- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
homeless09
őstag
Na megvan végre a 90-es
-
krisss93
aktív tag
válasz
psycroptic #6597 üzenetére
KV-1s-re melyik löveget éri meg feltenni kezdésnek?
A 122-es derpet vagy a 76-os meggymagozót? -
psycroptic
őstag
válasz
Multikiller #6594 üzenetére
Akkor nem vágom. Replay esetleg van róla?
-
babferi
tag
válasz
homeless09 #6593 üzenetére
Hmm , lassuk csak , a 76mm-es egy T5 medre jo , ezen kb a vicc kategoria. Eleg ha csak megnezed , hogy a tobbi T6 hevy ( maxos ) mivel szaladgal.
-
Multikiller
tag
válasz
psycroptic #6591 üzenetére
Sajnos nem, egyből vitte a 4 modult + tűz. El is oltottam ahogy jelezte egyből, nem hagytam égni.
-
homeless09
őstag
Egyébként. M6-ra megéri rátenni a 90mm-est?
-
Napfénysüti
nagyúr
Remek épp platoonozunk amikor a nagy vihar leveri a netet.
Nem is tudom mikor lesz.
Pedig jó volt ma platoonban tolni. -
psycroptic
őstag
válasz
Multikiller #6589 üzenetére
Szerintem kigyulladtál és az vitt négy modult magával. Használj poroltót! Német tankok java részére szinte kötelező kiegészítő.
-
homeless09
őstag
Komolyan mondom játszanak ezzel olyan balfasz emberek.....foglalja az ellen a bázist, 49%nál vannak, de úgy baszik akármelyik is megmozdulni a kezdőpontról.
-
Multikiller
tag
-
babferi
tag
válasz
Multikiller #6586 üzenetére
Remelem nem mondok hulyeseget , de en ugy emlekszem ( mar korabban itt irtak paran ) a repeszrombolo lovedekek kritikus sebzesenek eselyet huztak fentebb .
-
Dobi 562
addikt
válasz
Multikiller #6586 üzenetére
A patch utáni időszakra vonatkozott amit írtam. Azóta mentem vele 100-nál több csatát. Bár volt itt olyan aki panaszkodott, hogy sokszor gyulladt, én nem vettem észre ilyesmit.
A KT az peccs előtt is sérülékenyke volt szegényke.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Multikiller #6582 üzenetére
Venti+töltésgyorsító+függ. stabilizátor (amit én használok).
Nálam nagyon ritkán gyullad ki, a lőszerrekesz is ritkán sérül.
-
psycroptic
őstag
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. július 5. 18:55:12
Vehicle: IS-7
Experience received: 1 155
Credits received: 76 441Lehetett volna jobb is...
Tudnám, hogy mikor szokok már le a nem becélzott lövéseimről -
Multikiller
tag
Még 10.000 Xp és meglesz az E75! Milyen felszerelést ajánlotok rá? Venti +töltésgyorsító+ fejlesztett célzórendszer megteszi?
Legénységnek ér valamit a megelőző karbantartás a szemből benyelt találatok ellen? (Mármint nem a legénység védelmére, hanem a tűz ellen)
Mennyire ammo rack érzéken? Biztonságos elhelyezést érdemes adni a töltőnek? -
Fel
addikt
Valahogy most ez a játék nem valami élvezhető...
Úgy tűnik ez a délutáni-kora esti a leginkább veszélyes időszak.
T49-cel voltam, a legalsó sorokban jutott hely, a topon t8 heavyk. Ma eddig csak ilyen és ehhez hasonló csata jutott vele. Úgy látszik ma nem fogok vele duplázni... -
Patrick76496
őstag
Győzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. július 5. 18:04:10
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 086
Szerzett kredit: 30 332
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
ZiS-24 hatás -
krisss93
aktív tag
válasz
Atlantis #6575 üzenetére
Az a baj, kurva lomha, tűzereje nincs, (ha meglesz a 105-ös felteszem rá hiába 1000 a skuló)
Hiába 45 a végsebessége, ha csak dombon lefele hátszéllel tartja, de még ott is fél óra alatt jön elő a sebessége (maxos motor). A jagdpanzer legalább fürge volt és jól forgott.
A jp meg egy lomha papírtégla. -
Sixkiller6
őstag
svédek Leopard tankkal driftelnek... link
-
homeless09
őstag
Sikerül jó köröket futni az M6-al. Csak ne lőné minden át....
-
krisss93
aktív tag
a Jagdpanther traverse speedje, csak szerintem kritikán aluli?
A Tiger gyorsabban forog pedig az HT és TD.... -
Atlantis
veterán
Mi a szösz, amerikai szakértő lettem...nem is tudtam, hogy ilyen kitüntetés is van.
-
Dobi 562
addikt
IS-3 lövésállósága: előbb 32 kapott találat után túléltem a csatát 9HP-val. Leginkább tier 7-8 medek lődöztek meg, rengeteg volt a lepattanójuk. Kaptam is egy Acélfalat.
Következő csatában oldalba kaptam egy IS-6-ot akiről 2* egymás után pattantam. Kb. 90°-os szögből lőttem rá, még mindig az IS-től örökölt 122-essel. Az IS-6 páncélja papíron ott 100mm-es, át kellett volna ütnöm. Aztán a bal oldalát is megmutatta, ugyanabból a szögből az első lövésem átütötte. IS-6 továbbgurult.
Jött helyette egy KV-4. Na ezzel az istenért sem bírtam, céloztam én rajta weak spotot, de szemből nem tudtam átütni. Szemből arctámadóztam, mondom majd közelről a tetején a géppuska tornyot lövöm, olyan magas az a dög, hogy nem láttam rá. Közben feltűnt jobbról 2 KV-5... Végem volt...
A KV-4 az majdnem minden lövésével átlőtt szemből.
-
Fel
addikt
válasz
WOT Armory #6563 üzenetére
Apró hiba a cikk végén:
Careful maintenance perk for the driver helps to protect the engine and your tank from bursting into flames by frontal fire. Safe storage perk gives more hitpoints for your huge ammo racks behind the hull sides and the rear turret.
Az a perk játékban Safe Stowage. Lehet nálatok ez csak egy elgépelés, de sokaktól olvastam már, hogy szerintük elírás a játékon belüli név, pedig nem. Storage ugye tárolóhely, a stowage pedig a tárolást, mint "folyamatot" jelenti (rakodás, pakolás). A magyar fordításban ha jól tudom Biztonságos Elhelyezésként szerpel.
És végre megemlítitek a Sidescraper "beállást"
A korábbi E-100 cikknél hiányoltam, pedig egészen jól lehet vele használni.
-
modzso2
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #6565 üzenetére
Kösz a választ!
IS-7 ágon jobban haladtam előre, KV-3, KV-4 nagyon nem nyűgözött le hogy arra is elinduljak.
-
válasz
modzso2 #6538 üzenetére
Szerintem az IS4 jobb bár vannak mapok ahol a fürge IS7 jobban muzsikál.
Most mentem egy jó kört , csak sajna csapattársam belement a lövésembe.
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. július 5. 15:56:10
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 996 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 28; 2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 476 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 14 730)
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Acélfal, Elit lövész -
Timyyy
őstag
válasz
WOT Armory #6563 üzenetére
Ezek miért nincsenek lefordítva magyarra pl?
Ilyen melegben, fáradtan és leolvadt aggyal nincs túl sok kedvem angolul olvasgatni, előbb nekiállok a magyarnak, még akkor is, ha nem kell fordítót használnom. -
WOT Armory
csendes tag
-
fsb1000
nagyúr
8K csata után kezdtem úgy érezni, hogy valamelyest tudom befolyásolni a csaták kimenetelét, mindegy milyen a csapat vagy az ellen.
Szerintem eddig bárki eljuthat, ha nem fajbéna.... 10-ből elég egyszer "személyesen" megnyerni, máris 60% felé tendál a winrátió.
Aztán kellet még 4K csata és 2 hónap egy jó klánban, ahol kiváló játékosoktól lehetett tanulni, és máris meggyőződésemmé vált, hogy a csaták felében képes vagyok a győzelemért érdemben tenni valamit (néha meg a vereségért). Szakasz és század nélkül is 60% fölé ment a győzelmi arányom az utolsó 100 csata tekintetében.(wotlogger).
A "kis" accommal 58% a winratio, meglepő de itt gyakraban előfordul, hogy bármilyen jól teljesítek mégis kikapunk. Talán jobban polarizált a játékostudás, talán a WG ezen a szinten még nem annyira törekszik a kiegyenlítésre... fene tudja.
Illetve az új játékmodok is beleszólhatnak, pl támadós pályák.Szóval neked is el fog mozdulni 49%-ról, abban biztos vagyok.
Leginkább az a taktika vált be, hogy egy tankkal addig megyek amig nyerek. Aztán tankot váltok. Az is a babonámmá vált, hogyha egy tankkal vagy accal sokáig nem megyek, akkor a WG "dotálja" az első köröket, vagyis könnyebb nyerni.
---
(#6560) InHell : OK! -
InHell
senior tag
válasz
fsb1000 #6554 üzenetére
Félreértés ne essék, én is utálom őket és igazat adok abban, hogy ezzel jelentősen rombolják a játékélményt, viszont mióta online multik léteznek azóta ez a jelenség párhuzamosan a felszínen van és ezt el kell fogadni. Egyes játékoknál kevésbé van jelen, mint például a WOT, annak ellenére, hogy ingyenes és bárki által könnyen hozzáférhető.
Azon csodálkozom, hogy nincs tele csalóval.
Egy bármilyen átlagos FPS-ben tízszer annyi oltást-anyázást kap az ember mint itt. -
Sixkiller6
őstag
nem tudom volt-e már ilyen:
tökéletes scouting, mind a 15 az enyém >>replay<<
-
Djuree
félisten
válasz
fsb1000 #6554 üzenetére
igen, aki nagyon jól játszik, az egymaga is tudja befolyásolni a dolgokat, ha a csapat bénázik is. nekem 1480 az eff ratingem most, 49% a win ratiom, hiába vagyok én jó játékos, ha a többiek balfaszok. ha mondok valamit leugatnak. annyira meg nem vagyok jó hogy egymagam lehozzam a meccset, igaz volt már rá példa, de nem jellemző.
diegho: mert ki az?
-
fsb1000
nagyúr
Úgy gondolom ezzel rontod el mások játékát. Az inteligencia egyik megnyilvánulása, hogy különbséget tudunk tenni a szabadság és a szabadosság fogalmak között.
Hasonló ok miatt szünt meg a futbalszerető közönség a lelátókon, mert a gőzt kiengedők tönkreteszik azt a másfélórás élményt.
Én úgy gondolom sem azt sem ezt nem kell elfogadni egy átlagos embernek. A gőzkienegedő kisebbség keressen magának valami más terepet, illetve addig kell ellenük tenni valamit amig kisebbségben vannak és a viselkedésük nem válik teljesen elfogadottá és követendővé.--
(#6553) Djuree : Úgye nehezen tudnád dieghót elképzelni 49%-os winrátióval?
Az effrating méri a sebzést, killt, egyebeket és nagyon szép kolerációban van a winratióval 1K csataszám felett. -
Dobi 562
addikt
Én máris szeretem az IS-3-mat!
(#6552) fsb1000: én most ugyanezekre hajtok. Bár a 10-es medek és TD-k megjelenésétől tartok kicsit, lehet elvesztik a 10-es nehéz tankok a korábbi jelentőségüket.
-
InHell
senior tag
válasz
fsb1000 #6533 üzenetére
Szerintem nem jó irány. Így játszunk, így élünk, ezt a morált közvetítjük a gyerekeink felé is.
Szerintem ez nem így van. Attól mert pl. meló után pár órát játszom valami online multiban és kiadom magamból a feszültséget, sok esetben élve a szabadon anyázás lehetőségével, miért kéne ezt a viselkedésformát közvetítenem a család felé?
Egyszerűen el kell fogadni, hogy a játékosok jelentős százaléka ilyen, itt éli ki magát és ez ellen nem tehetsz semmit, pláne hogy egy bárki által ingyen is elérhető játékról van szó.
Trollkodok-anyázok-kilövöm a csapattársakat, mondjuk kapok egy bant, aztán 1 perc alatt csinálok egy másik accountot és itt vagyok újra. A public szerverek admin nélkül, pláne egy ingyenes játékban mindig is ilyenek lesznek. -
Patrick76496
őstag
Ha csak "volt" akkor az tényleg csak volt, mert most egyáltalán nem olyan, nekem "most" van. Hellcat lőtte át a frontom felső részét, aminek 160 átlag penje van, ha a legjobb löveg van rajta, viszont az se biztos, hogy fullos volt, az amerikai tankokat nem ismerem nagyon. 7.3-ban volt olyan, hogy D5T-85BM-mel lőttem át szemből T-44-el, annak a lövegnek 144 az átlag átütése. Logikailag lazán át kéne ütnie, mindkettő lövegnek, de mivel ez most élő, és közben döntve is van az a front, ezért nem. A papírságán kívül tényleg jó tank, fürge is meg kell mondani. Azt az előző hsz-ben is említettem, hogy BL-9-el sokkal jobb, lesz, de hogy nem volt régen ilyen könnyen átüthető ez a tank, az is biztos. Persze néha nekem is pattog, de ez csak néha van. IS-3-mal nem lehetne megcsinálni, mint KV-4-gyel, hogy elnyeli az E-100 2 lövését, persze nem tudom, hogy a 128-as, vagy a 150-es volt rajta.
-
Djuree
félisten
válasz
fsb1000 #6543 üzenetére
hogyhogy megint eléred? új accod van?
diegho: korántsem. mivel ez csapatjáték. ha egy egyszemélyes játék lenne, mittomén egy tenisz, akkor igen. de ez inkább foci, vagy kosárlabda. ha nincs taktikai érzéked és együttműködőkészséged akkor lehetsz te akármilyen intelligens, nem leszel jó játékos.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6536 üzenetére
Tényleg kegyetlen a Churchill... azt bántam meg hogy a jól fejlődő legénységet átraktam KV-ra... meg kellet volna várni amig a BIA is meglesz rajta. Venti+BIA nagyon üt. Sőt, még kipróbálnám kaja fogyóeszközzel is.
(#6542) Timyyy: Szerintem is nagyon jó az a tank, de ez még 7.4 elötti tapasztalat. Hamarosan megint elérem, és remélem nem lesz nagy csalódás...
-
Timyyy
őstag
válasz
Patrick76496 #6516 üzenetére
Ha szerinted szar az IS-3 akkor én szerintem meg user error.
Akkora troll tank nemigen van a szintjén... szinte minden csatában röhögtem és fogtam a fejem egyaránt hogy miket benyel az a tank és miket pattint, meg milyen maxokat lőttem vele (sokkal többet, mint minimumot), és még mozgékony is. -
pws
aktív tag
Egyetértek. Én a SC2 liga rendszerét látnám szívesen itt, persze nem lesz. Azt nem nevezem játéknak, mikor a csapat 50% elhullik az első 3 percben. Simán kivégzés.
Rendkívül kevés, hogy az MM Tier, HP pontok alapján állítja össze a csapatokat. Múltkor volt egy link a WOT fórumra, ahol win % elemezték statisztikailag. Hibásan a felrajzolt eloszlásban nem vették figyelembe megfelelő súllyal a játékos képességeit. Pedig triviális, hogy ha a 2 csapat 'technikailag' hasonló, akkor csak a képesség számít. És a képességek tekintetében a WOT nagyon szélsőséges, más játékokkal összehasonlítva. -
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #6531 üzenetére
oks, van premiumom is, tudok 3-asat csinálni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scheffer #6535 üzenetére
Hát... ha fórumokon működik egyesek szerint, akkor a Wot-ban is müködőképes lehet ez a szisztéma.
Én úgy gondolom a játékosok többsége (értsd: 80-90%-a) normális jellem. Az egy másik kérdés, hogy a játékbéli tudása/képessége gyenge.
Én azt tartom a legnagyobb problémának, hogy sokan a WoT-ban elért eredményeiket vagy mások eredménytelenségét kivetitik az általános emberi kvalításokra. Ez ebben a fórumban is gyakran tettenérhető.
Vagyis oktondi módon magukat értelmesnek gondoló kommentelők is egyenlőségjelet tesznek egy-egy játékos értelmi szintje és a játékban mutatott teljesítménye között. -
modzso2
csendes tag
válasz
Patrick76496 #6521 üzenetére
IS-4 jobb vagy az IS-7?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6536 üzenetére
Én most a T29 felszerelésére lőttem el a lóvét de majd ha megint lesz lehet költök én is a Churchillre. Elvégre azt úgyse fogom eladni. Mondjuk hogy most jópár hétig prém nélkül játszottam és tegnap vettem megint durva hogy mennyivel jobban lehet így keresni...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #6527 üzenetére
Oké, felőlem mehetünk.
Vettem a Churchill-re töltésgyorsítót és célzásgyorsatót, kegyetlen.
Még tervezek ezek mellé egy ventit, minél többet ki szeretnék hozni belőle.
-
diegho
nagyúr
Semmi gond nem lenne itt, ha az elért eredmények alapján lehetne feljebb menni tier-ben, nem lenne sok agyhalott 10-es, nem állna az arty mellett a 9-es med stb én amikor elkezdtem, azt hittem kell majd fél év mire lesz egy 10-es tankom és azzal csak profik tolják aztán lóf.... rengetegen megveszik a prémium tankot, átváltanak rengeteg xp-t és kezdik tier9-től a játékot (alacsony tier-en van neki 100 csatája és ennyi), na az ilyenek a WG szempontjából a legjobbak, a játékosok szempontjából a legrosszabbak.
-
fsb1000
nagyúr
Ez a probléma.... Ezt látjuk a valós életben is,
Ki nem szarja le a vulgaritást, a tahóságot, a mások csesztetését, ha..... ide behelyettesíthető bármi.
Szerintem nem jó írány. Így játszunk, így élünk, ezt a morált közvetítjük a gyerekeink felé is.
Aki nem ezt csinálja az széllel szembe hugyozik, autópályán szembe megy, troll, stb.--
(#6532) pws Ezzel max. egyet értek.
-
pws
aktív tag
válasz
fsb1000 #6519 üzenetére
Igen jól mondod, a WOT-ban nagyobb a feszkó, és a sértegetés, mint más online játékban. De itt nincs előfizetés, vagy 10e FT-os alapjáték, szval nincs is preszelekció. Illetve, mint sokszor kibeszéltük a WG semmit nem tesz azért, hogy hasonló képességű játékosok kerüljenek össze. Más játékban jól működnek a klán, liga csoportosítások. Más játékban legalább hasonszőrűekkel hozz össze a sorsolás.
pl Efficiency rating
less than 600 Bad players (~ 10%)
600 - 900 Players below average (-48%)
900-1200 Average players (~ 32%)
1200-1500 Good players (~ 8%)
1500-1800 Great players (~ 1.9%)
more 1800 Unicums (~ 0,1%)
Tegyük fel az első 2 kategória cc 60% a noob. Ellentétben más játékkal, ahol ezek általában elhivatott, lelkes kezdők, a WOT-ban egy teljesen más faj. Az AFK, anti csapat-játékosok az ingyenes játék velejárója. Akik teljes mértében hazavágják a játékélményt. És játékélmény az ami nagyon megszenvedi a WG inkompetenciáját. Szerintem ebből a szélsőségesen végletes csapat-sorsolásból adódik a legtöbb feszültség, és indulat. -
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #6528 üzenetére
És ugyan ki nem szarná le a tahómétert, ha a tahó éppen megnyeri neki a csatát? A többség már akkor is gg-zik, ha éppen semmit nem csinált a csatában, de valaki lehozza, legyen az tahó, vagy bármilyen. Tahómétert pont a fórumokra kéne tenni, mert ezt bárki olvashatja bármikor, ott pedig csak az a 30 játékos van a csatában.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #6527 üzenetére
ha van kedved folytathatjuk a tegnapit, mikor írtad hogy elmész, behalt a gépem a melegtől
vettem egy ventit tegnap, meguntam hogy 15 percenként kékhalál a meleg miatt. persze a gépre nyomatom nem magamra
még kell 20k xp az amx-el -
fsb1000
nagyúr
válasz
Scheffer #6525 üzenetére
Igen, félreértetted. Én egy tahóméterről írtam.... nem arról, hogy ki milyen játékos.
(Arra elégséges tájékozattás ad a winratio+effrating+csataszám trió)(#6526) InHell
"Pont ez a lényege az internetes online játékoknak, hogy bárki-bárkit nyugodtan lenoobozhat"
Szerintem meg nem ez a lényege. Valószinűleg ezért nem értjük egymást. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6521 üzenetére
Az a tegnapi francia eset még nekem is motoszkál a fejemben. Nem tudom miért kezdte el asrác de kétség kívül beteg volt.
Viszont a platoon jó volt, ha van kedved máskor is tolhatjuk.
Hála égnek kezdek ráérezni a Churchillre is. -
InHell
senior tag
válasz
fsb1000 #6513 üzenetére
Na de azt nem gondolod komolyan, hogy szankciókat kéne bevezetni a játékban mert elhangzik egyszer-egyszer a "noob" szó?
Pont ez a lényege az internetes online játékoknak, hogy bárki-bárkit nyugodtan lenoobozhat, mert tudja, hogy úgy sincs semmiféle következménye. Jó-jó nem szép dolog, és legtöbb esetben alaptalan, de amíg játékbeli karakterek és nick-ek ellen játszol addig ez így lesz.
Játssz pár napig pl. Counter Strike-al, és észre sem fogod venni a WOT-ban néha elhangzó sértő megjegyzéseket.(#6518) Runo köszi
-
Scheffer
tag
válasz
fsb1000 #6522 üzenetére
Erre a WoT-os közösségre akarod rábízni, hogy megállapítsa, milyen játékos vagy? Remélem, csak félreértettem valamit, mert ez így elég ellentmondásos lenne. A legtöbbször a csapattársak nem is kommunikálnak egymással azon kívül, hogy lenoobozzák a másikat. Néha meg szoktam próbálni, hogy jelentem az ellenfél pozícióját, illetve rákérdezek, hogy a pálya másik felén milyen tankokat derítettek fel, de általában megkapom, hogy 'stfu noob'.
-
fsb1000
nagyúr
Úgy szokott az lenni... de előbb nem erről a kategóriáról beszéltél.
A kiokosodási jelenség kb. 2K csatánál kezdődik.
Ott már mindenki tudja hogy kell játszani, persze jobban mint a többi, képes utasítani a többieket, sőt az önjelölt FC-k a haláluk után is próbálják koordinálni a csapatot, lecseszni aki nekik nem tetszik, stb. A fele jószándékú a másik fele full tahó.A legviccesebbek azok, akik a gyorsan változó szitukban 1 percen belül 2-3 szor nyomják meg a támadás és a vissza a bázisra gombot.
Tudom nem szép dolog, de én meg gyakran nyomom nekik az "Értettem" gombot, hátha megnyugszanak. Nem ezen múlik....
Az a jó random csata, amikor látom a minimappon, hogy 4-5 játékos hasonló elgondolással játszik mint én és legalább minimális összehangoltsággal próbálunk a győzelem felé haladni.
Ezek a játékosok ált. semmit sem írnak a chetbe. -
fsb1000
nagyúr
Álszent dolgokat írsz... nyilván a legjobb játékosok közé tartozol, úgyhogy neked igen ritkán fogják írni hogy balfasz vagy.
Olyan ez mint mikor a sovány főiskolás kis csaj bemegy a dagikkal tele évfolyamra és mindenkitől azt kérdezi: "Hogy tudnék pár kilót ledobni?"
És azt várja, hogy ezt mondják neki: "Úgyan már, te sovány és szép vagy! Nézz ránk, nekünk kéne 10-20 kilót ledobni." -
Patrick76496
őstag
Ha csak régen volt, akkor elhiszem, hogy jó tank lehetett, gyakran pattant, de mára azt sajnos elfelejtette. Valszeg majd Bl-9-cel sokkal jobb lesz, de nekem a KV-1S és az IS sokkal pattogósabb, mint az IS-3, ettől a tanktól sokat vártam, de lehet kár volt. Igazából lehet, hogy nerfelték, mert 7.4 előtt mentem pár kört haveroméval és az sokkal jobban pattogott, mint az enyém. Biztos nem az alap torony az oka, mert a piros karika körül kaptam 2 átütést, top tank voltam.
FSB1000: Igazad van, fontos a jó társaság. Mi tegnap Napfénysütivel voltunk Churchill szakaszban, még el sem kezdődött a csata, erre egy Somua beírja nekünk(saját csapat), hogy noob Churchill. Nem mondtuk neki, hogy maradjon csöndbe ilyen tankkal, de ő rögtön elkezdett dicsekedni, hogy neki IS-4 van, és beírtam nekem mi van, de azok szarok... (3 T8) Azt is írta, hogy ő francia, azért megy francia tankkal, ritka egy nagy tapló, az elsők között lőtték ki.
Végül nem bírtunk mit kezdeni az ellennel, nyertek, tier 6-os encounter csata, Siegfried Line. Kapott egy jelentést a nagy pofájú rohadék.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #6513 üzenetére
Nekem nem kell mentor, de senki mentora sem leszek, de inkább mondják meg egyenesen, hogy balfasz vagyok, minthogy kussoljanak a csata közben. Amúgy az ötleted nem rossz, csak a fórumra kéne alkalmazni ezt a pontozás, bár akkor gyorsan könnyes búcsút vennénk tőled, gondolom ezért nem vetetted még fel itt
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem egyáltalán nem mindegy milyen társaságban tölti az ember a szabadidejét, előfodul hogy ez napi 2-3 óra. Ennyi idő alatt vagy felfordul a gyomra vagy beáll a májsztrimbe és noobozza a többieket ha kell ha nem, azaz tahóvá válik.
Úgy gondolom kell annyi tartás, hogy megválogassuk a társaságunkat, vagy ha erre nincs mód, mint a WoT játékközösségben, akkor legalább tegyünk a negatív jelenségek ellen valamit.Egyébként abban nyilván igazad van, hogy a játékosoknak csak kis hányada viselkedik abberált módon, de sajnos épp Ők a hangadók.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #6516 üzenetére
én az IS-t nem szerettem, nem ment vele, IS-3 sztem nagyon jó tank, szerettem, pattog róla minden eléggé...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6508 üzenetére
Nagyon szar lesz az IS-3. Olyan vékony a páncélzata, mint egy vizes papírzsebkendő, szemből a Hellcat átüti a felső páncélzatot! Alapnak még szarabb, ezen még a D-25T van, eddig csak a KV-4-re lett meg a ZIS-24, ami nagyon sokat javít azon a tankon, csak az a baj, hogy 100-zal kevesebb az átlag dmg, viszont sokkal pontosabb. Igazából az a baj, hogy mire elértem, eléggé lenerfelték, kis tankból sokkal jobbnak látszott, az IS-t sokkal jobban szerettem.
-
pws
aktív tag
válasz
fsb1000 #6510 üzenetére
A régi mániád megint.
Az 1 % abberált, szociálisan fejletlen embert leszámítva, csak happy vs bosszús játékos van. Nem tudom rajtad kívül ki foglakozik azzal, hogy a teljesen használhatatlan játékosok tahók, bunkók, jó neveltek, udvariasak vagy mi. Ez nem illemtan óra, a játéktudás számít a WOT-ban.
Ha képességek szerint csoportosítani a játék, ennyi feszkó sem lenne. Meg is oldódna a nobozás /abberáltakat leszámítva/.
Nekem mindegy, hogy hívjuk azokat akik Tier 8-10 tankban még mindig csak passziv szemlélői az eseményeknek. Én elvesztegettet 15 percnek. -
fsb1000
nagyúr
Szerintem a tahók ok nélkül is lecsesznek, úgyhogy továbbra is élhetsz tévhitben.
Ha a hülyeségeidre szeretnél jobbító kritikát, akkor valószinűleg a jó+normális társaságban kéne keress egy mentort.(#6512) InHell : Nyilván van oka, hogy nem érted.
Egyébként az elmúlt években 4 olyan online multiplayeres játékkal is sokat játszottam ahol ez nem volt jellemző. A WoT-ban meglepően nagy az 1 főre eső bunkók száma. -
fsb1000
nagyúr
Én sokkal jobb "tesztet" tudnék ajánlani a WG-nek.
Játékostársak csesztetéséért, sértegetéséért, nobozásárt lehetne kapni 1-1 pontot. Akárt lehetne olyan mint a lájkolás. Ez a pont kumulálodna a nevek mellett és mindjárt lehetne látni melkkora tahóval van dolgunk, ha beszólongat.
Akinél a szám eléri az 1000-et az kaphatna egy hét letiltást...Persze a tieddel is kombináhatnánk és akkor 4 csoport alakulna ki, és akár lenhetne lehetőség hogy válasszink melyikkel akarunk játszani.
gyenge játékos + tahó
gyenge játékos + normális
jó játékos + tahó
jó játékos + normálisVégre mindenki a saját közegében tölthetné el a játékidejét.
-
Dobi 562
addikt
Elitté vált az IS-em. Ez volt a 4. tier 7 nehéz tank amit kipróbáltam. Játékélmény szempontjából felveszi a versenyt (nálam) a Porsche Tigrissel, de ezzel sokkal eredményesebben lehet játszani.
A 122 mm D-25T löveggel használtam legtöbbet, ezt már a KV ágán kifejlesztettem hozzá, így elég gyorsan haladtam az IS-3 felé.
A Tigrisekkel összehasonlítva nagyon tetszett a fürgesége, gyorsan eléri a 33km/h-át. Az adatlapján 34 szerepel, de ezt sosem tudtam vele tartani, mert elkezdett ugrálni a sebességmérő 33-34 között. A páncélja nem olyan pattogós, mint a KV-3 vagy Tiger P frontja, de beforgatva tud pattogni. Az ágyújával iszonyatosakat lehet sebezni. E-100, E-75 kapott 400-as puszikat oldalról a tornyába, ha éppen sikerült átlőni. A gyengesége a lassú célzási sebesség, pontatlanság és kicsi átütés (ha jól tudom, neki van legkisebb átütése a tier 7 HT-k között). HE ammoval mindenesetre lőttem ki E-100-at valamint perceken át reseteltem egy bázisfoglaló IS-4-et, szemből lower hull-ra célozva 130 körülieket sebzett bele (nem velem foglalkozott szerencsére). A tier 5 tankokat rengetegszer egy lövéseztem, scoutokat szinte mindig, de volt full HP-s Churchill és Pz IV is az áldozatok között.A kreditet és XP-t rohadtul termeli a rengeteg sebzés miatt, remélem hasonlóan jó tapasztalataim lesznek az IS-3-mal is!
-
válasz
Nazgulls #6503 üzenetére
Klánlogo elővarázsolása: - a játék nem ment a folyamat közben!
1. biztos ami biztos mentsed le az alábbi file-t a következő helyről: CustomFilesCache.pyc
Please browse to:
…\World_of_Tanks\res\scripts\client\account_helpers
2. a megfelelő CustomFilesCache.pyc-t töltsd le innen: http://www.mediafire.com/?bkegjqb4xd91zk9
és a korábbi helyre mentsd el: …\World_of_Tanks\res\scripts\client\account_helpers
3. töröld a játék cache-t a következő bat-al: http://downloads.worldoftanks.ru/support/KnowladgeBase/custom_rem/wot_custom_data_rem.zip
ezekután nálam a megfelelő szivecsék ikon jelent
meg a garázsban a tankokon.
-
diegho
nagyúr
egy újabb beteg játékos, aki csak 1 tankkal játszik , ennek ellenére miatta bukjuk a csatát, mert ő spotol karelia északon, hiszen az a dolga, spotolt egy 7-es heavy-t, mert csak az ment arra, na meg a bázisukon álló TD-k, a túloldalon meg 3szoros túlerőben harcolunk a hegyen... gg.
-
Fel
addikt
Hmm... Ez egész jó volt (nem prémiumos):
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. július 5. 11:18:17
Vehicle: IS-7
Experience received: 2 316 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 024
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Reaper, SharpshooterKereken a 60. csatában jött össze vele (csak) az első Top Gun. A T30 maradt utoljára, de most szóltam a csapatnak, lécci, lécci én had szedjem ki
Replay itt: [link]
-
Nazgulls
csendes tag
Sziasztok !
A tankjaim elején nem látom a PHE Klán logóját , ez miért van ?
-
Aktív témák
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest