de az intensityvel sokan játszanak hogy máshová rakják a 3 pontot pl Imp Faerie Fire-re):
[link]
Én kicsit más leosztással játszottam PVP miatt: 40/21 volt, a fáknál többre tartottam az insta healt. -
szepi79
őstag
válasz
whitezo88 #3195 üzenetére
nálunk viszont pont most indult be megint az élet. 24db 70es taggal büszkélkedünk, és sikerült elinditani két kara csapatot. az 1es számú ''haladósabb'' csapat már végigtolta az egész instát csütörtökön, a 2es (ráérősebb) csapat -amiben én is vagyok- ma sajnos csak 8 emberrel tudott lemenni, de a sakkot és malcsit is bevertük elsőre, pedig szar helyre jöttek az infernalok. nethersprite-nál a 3. próbán 20%nál volt wipe, 1tankunk volt, 1 healer pala ált be néha a piros sugárba, és 25%nál DCzett az egyik healer. viszont ekkor már többeknek menni kellett, igy nem folytattuk tovább, de legalább (magunknak) is bebizonyitottuk, hogy nem kell karába feltétlen 10 ember.
hétvégén lesz az első saját gruul, mivel a 25ös álomlétszámot nem tudjuk elérni, valószinűleg csak maulgar lesz a dologból, de őt mindenképpen pofán kéne csapni egy péklapáttal. -
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88 #3191 üzenetére
update: 5. wipe után hagytuk a fenébe. a lock akit írtam kiderült hogy ellopták kariját és úgy tűnik cuccai odavesztek. na de akkor miért jön sscbe ilyen gearrel?
dmg lista uccsó tryról: [link] [link]
a feral tanktalentű druid (iceberg, de pont lemaradt a képről) majdnem annyit tolt mint a lock akiről szót ejtettem, aki felette van így 100k-val.
én (zoley) úgy lettem 1., (korábbi tryokon ma 2.) hogy se flask se olaj nem volt. korábban 7-8. voltam mindig. egyik imba lockunk (2 t5ttel merciless epixekkel stb) folyton elrepült sproutban, semmi dpst nem tolt, erre kb 3 wipe uán rájöttünk hogy odaadta vkinek és mikor visszajött nem is vallotta be...
szóval nagyon szép raid volt.
az már csak hab a tortán hogy a MT is laggolt mint állat, de ennek nem volt nagy lényege.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
másfél hátig nem volt raid, erre pár türelmetlen és l00twh0re kilépett. jöttek újak / vendégek. Lurker eddig 2 wipe. első tryra 60%nál már a 3. submerge volt, szar dps ultrafos lett... 2. alkalommal meg nem volt elég heal...
egyik srácnak warlocknak no trinket, hiába van battlecast / frozen steje, de abban is zöld gemek vannak, a többi cucca zöld. beleértve egy lvl43as zöld gyűrűt... emellett demon armort rak fel armor helyett... vett kari? -
Bencus88
nagyúr
Hi all!
Eddig restos druid voltam és most váltani akarok valaki dobna egy képet aki pro a balance-ba, hogy hogy nyomta be a talentokat?elörre is köszi -
Iginotus
addikt
25-30. szintre milyen pet-et ajánlotok?
vadászhot természetesen szeliditésre. -
sasa311
veterán
Valaki kisegítene wowaceupdater ügyben?
Ahányszor letöltöm, és elindítanám az installját kiírja, hogy eztazt nem talál és vége a setupnak :/ Pedig a hivatalos oldalról szedtem le, mégcsak nem is mirrorról -
bobace
addikt
Ja és mellesleg hiába keres ehhez Addont mert a mobok legalább 80%-ának szarul írja ki az értékét törtön, vagyis az élet még stimmel is, de mikor megütöd nem annyit és nem ugy számol mint kéne. Szal gyakorlaitlag még értelme sincs...
-
steveetm
őstag
énse unom, meg mintha rólad már eccer meg lett volna állapítva hogy nem bliz szerveren tolod.
Tehát akkor, hogy kerüljük a félreértést(Mivel, most kapaszkodj, ahhoz hogy tört szerveren tudjál jáccani, a játék minden egyes fileát és patchét le tudod húzni hivatalos blizzard szerveréről. hoppáré. Az addonokból pedig a legújabb verzió a megfelelő, ez egy esetben nincs így, ha régebbi patchel tolod, mint az épp aktuális, ez pedig szintén egy esetben lehetséges...), meik szerveren tolod és mi a karaktered neve? Nehezítés végett vkinek rád is kéne whisperelnie, én már senkinek nem hiszek, szal akkor félrebeszélések nélkül tisztázzuk a dolgot eccer és mindenkorra. És a zárójeles részben felvetett addonproblémát(konkrétan legújabb verzió megtalálása) 26milliószor mondta már el egy kolléga, de wowaceupdater, akkor segítek vmit én is legalább.
de mostmár végképp nemértem a gondod btw, mi a frászt keresel addont ha műxenek rendesen? vhol vmi bugzik ebben az egészben.
Üdv.: steveetm -
jagada
addikt
Meg tudná valaki mondani melyik az az addon ami kiírja a mobok/bossok életerejét számokkal is?
-
bobace
addikt
Azon már szerintem jó lenne. Én 1,6 PentiumM és 768 mb ram(amiből 128 megát levesz a vga), valmint gma900 társaságában játszottam mindig. Hát 25-ös raidról nem tudok nyilatkozni ,de szólóban 15-20fps, 5 fősben 13-17, shatt: 5-6fps
Ja és 1024x768 minimum-middle közötti beállítással. Szvsz vagy 2 gb rammal még pár fps-t ki lehet csiholni
-
sziasztok!
egy költői kérdés: notebookon ,hogyan futna a wow?
intel c2d t5500 és i950 gma vidkari!
akinek van tapasztalata szóljon légyszi! köszi!
-
Iginotus
addikt
köszi örülök mint majom a ...
Jovan ezt sem tudtam, (kaptunk 15 aranyat mert az egyik lock idetelepotrálta az egyik csapattagot a másikhoz..)
-
Wolverine
félisten
válasz
Iginotus #3166 üzenetére
Söröskorsóra jobbklik - Bar lock-ra kattintva pipa eltüntet - örül, mint majom a farkának és mozgat/ki-bekapcsolgat mindent
(nem kell billentyűkombináció hozzá; így minden mozgatható {szerk: drag'n drop módon}, ami piros, az nem látszik, ami zöld, az meg igen) [a Button lock más, ha azt bekapcsolod, akkor a spelljeidet nem fogod tudni levenni a barokról]
Más: a Summon révén két ember segítségével egy harmadikat tudsz odateleportálni, ahol ti hárman vagytok - ha mind ugyanannak a partynak vagytok a tagjai. Feléleszteni a lock nem tud, viszont egy kiválasztott célpontra tehet Soul Stone-t, aminek a segítségével az illető - ha meghal 30 percen belül - x hp-vel és y manával újra tud éledni (x és y a SS ranktól függ).
[Szerkesztve] -
-
Iginotus
addikt
válasz
Wolverine #3163 üzenetére
Köszi ezek szerint az alis terület na majd elmegyek oda..
Szóval söröskorso megvan be is tudom állitani az átlátszóságot, de azt hogy hol legyen azt nem igy meg pont belelog a szövegbe igencsak zavaró..
Olyan kéne pl hogy alt+balklikk és ide oda huzogathatom, de ezzel ez nem megy. -
Wolverine
félisten
-
Iginotus
addikt
expert fözést aliancnál nem lehet venni valahogy?
[link] Csak ezt találtam... -
Iginotus
addikt
Van olyan addon ami nem csinál mást csak a 6 szintes cast bart kitolja? Tehát 2 sort látok? mert rengeteg dologért lapoznom kell...
-
whitezo88
nagyúr
erre esetleg vmi 5let?
''másik kérdés: milyen módón lehet színes player note-ot írni?'' -
-conrad-
addikt
nem fértem bele az időkorlátba..
Ezeket a daily questeket ismerem, esetleg van még ezen kívül ami nem 300as mountot igényel?
- ogri'la logikai
- bombázós
- nether ray lasszózás
- skettis tojásbombázós
ezeken kívül van még valami? -
-conrad-
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy Gruulnál hat a hunter petekre a shatter? A pet közelsége miatt is kaphat sebzést az illető?
-
whitezo88
nagyúr
jaja csak azt nem tod hasálni utána ami követelményes
btw kipróbáltam PTR-t hát igaz amit mondanak... tele van elmebeteggel... semmire se jó csak kicsit ugrálni T6ban meg keresni a bugokat ( egyet hamar találtam is: Stairs of Destiníről satrába végigrepült egész outlanden, HP - terokkar - nagrand - zanga - bes - zanga - és satra -
ciao
senior tag
enchantolt gyűrűről leesik az enchant ha eldobom az enchant skillt, vagy rajtamarad?
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Nagyon jól ment, kb 9%-nál meghalt a tank, átvette az offtank, de így meg elkezdte leütni a dps-eket, de azért meglett.
Akartam csinálni egy képet, erre alt-z helyett betoltam egy alt-f4-et.... de nem lootoltak amíg nem értem vissza.
shaman-nemtom-nemtom token, dru-warri-pap token, valami mail healer cucc, dps trinket volt a loot.
A menyasszonyom el is vitte a warri gatyót.
Most az a dilemmám van, hogy kb szerdán ki tudok venni egy arena itemet. Van egy zöld offhandem, meg egy 61es szar healer gatyám. Most vagy a nacit veszem ki, vagy az offhandet.. De ugye ha ezentúl ilyen jól megyünk és lemegy gruul, akkor lehet, hogy a t4-re várni kellene és az offhandet kivenni. (dru lett a mainom, ha armory-zik valaki)
Badge-t is érdemes lenne gyűjteni, mert Honor Hold-on kívül minden HC kulcs megvan, így hamar lehetne 25 a healer offhand-re, csak kevés party van rá.. -
-conrad-
addikt
Levertük a hétvégén Gruult, másodszor tryoltunk rajta.
-
whitezo88
nagyúr
Joana's Leveling guide-ban van egy addon ami megnagyobbítja a 2x-esére a megjelenített questek számát és a leírást jobbra egy kölön ablakba írja, melyik ez?
-
sasa311
veterán
megnézed a konfigomat az adatlapomon (már mondjuk hál isten nem az van xD ) akkor azon vígan elment a wow. Pl hajnali 3kor mikor pangott IF az ürességtől 40FPS is volt, este 6kor mikor meg tele volt akkor 8-10.
Szal a VGA bírta a terhelést, csak a ram / proci kifújt egy idő után. -
hát azé vga is kell...
-
Oliverda
félisten
Sziaszot!
Kicsit OFF, de kb. minimum milyen VGA kell ennek a játéknak amivel közepes részletesség mellett játszhatóan fut 1024ben?
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
dilipok #3127 üzenetére
Hát nem ismerem a gearedet, de biztos kell az 5/5 suppression?
Ha neked kell pakolnod CoS vagy CoE-t raiden, akkor az instant howl of terror helyett talentelj male-t. Ha a nagy HS meg az imp imp (MT groupba vagy) kell akkor az maradhat, de több DPS-t jelent, hogyha a demonic embrace / aegis és fel intellect helyett kitalenteled a bane-t legalább. -
sasa311
veterán
válasz
Darth_Revan #3128 üzenetére
De teccik érteni, feljön az OT MT-nek és onnantól kezdve megy minden tovább és senki nem hal meg.. el vagyunk átkkozva
-
szepi79
őstag
válasz
dilipok #3127 üzenetére
nem rossz az sem. én egy darabig voltam hasonló builddel. ha van 2 (3) másik lock a csapatban, akik rakják a CoE/CoS(/CoR)-t, akkor ugye te pakolhatsz CoA-t. namost ha te is az előbb emlitett szentháromságot kell pakolnod (amit szerintem tenned is kell, különben nem hiszem, hogy raktál volna 5/5 SE-t), akkor 1000 dmg felett már jobban megéri kitalentolni a maledictiont a demonic aegis helyett.
-
sasa311
veterán
Már bocs, de ha DPS-elni akarsz, akkor ez a talent úgy rossz, ahogy van
Nincs -10 aggro, CoE nem kell, shadow embrace fullosra kirakva :/
[link] - itt egy link. Ez DPSelni sokkal jobb. 2 pontot direkt kihagytam, azt tetszés szerint rárakhatod amp curse / CoE; ha nagyon supportolni akarsz raidbe akkor shadow embrace-re, de akár destrora is. Supressionra annyi pontot tegyél, hogy meglegyen a max +hit %-ot (16% bossokon) Azért raktam rá 3-at, mert nekem ennyi kell hozzá, de nálad ez ugye változhat.
Kisinstába szar leszel (szar, relatív xD), mert egyszerűen annyira gyorsan hal meg a trash. De egy bosson kb valahogy így kéne kinéznie a dmg körforgásodnak:
Curse of shadow - siphon - UA - corr - immolate - SB - SB -SB - lifetap - UA - corr - immolate - SB - SB - dark pact ... vagy valami nagyon hasonló.
Az aranyszabályok kb, hogy mindig dark pactelj, hogy ne menjen kárba a siphon healje - sose hagyd az impet full manán.
A DoT-okat ne hagyd lejárni, viszont sose rakd fel őket újra, mielőtt lejárnának, így nem vesztesz el ''egy ticket sem''. Meg lehet szokni ezt a ritmust, egy timer, Pl DoTimer sokat segít benne.
Amikor meg minden DoT ketyeg ne drain lifeolj, hanem shadow boltot spammolj. -
Syde
tag
Most hogy áttálentoltam aff-ra, mintha valamelyik talent mintha nem működne. PvP-ben 0 shadow res-zel rendelkező páciensek ellen, pölö hunter ~200 DPS-t prodokálok, teljes DOT-olással. 840 bonus dmg-ém van. Ilyen a tálent fám [link]
Elméleti dmg, 840 bonus dmg esetén,
CoA: (1356X1.15+840)X1.1 =2640 DMG vagy AC+CoA (1356X1.65+840)X1.1 = 3385
Corruption: (900X1.41+840)X1.1 = 2319 DMG
Siphon Life : (630X+840)X1.1 = 1617 DMG
UA: (1050+840)X1.1 = 2079 DMG
Ez összesen: 8655 DMG ( AC+CoA-val 9420 )
És most nem azokról classokról beszélek akik letduják a dotokat magukról szedni, illetve van átemeneti immunitás. Itt halkan említeném meg, hogy közben pet (felhunter) is sebez valamennyit. Instákban 240-300dps-em vanNem specializált destroként 700-800 között volt. Afflocként a taktika. Trash mobokra full dot drain life. Boss CoS Corroption UA és SB majd a corruption-t ismétlem néha SB cast előtt.
-
sasa311
veterán
Nekünk bevett szokás, hogy Gruulon 1 ember hal meg, az pedig az MT xD
Mindig 25-15% között valahol. Ne kérdezd miért, nincs ötletem rá, ahogy senkinek se
Olyankor jön az OT átmegy MT-be, a 3. protos lény a raidbe pedig OT-be és annyi
Gruulnál ha ''tud járni'' a raid, már csak a DPS a kérdés, hogy 16 growth körül le tudjátok-e verni, utána már valószínűleg 1hiteli a tankokat. -
sasa311
veterán
Nálunk középen van tankolva, képzeletbe rajzolj két kört a közepe körül. A belső körön állnak a healerek, a külsön (egész a falnál) a ranged.
Ranged marad a fal mellett, healerek középen, warriorok visszainterceptelnek középre, rugók meg Cloak of shadowal futnak ahova tudnakEnnyi minimális WASD skill kell Gruulhoz.
-
-conrad-
addikt
[link] <-- Gruul safe point map. (karika a safe point)
Nálunk a 3 MT healer 22-23-24-25-re áll, ott van safe point, nem szoktunk meghalni.
Rangerd casterek 5-15-ig állnak fel, 17-18-19 körül vannak a hunterek, oda futnak ki a meele-k is mikor kell.
Min. 6500 raid-dps kell, különben túl sok lesz a grow.
ui.:
Mindezt úgy fogadjátok el infónak, hogy még nem öltük.2x tryoltuk, 19% körül voltunk vele. Nem is csúsztunk meg grow-val, elég volt a dps, csak a tank meghalt rossz időzítés miatt, aztán az offtank lett az első az aggrolistán, a másodaggros kasztereket meg szépen leütögette...
[Szerkesztve] -
nak0n
aktív tag
Gruulos kérdésem lenne, ami sokaknak biztosan már tök evidens, nekem/klánomnak még sajna nem.
Szóval, ground slam. Ranged DPSek felfutnak a falra, és nem dobálja őket szanaszét. Healerek azok tudnak valamit csinálni a szóródás ellen? Fussanak ők is a falra? -
D4v3
őstag
Hi!
Két kérdésem lenne:
1. Azt hogy lehet megoldani, hogy haverom öccsének a droodjával beloggoljak úgy az én addonjaimmal, hogy amiket állítgatok azzal ne csesszem szét az ő beállításait? Valahol a WTF mappában kell másolgatni, de nem vagyok benne biztos, hogy mit is.
2. A másik az AG UnitFrames Targetre és Playerre vonatkozik. Hogy lehet beállítani a status text/manual résznél hogy a jelenlegi és max. hp mellett százalékosan is kiírja az életet? -
nak0n
aktív tag
válasz
Iginotus #3109 üzenetére
[link]
Itt fenn van minden profession minden trainere. Egyébként kis utánajárással wowheaden, allakhazamon, thottboton (kinek-kinek ízlése szerint, melyik tetszik neki) gyk mindent meg lehet találni.
Szerk.: majdnem mindent. Sehol nem találom, hol lehet fél pillanat alatt még 2000g-t szerezni epic griffre.
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Hajho merre lehet expert fözést tanulni?
-
Iginotus
addikt
Kérdés mik az elsödleges és mik a másodlagos képzetségek, és mennyit lehet felvenni belölük?
-
Iginotus
addikt
Ezt a szellem macskát annyira nem is könnyü meglelni
Hogy kell summonolni?
http://petopia.brashendeavors.net/html/mobs/mob_ghostsaber.shtml -
MaddeNNNN
addikt
válasz
whitezo88 #3088 üzenetére
Mi a 2 banish 2 nuke módszert használtuk, mivel a gear miatt a DPS durvább, így van idő egyesével leölni őket és csak utána dpselni a bosst.Ha jól emlékszem másfél perc volt enrageig mikor meghalt először.
btw ma rámentünk Vashjra, 3 generátorig jutottunk így 4 óra try után. Iszonyat jó fight, nagy odafigyelést igényel. -
3086-ra valaki? Hogy normális-e ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest