- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
psycroptic
őstag
Jgpz E-100 lomha jószág de a csövét kerülni kell. a 299 pen és 1000+ sebzés nagyon durva. Rosszab, mint egy arty, mert ez sokkal pontosabb...
Egy hátránya van leghátul kell maradni vele, mert bárki az oldalába kerül megtossza secperc alatt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7595 üzenetére
Busi a szerver... tegnap is mire bengedett 21K játékos volt, egy jó óra múlva már csak 8K
Szerk: sorszámot még sosem kaptam, vagy beengeett elsőre, vagy csak loggingolt naphosszat.
-
Patrick76496
őstag
Valaki jön teszt szerveren szakaszba? Patrick76496_EU
-
Djuree
félisten
na ez jó kör volt így elsőre:
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. július 13. 16:08:57
Jármű: Somua S-40
Szerzett tapasztalat: 1 406 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 899
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
-
Antonius1978
addikt
Az igaz, hogy nagyobbat rug, de mivel meg egyszer, vagy masfelszer nagyobb a toltesi idejuk, az E75-k le tudtak volna rohanni a ket loves kozott szerintem, de az is lehet hogy nem.
A T95-t ket helyen lehet loni, azaz ahol eddig nekem atvitte : a kupolak valamelyike, valamint a haspancel es lanctalp kozotti resz, jobban mondva a haspancel szele ahol er bele a lanctalpakba. -
Murder3
addikt
egyébként kihúztam őket de már mondtam, hogy jó lenne felhagyni ezzel a bunkó látásmóddal.
először is ezek kihúzása nem kötelező
ha valaki nem érdekli, nem teheti meg azt h pazarolj az idejét orosz tankok húzására vagy amerikaiakra vagy rohadtul nem érdeklik ezek akkor nem lehet felróni azt h bezzeg miért nem fejlesztettted ki ezeket?
Miközben eggyértelmű a válasz...Ha valaki alapból az amerikai vonalt vagy orosz vonalat játszotta azoknak kaptak ingyen helyeket,kaptak ingynen premium tankot.
Aki német vonalon játszogatott az nem kapott helyeket, nem kapott ingyen premium tankot..
ez így nem fair a játékosokkal szembe. -
jahrn
senior tag
Tegnap tesztszeron mentem az "uj" Lorr-al meg AMX 13 90el es vhogy nem erzem h felnottek volna a feladathoz. Kb annyiban kimerult a buffolasuk h kaptak egy keves + HP-t es annyi. Az eggyetlen pozitivum h Lorr-nal mar nem kell 3 motort kifejleszteni h elit legyen, eleg 1-et.
-
diegho
nagyúr
Aki teszt szerveren jár az leírná, hogy melyik tier10 meden és td-n kell bármit is kifejleszteni és azok mennyibe kerülnek xp-ben?
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok! A T-43nak hogy változik meg az ágyúja, mik az értékek??
-
erikke17
őstag
Szerintetek melyik tankot érdemes ezek közül eladni? Kell a garázsban a hely
Tetrach, T-127, IS, Vagy esetleg még KV2 de ezzel sikerül néha jó köröket menni..Első kettőt meg sajnálom mert mégis csak prémek, igaz nem nagy vasak..
Tetrachal lehet száguldozni szivatni a kicsiket, T-127 meg pattog mint a fene
-
Djuree
félisten
válasz
Antonius1978 #7575 üzenetére
igen, ebben az esetben lehet jól jártál a JT-vel. viszont a másik 2 td nagyobbat rúg, igaz ritkábban, lehet azokkal is túlélted volna. t95-öt sztem még életemben nem sikerült átlőnöm, igaz nem is sokszor mentem ki elé.
fsb1000: én ezért nem megyek tesztszeróra. minek ott gyűjtsem az xp-t, pénzt, ha úgyis elveszik. megyek inkább a normál accon. aztán amit nagyon ki akarok próbálni megveszem inkább ott.
-
fsb1000
nagyúr
Köszönöm, tehát akkor 1 fázison belül kell "grindelni" a TOP tankokat, ha ki akarom próbálni.
Végülis jó móka ez a tesztszerver, mert olyan tankokat is kipróbálhatók, amiket másképp nem tenném. Pl. prém TD-ket. Eddig nem tetszik, sem a Dicker.Max, sem a francia Pak40, bár az utóbbival taroltam (gold lőszer nélkül), de olyan lassú, hogy az már riasztó. Vagy normál T49, M18, Su-85.
Az is gond hogy a tesztszerón nem volt elág kis tierű játékos (Pak400-el 8 főcs csapatok voltak)Viszont ha most 2 hétig tesztszerverezek, akkor nem lesz meg a "rendes" nickemen a Patton és JagTigerre sem megy elegendő freeXP, hogy indíthassam az a JG-E-100 vagy hogy kéne röviden írni projektet.
-
Dobi 562
addikt
Hosszú idő után újra szakaszoztam haverommal. A ma délelőtti szakaszozás eredménye (Tigris & Tigris P): 14 győzelem és 6 vereség.
A legeredményesebb csata (prémiumos):
-
Antonius1978
addikt
Nos ez igaz minden olyan pancelvadaszra, amikor egy szinttel kissebb, netalan azonos szintu tankban ulve kerulsz vele szembe, mert sebezni szembol nem mindig sikerul, o viszont tud sebezni teged, de van hogy o is pattan rolad, a sebzese meg ertelemszeruen nagyobb mint a tied, a JT eseteben pedig ugye jo a ROF, emiatt esetleg bizonyos korulmegyek kozott veszelyesebb mint az OB vagy T95.
Nem szoktam visszajatszast kesziteni, de szoban leirok egy ilyen peldat, ami epp azt bizonyitja, hogy ebben az esetben jobb volt nekem JT-vel jatszani ebben a helyzetben, mint OB704-el vagy T95-el
(sajat meglatasom szerint jelen esetben epp a JT magassaga volt az ami kedvezoen hatott a csata megnyeresere mert jot tett neki a domborzat nyujtotta lehetoseg).
Arctic Region, alul kezdunk, en elindultam jobb fele, a hegy tovenel levo uton.Ott a hegy toveben ferden raalltam egy kiszogellesre, epp a loveg van kint es a homlokpancel egy csekely resze.
Velem volt meg 2 db 6-os szintu pancelvadasz, asszem Hellcat vagy ilyesmi, es egy KV-3 ha jol emlekszem.
A fenti sarkon van egy IS-3, egy Ferdi, es ket E-75.Lojjuk egymast ahogy birjuk, a Ferdi bekapott egy talalatot tolem es egyet a Kv-3-tol, talan az IS-3-ba is belelottem egyszer, aztan a tuzerunk kinyirta.
Marad a Ferdi es a ket E-75.Belelovok a Ferdibe, marad kb 150 elete, o elhuzta a csikot, felment a dombon a bunkerhez.Lojjuk egymast a ket E-75-el.Sikerul is a kupolan keresztul lelojjem az egyik eletet kb 300-ra, masiknak meg olyan 7-800 korulire, mivel csak neha lottek engem, inkabb kinyirtak a masik 3 tarsamat.Igy is kaptam 2 talalatot ami atment, maradt kb 2/3 eletem.Ekkor elhataroztak hogy elojonnek es ramtamadnak.Velem szemben jobbra elindult a 7-800as eletu, nagyon helyesen, a masik meg nagyon a hegy toveben araszolt elore, ot nem tudtam igazan loni.Ehelyett kapott egyet a legalso homloklemezen keresztul a 7-800as tank, maradt neki olyan 350 elete, a masik meg bujkalt, nem jott kozelebb.Az immar 350 eletes E75 mar majdnem olyan 30 meterre kozelitett meg, amikor betoltottek a loveget es szinten alul atlottem (beadta), es felrobbant.A bujkalo E75-t pedig a kupolan keresztul vegeztem ki.Elindultam a hegy mellett, aztan fel a dombtetore, ott kilottem a Ferdit es utanna mindket tuzert. 5 kilott jargany, kb 5200 sebzes. 45 ezer zsozso premium nelkul.A legjobb korom viszont 6950 sebzessel, 6 kilovessel 55 ezret adott szinten premium nelkul.Azon gondolkodom, hogy vajon hogy alakult volna ha T95 vagy OB704-el lettem volna.Lehet hogy a T95 kupolajat ok is tudtak volna loni, es lehet akkor nem elem tul.Az OB704-el pedig lehet hogy a dontott pancel is pattogott volna, de ha nem (ugye csak 120mm), akkor lehet hogy azzal is meghaltam volna, elvegre ket E75 egy helyen azert nem csekely dolog.Erdemes lenne gyakorlo csataban ugyanezt lejatszani mindegyik tipussal.
UI : ha JT-vel vagyok, akkor meg viszont en tartok az IS-4, IS-7, M110 es E-100-tol.Na meg a Maus-tol.Ezekkel nem talalkozom tul gyakran, igy keves a tapasztalatom veluk szembe, nem ismerem jol a gyenge pontjaikat.
-
-
GaburroSan
aktív tag
Na nyomoztam 1 kicsit! Ha valaki pénz szűkében van!
7.4: Amx 12t régi ára: 315.000 az új ára: 875.000
mivel most az Amx 13 75/90 féláron van most kell megvenned mert késöbb több mint 1 milát szakíthatsz ha eladod! kiszámoltam hogyha megveszed most a 12t/13 75/90-ket 7.5 után az új tankkal együtt kapsz értük úgy 2.400.000 ezret cirka 1.200.000 ráfordításával! -
Eagle16
addikt
Múltkor kérdezte valaki hogy akkor is jár-e a free xp a T-28-as ágyújáért ha azt a KV-1-esen fejlesztette ki. Igen, jár.
-
Antonius1978
addikt
Miert fosol ugy a JT-tol ? Ha nem tudja elrejteni az alvazat, akkor kozepen szepen meglovod, oszt jonapot, oda a motor altalaban (sajat tapasztalat
)...Ha meg el tudja rejteni, akkor mar gondot okozhat a 250mm atlovese az teny (mondjuk T10-es tankoknak mar az sem gond annyira).
Amugy a JT olyan 600-650 kozotti sebzest tud kiosztani lovesenkent altalaban - van amikor kevesebbet ad be, az atlag 560- , ez kevesebb mint az OB704 vagy a T95 sebzese, igaz gyorsabban is tolt naluk. -
válasz
Stauffenberg #7562 üzenetére
Amíg WoW-oztam, SW:TOR, Star Trek Online és sok egyéb MMO-val játszottam, havi 3-4k-t kicsöngettem a havidíjra (/játék), ami csak annyit jelentett, hogy játszhattam a már amúgy is (több) 10k-ért megvásárolt játékkal, napi pár órát.
Itt a havidíj olyan 2500-3000 Ft körül mozog, amiért némi bónuszt is kapok (+50% píz és XP) ráadásul a játék és a játék lehetősége is ingyen van...Nem vagyok WG alkalmazott (mielőtt még ez a vád ér), de szerintem megéri
-
Djuree
félisten
ez de jól néz ki, nem sok német td tetszik, de ez fasza. miért nem ilyen lett vajon? azon emberek közé tartozom, aki nem tud igazán jól játszani egy tankkal, ha az nem tetszik neki kinézetre is. inkább ülök kicsit rosszabb statos tankban, de tetszen, és akkor jobban tudok vele játszani, hiába gyengébb papíron.
diegho: általában az ilyenek szokták lenoobozni a csapatot...1500 fölötti effes játékostól nem nagyon láttam még noobozást...talán ők már rájöttek hogy csak felesleges szájtépés, úgysem lesznek kevésbé noob-ok ezek a játékosok...mostanában én sem szoktam már, csak sóhajtok egyet és ülök át másik tankba...belefáradtam már a sok hülyébe.
-
forras2
őstag
6 killes premes kör
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 13. 10:35:03
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 3 684 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 629
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő -
Stauffenberg
nagyúr
Azért mert esténként játszom 1-2 órát még nem fogok prémiumot venni. A baj az, hogy ez a bug már 2-3 korábbi patch idején keletkezett és rendkívül idegesítő. Meglövöm a tankot, be is viszem a találatot és a végén nem számolja el a játék.
Nem régen pont panaszkodtam arra, hogy scout tankkal nem tudok fejlődni, mert hiába megyek előre felderíteni (nem ész nélkül, túlélem a kört vagy kitartok a végsőkig), de a végén ott van az elszámolásban, hogy csak 2-3 tankot derítettem fel, miközben legalább 5-6 vagy többet is scoutoltam.
Ennek megfelelően aztán az XP és kredit mennyiség is alacsony. De ha prémmel is ezt művelné akkor meg csak még idegesebb lennék, mert fizetek a játékért és az meg baszik igazságos lenni.
-
diegho
nagyúr
-
GaburroSan
aktív tag
Van most valaki a teszten?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Paul119 #7533 üzenetére
Akkor nagyon brutko cuccnak tunik
Meg nagyobb hevvel fog tortenni a tolatas, mint a T95 eseteben, igaza van az elottem hozzaszolonak
Amire nem valaszoltal, az az, hogy a lenti homlokpancel 200mm es a fenti - azaz a lovegpajzs es ami mellette van - az viszont tobb, vagy ugyanugy 200mm ? Mert ha a fenti is csak 200, akkor az hatralepes a JT-hez kepest, ugye annak azon a reszen 250mm.
Rendben, ma delutan felteszlek a baratok jegyzekebe, es megyunk par kort, lam mennyire tudunk egyutt jatszani.Koszi.
-
Szilu
tag
Win rate of top servers:
57.13 % - T110E5
54.87 % - E10057.61 % - AMX 50 120
52.95 % - VK 4502 (P) Ausf. B59.00 % - AMX 50 100
54.21 % - Tiger II56.91 % - KV-3
51.28 % - PzKpfw VI TigerAzért ezek különbségek... Biztos fejlődtem én is, de talán nem csak amiatt jobb minden mutatóm az orosz (IS7, jelenleg IS3nál tartok) ágon a németnél (E-100).
-
Djuree
félisten
ez mindig így van. a saját tankod szar, a másik mindig op. ha megnézed itt is így van, szinte kivétel nélkül. aztán ha átül az ember az op-nak gondolt tankba, rájön hogy nem is annyira op. de addig még nem próbálod ki az op marad
KaLeun: hát kösz, de inkább kihagynám
tegnap is egy ojjektum 800-at süvöltött az is-8-amba. na mondom ez fasza, fél hp odavan. is-8-al nem fosok semmitől, de t9 td elé ki nem megyek mégegyszer az tuti -
GaburroSan
aktív tag
Skacok! Valaki mondta hogy a Panther 2 több kpbe fog kerülni ( most 1.999.000 a teszten meg 2.450.000), Az amx 13 75/90 hogy alakul ott az ára???Ha valaki meg tudná mondani!
Előre is köszi! -
vhw
addikt
válasz
Murder3 #7543 üzenetére
CW-be is beférnek, csak természetüknél fogva nem alkalmasak gyors agresszív taktikák végrehajtására. Deffenzív feladatokra olykor be szoktak kerülni 1-2 Maus vagy E100, mert sok életük van és el tudnak szórakozni egy ideig az ellenséggel, időt nyerve a másik oldalon rusholó csapattársaknak.
De egyébként ha artyról van szó a GW E minden további nélkül befér a CW keretbe.Majd most meglátjuk hogy a felszteriodozott E50 beugorhat-e egy T110 vagy IS7 helyére.
Német ágon is vannak jó farmoló tankok, na és az ingyen garázshelyek... amik azért történtek, mert bizonyos OP szovjet tankokat feljebb toltak egy szinttel, engedve a hozzád hasonlók sírásának, dehát így se jó... És a KV-KV3 kihúzása nem volt nagy tudomány, kellett volna 2 ingyen garázs? mennyit kellett volna hozzá játszani? 200-250 csatát max?
Djuree: na neked meg már az a bajod, hogy egy német tank OP
Az Isten nem tud kiigazodni rajtatok...
-
Megtaláltam az új szerelmemet. T-49...über...
-
Sixkiller6
őstag
abszolút OFF, ennél OFFabb már nem is lehetne:
szeretettel várunk mindenkit a 4 évente szokásos, olimpiás topicba, ami remélem lassan beindul [link] -
sutyi^
senior tag
Tegnap mentem én is pár karikát a T62A-val.
Hát nem vágódtam hanyat tőle. Jó pen, hangyafasznyival jobb DPM. Alfa dmg ugyanolyan fos, nincs is jobb mint 8-9-et lőni T10-es heavykbe. Valamivel jobban lehet puffogni menetközben, mint a 7.4-es T54-el. Messzire ugyanolyan faszom pontatlan az ágyú.
Lomhábbnak érzem mint a T54-et, hiába a sok hidden stat a talajnyomásnál. Egyelőre elég meh kategória.
-
Murder3
addikt
válasz
Arpee78 #7531 üzenetére
de ez hülyeség...
ezzel csak maguknak okoznak bevételkiesést.
ha teszem azt a németek paliba lennének a ruszki opokkal akkor mondjuk ez nem jelentene nekik több pénzt?
vagy az orosz vonalon elindulók pénzt generálnak?
ha nekik ezernyi kedvezmény van a német tankokat meg folyamosan nerfelik.teszem azt, ha pl cw-be nem igen férnek német tankok be az miért jó?
mind2 a játék része mind2-t elérhető ingyne és érdekes h az orosz ágjn volt egy millió jól farmoló tank akkor ezernyi új ingyen garázshely...ebbe hol a biznizs?
mert ingyen osztogatták. -
fsb1000
nagyúr
Még csak 2 kört mentem a Dicker.Max-al, úgyhogy nincs kialakult véleményem, de a kredit kevésnek tünik.
Viszont mindkétszer ELC AMX-ek falkában írtották a csapatunk.
Gyors és nagyot sebez. Simán átjöttek az 1szem artyért és csak egy halt bele, pedig 3-4-en is löttük öket. -
fsb1000
nagyúr
A teszt szerveren hogy müxik a GOLD rendszer?
Első belépéskor kapok fix összeget?
Aztán valahogy pótlódik naponta/köv pecsnél?
Vásárolni lehet?Ha ki akarom próbálni az új prémeket máris eldorbézoltam amit kaptam...
-
KaLeun
senior tag
Most, hogy féláras lesz, lehet, hogy feláldozok free xp-ből valamennyit a t6 francia artyra, mert ez az t5-ös kicsit olyan, mint t4-ben a Priest.
-
csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg összement a KT?
-
Paul119
addikt
válasz
Antonius1978 #7472 üzenetére
paul119 a nevem
előbb 1 shotoltam ferdit a stuge100al.. nagyon kretén tank ez
-
Arpee78
senior tag
válasz
Murder3 #7518 üzenetére
Morgó Murder
WG üzletpolitika magyarázhatja miért gyengébbek picivel a német tankok. A köznépben elterjedt nézet, hogy a németek milyen remek járműveket gyártottak a háborúban. Így aztán mindenki a német fát kezdi fejlesztgetni, közben rájönnek itt a játékban nem is annyira jók. Nosza akkor fejlesszük az OP oroszokat is, az IS-7-el majd lesz királyság.
Az eredmény? A játékosok többet játszanak, így több pénzt költenek.
Plusz, az általában alacsony pen miatt többet költenek gold lőszerre, ez is további jövedelem. A WG nem a jótékony Terézanya, hanem profitorientált cég.
Ha túlságosan a rövidtávú profitra gyúrnak és nem veszik figyelembe a játékosok igényeit, akkor csökkenni fog a játékosállomány és csökken a bevétel. Ha meg mindet a játékos feneke alá tolnak és a német tankokat is perfektül kibalanszolják, akkor meg azért csökken a bevétel.
A WG is megrajzolta a maga haranggörbéjét, a trendekre figyelve olyan üzletpolitikát folytatnak ahol a legmagasabb a profit hosszabb távon(5-6 év?) Hogy ez etikus vagy sem, nem érdemes vitatkozni. Hogy a rövidtávú profit és a játékosigény között jól lőtték e be az egyensúlyt? Hát nem tom, te is mióta itt morogsz és ettől függetlenül játszol.
A PZ4-nek is volt/van valami kredit akciója: link
-
fsb1000
nagyúr
Én úgy gondolom a random csaták tapasztalatára alapozva próbálod ezt az elméleted erőltetni, szerintem hibásan. Sajnos úgy tünik nem vagyok kellő vitapartnered ebben a témában sem.
Javaslom vitasd meg olyanokkal, akik 0-nál több csatát vívtak E100-al és 0-nál több CW csatában vettek már részt, esetleg a véleményüket is el tudod fogadni, ha véletlenül nem esne egybe a tieddel. -
Fel
addikt
válasz
krisss93 #7526 üzenetére
Ilyen:
Gyorsabb, fürgébb, mint a Ferdinand, de ennyi.. A kettő közül nálam még mindig a Ferdi lenne a favorit.
----------------------------------------------------------------------
Ez pedig:
Egyszerűen brutális. Nincs is jobb annál, mikor egy-egy ponton ott gyülekeznek a tankok, egymással szemben, várva ki fog először rálőni a másikra... Majd az egyik oldalon feltűnik ez a szörny és a vele szemben lévők eszeveszett tolatásba kezdenek.
Vagy amikor egy fedezékből figyelmetlenül előugró ellenre ráereszt egyet az ember, és oda 1100 hp-ja.. Megfizethetetlen!
-
jahrn
senior tag
Huhh, hat kiprobaltam a Super Pershing-et de ez egy borzalom. Az agyu frontalis utkozetekhez sokszor nem eleg, de sebessege nincs ahhoz h oldalba kapj masokat.
DMax-al meg nem mentem, de 3.2k aranyert jonak tunik ahogy elnezegettem masokat.
JPz E-100 elegge brutko, persze ha kozel kerul egy med hozza akkor gg (mondjuk melyik TDnek nem?). T-62A elsore OPnak tunik. -
krisss93
aktív tag
A jagdpanther 2 milyen?
A dickermaxra megéri beruházni ezek szerint?
-
-
marked one94
őstag
Kész van a a Teszt szerveren is a Prohardver csatorna ha valaki valamit tesztelni akar ott megtalál
-
fsb1000
nagyúr
Én ezt nem tudom vitatni, mivel az önértékelési szisztémádat nem ismerem.
De talán majd mások is véleményezik az állításod, pl szakesz, vagy stieger, stb. mely szerint az E100 pontosságának növelésével CW képessé (képessebbé) válna.
Nem ez a baja hidd el, nem ezért vesz részt kis számban a CW-ken.
Máshol keresd a gyengéjét. -
Murder3
addikt
ez a 4 napos francai event 1000X többet ér mint egy hónapso 10%....
hülye leszek 10%-ért PZ4-el szenvedni...egy 10k-s t6 szutyoktól...ráadásué 800-as ár na menjenek a 107-nek miért csak 300körüli akkor és azok nem is premek és ugyna az a tier meg kategória...
semmi értelem premium tankként így a faszmaxnak.
-
vhw
addikt
Na sikerült pár csatát menni az E100 TD-vel meg az új premium D.Max-al.
Az E100 érdekes, szépek azok az 1000-1200 dmg-ek egy-egy lövés után, de a tűzgyorsasága artykra emlékeztető, igazán kell mellé tamogatásnak 1-2 szakasztárs, akik mögé be lehet húzódni, vagy megfogják az ellenséget, míg újratölt. Az ágyú pontossaga egész jó, kicsit lassan céloz, de egld-t lehet rá pakolni. Vízszintes kitéríthetősége elmegy, ugyanígy le-fel is lehet kitéríteni elfogadható szögben.
A mozgékonysága viszont nem valami fényes, ugyan lényegesen jobb mint egy T95, de a JT-től bénább.
A páncélzat is egész tűrhető, olykor pattog a felépítményről is a saját ágyúja (~299 pen) ami nem rossz. Az alváz ugyanolyannak tűnik mint a heavy testvéré. (érdekes megjegyezni, hogy a hátsó páncél 150mm, még nem sikerült kitapasztalni vannak-e rajta weakspotok, de úgy tűnik, ha valami kis szemtelen lightnak mégis sikerülne megkerülni, és nincs masszív 150 feletti penje akkor sokat fog pattogni)
D.Max
Elsőre 75%-os legénységgel egyáltalán nem rossz. Szerintem így helyből jobb, mint a Jpz IV, de azért kicsit lomhább. (a páncélzat úgyse számít, amilyen tankok ellen játszanak, a HP különbség pedig minimális)
Az ágyúja mérföldekkel jobb mint a 88as (végre normális pen és sebzés; 160/300) A vízszintes kitéríthetősége még ok, de felfelé már igen gyenge, ezért oda kell figyelni a terepre. Pontossága ok. Ami viszont kicsit kellemetlen az a lőszer ár; 800 az AP. Nem éri meg mellélövöldözni vele.
Említésre méltó páncélzata nincs, végülis ez egy Marder jellegű gép.
A jövedelemmel viszont gondok lehetnek, kb 1000 dmg átlag sebzést alkottam vele 4 csata alatt (tudom nem valami eszméletlen) Olyan 22-24k kredit volt a bevétel prem nélkül. A javítási költség kilövés esetén ~3000k körül van, és még ehhez jön a lőszer ára... Szóval nem nagyon lehet vele bankot robbantani, ha nem sebeznek azok a találatok.Nem mondom, el lehet vele szórakozni, nem egy Matildához vagy ACM TD-hez hasonló korlátokkal küzdő gép, tehát lehet vele hatékonyan harcolni, nem csak az alkalomra várni, hátha nem figyel senki és kiosztok a káoszban pár potya lövést/killt. Viszont a kredit szorzója nem valami fényes.
Murder3:
A PzIV legutóbb egy hónapig kapott +10% kredit bónuszt, ez meg csak egy 4 napos francia event. -
fsb1000
nagyúr
És te ezekből vezeted le, hogy az E100-nak a löveg pontatlanság a legnagyobb gondja? Az én statomból? hmm... legyen így.
Egyébként soha nem állítottam, hogy gyakran használok GOLD ammot E-100-al, rosszul emléxel vagy valamilyen okból valótlant állítasz.Az én tapasztalatom szerint a meglévő 4db t10-eseim közül nem az E100-nak a legpontatlanabb a lövege. És ezt nem az adatlápjából szűrőm le, hanem gyakorlatból.
---
(#7516) diegho : "Pontosság növelésével lehetne cw képes is."
nemár.... CW-n se voltál soha. Bocs.
Akármilyen pontos lenne a 150-es lövege, akkor sem kapna több feladot mint jelenlegi állapotában. -
Fel
addikt
Érdekes jószág ez az ELC AMX...
A tornya csak 30°-ban mozgatható (15°/15° jobbra/balra)! Van rajta egy olyan löveg, ami a 13 90-en lévő F3-hoz hasonlít (170avg pen/240dmg), de emiatt tetü lassan céloz, és hatalmas a szórása, az újratöltési ideje több, mint 10s..
Mindegy. Arra jó lesz, hogy kap az ember érte egy pluszhelyet.-----------------------------------------
A Tier 8 AMX 13 90-nek 1100hp-ja van. Nem ugyanennyije van a mostani Tier 7-esnek is? Szerintem ez valami hiba lehet, mert a T7 13 75-nek 900 van, a T9-es Lorraine 40t-nek pedig már 1600. Ezt szerintem elfelejtették módosítani.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #7482 üzenetére
Válaszolnék, ha már kérdezel.
0 kört mentem E-100al
Kérdeznék is
- mennyi az átlagsebzésed a többi tier10 heavy tankkal, amiknek 260 és felette van a pen-je?
Meg is válaszolom helyetted
-kevesebb, mint E-100alHogy is van ez? A többin adott a pontos, gyorsan töltő, hatalmas átütésű ágyú, de azokkal még kevesebb az átlagsebzésed, mint az E-100al? Húha, akkor inkább nerfelni kéne az E-100at nem?
Azt az AP, APCR, HEAT lőszeres részt pedig olvasd át szerintem még párszor, mert végig a HEAT lőszerről volt szó, ami az E-100 gold ammoja - bár állításod szerint gyakran használod, de gondolom nem állandóan, vagy igen?
Találkoztam a fórumról már E-100 játékossal randomban, érdekes módon simán átütötte a tankokat, az átlag sebzése is több, mint 500-al magasabb a tiédnél és nem gold ammoval lőtt (látszik a lövedék ütötte lyukon, hogy AP vagy HEAT csinálta), neki nincs komoly gondja vele.
Tényleg nem értem én ezt, biztos én vagyok megint a hülye, de a puszta számok alapján számodra az E-100 a legerősebb tier10 tank, hiszen ezzel tudsz a legtöbbet sebezni, ami a heavy tankok elsődleges feladata lenne.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #7508 üzenetére
Módosítanám: Az egész játéktól undort kaptam mára. Majd holnap, sziasztok.
-
homeless09
őstag
Egyszerűen már okádnom kell az artyktól. Undorító.
-
erikke17
őstag
Üdv, ugyebár következő patchben AMX 12t-től felfele lévő tankok ugornak egy szintet, azaz ha most garázsomban áll AMX 12t és az AMX 13 75 kifejlesztve de még nincs megvéve. Kapok garázshelyet mivel AMX 12t egyel feljebb megy, és viszi magával tovább az XP-t is?
Na kicsit kusza de gondolom értitek mire célzok.. -
Oriens
tag
Mentem egy kört a "Super"Pershinggel. A KV-3 is legyorsulja betonúton. Amikor észrevettem ezt, akkor direkt mentem a kv-3 után és nem birtam lehagyni. A 38 km/h-t (elméleti max) el sem értem vele, 25-nél többel nem nagyon tudtam menni.
Emellett a kv-3 kapott +100 hp buffot. (1300->1400) -
válasz
Stauffenberg #7501 üzenetére
vegyé' prémet, és elmúlik.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálatok is sűrűn előjön a bug, hogy lekaptok néhány %-ot egy ellenséges tankból, de a játék nem számolja el? Rohadt idegesítő, hogy nálam ezt rendszeresen műveli.
Van, hogy olyan csatába tesz ahol esélytelen ölnöm, de próbálok nagy DMG értéket elérni. Most is volt, hogy egy Panthert sebeztem kb 5-6%-al (ez a meccs legvégén volt, ő volt az utolsó), de másvalaki kiszedte előlem. Aztán nézem az elért eredményeimet és nem volt ott a Panther.
És ez teljesen rendszeres. Ha valakibe csak egy lövést eresztek és kicsit sebzek akkor sokszor nem is számolja a játék (volt olyan, hogy egy csatában 4 tankot lőttem meg, de csak egyetlen egyet számolt el közülük, én meg pislogtam, hogy okádtam a lövéseket, de mégis rohadt kevés XP meg kredit a jutalmam).
Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- RAM topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest