- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Rettenetes csapatokba sikerült ma kerülnöm, ismét 3-mal romlott a győzelem/vereség arányom. pl.:95% nyerési eséllyel képesek voltunk kikapni, egyetlen jó csatám se volt semelyik géppel. Ma sajnos szívóágon voltam, abba is hagyom.
Egyben eldöntöttem, a KV-5 megy kifelé a garázsomból. Sajnálatos, hogy aranyból nem kapom vissza a felét az árának...150 csata alatt nem tudtam megszokni/megkedvelni, rosseb vesződik vele.
-
diegho
nagyúr
Akinek van T30-a meg tudná mondani, hogy mennyi a reload time-ja ventivel és rammerel? Azon gondolkodok melyik ágat kéne kihúzni legközelebb, mert már lassan megint van 150k free xp-m, no meg a kredittel sem tudok mit kezdeni.
-
Eagle16
addikt
válasz
Dobi 562 #6785 üzenetére
Háát, annyira nem durva, sőt...de azért elmegy
Tier 10-es tankokat is át lehet vele lőni, akár szemből is, de nagyon oda kell figyelni a célzásra, mert csak 235mm az átütés.
De legtöbbször vannak olyan hülyék az ellenfelek hogy az oldalukat mutatják
Mint a képen is látható Maus.
Az a legjobb mikor 600 HP-s Is-8-ba 560-at sebez, a minimumot...az is előfordult már.
Nehéz vele átlőni a nagyokat szemből, de ha átmegy akkor lehet vigyorogni.
-
homeless09
őstag
T29 megvéve!
-
babferi
tag
En is jobban orulnek ha igy lenne ! Raadasul a BL10 sokszor szereti megviccelni az embert , neha annyira kiszamithatatlan , hogy nem igaz , van , hogy mindent eltalal meg atvisz , de van , hogy kozepes tavolsagokra is melle visz meg T6-7 tankokrol pattan !
Par napja velem is volt egy zavaro szituacio . Objectel megyek , viszonylag nyilt terepen egy masik Obj. moge kerultem nekem majd 900 HP neki szuk 700 ! Pontosan seggbe lottem , minimumot sebeztem ra , o megfordult es egylovesezett szembol -
Dobi 562
addikt
Atyaég! Ma megvolt az első lőszerrekesz robbanásom E-75-el, egy T-29 követte el, 1200HP-t lerepítve rólam.
Következő csatában egy obj. 704 egy lövéssel leszedte mindkét lánctalpamat...
-
-
fsb1000
nagyúr
Tromfoljunk!
E100-nak szerintem pontos a lövege én sosem panaszkodom rá.
Ma volt egy "targetem" Type59-re, 200méteren belül. Álló helyzetből lőttem rá és a mellete lévő házat romboltam le... az benne se volt a célkeresztben.Adok még municiót!
Ez elég régen volt... meg biztos hajnalban... megyek a Tigris II-vel, és sorra szedtem ki az ellenfeleket, rólam meg pattogtak. Ejjh, mondom, ez a tigris, de megtáltosodott!
Amikor kiléptem a garázsba csata végén, akkor látom hogy E75 volt. -
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #6789 üzenetére
Ma egy kört így kezdtem 286pen-el:
-első lövés T-54 oldala: that one didnt...
-második lövés IS-3 szemből: that one didnt...Mindegyik lövés el halluf fentről lenti célpontokra, tehát még a döntöttség miatt is előnyben voltam, ugyanez a szitu, amikor E-75 oldala derékszög és: could not penetrate... aztán E-75 fentről hegyoldalból lebukva upper front plate-re, kb 90 fokból leadott lövés: we just dinged... ez ilyen, óriási a szórás.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #6786 üzenetére
Köv kör E100-al:
Steppes nagy sziklánál: 2x E100 vs Maus + IS7: régebben ez is E100 győzelmet hozott.
Most 4 lapattanó IS7-ről, 1 Maus-ról (maus jól beforgatta magát), végén már átváltottam HE-re így lett 320 össz sebzésem.
A másik E100 nem tudom mit csinált de 10 seccel utánam meghalt, én csak 1 arty találatot kaptam, az sem volt vészes. Ellenfél: Maus full HP-n, IS7 1100-on.(de asszem kapott egy arty találatot)Játszhatatlan... vagy a kicsiket kell kergetni, de az milyen már.
---GrooveHero : Bizony nem vettem észre... ... külső nézetem kicsit távoli és nem nézegetem a saját tankomat. Töltési időben 2 sec a különbség, ha nem nézem a számlálót egy laza csatában ez sem tünik fel. (15,x vs 13,x)
Persze majd most dieghó felírhatja ezt is a noteszába, hogy legközeleb megírja ide: ezzel az embere beszélgettek? Aki nem veszi észre hogy milyen lövege van fent?
Leszarom.... -
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #6786 üzenetére
Kezdésnél nem vetted észre milyen ágyú van fent? Nekem kiszúrná a szemem a lángrejtő ami rajta van. Meg rövidebb is, meg a betöltési idő. Sztem egyszerűen nem lehet összetéveszteni a két ágyút.
diegho: támogatnám az ötletet, túl nagy a szórás:Mikor E-100-zal vagyok, sokszor sebzek határértéket, és inkább alsót, mint felsőt. Talán 937 volt a max ami kijött belőle nekem is, de a 600-asok sztem olyan 75-80%-kal jönnek, a maradék meg a min és max sebzés. Ez akkor sincs 750-es átlag.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #6786 üzenetére
Mondok jobbat, ma volt 3 egymás utáni csatám, amiben BL-10el nem lőttem 742 fölé! Kétszer egymás után minimum és társai, mindegyik csatában lőttem legalább 7-8at és 742 volt a max, számtalanszor van az, hogy jön egy 650hp-s tank és nem oneshotolom. Szerintem túl magas ez a +-25%, nagy apha sebzésű ágyúknál túl nagy a szórás, én inkább +-15%-ot szeretnék látni, nem lennének ilyen 900 feletti monster dmg-ek, de nem is lőnék 563-at a 750-es átlaggal.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6777 üzenetére
Azt nem tudom... de két sztori E100-al.
csata1:
Asszem 3 nap kihagyás után ma mentem először E100-al. Korábban ismét felraktam a 128-ast próbából, mert a 150-es megint nem akart penetrálni.
Egyből jó leosztást kaptam,... sok t7-t8 ellenfél volt, szinte mindet átvitte.. mondom így magamnak: nézd már ezt a 128-ast, sorozatban 550-650-eket sebzek vele, mekkora szerencsém van!
Úgy a 6. ilyen sebzésnél lett gyanús és megnéztem mivel is lövök... hát visszaraktam még a múlhétemn a 150-est és 750-ek helyett sebzett ennyit.Mai utolsó csata.
E100 vs E75+M103... elvileg lehozható, de 7-ből 6 lepattanóm volt. Mindegy volt hova löttem... illetve volt egy átütés amikor az E75 befordult oldalra, de akkor is csak 620-at sebeztem belé.
Ezzel szembe Ők 6-ból 5x átütöttek + kaptam 2 arty találatot és vége is volt a dalnak.-----
Lehet mondani hogy noob vagok, de azért ez egy kicsit bosszantó.
E100-al nehéz olyan szituációba keveredni, hogy folyamatosan lehesen oldalról lőni a t9-10 ellenfeleket, szemből meg max. a Maus-t viszi át (pecs elött az IS7-et is)
Régebben 10-ből 9x megnyertem Mainson a városi csatát, ott a könél, ahova arty nem tud belőni. Most lassan ott tartok, hogy nem megyek oda, mert még 2db IS3 is lenyom simán.
A városi pályákon taroltam E100-al, most ovatoskodni kell. -
homeless09
őstag
2,5k xp kell de annyi gyökér arty lett, hogy az egésztől elvették a kedvem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
marked one94 #6779 üzenetére
Igen.
(#6780) Eagle16: Köszi!
-
Arpee78
senior tag
Az options-ben bekapcsolt (mod nélkül) szerver célkereszttel az volt a bajom, hogy szinte önállóan mozgott erre-arra, nehezebb volt vele célozni. Ha ki volt kapcsolva, nem tudtam a valódi célzást. Nekem kell mindkettő.
-
nemeth989
senior tag
Új fizika, lebegő tankok
http://gamepod.hu/dl/upc/2012-07/07/245213_bahqgiqin0hilfn9_shot_018.thumb.jpg
http://gamepod.hu/dl/upc/2012-07/07/245213_bahqgiqin0hilfn9_shot_018.jpg -
Dobi 562
addikt
Hogy tud egy E-100-as egy lövéssel kivégezni, úgy hogy 898-at sebez belém (JT) és nem lőszerrekeszt talál?
Ilyet tud a 150mm-es ágyúja?
-
Patrick76496
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #6772 üzenetére
Nekem pont ellentétes a véleményem az IS-3-mal kapcsolatban. Nagyon pattogós, sok lövést kibír. A KT vagy az Aladár a nyomába sem érhet ebből a szempontból.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #6763 üzenetére
Tudtommal az csak az illúziót biztosítja, attól még ugyan úgy mozog a tank meg lövéskor az ágyú.
patrikgtaivs
A PzKpFw V/IV és a M6A2E1 preorder csomagba volt megvehető nagyadag arannyal jópénzért.
-
Patrick76496
őstag
Kezdem megszeretni az IS-3-mat most, hogy megvan a BL-9. Átlőni még így is átlövik, de rájöttem, hogy ha olyan tank kell, amiről szeretnek pattogni, annak minimum 100 tonnásnak kell lennie.
Ma egy ritkaságot láttam, amit úgy hívnak, hogy PzKpFw V/IV. Eddig csak a tankopédiában, és a wotdébén találkoztam vele, de érdekes egy kis teremtmény. Hamar elfogyott a 870 HP-ja.
A-32-vel is találkoztam párszor, az a baj ezek a tankok nagyon korlátozottak, szerintem szabadon, soha nem voltak elérhetőek. Példának még felhozható a Pz IV Hydraulic, BT-SV, SU-85I, KV-220, Pz B2, M6A2E1.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #6769 üzenetére
Na, kisebb megszakítássokal ugyan, de már csak 10k.
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #6767 üzenetére
én akkor csináltam 30k-t egyhuzamban mikor gyűjtöttem az is-4-re, na az nem volt semmi, már majdnem elhánytam magam annyira nem élveztem, de meglett
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #6758 üzenetére
meglehet, de jó uncsi lesz egyhuzamban lenyomni.
-
dre_am
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogyan lehet visszakapcsolni a kék célkeresztet? Sajnos a "Tároló" kipipálása nem segit. Valami más ötlet?
Köszi előre is! -
psycroptic
őstag
válasz
marked one94 #6763 üzenetére
Köszi szépen!
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic #6762 üzenetére
Vedd ki a pipát az "Enable vehicle...." cuccnál és kész
[link] -
psycroptic
őstag
Nem lehet valahogy kiküszöbölni megálláskor azt, hogy "bólintson" egyet a tank?
Tudom ne álljak meg...Más ötlet esetleg?
-
diegho
nagyúr
válasz
homeless09 #6753 üzenetére
21000/800=27 kör 27*10perc= 4 és fél óra.
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #6758 üzenetére
2x meg lehet csinálni az a 21k xp-t estig, főleg prémiummal
-
Djuree
félisten
válasz
homeless09 #6753 üzenetére
én 1 nap alatt összehozok ennyit ha nekidurálom magam.
-
homeless09
őstag
21K XP-t prémmel M6-al mennyi idő alatt tudok összehozni? XP átlagot a mai napra eddig olyan 800 körülire tenném.
-
diegho
nagyúr
Arról nincs semmi infó, hogy a tier10 medek és td-k mennyi xp-be fognak kerülni?
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #6750 üzenetére
igen
nagyon szépen köszönöm
-
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #6749 üzenetére
Az IS-7-re gondolsz?
de ezen az oldalon találsz még többet is más festéssel. Meg van egykét tank átrajzola. IS-4, Sherman, T-44 láncvédővel, meg egy csomó szarság
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #6747 üzenetére
szép
amúgy honnan vannak ezek a kinézetek?
-
diegho
nagyúr
válasz
psycroptic #6746 üzenetére
Nem mindig ilyen pontos, 46% vele a hit rátám, de ebben benne vannak a counter-ek, a sarkon állókra lövések, a rengeteg mozgó célpont. Általában, ha van álló, vagy nagyon lassú célpont, netán 1000hp környékén van és ki kell szedni mindenképpen, akkor AP. Ebben a csatában is pl amikor a T34-et oneshotoltam, azért nem AP-t töltöttem, mert azzal esélytelen lett volna a oneshot. E-100, Maus, közeli célpontok, ezekre mind megy az AP, na most itt nem volt több közeli, csak az az IS-4. Vannak csaták, amiket AP-vel kezdek, de ez pályafüggő is, kis pályákon jó az AP, 360pen-el mindent átüt, de sok a detrack, ezért olyanokra szeretem lőni, ami nagy, vagy nagy a tornya, amibe bele tudok lőni nagy eséllyel.
-
GrooveHero
addikt
válasz
psycroptic #6746 üzenetére
Viszonylag elég pontos. De azért elég idegesítő, mikor a tank előtt csapódik be az AP a földbe. Lehet azért vele szépeket alkotni, de mostanában nem vittem ki a garázsból, mert ha nem úgy jönnek össze a dolgok, akkor elég csúnyán minuszos tud lenni. Talán legutoljára 1245-ről kaptam ki vele a T95-öt
amúgy ezt most lőttem:
"Working as intended"
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #6735 üzenetére
Machinegun port, de talált.
-
homeless09
őstag
Na, már "csak" 24K XP a T29-ig
-
diegho
nagyúr
Feldobtam egy artys replay-t is:
Victory!
Battle: Airfield 2012. július 7. 12:23:13
Vehicle: Object 261
Experience received: 3 614 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 73 143
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
FRIZ 22
senior tag
WoT idézetek:
minden egyes csata után ami hülyékkel van tele ígyál egy kis sört, meglátod egy idő után alig várod hogy hülyékkel kerülj össze. (tank_HUN_ter)
-
person
senior tag
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. július 7. 11:26:14
Jármű: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 801 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6)
Szerzett kredit: 13 047 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 750; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 030)
Csatában elért Achievement: SzárnysegédHát ezzel sem voltam még szárnysegéd, főleg nem KT-k meg Löwék között.
Szeretem ezt a kis mocskot.Type59-el ketten felforgattunk mindent
konkrétan végigdaráltuk az ellent persze a killeket mindig ő vitte el... (7) de ettől függetlenül imádom az ilyen köröket
. Mondjuk a kredit nagyon sovány lett...
-
joergie
őstag
4.5sec. tesztszerón kipróbáltam, tényleg baromijó, csak el kell rejteni az alsó részét. egyszer láncolsz valakit, az halott. nehéz vele sokat keresni, de lehet konstans 70eket szedni, mert kevés a sebzés, és azért 10-15 penetráló lövést csinálni csatánként a 100k+os körökhöz elég körülményes.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #6733 üzenetére
Közelről, ha gyors becélzunk weakspotot és lövünk, mielőtt ő lő, akkor oké, de messziről semmi, mert a D-25T család extrém pontatlan.
Az LFP Lower Front Plate lenne, az MG pont pedig Minigun Port?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #6732 üzenetére
175mm pen átlövi az LFP-t és az MG port-ot is (ez utóbbi össz vissz 80mm vastag, nehéz páncélzat, fuck yeah!)
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #6728 üzenetére
FSB1000: a pak43-as teste ugyanaz, mint a sima JT-é, D-25T családdal nem ütöd át, csak oldalról, viszont 9-es szintű orosz lövegekkel már előlről is szereti, ha pofozzák.
------------------------------------------------------------------------
Néha összejön valami ezzel is...
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. július 7. 3:30:26
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 2 300 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 885
Csatában elért Achievement: Top Gun -
.mf
veterán
Lol, a KV1-es következő meccse is egész jó lett:
Victory!
Battle: South Coast 2012. július 7. 2:14:05
Vehicle: KV-1
Experience received: 1 626 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 19 516
Battle Achievements: Billotte's Medal, Steel Wall, Invader, Sniper4 kill, 24/24 találat, 8 hp-val fejeztem be csapatomból egyedüli túlélőként.
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy a legénység skill-fejlődése az elején gyors, viszont 90% körültől csigatempóra vált? Ezen a KV1-en különösen, más tankjaim kevesebb csatával már 95-96%-nál tartanak az első skillnél, itt pedig még csak 92%...
-
fsb1000
nagyúr
Ez is megvan:
Érdekes hogy van 2 tankom, amelyekkel sokkal gyengéb eredményt érek el a 2. accomon. Talán a KV-1s még "javul" annyit a köv 40-50 csatában, hogy az 1500-as effet elérje.
-
.mf
veterán
Az első Böllérem 3705 meccs után (inkább a nem-szerencsén múlott, hogy eddig nem kaptam, eff ~1140), méghozzá 57mm-es KV1-gyel
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. július 7. 1:55:44
Vehicle: KV-1
Experience received: 1 276
Credits received: 28 907
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun9 kill. Siegfried line Encounter, én pedig mentem körbe a városon és kerültem a hátukba.
-
fsb1000
nagyúr
Ma találkoztam először JagTiger 8.8-al cstában.
Rögtön volt egy szakasz nálunk, meg 1 db az ellenél.
A mieink 220-akat sebeztek IS-be, engem meg 169 és 268-as sebzés ért.
Nem valami nagy tűzerő 203-as pennel.
Javára írom hogy előről képtelen voltam sebezni KV-1s legnagyobb lövegével., oldalról nem tudtam lőni. -
erikke17
őstag
válasz
marked one94 #6726 üzenetére
+1
Ma T6-os artykat dobott be top tanknak.. Mondom ez normális?
Minap meg AMX 12t tankkal voltam Top.. 60 csata alatt egyszer fordult elő.. -
Patrick76496
őstag
Ma olyan ellenséget fogtam ki Prokhorovka védőn, hogy besza-behu.
IS-3-mal top vagyok, megyek a térkép tetejére, 2 kicsi jön még, várjuk az ellent. Látom jön egy KT, nem áll meg, elkezdem lőni, sikeresen kilőjjük. Jön még 2 IS-3, meg egy ARL a szó szoros értelmében lerusholnak bennünket! A 2 IS-3 szétszed minket, mivel egyetül voltam nagy tank, és még én is stock vagyok, ezért a VK3601H és az alap Tiger H is hamar meghalt. A mi KT-nk középről próbál védekezni, bár hiába, mindenkit kilőnek. Beírom nekik, hogy fucking rushers, ők mosolyognak, erre én gj, it worked.
Arty NEM volt egyik csapatban sem, TD is alig-alig. Ezt a módszert egyszer én is kipróbálom.
Kezdem megszeretni az IS-3-mat, kicsivel jobban pattog, de a KV-4 még mindig keményebb.
Nemsoká lesz BL-9 is rá, az majd sokat enyhít. Churchill: csak ma 2 top gun vele, a KV-4-el is volt egy 5 killes T10-esek között, a végén a Ferdi győzőtt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Spori85 #6719 üzenetére
Szerintem az a titka, hogy közel kell menni, vagy meg kell várni hogy jöjjön az ellen.
300m felett már nem ütős a lövege, leginkább 200m alatt tud írtani a Churchill a gyors töltésével, néha be sem várom a célzőkör beszükűlését.
Nyilt pályán vagy TD szerű taktikát folytatok, vagy a rejtőzködve haladok előre, medek lightok úgyis lehagynak és spottolnak.
Nagy baj nem lehet... max 2 t3-as arty szokot lenni az ellenél, néha 1 Grille.
Az esetek 30%-ban vannak t6 tankok, őket lehet kerülni... -
Djuree
félisten
válasz
bullseye #6718 üzenetére
Bejon az gyakrabban. Sok a gyenge jatekos, nem gondolkodnak elore, csak a pillanatnyi helyzetet erzekelik. Ez olyan mint a sakk vagy a kendo, elore kell tudni gondolkodni. Nem konnyu persze, kell hozza taktikai erzek is. Elony a sok rts/tbs tapasztalat, na nalam ebbol nincs hiany
Meglestem diegho statjat, hat impressziv, azt el kell ismerni...de tulelt meccsek szamaban jobb vagyok
Majd egyszer menjunk egy karikat, kivancsi vagyok -
Spori85
csendes tag
Hosszas gondolkodás után rábeszéltem magam egy Churchill-re. Városi pályákon már sikerült menni vele pár egész jó kört (30k credit nettó haszon), de a nyílt pályákon nem tudom használni. Valaki tudna tanácsot adni, hogyan lehetnék eredményes vele nyílt pályán is?
Más:
Ma asszem, flipper nap van a WoT-ban. IS-3 Bl9-ével először lepattantam egy Lorraine oldaláról, majd egy Grille frontjáról (mindegyik kb. 30 méterről), majd lőttem ugyanarra a Grillére egy 0 dmg-et.
Gondoltam, csak a Bl9 útál. Erre a következő csatában a KT gyengébb 105 mm-esével 2 lepattanó egy Jumbóról. Arggh...:S
Asszem, random isten ma nem szeret. -
bullseye
addikt
azt azért meg köll jegyeznem, volt már, hogy csatát fordítottam light tankkal, mert elkezdtem foglalni, és ezért a beállt arcvonalból 2-3 haeavy visszaindult lelkiismeretesen. 2 mp alatt kinyírtak ugyan, de az oda-visszaút alatt a többiek kihasználták a létszámfölényt... mondjuk 1000 meccsenként egyszer bejön
-
Djuree
félisten
válasz
Scheffer #6697 üzenetére
"de azért túlzás azt állítani, hogy az tett a legtöbbet hozzá a csatához, aki 100 másodpercen keresztül egy helyben állt és várt."
azért oda el is kell ám jutni valahogy, nem teleportálok oda. esetleg közben kilövök még 2-3 ellent, meg a maradékot kicsit felizgatom, ilyenkor szokott kezdődni az összevissza rohangálás, nem tudják hogy menjenek-e vissza bázist védeni vagy támadjanak tovább. na ezt kell a többieknek kihasználni. ha ki tudják akkor nyertünk. persze ez random, összeszokott század ellen nem megy ilyen egyszerűen, de randomban bejön szinte mindig.
meg persze én sem mindig foglalok, csak ha nem nagyon van más út, ha csak pár ellen él, egál közelében van, akkor megyek és írtok inkább, jobb xp, meg nekem a kill is számít, ős fps-es vagyok, nekem a kill is fontos, de nem elsődleges, most az 1 kill/1 meccs arány a cél, szépen haladok felé, most 0,98-on áll. manapság már megvan a 2 kill is általában 1 meccsen. azért azt szeretem mikor lesebzek valakit, és jön valami pöcs, beáll elém hogy én ne tudja kilőni és ő kilöviez elég gyakori...
Murder3: nekem az is jó lenne. de mivel igaziból is ilyenek ezek, miért változtatnának rajtuk? sztem jó ez így. nemsoká amúgyis mennek feljebb egy tierrel, akkor már nem kell majd ennyire félj tőlük
-
KaLeun
senior tag
válasz
GrooveHero #6713 üzenetére
Hoppá...
Tényleg.
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #6705 üzenetére
nem nagyobb agymenés mint a nemlétező E szériák meg t28 prototypok stb...
-
GrooveHero
addikt
válasz
Atlantis #6711 üzenetére
Mivel az egyik legjobb T8-as ezért szerintem szeretni fogod, csak találd meg mindíg a hull-down pozíciód, és nem lesz gond. Nem is olyan régen, vmelyik peccsben mintha erősítettk volna rajta, tud pattogni az a kicseszett front is rendesen. A géppuskára viszont vigyázz az elején, mert az bizony weakspot
KaLeun: A SU-8 már 5-ös. Sztem a SU-5-re gondoltál
-
KaLeun
senior tag
Tegnap estére elértem az AMX 105AM-hez és szvsz a Grille még mindig a legjobb t4 arty. Amúgy gyorsan lő és céloz, ráadásul elég pontosan. Az átlagos sebzése közel a duplája a Priestnek (30-50 vs 70-100). Az t4 arty rangsor szintén szvsz: 1 Grille, 2 AMX 105AM, SU-8, M7 Priest.
-
Atlantis
veterán
válasz
GrooveHero #6708 üzenetére
Ezek nélkül is nagyon tetszik, nem is emlékszem, volt-e olyan tank, ami a kezdetekkor is ennyire bejött. Panther II-t is szeretem, de az elején nem voltunk jóban. Bár az amerikai heavy-kkel is ilyen jól menne, de akárhogy próbálom, nem érzek rá a T29-re, pedig lassan meglesz a T32 is vele...attól előre rettegek, mire megyek vele T8-ban.
-
krisss93
aktív tag
Battle: Arctic Region 2012. július 6. 19:33:12
Vehicle: KV-1S
Experience received: 908
Credits received: 21 648
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "II Class"A verseny eldőlt, amíg nincs meg a 85-milis D-5T addig a 76-ost használom.
-
Atlantis
veterán
Pershing-re érdemes kifejleszteni/megvenni a nagy tornyot és a lánctalpat? Ezek nélkül is egészen használható gép és papíron nem sok előnyt ad egyik se.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6705 üzenetére
Nem elképzelhetetlen. Állítólag 4 TD ágra való TD van a németeknél, amik állítólag bele is fogna kerülni a játékba. Előbb, vagy utóbb. Elképzelhető, hogy az általam említett Ferdi fölött és alatt is lesznek TD-k, így egy újabb német TD ág lesz születőben. És azon kívül is lesz még 1 omájgád
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6703 üzenetére
a ku*va életbe
akkor mennyi lesz százázér?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #6702 üzenetére
Szerintem több mivel ágat váltasz, az mindig + xp-bre kerül.
6704 Annyi biztos lesz
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Szerintetek mennyibe fog kerülni a Ferdinand a Tiger P-ből? Most vettem vissza a Tiger P-t, és már van vele vagy 4k xp-m. Én olyan 80 k körülire gondolok. Szerintetek több lesz, vagy kevesebb?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest