Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
A t49 alap ágyúján is repesz az alap lőszer csak sokkal kisebb kaliberű. Puha tankok kivételével nem sebzel vele semmit. HEAT a prém lőszere, annak viszont kellemes az átütése és gyorsan tölt, nagyobb vele a dpm, mint a többi 8-as lightnak. Töltésgyorsító, venti, bia kombóval 3700 a dpm-je.

Ha összefutsz egy ru-val aki nem veszi észre hogy nem troll gun-os vagy és rádesik miután ellőtted magad, akkor meg fog lepődni, mert 5 mp-enként vágsz bele 320-at repesszel.
-
Emu
őstag
Én csak alap lőszerről beszéltem, szerintem Bulldog arannyal sehogy nem hozható pozitív egyenlegre, max egy raklap sh + személyes tartalék bónuszokkal

T49-el szerintem nem akarsz alap ágyúval játszani, tedd fel rá freeből a 152mm-t.
@lacibacsi: akkor egyről beszélünk

@Gyuri27: T29 alap lőszer: 1000 credit -> 320dmg, Bulldog alap lőszer 270 credit -> 150dmg. Gondolom látod a különbséget így is, de hogy egyértelmű legyen: 1000 sebzést bevinni a T29-el 3125 creditbe kerül, még a Bulldogal: ~1800 credit. (Ehhez a T29-nek: 3,125 lövés kell, a Bulldognak 6,66 lövés)
De szerintem felesleges ezt csak egy oldalról nézni, mert teljesen más a két tank credit szorzója, ergo hiába kerül többe 1000 sebzés leosztása a T29-el, valószínű magasabb a creditszozója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest