- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Ez a SuperPershing piszok lassú egy tank. Igazi heavy mozgása van. De legalább pattog is cserébe. 7200 aranyt talán még meg is ér, de sima m26 sokkal élvezetesebb, mostanság úgy is mozgékony med-ekel játszok, így el is vagyok szokva az ilyen lassú tankoktól.
M46 meg nem lett olyan vészes, jó kis tank maradt. De érezhetően lassabb lett az ágyú töltési ideje. Este fele játszok még egy picit hátha akkor már nem lesz ekkora lagg.
-
Dobi 562
addikt
válasz
homeless09 #7497 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A legénységi tagok fejlődnek dupla gyorsan, nemzetiségtől függetlenül. Nem a csatákért kapott xp duplázódik.
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #7495 üzenetére
Homeless09, csak így simán. Benne vagyok
T29-el csapatom, és egy !!T-50 + SU85B!! hülyére lőtt. Folyamatosan pattantam a T-50ről, az meg elszabta folyamatosan a láncomat, kilőtték a sofőrt, a távcsövet, mindent.
Dobi: Prém + duplázott XP....meglesz a hétvégén még a T32, érzem
-
Dobi 562
addikt
Hétvégi akció: Bastille Day Celebration
Franszia fanok előnyben, de a dupla tapasztalat mindenkinek jár!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #7494 üzenetére
Mi a nicked benne? Ha gondolod néha tolhatnánk platoont.
Mondjuk holnaptól vasárnap délutánig pont nem leszek otthon de jövő héten végig játszogatok majd estefelé.Mod: oké akkor majd felveszlek és kereslek amikor leszek.
-
homeless09
őstag
Annyira nevetséges ez a játék :'D
-
Fel
addikt
válasz
fsb1000 #7491 üzenetére
Ha nem ír ki sorszámot, akkor inkább próbálkozz újra. Viszont, ha végre ad számot, akkor ki ne lépj, mert csak idő kérdése és beenged. Úgy emlékeztem 26.000 fő lehet fent, de úgy néz ki, hogy csak 24.000, mert most ennyi a létszám. Lagzik is szépen...
Eddig a játékban látottak alapján a 268 nem nyűgözött le.. Ellenben a JP E-100 kemény dió. Nem jó a csöve elé kerülni... nem egy csatát döntött el ez a dög eddig.
A medek közül egyértelműen a Bat. Chat és a T-62A, ami durván OP szagú, a másik kettőnek inkább csak epizódszerep jut.
-
Patrick76496
őstag
Valaki megtenné nekem, hogy lefényképezi a buffolt T8-T10 orosz nehéz tankok tulajdonságait? Egy ideig nem tudok tesztszervert leszedni normális internet kapcsolat hiányában, előre is köszönöm, aki felrakja!
-
KaLeun
senior tag
Bazz ma vmi nagyon nem stimmel a lövéseimmel, lehet ez a lagos dolog kavar be. Mert gyakorlatilag nincs sebző lövésem, csak lepattanó vagy ghost shell, pl. Lóri 24 célzott lövés és 6 sebzett (5 mellé). Az már csak ráadás, hogy zsinórban jönnek a fail csaták.
-
fsb1000
nagyúr
Ezt is köszi!
Eddig teszt szervert nem használtam (kivéve béta), de most letöltöm, mert nagyon érdekel az új tech tree, meghogy milyenek ezek az új tankok.A Bétában asszem naponta jött a GOLD, itt hogy megy? XP váltásra kéne, hogy gyorsan tudjam megnézni pl. az orosz TD-ket.
--Fizika mikor lesz? 7.6----8.0?
-
fsb1000
nagyúr
"E-100 legnagyobb rákfenéje pedig a pontosság, hiszen 235pen-el át lehet ütni mindent"
Te hány csatát is mentél E100-al?
Korábban kifogásként merült fel hogy 0 körrel véleményeztek tankokat. Engem nem zavar ez, mert mindenkinek lehet véleménye, csak arra kell ügyelni hogy a nagy respektel rendelkező játékosok szava maradandóan beéghet a többiek véleményébe, és 1 hét múlva már közvélekedésként találkozunk ökörségekkel, aki meg ellent mond a májszrimnek az troll.--
Az én véleményem 1500 csata után az hogy a pen kissé alacsony, de az nem mindegy milyen a löveg/lőszer jellemzője. Persze elméletileg és ideális esetben sok mindent átvisz a 235-ös pen is, de 2 dologról megfeledkezel.1. E-100@150mm nem AP lőszert használ, tehát nem kapja meg azt a bizonyos 6-8%-os korrekciót. Eleve kisebb lenne az átütőképessége, mint egy vele azonos penű AP-nak
(nem rég ezt a témát kitárgyaltuk)2. Egy csataszituban az esetek nagy szazalákában szemből találkozunk az ellenféllel, ez nem med, hogy átkaróló hadműveletekre alkalmas sebessége legyen. És a potenciális ellenfelek (t10 HT) a közelharcok során 80%-ban olyan poziciót vesznek fel szándákosan, vagy csak a helyzetűkből adódóan, hogy az effektiv páncélzatuk nagyobb, néha jóval nagyobb mint 235, ezért az elméleti és gyakorlati esély is lecsökken átütés tekintetében.
-
Fel
addikt
válasz
Eagle16 #7478 üzenetére
M48A1-ről is némi infó.
A tank maga nagyobb, mint a T110E5! A hull kialakítása hasonló, de jóval gyengébben páncélozott. Pörög, mint egy búgócsiga (50°/s! Jobb, mint a Chaffee!), a végsebessége viszont elég gyenge (45 km/h). A lövege nagyon jó. ellentétben az M46-tal, távolra is lehet bátran lövöldözni (350-400m+). A töltési idő 6,75s.
Modulsérülésekre mintha annyira nem lenne hajlamos, mint a kis Patton, de a páncélzat hiánya miatt bárki szétlövi. -
bullseye
addikt
Vajon miért van az a rossz érzésem, hogy mire kigyúrok egy két újabb tízest, jönnek a britek valami még erősebbel, aztán lvl11, stb. stb. csak hogy 2-3 havonta legyen valami új elérendő cél, miközben az alapgondok maradnak...
-
Eagle16
addikt
Az új BatChat amúgy 5x390-et tud sebezni és eléggé jó...ugyanaz a tank, de a nagyobb sebzés miatt pusztítóbb.
A HE-je 105mm-t lő át, előbb Jagdtiger oldalát simán átvitte és 400akat sebzett.
A T-62A tornya nagyon erős (nem meglepő), a teste papír. 580 LE ellenére nagyon fürge.
-
.mf
veterán
válasz
homeless09 #7445 üzenetére
Mivel a Sturmtiger 360-asa valójában egy tengerészeti rakétavető volt, s elsősorban épület- és élőerő-rombolásra volt tervezve, így gondolom itt is HE magas dmg alacsony pen párossal lenne. Azaz troll gun. Mint a KV2, csak sokkal durvábban
Fel, Diegho: *elkerekedett szemes, lekonyuló szájú szmájli*. Egyre inkább az az érzésem, hogy hiába fog hamarosan összejönni az IS8-ra való, ugyan már eddig sem nézett ki egy túl erős tanknak, most ilyen ellen még nagyobb hátrányban lesz...
Ugyan nem számoltam még utána, de a 152 talán még félelmetesebb: legmagasabb pen és ROF, 850 dmg, második leggyorsabb célzás.Paul: elég népszerű lett
hogy teljesítenek csatában?
-
Tesi
tag
hali. nekem nem engedi a patchet letölteni. Pedig a 7.4-es teszt verzióra szeretném tenni. És az Eu-s van. Nem megfelelő verzió, ez a válasza rá.
-
4 meccsből 3on gyulladt az e75 szemből érkező lövésre
be is írtam angolul, hogy orálisan tehet a wg egy szívességet a felmenőjüknek, hátha bannolnak.
értékelném már. -
Paul119
addikt
válasz
Antonius1978 #7469 üzenetére
páncélja meglepően jó ,valamelyik csatában steel wallt is szereztem bl10 vagy 3x tuti pattan rólam,de nekem is sikerült zsinorban 2x pattanni a prémium m26ról
-
Antonius1978
addikt
válasz
Stauffenberg #7463 üzenetére
Itt mirol van szo ?
-
Antonius1978
addikt
-
Paul119
addikt
válasz
Antonius1978 #7467 üzenetére
eddig nem vágtam tőle magamat hanyat mintha nem is annyi lenne a penje hanem vagy 100 al kevesebb, a töltés idő meg borzalmas,első lövéstől felgyullad
-
V.Dave
senior tag
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. július 12. 16:41:16
Jármű: PzKpfw II
Szerzett tapasztalat: 644
Szerzett kredit: 8 264
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Stauffenberg
nagyúr
Hátha érdekel valakit. Van World of Tanks vonatkozása is.
-
Paul119
addikt
válasz
belaazallat #7457 üzenetére
301000 ,bocsi 210000 xp a stug e100, ki próbáltam, első lövés persze hogy ki ütötte a motort
-
Fel
addikt
Itt egy zanzásított kép:
Megpróbáltam a 10-eseket beleszuszakolni.
A Bat. Chat és a M48A1 esetén stock konfigban 90mm-es löveg van. Mindkettőre rárakható a t9-es előd top lövege (SA 47 és a T5E1M2), úgyhogy nem azokkal a vicclövegekkel kel kifejleszteni a top ágyúkat.A két új prémiumról is valami:
A Super Pershing 7200 arany, a Dicker Max 3200-ba kerül.
-
Dobi 562
addikt
-
KaLeun
senior tag
Aki játszik a tesztszerveren megnézné nekem, hogy mennyi xp kell a JT-től a t10 td-ig. Kösz.
-
Timyyy
őstag
Valaki leírhatná értelmesen hogy hogyan lehet tesztelni, mert eddig nem így kellett, csak letöltöttem és telepítettem, és már ment is.
Szerk.: ja, nemtudtam, hogy mindenkinek van raktáron orosz kliense. Mindegy, majd később megnézem ha majd más módon is meg lehet.
-
Eagle16
addikt
T-62A: 200.000 XP
E-50M: 183.000 XP
M48 Patton: 160.000 XP
Object 268: 301.000 XP
T110E3: 241.000 XP
T110E4: 211.000 XP
Jagdpanther II: 77.500 XP
Jagdpanzer E-100: 210.000 XP
AMX-50 (155): 290.000 XPMinden új Tier 10-es tank 6.100.000 kredit
A Jagdpanther II 2,5 millió.
-
törölt tag
válasz
homeless09 #7441 üzenetére
Ennek tényleg 15 perc a töltése....
Én a Sturmtigert várom -
homeless09
őstag
Ez hiányzik ebből a játékból
-
Eagle16
addikt
Elindult a teszt.
Ezt kell letölteni, felrakni a tesztelős mappába (pl. orosz 7.4 kliens).
Majd letölt 340Mb-ot és kész.
-
Eagle16
addikt
Lehet tanulmányozni az MM beosztást amíg nem jön a teszt.
-
Timyyy
őstag
-
Eagle16
addikt
válasz
GaburroSan #7433 üzenetére
Igen.
-
GaburroSan
aktív tag
Ha nincs a garázsban a T-28+SU-85 akkor is megkapom az xp-t a fejlesztésekért, ha ki vannak ezek fejlesztve?
-
Eagle16
addikt
15:00-kor már elindulhat a teszt, de még nem 100% azért. Német moderátortól van az infó.
-
-
jahrn
senior tag
A problema ezzel a 7.5 patch notes-sel h sok minden nincs szamszerusitve+nem vegleges. Szal szerintem erdemes megvarni a live szerot h most valoban buff-e amit kapott.
Nomeg sok jarmunel csokkentik elvileg az MM spread-et, szal meg az is valtoztat a dolgokon. Persze ez nem segit az E-100 tulajokon, egyszeruen ertelmetlennek latom azt a RoF nerfet.
-
diegho
nagyúr
Pár gondolat azoknak, akik most alacsony tier-ben vannak, vagy csak szimplán kell free xp!
Т-28:
Tank was overall rebalanced
F-30 gun removed, research cost compensated as Free XPSU-85:
Added 85мм D-5S-85BМ gun
Removed 107mm ZiS-6S gun, research cost compensated as Free XP
Vehicle overall rebalancedTehát, ha most nekiálltok gyorsan és kihúzzátok a T-28at és rá az F-30 ágyút, akkor kaptok 4250 free xp-t, ha a SU-85ön a 107-est, akkor 14400-at, vagyis mondhatjuk úgy, hogy szinte a semmiért 18650 free xp!
-
diegho
nagyúr
Hagyd, neki ez is óriási buff. T-54en van így is a leggyengébb ágyú, amin természetesen nem változtatnak, nem értem mit kell ezen is sírni, de már megszokhattad...
E-100 legnagyobb rákfenéje pedig a pontosság, hiszen 235pen-el át lehet ütni mindent, ha elég pontos hozzá a löveg, lásd Bat, ha növelik a pontosságát, akár sokat is nyerhetnek vele a tulajok, mondjuk a rof csökkentést hülyeségnek tartom.
-
Timyyy
őstag
Researched:
E-75 researched. Undistributed experience spent: 154 000. Free Experience spent: 0.Juhéé
-
vhw
addikt
válasz
Murder3 #7407 üzenetére
Az E100 töltési ideje körül még van vita más forumokon is Az amerikai honlapon is és amit ide is linkeltek oroszt google fordítások, szal lehet, hogy az a 1.1 sec éppen töltési idő csökkenést jelent.
Ami a T54et illeti tessék már fordítani:
increased durability with first turret : alap toronynál nő a HP
slightly lowered balance weight : az MM súlyozása csökken (mint a többi 9esnek)
increased turning speed of first suspension : alap felfüggesztés fordulása nő
increased aiming on move with first suspension : nő a pontosság az alap felfüggesztésnél
corrected aiming speeds for both turrets : ez csak "javítás" a célzási időknél, rejtély mit akar
corrected D-10Т gun RoF : ismét "javítás"
Decreased LB-1 gun RoF on stock turret : csökkent az LB-1 rof az alap toronnyal
Increased characteristics of all guns, except the highest gun : javulnak a ágyúk jellemző, kivéve a top ágyútÉs akkor most értelmezni; leginkább a stock alkatrészek értékei javultak, amiket ugye le szokta az ember cserélni.
És ezek még mindig nem végleges adatok, a tesztek alatt-után változhatnak. Nem kell sírva toporzékolni.
-
Szilu
tag
Ez téma számomra is érdekes, így csak a véleményemet szeretném megosztani, anélkül, hogy bármi valós alapja is lenne. (A HIT
)
- Szerintem a rendszer nem törekedik az 50%os nyerési esélyt kínáló MM-re és soha nem is fog. Akár tankszinten akár játékostudás szinten megölné a játékot hosszútávon, semmi változatosság, semmi kihívás. Ettől függetlenül én jónak tartanék egy külön szabályozott verseny-ágat. (Akár teljesen azonos tier eloszlással, szélső esetben teljesen azonos tankokkal.)
- Az átlag winrate nem 50%. A 2% döntetlen miatt 49% lenne... De mivel a nagyobb gyakorlattal rendelkező (többet játszó) játékosoknak magasabb a winrate-je, a játékosok átlaga 48% (hiszen itt nem számít a csataszám)
- Vereségi sorozat... 1, 2, 3 ... 10 vereségi szériák előfordulásának száma a száma 1000 mérkőzésből: 490, 240, 117, 68, 28, 14, 7, 3, 2, 1 ... Vagyis minden 18. mérkőzésnél bejön egy minimum 5 vereségből álló széria ezen számok szerint. Szerintem ez nem lehetetlen, ahogyan 10k csatából akár a 13as szériából is adódik egy. (A bekövetkezési esélye nem jelenti sem azt, hogy feltétlen bekövetkezik, sem azt, hogy nem fordulhat elő többször.) -
Murder3
addikt
tessék ennyit a német buffról..e-100 lényegébe kapott egy nerfet a maus semmit, de bezzeg a kv-akt meg az összes oroszt buffolni kell.
ezzel szembe e-75 nerf,vk45b-vel rebalance címszó alatt nem csináltak semmit.
e-50 nerf,ezzel szembe t-54 megint erősítést kap...felháborító ez a viselkedés.
-
RONEX
csendes tag
válasz
fsb1000 #7392 üzenetére
Általánosságban írtam, hogy milyen elveket, technikákat vehet figyelembe egy MM rendszer, szóval nem kimondottan a WOT MM motor működését próbáltam elemezni. Én sem tudok semmi konkrétumot a WOT MM-ről.
Az, hogy egy játékosnak 50% a winrate-je, nem ugyan az mint egy meccsben, egy csapatnak a nyerési esélye 50%. Egy 15 fős csapatban winrate-ük alapján egyesek növelik, és egyesek csökkentik a nyerési esélyt statisztikailag, ami jó esetben 50%-hoz tart.
-
vhw
addikt
válasz
Flatron710 #7402 üzenetére
Már bocs, nem kötekedni akarok, de ha már ideteszed az eredményed, mindenbizonnyal azzal a céllal, hogy villants egyet, akkor olyan nagy dolog közölni egy-két szóval, hogy premiumos volt-e a kör vagy se? Van akit ez is érdekel. Ahelyett, hogy két sorban tudatod, nem vagy kíváncsi az ezt firtató kommentekre?
-
Paul119
addikt
teszt mikorra várható ?
-
Flatron710
tag
Tegnap előtt volt egy jó köröm a T95-el. Egyre jobban megkedvelem.
Én nem mondom, hogy "hű de penge vagyok", stb... de csak össze kellett gyűjteni a 8 kill-t - közelharcban is - azzal az indokolatlanul gyors és mozgékony járművel. ( igaz az elején kacsavadászat volt)
Végezetül mint mindenhez, ehhez sem ártott a szerencse... ( csak az eredményt közöltem! Nem vagyok kíváncsi a szadista nem szadista T95 user-re, a prém nem prém acc. hsz-re, stb...)Győzelem! ( prém )
Csata: Fjords 2012. július 10. 13:28:43
Jármű: T95
Szerzett tapasztalat: 3 422 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 710
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító / 8 killHa érdekel valakit, akkor privátban tudok replay-t küldeni.
A téma ON jellegéhez kapcsolódóan a replay-ben érdemes megfigyelni - főleg kezdő TD-s tagoknak - a terep nyújtotta legjobb pozíció felvételét, valamint a helyezkedést, amivel "szerencsével" elkerülhető, hogy a seggedbe álljanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest