Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Iginotus #3093 üzenetére
Menethil Harbour, Wetlands
Vegyél le magadról minden cuccot, aminek durabilityje van és fuss a Loch Modanból északra haladó úton végig; kis mázlival 0-3 halállal meg lehet csinálniKét hajó indul onnan, a jobb oldali visz Auberdine-be, ami a Ghost Saber zónájában van. (b verzió: kérj meg egy mágust, hogy nyisson neked portált Darnassusba vagy Exodarba - ha van BC-d, utóbbi csak akkor lehetséges-, és onnan meg simán elmehetsz már Auberdine-be...)
szerk: conrad, a PitBill alap layoutja, az ABF tud 3D-s animált portrét Adapt nélkül is
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
whitezo88 #3088 üzenetére
Két banish, egyet fog egy tank, egyet egy másik, fókusznuke sorban, vissza bossra, banish lejártakor felveszi ismét a két tank ezeket, majd ugyanez.
A legjobban arra kell vigyázni, hogy phase váltáskor még potiivásra is kiszalad, és ilyenkor ha taunt resist van, akkor wipe. -
Alvin_ti4200
félisten
Azokhoz fordulnék, akik Aerie Peak szerveren vannak. Kellene nekem egy kb. 30-40 perces segítség, hogy megcsináljak egy alapból 5 főre datált küldetést Deatholme-ban (Ghostlands). Ha lenne valaki vállalkozó szellemű az jöjjön
Lvl20+
-
Iginotus
addikt
-
-
Ma lejárt a játékidőm és még pénteken Visa kártyával vettem egy hónapot, már kiírta, akkor is, hogy Pending ami meg máig volt az meg már expired vagy is lejárt, de még mindég nem fogadta el a köv hónapot. Mi lehet a gond? Játszani még tudok.
[link] Ezt írja.
OTP-s a bank kártyám, de gondolom ez tök mind1, meg amikor csináltam írta is, hogy elfogadták, de a pénzt még nem emelték le a számláról. Szal nem értem ezt.
[Szerkesztve] -
bobace
addikt
Valaki tud valamit erről az új Scroll of Ressurrection programról? Én most 2 hete nem játszok, de majd szándékomban áll feltölteni nem sokára és bár nem tudom mennyi időnek kell eltelni hogy a meghívó megkapja az 1 hó ingyen gammát, de ha kell valakinek majd odaadom, és persze akár vissza is elsüthető majd nekem
Na szal a kérdés csak annyi mennyi időnek kell eltelni az utolsó feltöltés óta, hogy a delikvens megkapja a free hónapot?
-
-conrad-
addikt
Amagad, ennyire szar a törtszerver, hogy még azt sem utdják rajta a playerek mi a binds when equipped fogalma?
Más: sztem senki nem fog neked segíteni, mert törtön játszol. Az egyik ok csak az ellenszenv a törtön játszó userekkel szemben, a nagyobb hátráltató tényező az, hogy a törtön mindig más és más verziójú wow van fenn, míg az eredeti mindig ugyanaz mindenkinél. Így egymásnak tudunk segíteni addon ügyben, neked nem igazán.
Iginotus :
3 féle tárgy van:
- binds when picked up: ha belekerül a táskádba (lootolod) akkor már csak vendornak tudod eladni
- binds when equipped: beleteheted a táskádba, eladhatod AH-n, elpostázhatod, egészen addig amíg nem vetted fel egyszer sem.
- amelyiknek nincs egyik tulajdonsága sem: (szürke, fehér cuccok) ezeket hordhatod, majd oda/eladhatod másnak is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
válasz
Iginotus #3082 üzenetére
csapatban kérdez rá, mer ha felveszed akkó mán csak te használhatod, és esetleg neked nincs rá szükséged de ezáltal a csapattársad is megfosztod tőle, se posta, se aukció, se trade, max eladhatod bagóért.
bár nekem is vót mán olyan hogy vettem aukcióba akkor még nem volt soul-os utána már az lett, ezt én se értem, talán enchantos képességgel lehet szétszedni és eladni aukción/átadni????
[Szerkesztve] -
-
Iginotus
addikt
Vannak tárgyak miket nem tudok elcserélni, jellemzően pont jobb tárgyak, viszont van amit nem tudok aukciora sem adni pedig onnan vettem na ilyenkor mivan?
-
Iginotus
addikt
Milyen petet ajánlotok 15. szintre?
Ja és van olyan ahol meg tudom nézni hogy egy pet milyen gyorsan sebez?
[link]
Itt nem találom.. -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
eddig nem sikerült összehozni a Gatherer addonnal, hogy lássam a mining és herba helyeket, most végre összejött. Viszont mikor sikerült, folyton összeakadt a pitbullal, mert nem mindent, csak a gatherert frissítettem fel. Felfrissítettem a pitbullt is, így meg eltűnt az a lehetőség, hogy a portrékat is megjelenítse.
Ez elég fontos lenne, esetleg tudtok ár valami gyógyszert?
Azt hiszem, hogy eddig az adapt miatt látszottak a képek, de azt nem lehet wowaceupdaterre frissíteni. -
MaddeNNNN
addikt
Hydross the Unstable down by Misery.
Lady Vashj 91% -
sasa311
veterán
válasz
LucifeI2 #3064 üzenetére
HSt, bandaget nem használok duelbe, minek?
Nem volt rajta trinket, egyszerűen pech volt, felhunter kiütötte a feart.
3. fearlehetőségeet nem nagyon találok még így se, hogy most megnéztem megint, egyszeráen azért, mert rábubizott.
Nemtom mennyire látszik a videón, de mindkétszer azért kasztoltam immolatet, mert fearhez messze volt, drain life meg gondoltam még nem kell, csak beszoptam a stunt, és a devour magic CD-n volt (tudom, ez nem látszik, hogy spammolom mint a hülye, mert ki van kapcsolva az egér)
Persze ha nem törik a fear feldotolod oszt' szalad, drainlife és csókolom, ez történt kétszer, ez meg a másik kettő duel volt -
LucifeI2
őstag
válasz
Iginotus #3066 üzenetére
Be tudod, Main Menube van egy olyan hogy Macros. Ott rámész hogy New ( de lehet te voltál akinek német volt a wowja, nem emlékszem ^^) aztán beírsz valami nevet mondjuk Mark, választasz neki egy ikont vagy a kérdőjelet választod és akkor alapból a hunter's mark lesz az ikonja. Utánna Okay, és ott van egy olyan hogy Enter Macro Commands, ezt beírod oda:
#showtooltip Hunter's Mark
/cast Auto Shot
/cast Hunter's Mark
/petattack
Így a tooltip a Hunter's Mark képességeit fogja kiírrni. Ezután ki tudod húzni ezt a macrot az Actionbarra és a Bindings Menube be tudod állítani, hogy melyik gombbal akarod használni.
szerk.: mindjárt megnézem hunteremmel pontosan hogy is van a macro, én erre emlékeztem ^^
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
válasz
sasa311 #3061 üzenetére
Nem használtál HS-t. Azt mondtad nem volt PvP trinket hát a pala az egyikbe használta vagy a fear szakadt meg 1 mp alatt és utánna cleans-t nyomott. De ahogy láttam mind2-be 1 mpig tartott a fear ez ilyen 0.005%, lehet szerencsétlen vagy ^^ Nem fearelted elég hamar vissza a palát a 3 fear lehetőséged ki se használtad, CoS-t raksz aztán immolatet castolsz life drain helyett? Elmondom én hogy csinálnám ez a pala ellen:
Feart castolnám már az elején ahogy kezdődik a duel, petet még nem küldeném be, hátha HoJ-al kezd. Amíg fearbe van oldalazva távolabb futsz tőle és felrakod a CoA-t ( vagy CoS-t ha neked az szimpatikusabb, én nem éreztem még szükségét paladin ellen, lényegtelen volt hogy resistelt vagy nem) aztán Corruption ( ha van Siphon life is, de ahogy néztem neked nem volt ) . Most pedig ha még mindig fearbe van mehet egy Immolate is, mivel elvileg itt még talán meg se ütött a paladin ha már ütött beléd akkor Life Drain szigorúan, ha kijön fearből egyből újra castolod rá és life drain megint ha a dotokat leszedi újra teszed ( ha elkezdi leszedni őket nem fog annyi dpst tolni legalább a sok GCD miatt ) Ha fogyna az életed egyből DC (50% alatt szerintem) , pala ellen hp töltésre jobb mint spell interruptra, mivel arra ott a felhunter ha esetleg healelni akarná magát. Ezzel a taktikával nem hiszem hogy le tud annyira dpselni hogy a bubit arra használja hogy alóla kinukeoljon. Inkább arra fogja hogy ne haljon meg, te pedig addig bandage, ha bubi leajár egyből fear meg minden móka. A végén ha kevés a manája de még szórakozik mehet a Mana Drain. Ezekbe a duelekbe nem használtál life drain, affl lock legerősebb képessége duelbe szerintem. -
Iginotus
addikt
Hogyan tudok több dolgot egy katintásra rakni?
Szóval hunter markot - pet atackot - és shotot egy gombra lehet ilyet? Macrokban még nem vagyok jártas. -
sasa311
veterán
válasz
LucifeI2 #3058 üzenetére
Na kész 2 gyors fraps, 2-2 lett a mai állás, lámultam is, de ez van, nem vagyok egy PVP god
Mostani talent 40/0/21, tehát jórészt aff + ruin.
Első duel S1 arena gearbe (160 resi 9100 hp - tudom nemsok, de ez van) második PVE gearbe volt.
Tessék lássék, lehet szidni a skillem
[link]
[link]
A 2 győztest nem csináltam meg, az kb ugyan ez, csak nem tört meg a fear és 20%ról feldrainlifeoztam magam 100ra és hello. PVP trinket egyikünkön sincsen.
szerk: Betette filefront streambe, de töltsétek le, úgy nagyobb
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Viktor77 #3047 üzenetére
Nem a legdurvább, még van mit szépíteni magán xD
De ismerem a palát, lurkerig healeltem már mindentDe a mainem afflock (szar 1200 spelldammal) és vért pisálok, hogy megverjem. Jó persze S1 PVP gearem van csak és nagyon nem könnyű.
Azt szokta csinálni, hogy rámnukeol mindent (használja pl. azt a trinketet, ami mindenféle szarságot tud rádlőni, frostbolt, chain lightning és hozzáadódik a spell dmg!), addigra lemegy róla kb fél HP ott lestunnol és felhealeli magát (mert ugye holy, meg 1K healing done is több, mint a semmi) és kezdjük előlről. Ha véletlen lenne PVP trinketem akkor bubi heal újra nukenagyon nehéz megverni.
Warriort, rugót megvacsorázza. Huntert is, mana draint ledispellezi, kígyókat rank1 conc megöli és a hunter elfogy egy idő után. Mage-t is megszokta jórészt fogni. Shadowpapokkal szokott gondja lenni a manaburn miatt, az 50-50. Disc pappal szerintem meg még nem duellezett, de majd felvetem neki -
anulu
félisten
részemről most 2 hét full offline (ki lettem melóhelyről zavarva Angliába). sok sikert, progressben gazdag időszakot kívánok mindenkinek!
-
18-as a palám, de azt nemértem, hogy ha a Damagera 107-130-at ír, akkor miért csak ilyen 80-90-et sebez?
-
válasz
Fekete Fény #3052 üzenetére
20euró a transfer belépsz accoddal a wow hp-ra és ott megtudod csinálni.
-
Fekete Fény
tag
válasz
Viktor77 #3051 üzenetére
Nem rossz
Mennyibe szokott kerülni az áthelyezés ?(bár elötte azért megnézem milyen a guid
Kicsit elites jelleg vagyok (heroic instákon edzőttem)Ha én teszem a dolgom elvárom mások is tegyék (és nem nagyzolásból mondom de nem egy kezdő vagyok heroic insták már szinte mind farmolás szinten megy )
-
Viktor77
titán
válasz
Fekete Fény #3050 üzenetére
A BS-re, hozzánk a Dark Wind-be bármikor jöhetnél, gyakorlatilag nincs resto druidunk (néha-néha van egy). Karazhant pucoljuk minden héten, meg Maulgar-t (Gruul 25%). Minden (healelős) leather cuccot palák vagy sámánok visznek, mert nincs kinek adni.
Kicsi, casual guild a mienk, most talán egyesülünk egy másik guilddel és elkezdjük SSC-t (remélem). -
Fekete Fény
tag
Hali megint én
Kicsit aggodom hogy nem lesz guidom nem tudtok servert ahol viszonylag sok magyar van70 resto druid (healer ként tapasztalt
Felszerelésem so so ugy ahogy elmegy bár
nem kell sok ahoz hogy full epicben rohangáljak.Ilyen feltétel van lehetőségem valahova bejutni?Nem muszáj elit guidnek lenni ( bár elvárom mindenki tudja a dolgát)Előre is köszi a segitcséget: -
LucifeI2
őstag
válasz
sasa311 #3046 üzenetére
Egy disc papot megnézem hogy ver el egy paladin
Én wandozni szoktam a palákat, manaburn ellen nem sokat tudnak csinálni, 0 manából meg hiába bubizik. Lockkal meg fear és lifedrain esetleg mana drain is mehet. Nem hiszem hogy egy paladin megtud verni egy lockot, destrot talán. Szerintem egy huntert se ver meg ha a hunter skorpió petet használ és elégeti a pala összes manáját.
-
Kipróbáltam a Battlegroundot hát ez nagyon dúrva volt.
Allinak esélye se volt, de tetszett, hogy csmóan ott megyünk azt nyírjuk a népet a boss elég jól bírta.
Kis Palámmal meg elég nehézkes a dolog, warriorral egyszerűbb volt.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Viktor77 #3045 üzenetére
Felmész armory-ra, megnézed a ''melthdown'' nevű holy paladint. Ha szerencséd van spell dmg gear van rajta. 950+ spell dmg 25% spellcrit.
Hülyére ver duelbe szinte bárkit, hogyha a bubit is használja
3,5K hammerek, 2,5K 100% crit holy shock, 2700as judgementek.... és még bubizik is meg healel. Soul linkes vagy nagyon táp lock talán megveri. Warrior, rugó, hunter, mage, pap, sámán biztos nem
[Szerkesztve] -
Syde
tag
Helló!
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy férreérthető voltam. PvP-znem már nem kell. Az összes BG-ből szerezhető használható jutalom megvan. Egyébként az imba lock teorivála vitatkoznék. Azért néhány csúnya belf rugú tud/szokott is meglepetést okozni, ha preception CD-n van. A godmond_on paladinokról meg ne is beszéljünk, hasonlóan néhány shámyhoz, köszönhetően a CoT-nerfnek . Aréna más tészta. Ha majd lesz kezeimben 250+ bonus spell dmg majd benézek.
Más; akkor szépen ejtem a spellfire tailroingot. Pfff Mennyi energiát öltem a kesztyű és az öv anyagainak az összefarmolásába. De sebaj, lesz két void kristályom. Mellesleg a ugye a skill szintje nem fog lecsökkenni 350-re?
Üdv -
-
Iginotus
addikt
Hol lehet találni expert horgász tanitot?
-
LucifeI2
őstag
válasz
whitezo88 #3034 üzenetére
[link]
Nekem sincs valami über PvP cuccom, és full season 2 geares Warriorokat vertem el, de a warlock nem imba.Őt is [link] elvertem amikor nem volt semmi CDje, ha volt petje akkor nem tudtam megverni, aztán átöltözött spell penet gearbe és úgy már nem volt esélyem. Kicsit se nevetséges, mindegy milyen gearbe vagy szinte még skill se kell a demon lockhoz. Egy skilles ember kezébe full s2 gearbe...inkább egy rablóval találkoznék egy sötét sikátorba mint egy ilyen warlockkal...rémálom
-
sasa311
veterán
válasz
LucifeI2 #3033 üzenetére
Nos a PVP és a farmolás is hidegen hagy
Pénzem mint a szemét, PVP nem tud lekötni.
Azért próbáltam ki most ezt a talentet, mert ugye top guildek, bla bla mindenkinél szinte a ''nem support'' hanem pure dd lockok így mennek.
Tényleg erősebb lesz mint az aff, ha megvan a geared hozzá.
Most úgy látom én éppen azon a határon csüngök, ahol még nem éri meg erőltetni ezt a talentet. Mondok példát:
Void reaveren, ahol az afflockok szopnak, mert nincs drain life meg siphon life, ott leverem őket. De pl. egy Lurkeren ma este épphogy hozok ugyan annyi dmg-et, mintha aff lennék, csak mégis kevesebb supportot adok. Ugyanez a helyzet minden olyan bosson, mint pl Hydrosson, ahol DOT-STOP van, ott jobb és életképesebb ez, egy sima tank'n'spank bossnál meg most ezzel a gearrel amit rajtam látsz ugyan annyi, mint affal (csak affal akkor egy trinketet és egy gyűrűt lecserélek critről spell-damra).
Egyetlen előnye affal szemben, hogyha kell azonnal le tudok állni a DPS-el, nem ketyeg tovább a DOT a mobon (pl. ha agro para van).
Szvsz még +100 spelldam vagy 5% körüli crit kellene ahoz, hogy kimondhassam azt, hogy már jobb, mint ugyan ez a karakter affon. Ezt kb azért tudom mondani, mert legutóbb összezártak egy caster sámánnal, repült le a 101 spell totem meg a 3%crithit totem, és vagy 10%-ot dobott a DPSemen. 7500+ SB critek szálltak, öröm volt nézni -
LucifeI2
őstag
válasz
sasa311 #3031 üzenetére
Egy Succubussal az oldaladon azért ezzel is lehet PvP-zni, mivel kevés az instant a Succubus segít előnyt adni, bár Conflagrate nélkül és a jelenlegi gearedbe tényleg nehéz. Miért jó ilyen talenttel játszani? Affliction talent is jó DPS és azzal jobb farmolni és PvPzni is. Miért ezt választottad?
szerk.: jah, már elolvastam.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Hogyha most kezditek karazhant és nem zökkenőmentes a dolog, akkor az afflock jó dmg, önellátó és még support is.
A sima destro lock (shadowfuryvel) kis support, majdnem önellátó, de gearigényesebb, mint egy afflock egy picit.
A 0/21/40 destrolock (legyen az fire vagy shadow, bár szvsz a shadow erősebb) az ha megvan a megfelelő gearje földbe döngöli az afflockot. Ezt azért hangsúlyzom, mert az ilyen geart SSC / TK szintű instákból lehet kiszedni. Egészen idáig nem lesz az affnál erősebb talent.
Én most mentem át 21/40-re, van raidbe 1270 shadow dmg-em 25% crittel és még rezeg a léc az afflockokkal.. ha lenne még 5% critem vagy +100 dmgem akkor már sima ügy lenne.
Tehát ha most mentek karazhanba én egyértelműen az afflockra szavaznék a FS szettel.
Egy 41/0/20 talent a legjobb DPS affon, ezekután eldöntheted, hogy mennyit áldozol a dmg-edből raid supportra (imp hs, imp imp pl) és azt leveszed a destro ágról. -
Wolverine
félisten
válasz
Iginotus #3021 üzenetére
Booty Bayben árulja Old Man Heming a szükséges könyvet
#3019: resto droid ne questeljen egyedül, hanem szerezzen egy DPS-t (rugó/warrior/feraldroid) és kettesben ledarálnak bármit az 5 fős elitküldiket kivéve
#3015: tévedszprot/holy hibridpalán ledarálják magukat a mobok, miközben a pala simán túléli...
-
LucifeI2
őstag
válasz
whitezo88 #3028 üzenetére
Warrior? Warlockkal? Ne nevettess.
Röhögök kb. ha megtámad egy warrior. Warriorral meg örülök ha leviszek egy demon lockot 70%-ra. Nemtudom milyen a PvP felszerelésed, de PvE cuccokba persze hogy meg tud ölni egy warrior én most PvP cuccokba lévő warlockról beszélek.
-
LucifeI2
őstag
válasz
szepi79 #3024 üzenetére
PvP-be a warlock bármilyen talenttel megöl bármit, UD rugók okozhatnak neki gondot VAGY egy másik warlock ^^.
Viccet félre téve, az említett talent 41/9/10 PvP-re is egész jó, és mérföldekkel jobb ha egy pontot Demonologyból Shadowburnre tesz az ember, Affliction ágon pedig kirakja az Improved Howl of Terrort és a Curse of Exhaustiont. Persze kell egy alap PvP gear hogy ne halj meg amíg felteszed a DoTjaid. Én is ezen a PvP talenten voltam a warlockommal, de kezdésre PvP-re én Demonologyt jobbnak találtam, mert tovább élek sokkal. [link] ezen a talenten vagyok jelenleg és meg kell mondjam a warlock egy imba sz*r -
szepi79
őstag
nos. szerintem mindenképpen menj át affba, és vard meg a frozen setet. (de akkor már az UAt ne hagyd ki, 41/9/10 legyél inkább.) igazából én nem sokra tartom az impáldozós destrólockokat, szal nyugodtan tekintheted a véleményemet elfogultnak, de egy afflock is képes ugyanazt a DPSt hozni, csak még mellette ad olyan fincsi dolgokat, mint pl. a blood pact (aminek ugye alapnak kéne lennie), shadows embrace, talentent curse of shadows/elements... arról nem is beszélve, hogy tényleg önelálló, letöbbször az imptől szivja a manát, nem life tap-el állandóan, és ha mégis arra kényszerülve vagy esetleg sebződik, egyszerűen kihealeli saját magát. szal ha arról van szó, melyik a hasznosabb tagja egy raidnek, akkor afflock >>>> impáldozós destrólock.
azonkivül farmolni is sokkal jobb vele. ha viszont pvpzni is szeretnél, nos, szerintem arra nem a legjobb, de majd nálam okosabb ember kijavitanak, ha ők nem igy gondolják. -
whitezo88
nagyúr
Hydrosst hogy húzzátok be? simán charge-al? mert eddig nem sikerült rendesen, de lehet hogy csak a bénázás miatt...
-
Syde
tag
Helló!
Szeretném a véleményeteket kérni. Mostanság értem a lockommal a tailoring skill azon magasságát, hogy eldöntstem mire specializálódjak. A Spellfire szakot vállaszottam. És a az övet és kesztyűt már el is készítettem. Gondoltam elég nagy DPS-t csinál egy fire lock (0:21:40) Eddig is destro tálentes voltam (5:13:43) főként a PvP miatt. És heroic instában is viszonylag megáltam a helyem. Nukeoláskor a szokásos immo + 4X inci + conf -al osztottam az áldást. De problémám. Ha teljesen lecserélem a mostani gearem spell fire set-re brutálisan lecsökken a staminám. És így nagyobb oda figyelést igényelnék a healerek részéről, (raid, pl Kara) ami a csapatmunka rovására menne. Ellenben ott van a frozenshadow set. Korrekt staminát ad, és aff locként 40:10:10 még viszonylag önellátó is lehetnék. Plussz a árny papokkal együtt hasonló DPS-t tolhatnék ki. De megkockáztatom, hogy egy sb spammer is (0:21:40) nagyobb DPS-t csinál sp debuffokkal mint egy fire lock.
Szóval a kérdés. Elvessem-e spellfire tailoringot és vegyem fel a shadow-t? Mellékesen, jegyzem a jelenlegi guild healerek bénák
Köszi:
Syde -
Iginotus
addikt
Nem megy feljebb a peca mint 150 ilyenkor mivan?
Hol lehet megtanulni feljebb is? -
-
Human Palánál mire talentoljak? Szintezésre.
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kezd kicsit zuhanni a topik színvonala (főleg az elmúlt egy napban), kérlek figyeljetek egy kicsit jobban oda arra, hogy mit írtok és milyen formában teszitek azt.
-
Nevar
aktív tag
össze csak a 3honapbol mennyit is töltesz játékkal 1600-1700as ratingnél? heti 1órát kb...és raiden? meg heti 5nap 5ora
Neked is van lehetőséged pvp-zni és pvp epiceket szerezni ''könnyedén''.
Az a guild meg amelyik a 7 napból 5-ön raidel szerintem már T6 szintű instákban kell(ene) hogy járjon nem? Az meg csak jobb mint az free pvp epic.
Kérdezted, hogy aki arénázik az miért nem raidel. Én pl meguntam azt, hogy olyan guildben voltam hogy a 25 emberből mindig volt olyan aki beleszart, tryokra nem jártak csak ha már farmoltunk egy bosst (farnra már természetesen dd warriorként nem fértem be, csak a tryokra mert akkor meg nem volt elég ember), raid közben elmegy kajálni, tusolni stb.. inkább csináltunk egy 5v5öt normális emberekkel és pvpzünk. Nem az epic miatt, hanem mert ez szórakoztat minket. (Engem sokkal inkább mint egy raid insta, dehát ízlések és pofonok) -
akasp
senior tag
sziasztok. bizos feltették már ezt a kérdést, de most a wow köüözben lusta vok visszakeresni. szal egy nightellf hunternek mi érdemesebb? puska vagy íj? mi az előnyök/hátrányok? még csak lvl 20 vagyoik, de nem szeretnék állandóan csrélgetni.
-
jagada
addikt
felraktam, az autobuff meg az atlas addont de amikor bekapcsolnám kiírja, hogy nem kompatibilis.
tud erre valaki megoldást?
-
sasa311
veterán
Na ma megvolt életem első frapselése vegyes érzelmekkel
[link]
Itt lakik. Se hang (TS volt rajta de leszedtem) se vágás, semmi sincs alatta.
Ami kicsit elkeserített, hogy egy nomális felbontású tiszta képű videóból a youtube mekkora szart tud csinálni
Amúgy van valakinek valami jótanácsa frapseléshez? Kicsit necc, hogy az eredeti 3 perces (se) videó 1,5 GB lett tömörítés előtt
2.9.1-es fraps, fél képernyőt vesz 29,97 FPS-es. -
LucifeI2
őstag
válasz
Fekete Fény #2997 üzenetére
s2 PvP armoroknál még a t4 is jobb. Most csak a fegyverekről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- Tesla topik
- SkyShowtime
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone-t használók OFF topikja
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest