- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-02-16 19:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem meg talán Scheff az, aki soha nem rejti véka alá az igazságot.
-
BigBear
senior tag
Őszintén szólva már szinte egyáltalán nem látom, mi alapján pontoz a WG, legyen az WTR, vagy WNx. Példa: T10 csata, 103B (én), ~4000 dmg, 1000 körüli spot dmg (pedig nem kicsit vaksi egy tank a 103-as), meg 1000 lepattanó nyert csatában 6xx pontot ért, valahol 6-7. helyre hozott a rendszer a csapatban. Mozogtam, lőttem, agresszívkodtam. Kevés volt. Simán előbbre hozta és több pontot adott az elhullott med ill. nehéztankoknak 1000-2000 körüli összsebzéssel és nulla spottal. (???) Mégis, mit kellene csinálni akkor a WG szerint egy TD-vel?
A kínai és orosz tankok felé pedig erősen hajlik és mindig is hajlott a WG, mind pontozásban, mind az rng hajlásában... -
Dobi 562
addikt
En ezeket mind tudom de nem akartam tulbonyolitani, hogy a konteosok is megertsek, mert ok meg le vannak ragadva a "stat nem jelent semmit csak szerencse" szintjen.
-
Dobi 562
addikt
Jön a hétvége és rosszabb lesz, szerintem is hanyagold pár napra. Nálam a vasárnap szokott lenni a legalja, gondolom olyankor másnaposak a hétvégi játekosok, ezért még rossszabbul játszanak.
-
Dobi 562
addikt
Egyebkent erdekes, hogy pont mindig a karacsonyi ladakkal hoztak be ezeket a megoszto szarokat a jatekba, mint a BZ-176, Skoda T56, XM-57, BZ-70.
Nekem nem tetszik ez az uj irany, az idei karacsonyi ladas tankok jo reszere elfelejtettek rakni weak spotot ha hull downbol jatsza oket az ember...
-
Dobi 562
addikt
Nem fogjak ezt meglepni, a csatak gyorsitasa az tudatos fejlesztes eredmenye. A WG-nek az a jo, ha a a jatekos minel tobb csatat tol te X ido alatt, egjen a kredit, emiatt vegyek a prem tankokat, prem fiokot.
-
Gyuri27
félisten
Ha hogy nick nincs.
Dewri: t8 prém, + prémium vagy booster kb 3k dmg + 100 asziszt pár kill az kb 130-140k bevétel. Nyilván ez nem a nyereség. Nyilván nem minden csata győztes és nem minden csata ennyi kredit.
-
Dewri
aktív tag
Arról panaszkodok, hogy szeptember óta 30% a wr és 6-8 vereség MINDEN alkalommal bejátszik zsinórban, ami nagyon nem termeli a kreditet... T8 kötvénytankkal, prémiummal 30ezer kredit ha bejön ezekre, az már nagyon jó. Ebből nem lesz fejlődés, főleg ha lejár a prémium nap... És mivel összesen van 5 milla kreditem, nem tudok aranylőszert használni... Tehát nincs értelme az egésznek.
Másoknak lehet hogy nincsenek ilyen csodálatos körei, de én meguntam hogy 2 hónapja tényleg minden esetben 10ből minimum 6x veszítek, illetve a győztes körben esetenként nem sebzek semmit, lehozza a csapat a szokásos 15-3 eredménnyel, ami szintén nem jó bevétel... 2 hónap alatt talán 5 vagy 6 olyan köröm volt, amikor tényleg jól ment, sebeztem, kill is volt, izgalmas is volt, a többi bukta vagy semmitérő győzelem...
Nekem már régen nincs idegrendszerem az ilyen szemétkedéshez (mert ez nem más...), általában 4-5 bukta után napokig hagyom az egészet, vagy max egy órát játszok a kredit booster miatt, ezért sem haladok, nyilván 8-10 óra játékkal nekem is jönne valami... De soha nem motivált ha sz*pat egy játék, lehet hogy mások ezt "kihívásnak" nevezik, egészségükre, de szenvedni én a melóhelyre járok, nem azért ülök a gép elé a szabadidőmben... -
Gyuri27
félisten
Dobj már egy WoT nicket. Kiváncsi vagyok melyik t9-el termelsz +1m kreditet. Mert hogy azoknak nincs kredit szorzójuk mint a prémium 8-as tankoknak. Egy óra alatt kb 8 csata fér bele. Csatánként az 125k kredit. Győztes csata esetén is az kb 3500dmg. Vesztes csatánál meg nem könnyű 100k fölé menni.
-
Gyuri27
félisten
Ott játszol ahol akarsz. Csak hogy ott kreditet is keress kék vagy lila szintén kell játszani prém fiókkal. Mert csatánként +10-20k kredit semmire se elég Az meg hogy a T10 nem a kredit farmolásra van nem titok. Wg is mindig ezt állitotta. Az hogy van egy két jobb kör +50k bevétellel az nemigen számít.
-
Gyuri27
félisten
Nem kell t10-ben játszani. A t8 prém ami hozzá a kreditet. Onnan meg most a 2.0, battlepass különböző események folytán legalább 2 tankot ki lehet venni. Én jobb szeretek t--ban játszani. Nyilván a tudásom miatt is. Most itt vannak a prém napot, a személyes küldik. Ezeket simán lehet t6-8-ban csinálni. Anno tényleg szopás volt kreditet termelni. Vagy valós pénzért prém tankot kellett venni. De egy ideje egyszerűbb az élet.
-
Derron
senior tag
Ezzel pont így vagyok én is. Az 5x szorzó inkább csak fusztrál mint segít. Csak a napi első csatákat játszom le a kedvenc tankokkal, mert az 5X küldiket a X-es tankokra szeretném rárakni, amikkel kevésbé szeretek játszani. Szegény XM57 is csak porosodik a garázsba megvétel után, alig játszottam vele.
-
Geller72
veterán
LOL, ma sem jött össze.
. 3/3 bukta. Ma ennyit számtam erre a fostengerre.
. -
Djuree
félisten
én meg se próbálok ilyesmit hogy szakasz, esélytelen!
eddig tök jó volt ez az előrehaladás, most meg egy fos lett, kösz wg!
-
Geller72
veterán
Én három napja nem játszottam. Előtte az utolsó 3 napom 5-4-4 csata volt, mind bukó.
Tök mindegy, mivel, milyen tierben, melyik szerveren. Most hagyom egy időre ezt a foshalmazt. Nem igazán tudom, hogy ha egy kezdő elindítja a játékot, mi a retek fogja itt tartani.
Ha most kezdeném, 3-4 csata után uninstall lenne a vége, az tuti. -
BigBear
senior tag
Nem akartam írni, mert mondom biztos kapom majd az áldást. Ismet adtam egy esélyt ennek a ...nak, az elmúlt pár napban erősen tartok a 0% felé. 30 csata, 2 win.
Mindegy mivel megyek, mindegy mit csinálok, sorra kapom az áldást. Kritikus helyzetekben full höld ellen simán pattint mindenhonnan - mar ha eltalálom, - mert 10 meterről is sorozatban ajándékoz ez a foschtenger célkör mellé 5x célkörrel lövésekkel.
Ja, nem kicsit oroszpárti a bagázs. Eddig is szembetűnő vilt, de most... Gyerkőcnek indítottam egy full orosz accot, mondom tápolom kicsit neki, úgyse játszik vele sokat. T6 körül vagyok, light, med, heavy, td, arty, minden, hadd lássa. ~65% wr pár száz csatával.
Semmit nem csinálok másképp, hihetetlen miket lehet művelni ruszkikkal. Egyre nagyobb vicc ez a szarkupac. -
ooloo
őstag
Saját magamból indulva ki . Nem értem mi abban a jó , ha sokkal ( nagyon sokkal )gyengébb , szinte kivétel nélkül kezdő játékosok ellen játszol . Nekem sikerélményem akkor van , ha helyjel-közzel velem azonos vagy magasabb szintű játékosok ellen játszok .
A másik ... a kezdő játékos azt sem tudja merre az arra , nemhogy védekezni tudjon az ilyen majmok lövései ellen ... gondolom 4-5 képességgel bíró legénység ül a tankjában . Nem járok messze az igazságtól ha azt mondom , nem egy-két emberke hagyta abba a játékot a kezdeti sikerélmény teljes hiánya miatt . A homokozót és a gyerekmedencét hagyjuk a kicsiknek ... embernek sem sokat ér az ilyen , nemhogy még játékosnak .
Nyilván a hasonló beállítottságú topiktársakra ez nem vonatkozik .
-
ughhh
senior tag
-
Dewri
aktív tag
Ez egyértelmű, még ha ezt soha nem is fogják elismerni azok a játékosok, akik öntik bele a pénzt...
-
Dewri
aktív tag
Most hogy kijött az új frissítés, játszhatatlan lett a tier5 IS. Eddig legalább ott lehetett normális/akár még jó köröket is menni, mert ugye t6-tól fölfelé nincs értelme bemenni a csoda t8 BZ-176 és egyéb fantasy tankok miatt... Az eddig félisten KV-1 kalap szart nem ér, minden t4-t5-t6 ellenfél full gold lőszerrel lő akkor is, ha simával is lazán be tud ütni. 23 csatából 7 győzelem a tegnapi mérleg, ebből ha 3x túl is éltem akkor sokat mondok, ma 13 körből 3 győzelem... 15-2, 15-4 körök oda vissza, de többnyire oda, ha véletlenül nyerünk egyet, akkor nálunk is így, tehát még győzelemnél sem lehet semmit lőni, mert mire bármire ránéznék, már nincs mire ránézni...
Mielőtt még megkapom, hogy minek tolom ezt a szemetet: haverral indítottunk egy ilyen toborzásos meghívást, én vagyok a kisprofilos újonc, hogy ő tudjon majd kapni egy t8 prémium tankot a végén. A feladatok amikért pont jár: nyerj csatát - esélytelen. Sebezz annyit amennyi a saját hp-d - esélytelen. Nyerj medálokat, de persze csak az értékesebbeket, mint nagy kaliber, acélfal, ilyesmi - esélytelen... Ha szakaszban vagyunk haverral, akkor +100% kredit és xp jön (egyedül +50%). Namost prémium t5 tankkal, prémium fiók mellett, a szakaszbónusszal, meg ezzel a 100% extrával kaptam az egyik szokásos 15-4 vereségre 262 xp-t... Minden nélkül ez mennyi lenne?? És még így is 4en voltak alattam, akik ennyit se kaptak, t7 körben természetesen... Szerencsére mivel egy fos alap accounton vagyok, így messzemenőkig nem érdekel az egész stat/haladás/fejlesztés, mert ha sikerül végigmenni a feladatokon és meglesz a t8 tank, akkor jó eséllyel nem játszok tovább ezzel az accal, mert minek...
Szóval, bár nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges, de sikerült még jobban tönkretenni a játékot. Szerintem ezek az idióták ezért kapják a bónuszt a fejlesztőknél... Mostmár tökéletesen pay to win a játék, mert vagy veszed a végtelen mennyiségű aranyat és prémium napot, hogy legyen bevételed is, vagy semmit nem tudsz haladni még alacsony tierben sem, nemhogy följebb...
-
ughhh
senior tag
Ha bosszant engedd el, régen költöttem erre a fosra és szórakoztatott.
Leálltam a költéssel és onnantól kezdve inkább bosszantott a fos wg.
Benne volt sok költés és munkaóra ami nagyon szánalmas így visszatekintve.
1+ éve nem léptem be, ha egyszer kedvem támadna
és emlékszem a jelszóra gurítok pár csatát aztán ha valami nem tetszik leteszem megint pár évre.
-
Enzolord
addikt
Anno nekem is volt olyan, a 183-mal vonultam csatába, előttem ment felderíteni egy light, a macskám meg rá ugrott a kezemre, csóri csapattárs azonnal elfüstölt, nekem meg kb 40000 ezüstbe került az a lövés..
-
törölt tag

-
ooloo
őstag
xard le pajtás ....dobd be a játékbeli neved és én küldök Neked csomagot . Nem kell viszonozni ..... ott segítünk egymásnak ahol tudunk .
-
szalai56
senior tag
Nem probléma, már úgyis csak pár napig megy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 3/3 bukta. Ma ennyit számtam erre a fostengerre.
és emlékszem a jelszóra gurítok pár csatát aztán ha valami nem tetszik leteszem megint pár évre.