Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
nem, de ha már előbb említettem a DB-t az l656 egy kriminális ágyú t7-en...
gold ammoval azért élvezetesebb...különben én se lőttem goldal teszten próbálgattam de csak a vk36 gold ágyújána múgy ott is ap-vel lövök mert úgy ér vmit a teszt.
én nekem 2X volt 1 hetes premem mind2 szer semmit nem játszottam alattuk emrt anynira elidegenített a játék...
mind2 alkalommal szopatott agyba-főbe..majd ha egy játékos barát premium rendszer lesz max akkor fogok napokra premet venni...
6 hónapora-1 évre teljesen más..
mert akkor ha csak 10-et is játszok 1 nap vagy pl 2 hétig a játék felé se nézek nem lesz az, hogy na ba-meg most játszanom kell, máskülönben kidobtam az ablakon a pénzt olyan szemétláda brigádnak akik a felét nem érdemlik meg a hozzáálásuk miatt.ez igenis nagy előny mert én saját példámból kiindulva nem szeretek gridnelni és szinte naponta csak a duplázókat megyek a tankjaimmal de van h az se mert felénél megunom.
egyszóval nem jogos az egyiket nagyobb előnynek titulálni a másiktól mert mind2 ugyan olyan nagy előny és mind2 egy fontos játékelembe ad előnyt.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i7-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest