Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Te aztán bő lére eresztetted a mondandód....
Ezzel a csatával csak azt akartam szemléltetni , hogy nem vagyok kezdő , és tisztában vagyok vele mit kell tennem .
A csatát utólag elemezgetni felesleges ... de legyen.
"Miutan a Hackert elintezted, donthettel volna ugy, hogy jobbra mesz es seggbe durrantod a maradek ellenfelet a dombnal. "
Felesleges kockázat lett volna ... párszor már megléptem ezt , de mindig "garázs" lett a vége , mert a dombról egyszer sem használták ki a lehetőséget , hogy most nem rájuk figyelnek lentről , hanem rám . Egy ilyen puha célpontnak nem kell sok .... amúgy is , aki rám veti a csövét , annak nem kell ágyúszűküléssel bajlódnia . És valljuk be , nem kell mohónak lenni , mert az esetek többségében az garázsmenettel jár .
"Ha szerinted ezeket a donteseket nem TE hoztad meg, hanem a WG akkor tenyleg nem ertem minek tolod a jatekot. "
A döntéseket én hozom ... a megvalósításba tud a végé beleszólni . Mondjuk 2x pattanok a Hackerről .
A játékot azért tolom , mert függő vagyok ... vagyunk ezzel egy páran .
Ja... igen .
"De akkor szerinted/szerintetek mi tukrozi a jatekos tenyleges tudasat? Az a jobb jatekos aki tobbet sir a forumon es szidja a WG-t?"
A játékos valós, tényleges tudását semmi esetre sem a wn8 és/vagy a nyerési arány határozza meg . A játék nem alkalmas arra - az rng miatt - , hogy valós rangsort mutasson.
-
BigBear
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nagyon szépen leírtad, hogy adott helyezkedés - szerinted - mennyit jelent egy-egy csata kimenetelében. Kár, hogy a gyakorlat nem ez.
Helyezkedhetsz te akárhogy, ha az ellenfél tankján a tumort lőve 10-ből 10x mellémegy a lövés, bármeddig is célozgatsz, vagy éppen a dombon kilátszó fél tankot se bírod eltalálni fél órás célzás után se, ugyanakkor az ellen 300m-ről, gyakorlatilag snapshotokat eregetve 10-ből 9x beveri a tankodon azt a légypiszoknyi pontot ahol be tud menni a lövés. Mert ezt NEM te döntöd el, ez ellen konkrétan semmit nem tudsz tenni.Konkrétan emlékszem egy régebbi játékomra (visszanéztem anno, mert "khm... érdekes volt"), ahol 103B-vel - miután kiszedtem az ellen 3 light tankját - egy IS7 varázslatos módon kispotolt ~200 m-ről. (A lámpa felvillanását követően gyakorlatilag azonnal, (de legyen 1-2) másodpercen belül kaptam 5(!) tökéletes találatot. Alapvetően ezzel nincs probléma, kiszedtek (ja de, a pontozás, de azt tudjuk, hogy vicc. 5 kill, ~4800dmg nem ért 400 pontot. Az ellen 3 sebzés nélküli utolsó játékosa is 600 felett kapott... no mindegy.)
De! Hogyan spotolt ki az IS7? Ő volt a legközelebb, csak heavy és TD maradt náluk. Ha feltételezzük, hogy a lámpa 3mp-et késik (elvileg ugye ennyi), akkor max. 4-5 másodpercre volt szüksége 5 ellennek is, hogy tökéletesen becélozzon és ledurrantson. Tehát forgás, tumor megkeres, céloz és talál is. Miközben ahogy kell, mozogtam vissza és eleve nem egy bozótban ücsörögtem végig. Aha...
az a fránya valószínűség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az a fránya valószínűség...