Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fekete Fény
üzenetére
50 felet tudtommal nem törölnek semmilyen indokból. valahol olvastam.
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
köszi ezek szerint senkivel

-
válasz
Fekete Fény
üzenetére
nem.
trial accounttal nem tudsz wishperelni, csak akkor ha náluk friend listen vagy. -
válasz
Fekete Fény
üzenetére
én is onnan szedtem le mikor újrakezdtem

nem vagyok arathoros
-
válasz
Fekete Fény
üzenetére
account managementből letölthető a kliens.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ha van közeledben ismerős, akinek megvan feltelepítve, attól gond nélkül átmásolhatod, nem fontos telepíteni.
-
parandroid
félisten
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ha megvan az accountod, akkor csak egy gamecardot kell rátölteni, nem? A telepítést meg szerintem netről is el lehet kezdeni, de ebben nem vagyok biztos.
gabranek: Nem voltam lent azóta, de amúgy is kéne bányásznom, úgyhogy felőlem mehetünk.
Este úgyis látod, ha online vagyok.p
-
válasz
Fekete Fény
üzenetére
gyors olvasás rulz. fél évet olvastam

akkor lehet hogy csak egy évig tárolják
meg kell kérdezni egy gm-et, szerintem visszahelyezik -
válasz
Fekete Fény
üzenetére
nem töröltek még karit. megvannak azok.
-
steveetm
őstag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Könyörgöm, keress rá arra, hogy mire jó a központozás, mert idegroham kerülgetett mire elolvastam amit írtál.
Üdv.: steveetm -
Guargumi
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
elöször a main lvl80ra, majd az alt(ok), s csak esetleg utánna dk, ez lvl55 ről indul, ahhoz, hogy táp legyen elméletileg ujra végig kell vele nyomni bc -t.
1x nem lesz rá időm.............főleg, ha reput is kell majd gyüjteni, Arénáról nem is beszélve, szóval nekem majdnem mindegy, hogy lesz dk vagy sem.
Kiváncsi leszek ki csereléli le imba karakterét, ahogy olvasom ez képes lesz majd jól tankolni, vagy esetleg normális dps t tolni, meg egyebek.
Ugye tudjuk vagy tankolunk vagy dps t tolunk, imba rugók kivételével ez 1x nem megy. -
bobace
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Valaki megmondta a frankót valamelyik nap. Mindenki tolja a DK-t,de a legtöbben még lvl60 előtt megunják, mindenkinek lesz,de szerintem nem fog belőle mindenki raider karit csinálni. ha meg kevés a druid az nekem jó, nekem druid marad a main örökre

-
steveetm
őstag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Pont annyira lesz mindenki dk, mint amennyire mindenki sámán illetve pala lett bc-ben.
Üdv.: steveetm -
sasa311
veterán
válasz
Fekete Fény
üzenetére
a seteknek a bonusuk miatt van értékük.
De ha csak az érdekel, hogy ebben a formában mennyit ér az accountod, szerintem 50 alatt
-
sasa311
veterán
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Hát ha nincs T5je, akkor T4 és ZA / badge gearje van. De ettől függetlenül szerintem azért van értéke.
De az megkérdőjelezhető, hogy most milyen guildba van és aki megveszi tudja-e ott folytatni... Ez szerintem senkinek nem ér semmit így.
-
szepi79
őstag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
azt nem irtad, hogy pvp vagy pve szerver.
pve-ből az arathor vagy a nordrassil a nagy magyar populációval rendelkező szerver, pvpből bloodscalp (bár sokan vitatják az itteni szinvonalat, nekem nincs személyes tapasztalatom) és a ragnaros.
egyébként hozzánk jöhetnél, nordrassilon vagyunk, a héten ment le gruul először (most voltunk meg annyian, hogy lemehessünk
), restó druidunk nincs is egyáltalán. szal ha érdekel a dolog, csinálj egy karit a nordrassilon, és keresd hidegretesz/libanc/hustorony karakterek egyikét, ez mind én vagyok
ma 8-9 tájban fenn leszek. -
Wolverine
félisten
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Disconnects, Unknown Entities, Naked Characters, Red ?'s and other strange things.
szerk: Arénában éles meccset csak 70-en lehet tolni, addig max. gyakorlókat. (IF-et meg nem írom ki, ezt is meg kell szokni
) -
válasz
Fekete Fény
üzenetére
20euró a transfer belépsz accoddal a wow hp-ra és ott megtudod csinálni.
-
Viktor77
titán
válasz
Fekete Fény
üzenetére
A BS-re, hozzánk a Dark Wind-be bármikor jöhetnél, gyakorlatilag nincs resto druidunk (néha-néha van egy). Karazhant pucoljuk minden héten, meg Maulgar-t (Gruul 25%). Minden (healelős) leather cuccot palák vagy sámánok visznek, mert nincs kinek adni.
Kicsi, casual guild a mienk, most talán egyesülünk egy másik guilddel és elkezdjük SSC-t (remélem). -
LucifeI2
őstag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
s2 PvP armoroknál még a t4 is jobb. Most csak a fegyverekről volt szó.
-
Wolverine
félisten
válasz
Fekete Fény
üzenetére
[link]
mod: #2974-e: logoutkor frissül Armory elvileg.
[Szerkesztve] -
RI/OS
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
haha ha a csapatod többi tagja nyomta attol még te nem kapsz pontot. hetnte játszanod kell 10meccset hogy pontot kapj
2980: szal akkor linkelj egy jobb healing fegyot tk/sscböl
a vashj dob még egy hasonlo szintüt de az sem jobb
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
El kell szomorítsalak ha nem játszottál a csapattal akkor nem kaptál pontot.
-
RI/OS
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
a gladiátor gear az pvp...
viszont az arena 2esfegyok igencsak jobbak pve-re is mint bármelyik tk/ssc loot
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Este úgyis látod, ha online vagyok.