- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #6696 üzenetére
jön majd e-50 hullal is ne aggódj...(Jagdpanther 3)
kéne egy Jagdtiger 2 amit az E-75 hullra raknak azzal azért jobb lenne, mondjuk a 128mm l/66-ot kapná így lehetne jobb rof azonos penm és sebzés mellett.
-
Murder3
addikt
ahha akkor a pz4-et át kéne rakni t9-be mert ezek szerint paliban van a batchattel.
az, hogy szavazáson mit mondanak hagy szarjam le...ez úgy megy, hogy amivel játszok azt csak buffolni szabad,azzal nincs semmi baj még ha op is mert én azzal játszok jó az úgy....
könnyű a páncél mizériát meg azt h sok tank átüti őket a franciák védelmére felhozni de nem ezen van a lényeg...páncél mértéknek és az ágyú milyenségének semmi köze egymáshoz.
nincs páncéljuk, de cserébe gyorsak és mozgékonyak...ezzel a kis páncélból fakadó hátrány ki is van egyenlítve...(miért kéne nagyobb ágyú cserébe?nem látom a logikát)eggyáltalán nem kell ilyen unfair revolver baromságot kapniuk...
különben is tele vannak német cuccokkal ezek..miért erősebb akkor a nyers statisztikájuk?
a német gun beosztással abszolút jók lennének a francia tankok..t7-től(lightok meg t6-tól) több pent kapnának,jobb rof-t és jó pontosságot cserébe közepes sebzést...gyenge páncélozottság, de cserébe jó mozgékonyság és gyors,pontos nagy átütőerejű ágyúk közepes sebzéssel.
aki a franciákat választja ezekkel kellejen számolni, de nem... kell oda egy unfair revolver mechanika...
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #6696 üzenetére
KV-1S tényleg D10T-vel lenne az igazi.
-
Scheffer
tag
Hirtelen nem is tudom, hogy milyen példát hozzak fel számodra. A játék kezdetekor sokan a kill-re hajtottak, mert úgy gondolták, hogy ezzel tudnak a legtöbbet hozzátenni a csatához, mivel ők lőtték ki a legtöbb célpontot. Elég triviális, nemde? Valamilyen párhuzamot talán lehet a kettő között vonni. Amiről ezek a játékosok elfeledkeztek, - illetve esetünkben te - hogy egyelőre a csaták nem csak annyiból állnak, hogy ki lövi ki a legtöbb célpontot vagy foglalja el hamarabb az ellenséges bázist. Talán félreérthetően fogalmaztam, mert nem becsülöm le azokat, akik bázisfoglalás árán nyerik meg a csatát, de azért túlzás azt állítani, hogy az tett a legtöbbet hozzá a csatához, aki 100 másodpercen keresztül egy helyben állt és várt.
Nyilván nem egyedül fogsz áttörni az ellenfél védelmén, hanem kapsz támogatást, felderítést és rosszul pozicionált vagy gyenge ellenfeleket, és ezek a feltételek biztosítják számodra, hogy eljuss a bázisig és elfoglalt azt. A legtöbbet nyilvánvalóan akkor fogod hozzátenni a csatához, ha egymagad deríted, sebzed le és lövöd ki a célponto(ka)t, illetve foglalod el a bázist, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy általában nem így szokott történni.
-
Iron Funeral
őstag
Nekem mondjuk egyértelmű volt, hogy jön a Jagdpanther II mert benne volt a 0.7.5 videóban is
Már csak azt sajnálom, hogy nem E-50 hull lesz a... gazdatest, hanem PII hull. Lehet, hogy egy ISU lesz belőle csak éppen gyengébb löveggel :/
(#6674) krisss93: Helyenként OP, máskor meg zavaró lesz a nagy 122mm ágyúval a KV-1S(port), szerintem ráférne egy rebalance, ne lövöldözze ki a tier 4-5 tankokat egy lövésből, cserébe kapná a 100mm ágyút (stock IS-2-re nagy segítség!), +3-5km/h tolatási sebességet és +2° gun depression/elevationt
-
fsb1000
nagyúr
"De mégis vitatkozol a magyar top játékosokkal"
Pontosan kire gondolsz? Ha jól emléxem magadat átlagos játékosként jellemezted itt több alkalommal is.
A magam részéről "szakeszt" tekintem top játékosnak, mert erdei körökben az az elterjedt nézet, hogy egyéni teljesítményén túl képes csapatjátékra is.
Más meg nem volt benne a vitában, hacsaknem murder "német-fanyalgót" tekintjük TOP magyar TOP játékosnak. -
joergie
őstag
Ügyesek vagytok. megint a régi nóta(nem feltűnő, csak a címben van benne, hogy NE ITT OFFOLJ). szerintem egy pár embert kéne csak kitiltani ebből a topikból, és rend lenne. van egy pár tippem. Az ilyen szarságokban mindig ugyanazok az emberek vannak az egyik oldalon, érdekes...
Csináljunk egy google poll-t? a legtöbbet hsz-előkre lehet szavazni, vajon mi lenne a végeredmény? -
Fel
addikt
Itt az eu-s hír is:
Server Patch on Monday 9th: Dragon Ridge Map Temporarily Withdrawn
Remélem sokáig fognak foglalkozni vele... Le kellene dózeroltatni a középen lévő hegyhátat.
Nekem a legnagyobbb bajom ezzel a hatalmas szintkülönbséggel volt. Egy közepes vagy light tankkal még elmegy, de egy heavível, vagy Ferdi szintű TD-vel kicsit frusztráló... -
fsb1000
nagyúr
válasz
LAJTNING #6658 üzenetére
Ez elég durva.... de GW Type-tól kaptam már nagyobbat is.
Régebben kissé unfairnek tartottam, ma már nem annyira izgat, ha egy arty 1shotol, vagy lenyom 1%-ra. (meg alahogy ritkábban is esik meg....)(#6674) krisss93: Kedvenc trollozom, az az általános tapasztalatom hogy tankok és TD-k esetén a HE lőszer általában a magadott átlag érték 30-40%-át sebzi, ha nincs átütés
Szerencsére nem távolságfüggő a romboló képessége, de sok más (ismeretlen) tényezőtől fűggően ettől kisebb is lehet. Sok szerencsét a 122-esehez! -
Djuree
félisten
-
Dobi 562
addikt
Szereztem ilyen kis 1:72-es tankmodelleket. Nagyon jópofák, egy újsághoz jártak mellékletként. Sajnos amik igazán érdekeltek volna (párduc, kt, jp, elefént), azokból már nem lehetett szerezni de a polcon ezek is jól mutatnak. Elég jó minőségűek, kézzel festettek, mozog a lánctalp, cső és torony (azért nem veszem le őket a talpazatról, csak díszek).
-
-
diegho
nagyúr
-
Djuree
félisten
amx-el mit csináljak? az arra való, a visszajelzések alapján elég jól csinálom, persze van még hova fejlődni, de hát mindig lehet jobban játszani. ha felb@szom vele az ellenek agyát akkor már megérte
is-4-el persze teljesen máshogy játszok, de most azzal csak a duplázós köröket nyomom le. -
Djuree
félisten
hát figyelj, mikor az ellen 3 top tankja engem próbál kilőni nagy serényen forogva össze vissza, persze nem lőnek ki, meg ha esetleg ki is lőnek, addig a társak jó eséllyel kilövik őket, vagy legalábbis lesebzik. lényegében így a 3 top tank minusz. sztem ez elég jó esély így pluszban a csapatomnak. de ha szerinted nem akkor te biztos egymagad is kinyírod a 3 top tankot.
nem érdekel amúgy az eff, nem azért játszok, persze én is szeretném ha minél több lenne, de sztem nem az mutatja meg ki mennyire hasznos tagja a csapatnak. játék közben lehet igazán rájönni. aki nem képes magát feláldozni a csapatért, ha úgy győzhet a csapat, az nem jó csapatjátékos, ennyi. én szívesen beáldozom magam, ha ezzel győzünk. persze csak ha tényleg van értelme.Scheffer: mit gondoljak ezen át? ha megnyerem a csatát a csapatnak, akkor az a legjobb. ez sztem triviális. főleg ha már csak 1-2-en vagyunk a csapatból, az ellen meg 5-6-an. érdekes mégis mindig jön a gj a társaktól mikor befoglalom
-
krisss93
aktív tag
válasz
fsb1000 #6608 üzenetére
Igen azokra irányult a kérdésem, elnézést a pontatlan meghatározásért (már eleve megvoltak a lövegek a régi KV-ról szóval csak választanom kellett)
Az itt írtak alapján, feltettem a 122-est, stabilan sebzek vele 120-at, ami elég gyér szerintem,
Most felrakom egy próba körre a 76 S-54-et is.
Aztán meglátom, de amíg nincs rajt a D-2-5T addig elég gyengus a KV-1S. -
diegho
nagyúr
Az igazán jó városi pályák hiányoznak a játékból, nem értem miért nem mennek el egy nagyobb városba, ahol folytak harcok és modellezik bele a játékba az egyik részét, oké most kaptunk egyet, ami nem is rossz, de ezzel együtt is elég kevés ez. (mondjuk egy malinovka méretű mapon egy hatalmas város, sok utcával, terekkel elég jó lenne)
-
diegho
nagyúr
csak én inkább kavarászni szeretek mostanában, sokkal többet lehet így tenni mintha lövöldözök... ennél nagyobb marhaságot még nem olvastam ezen a fórumon, pedig azért akadt pár.
mondjuk van egy új eff számítási módszer is, ami szintén nem jó, mert a medium tankokat lehúzza kicsit (kb 15%-al) és az artykat meg elég jól felemeli, érdemes megnézni mennyi a pontod ott [link]
-
Djuree
félisten
-
Fel
addikt
Valahogy semmiféle újítás nem jön össze mostanában a wgseknek...
A Dragon Ridge map is ki fog kerülni a játékból:[link]
Egyelőre csak az orosz szerverről szól a hír, de gondolom kiveszik majd mindenhol.
Úgy látszik a mennyiség egyre inkább a minőség rovására megy, minden téren.
Én ezért a mapért nem sírnék, nem igazán tetszik.. -
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #6664 üzenetére
igaz, de éppen ezért olyan gyenge maga a tank, mivel a fegyvere jó. ha nem autoloaderes lenne, akkor értelemszerűen erősebb lenne az egész felépítmény. mert igen gyengék páncélzat szempontjából, betcsetet is átlövöm bármivel.
nem erősebb mint a többi egyáltalán, éppen ezt mondom. a betcsetet kiszedi egy panzer 4 is akár. más t9 medet mikor szed ki egy pz4? soha. így kb. egálban vannak. nézd meg a wg oldalán a melyik a legjobb med szavazást. nem a betcset elárulom
de mivel lájtból a 13 90 a legjobb, autoloaderrel vagy anélkül azzal megyek. sőt nekem jobb is lenne sima löveg, mert mire újratöltök végem (lenne), ha tudnák hogy töltök. de mivel jól álcázom nem sokan tudják szerencsémre
-
Murder3
addikt
én inkább játszanék egy sima ágyúval mintsem ilyen revolverrel..szerintme op és megtöri a játék viszonylag kiegyenlített mechanikáját.
se velük se ellenük nem szeretek játszani az ilyen dolgokkal semmibe...utálom az olyanokat akik csak azért játszanak ezzel meg azzal mert az adott játékba az op vagy jóval erősebb mint a többi.
se fps be se rts-be de még akár egy ilyenbe sem. -
Dobi 562
addikt
Előző csatában volt egy amx szakasz: egy amx40 és egy amx12t. Beálltak az arty-nk mellé a sarokba, nem hagyták mozogni... Az arty kérte őket de semmi... Azt mondták ők stock tankok és maradnak. Az S-51 megunta kilőtte a 40-est, erre a 12t kilőtte az arty-t...
44-45% win rátás gémerek voltak, 180 és 500 eff értékkel. Még nekik állt feljebb, hogy szidta őket a csapat. De hát stock-ként minek mennek szakaszban? Arra játszanak, hogy hátha a csapat nyer nélkülük is? Érdekes felfogás...
-
Murder3
addikt
értelemzési zavarban szenvedsz az a baj...olvasd el újra és próbáld
tudod mit elmagyarázom neked sorról sorra-hátha úgy nem értetlenekdsz!
"Franciáknak van talán a legundorítóbb és jellemtelenebb tankálományuk.."
az említett 3 tankon kívül a többi számomra érdektelen, nem teljesítmény miatt ahenm mert ronda hangulattalan tankok!"az a light vonal boorzalams és hogy csak azért van helyük ezeknek a tankoknak mert géppuska ágyút,nagy sebzéssel meg nagy átütéssel kapnak az szánalmas."
mondjuk lorit képzeld el a német 88-as fegyverrel autoloder nélkül..tuti sírna mindneki.remélem tisztább lett a kép!
-
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #6661 üzenetére
szerintem így jók ahogy vannak. kis változatosság. azért az a 40mp töltési idő sztem ellensúlyozza az előnyét pl. a 13 90-esnek. kinézetre nekem sem tetszenek, de az utóbbi időben kezdenek tetszeni. már-már olyan randák hogy már szépek
diegho: tudom, már beszéltük, mert sokat foglalok. de éppen ez az eff érték lényege, hogy mindent néz. más meg sokat lő és azért magas neki. éppen ez a lényeg, hogy szart sem ér ha sokat lő, mert ez egy csapatjáték. ha én lehozom a meccset foglalással akkor én tettem a legtöbbet, ennyi.
-
diegho
nagyúr
-
Murder3
addikt
válasz
Scheffer #6651 üzenetére
na jó de egy olyan tankot amit én hangulattalan,jellemtelennek tartok azzal nekem se játszani se kifejleszteni nem (v)akarózik.
ez a revolver ágyú szerintem teljesen megtöri az egész játék értelmét+szánalmas h ezek miatt az ágyúk miatt lesz kelendő csak...
újabb szerénységi bizonyítvány a játék fejlesztőkről, hogy így akarják kelendővé tenni őket. -
Djuree
félisten
én szoktam menni artykra, 2 szinte mindig megvan, de van hogy 3 is ha van annyi. a titok hogy nem szabad elkapkodni, számolni kell hány ellen van még, és nézni a mapot hogy azok hol helyezkednek el. ha valamerre nyitva az út a kezdőjükre, akkor go, ha van egy tiszta sáv, át lehet jutni kis ügyességgel. jó eséllyel meg sem látnak, mert le vannak foglalva és a távcsőben fürkésznek. persze van hogy kiszednek, de általában átjutok. anno airsoftoztam, ott is állandóan egyedül kommandóztam át az ellen hátába, szerettek is mondhatom
azért az átlag játékos sztem nem lövi át szemből az egérkét, sztem én sem tudom 8-as tankkal, igaz most fejből nem tudom hol a weakspotja. -
törölt tag
XVM mod nektek sem működik ma?
-
Fel
addikt
Ma immáron sokadjára Ruinberg Encounter, de végre egy győzelem is...
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. július 6. 14:24:11
Vehicle: IS-7
Experience received: 940
Credits received: 38 029
Battle Achievements: Steel Wall, SniperMéghozzá milyen! 15:0 ide...
Replay nincs, mert nem volt nagy szám. Beálltam egy jó helyre, lőttem aki kimászott elém, és közben hallgattam, hogy ding ding...
r1E3S3E7T: Azokat olvastam én is. Adnak egy pofont a szarnak a +hp-val...
Írta még, hogy 7.5 teszt Quiet soon. És még az is kiderült, hogy a 7.5-ben jönni fog a Jagdpanther II is A JP és a JT közé, a Ferdi pedig kikerül oldalra. -
Patrick76496
őstag
Mit ajánlotok megvenni előbb? Hummel vagy AMX 13 75?
-
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #6649 üzenetére
ennyi, nem is kell többet mondanod, látszik hogy nem tudod mire jó a franci lájt vonal. én nagyon jól tudom használni arra amire valók, a kavarásra, artyk kiírtására, scoutolni.
a hevik sem rosszak, az az 50B egy szörnyeteg, persze csak annál aki tudja hogy kell vele játszani.
ezekkel a tankokkal tudni kell játszani, nem egy maus hogy kiállsz a rét közepére oszt gyertek, úgysem tud senki átlőni.
nem való mindenkinek ez a stílus, nem is szereti mindenki, nekem bejön. -
virkir
veterán
-
Scheffer
tag
válasz
Murder3 #6649 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nagyon sok játékosnak bejönnek a francia járműnek, de nagyon sokan rettegnek is tőlük. Sokan már ássák a sírjukat, ha meglátnak pár AMX13 90-et vagy BatChatet platoonban. Gondolom ez is jelent valamit. Továbbá egy francia járműben sokkal jobban rá vagy kényszerítve a megfontolt játékra, mert egy elhibázott döntés nagy eséllyel az életedbe kerülhet. Más tankoknál azért nem ennyire borzasztó a helyzet ebből a szempontból.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Murder3 #6649 üzenetére
Körülbelül én is egyet értek, a B1-es nagyon jó kis tank, jó besorolása van, kicsit Churchill feeling... Annak a dizájnja nem annyira rossz. De az ilyen, hogy Somua, tényleg marha ronda, meg amit nem értek, hogy WG-ék miért hátra fordították a TD-k tornyát? Igazából azt sem értem, hogy miért ilyen kicsi motorjaik vannak, a 12t is hiába tizenvalahány tonnás, akkor is egy 250 lóerős motor szart se ér bele, és azzal kellene Scoutolni, hát 35-40-nél többet csak lejtőn értem el vele...
-
Murder3
addikt
Franciáknak van talán a legundorítóbb és jellemtelenebb tankálományuk..
az a light vonal boorzalams és hogy csak azért van helyük ezeknek a tankoknak mert géppuska ágyút,nagy sebzéssel meg nagy átütéssel kapnak az szánalmas.
lori is egy nagyon pocsék panther copy a rondább fajtából..no páncél...értelmetlenek.a heavy vonal is pocsék az arl 44-után nincs vmire való tank aminek lenne egy minimális hangulata.
a low tankok meg háború előtti nagyon ronda dizájnok szóval az egész tree egy szánalom.
b1,amx40,ar44stock turret,arl44 upgraded turret kb ezeknek van létjogosultsága és hangulata a többi szemét.
amx12-t kielitezni sem volt kedvem anynira jellemtelen az a light vonal...heavy vona is csak t6-ig értelmes a többi ingyen sem kellene. -
KaLeun
senior tag
Habár még nincs meg a legjobb motor, de úgy érzem, hogy a Lorri nem az én stílusom. Mint a többi francia light/med, egyikkel sem bírtam stabilan hozni a jó eredményeket és elvágtam egy csomó free xp-t és aranyat. A 13 90-nel az utóbbi idők legszarabb statját hoztam össze...
Valaki tudna adni jó replayeket a Lorriról? Mert olyan 50B utánérzésem van vele, csak itt még álló helyzetben sem lehet pontosan lőni a statikus célra.
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #6643 üzenetére
?
hol írtam én olyat?
az, hogy az l/61 még cska td-n elérhető egy dolog..attól még ugyna az az elv...vagyis ha átrakjuk egy heavyre akkor az az elv, hogy levesszük a rofot jóval lejjebb mint amit a td kap(+a pontosságot is)
megnézed a német td-ág meg sok másik is ezt az elvet követi...nincs miről beszélni..
ami viszoynt téyn, hogy a vkb-nek nincs értelme, mindne tekintetbe rosszabb mint a másik ág tankja és nincs még ágyú előnye/változtossága sem...teljesen logikus ésszerű lenne az, hogy az l/61 átkerül a vkb-re tankverziós ágyúként ami a fentebb említett elvet követné,kellene követnie.
Igen szerintem sincs helye, de nem csak ott, hanem t5,t6-on is vannak ilyen problémák..az más kérdés, hogy benne van a játékba és ez megy benne ennyi.
úgyse fogják lecsökkenteni a pent a többi enmzeten ahol túl sok van szóval ez neme gy túl logikus és ésszerű dolog. -
Murder3
addikt
válasz
Dobi 562 #6641 üzenetére
a hp növelés az nem buffolás és eleve kb +100,150 hp-ra kell itt gondolni ami t10-en ahol 5-600ak is repkednek nem oszt-szoroz mint annó volt egy is7 nerf h levettek tőle 50hp-t...
ez tipikusan az, amikor úgy teszünk mintha csinálnánk vmit, de valójában nem csinálunk semmit vagyis egy helyben toporgun csak ezzel az etethető emberek úgyérezhetik, hogy most elértek vmit vagy kaptak valamit.
-
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #6640 üzenetére
akkor a váltót, de középre raktak vmit...
TD ágyú=normál ágyú nagyobb roffal...ennyiaz l/61 meg amúgyis ellensúlyozná a tank hátrányát,értelmét adná a hátul elhelyezett toronynak és értelmet is adna a tanknak az e-75-el szembe.
le kell venni a rofot egy kicsit a rövid 128-as alá... -
Dobi 562
addikt
Nagyon helyes! Kell a kihívás. Ha már rejtőzködni nem tudnak szegény top tier német TD-k, akkor legalább a lövegpajzsot át lehessen lőni! Gondolom az E-100 azért kap HP buffot, mert márt unták a fejlesztők a sok nyafogást miattuk. Megmondom őszintén, én jelenleg sokkal erősebbnek gondolom az IS-7, IS-4 párost mint német társaikat.
Na ezért kezdtem én bele a szovjet tankok kifejlesztésébe.
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy amikor OL vagy egy másik fejlesztő nyilatkozik a játékról és szóba kerülnek a német tankok, akkor olyan gúnyosan (flegmán) állnak hozzá a dolgokhoz?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Murder3 #6638 üzenetére
VKB motorja eddig is középen volt, TD ágyút meg ne kapjon egyik heavy sem, de legalább ne azonos tierű.
(#6639) Djuree: miből veszed, hogy +400hp-t kap? És miből gondolod, hogy a Maus nem kap? De csak úgy iderakaom, hogy ha ugyanannyi HP-juk lenne a Maus akkor is jobban bírná a kenést az erősebb LFP miatt
(#6641) Dobi 562: nem csak neked tűnik úgy, mióta volt a Wittman-Bölter "ügy" azóta még nagyon leplezni sem próbálják.
-
Djuree
félisten
válasz
Iron Funeral #6637 üzenetére
lol, minek az e-100-nak több hp? pont jó így. nehogymár annyi legyen mint egy mausnak...
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #6637 üzenetére
kb mint a vkB rebalance...
középre rakták a motort és kész...szánalmas.ahelyett, hogy kapna új fegyvert, mondjuk a JT 128-asát....
Mert különben mi értelme a hátul elhelyezett toronynak, ha nem az, hogy nagyobb ágyút tudjanak rárakni? -
Iron Funeral
őstag
Hehe, OL elhintette, hogy az E-100 több HP-t fog kapni 0.7.5-ben "rebalance" címszó alatt
Az, hogy a Ferdinand meg a Jagdtigert lehet sebezni lövegpajzson az "working as intended" mint kiderült
-
Dryman
őstag
válasz
krisss93 #6598 üzenetére
KV1S-re kezdésre felrakod a 122-es rövidcsövűt, ebbe csak repeszromboló lövedék való.....aztán fejlesztgetsz és felrakod a másik 122-est, cserébe kapsz egy kellemes löveget, de a lövedék ára az egeket verdesi...Ha találat nélkül ellövöldözöl belőle néhányat, máris veszteséges a köröd....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6634 üzenetére
Ez így van a fórumokon is. A troll-szagértők nyomják a minuszokat...
Ettől még müxik a dolog, mert az emberek 90%-nak normális az itélőképessége és az ilyen teljesen free és anonim dolgokban is felelőséggel tudnak dönteni.Léteznek adminisztrativ korlátozások is, ha nem bízunk a józanészben
- Korlátozott vélemény írás: pl. max. 10 lájkolás osztható ki /nap.
- Aki elért egy bizonyos tahószintet, attól véglegesen megvonható a lájkolási jog.Nekem tetszene ez a rendszer....
-
Dobi 562
addikt
A rendszeres afk/bot userek olyankor a legveszélyesebbek (a saját csapattársakra!) ha aktívan vesznek részt a csatában...
Engem (kicsit) jobban idegesítenek, mint a közös cseten idiótázó, núbozó piroskák...
(#6633) fsb1000: nem túl jó ötlet. Gondolj bele, azok a játékosok akik tényleg csak azért lépnek fel, hogy csapattársakat lövöldözzenek ki, meg elrontsák mások szórakozását, valamint a sok núbozós játékos... Ilyenekre bíznád, hogy értékeljenek valaki mást? Még akkor is rád nyomná a -1-et, csak úgy "fun"-ból ha szinte egyedül lehozod a meccset
-
fsb1000
nagyúr
Erre is kéne egy "lájkolós" számlóló. Aztán kirakni a játékos neve elé:
92% / 1032 / 21
IQ / tahó_szint / Afk_szintAz IQ mérés problémás, mert neten keresztül lehet "csalni", vagy a tesztet megtanulni, de helyette lehetne lájkolni a játékos teljesítményét +-1 értékkel
-73 / 1032 / 21
hasznosság / tahó_szint / Afk_szint -
Fel
addikt
A jó k.va édes anyját a sok retardált afk senkiházinak...
Egymás után két Ruinberg encounter csata, és mindkettőben egy-egy majdnem top afk heavy. Egyikben egy E-75, másikban KV-4. Megértem, ha valakinek megszakad a netje, keresik vagy vmi, és emiatt nem csinálhat semmit. De az hogy végig passzív, majd mikor már mindenkit szétszedtek és őt kezdik el lőni a spawnponton, akkor csodák csodájára feléled... Na menjen az ilyen a p.csába -
diegho
nagyúr
Na most teszek fel egy replay-t, úgy nézzétek, hogy az elején egy másik gépen telepítettem msn-t, az egész csata úgy néz ki, hogy alap bukta, aztán feltelepült az msn és már odafigyeltem, konkrétan egy T30-al lehoztuk: [link]
-
fsb1000
nagyúr
Grat! Kicsit rosszul látom.. de mintha szerelői kézikönyv lenne.... csak nem vállalkozást indítasz?
---
Én Tankos tortát kaptam... egész jól sikerült, csak a csövével van egy kis gond, mert a torony tövéből nő ki, ezért inkább egy vaskos epenishez hasonlit.
Mindegy... csak finom legyen.(#6626) diegho: Az orosz kapcsolat... legalább lesz hova leadnunk a fejlesztési igényeinket & ötleteinket.
-
diegho
nagyúr
gaborch nevű magyar top játékos maus-ban érdemben leadott lövés nélkül meghal (egy csapattársát azért kinyírta), utána noobozza a csapatot, engem kezdőnek nevez, majd amikor magyarul szólok neki, hogy a tény az, hogy ő a balfasz, akkor azzal jön, hogy ő a játék fejlesztője! Azért van még hová süllyedni úgy látom...
-
Napfénysüti
nagyúr
Majd legközelebb ha platoonozunk gyere egy kört azzal, meglesem milyen. Tegnap meglett T29-re a top ágyú. Na ezzel lehet szépen csipegetni csak amikor legelőszőr felszereltem lestem az 55k-s lőszeráron.
Most majd jöhet a motor hogy mozgékonyabb is legyen.sutyi^: talán egy HTC-t?
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #6618 üzenetére
elég jól hozza, még szar csatában is 30-35k megvan, jobb csatában 60-70k sem ritka. csak kicsit szar tank, lomha, gyenge ágyúja van, viszont bírja a gyűrődést legalább.
-
sutyi^
senior tag
Nézd tegnap mit hozott a posta.
-
Napfénysüti
nagyúr
Akartam tegnap kérdezni kíváncsiságból: a KV5 mennyire hozza a pénzt?
Az a Jagdtiger mekkora sírógép volt. Én nem gyakran mondok ilyet de ő tényleg idegesített ahogy oltott. Mondjuk szép csendben figyeltem csak, semmit nem írtam mert én közben a túloldalon próbáltam küzdeni amíg ő a bázison kempelt.
Nekem kereken 50% lett a winratiom 28 csatából így kemény 0,01%-ot javítottam.
-
Djuree
félisten
hoppá tegnap:
Victory Ratio: 49.46% +0.07%
ez nagyon jó, napi 0,01-0,02-t szokott csak javulni.
sajna ma nemigen lesz időm gémelni, csak vasárnap este. ki kell farmolnom a lóri árát kv-5-telnem nagyon szeressem azt a tankot, de muszáj lesz...
ehh. tegnap egy jgtiger campinovkán, végig baszogatott hogy amx-el menjek scoutolni. oké, ez a tervem, de rögtön a csata elején öngyilkosság, semmi értelme, nem vagyok hülye. erre belémlőtt egyet
pár perc után megindultam, persze ki is lőttek szinte egyből. na mondom ezért kellett. a scoutolás nem azt jelenti hogy az első mp-ben megöletem magam. akkor érdemes mikor szét vannak már szóródva.
-
Napfénysüti
nagyúr
Néztem is nagyot hogy azt akarod zárjam be a programot?
Amúgy köszi ezt még eddig sose néztem.On: Jagdpanther szemből mennyire gyólékony? Én speciel nem emlékszem rá hogy így gyújtottak volna fel de a vicc hogy pár napja nekem egyet sikerült a saját Jagdpantheremmel (88-assal).
-
tytyty
tag
válasz
Napfénysüti #6483 üzenetére
alt+f4-feladatkezelő-folyamatok. ott kikeresed worloftanks-ot. Azon jobb gomb és ott van.
-
Patrick76496
őstag
Nekem ma minden szar a kezemben.
Churchill-el kilőnek másodiknak, és lövöm ezerrel a KV-1-et, szépen minden pattan, ő pedig szépen lecsipeget 170-esével. Az mm is durva, nézem 4 T10-es tank van várakozóban, hát persze, hogy mindjárt berak kettőt az én csatámba, mikor stock IS-3-mal vagyok.
Eddig szenvedés az a tank, szinte fogalmam sincs mit kezdjek vele, minden négyzetmilliméterét rejteni kell, nehogy valaki meglőjön hátulról, oldalról, esetleg előlről, az arty-t inkább meg sem említem felülről.
Ha a fullos toronyról tudna mondani 7.4 véleményt, azt megköszönném, mert a tapsifüles Kirovets is kicsit gyenge.
Még mindig szívesen fogadom, ha valaki tanít nekem valamit taktikaliag szakaszban.
-
válasz
Multikiller #6582 üzenetére
kitartás az e75höz... előtte tankolj be lóvét, mert nagyon vinni fogja... KT legjobb motorjával is egy lomha fos, a 105ös ágyú egy rakás szamócát sem ér...
elsőre a láncot vedd meg rá, alap lánc a nagytornyot nem birja el.
aztán a tornyot.
aztán az ágyút.
végül a motort.ez olyan 100-150 meccsbe fog kerülni :/
utána már lehet vele jókat menni
de eddig iszonyat kinszenvedésmod:
melyik az az oldal, ami infót ad, jópofa kördiagramok képében? -
fsb1000
nagyúr
válasz
krisss93 #6598 üzenetére
Te vagy kedvenc trollozóm, mert a többihez képest viszonylag értelmesen adod elő a mondókádat, ezért először is jó lenne pontosítani a kérdésed, mert két 76-os és két 122-es is van KV-1s fejlesztési listájában
Addig csak feltételezem, hogy a 76 S-54 vs 122 U-11 párosra írányul a kérdésed.KV-1s-en már két acc-ommal is végíg mentem és másodszor a 122-es vált be a kedvezőtlen MM beosztások esetén, viszont az XP hiánnyal küszködőknek jobb alternatíva lehet a 76 S-54, mert azt úgy is ki kell fejleszteni az IS felé. A 122 U-11 csak egy mellékszál, kivéve ha csak KV13 kifarmolása a cél.
(akkor is kell a 76mm S-54, de a 122 U-11-el könnyebnek tünik az XP gyártás a gyengébb ROF-al is... talán több a kritikál meg a HE sebzés, mint a másikkal a tényleges áthatolók.)
Szerintem mindenképp gyorsan túl kell lépni ezeken a lövegeken, játékstilustól függ mi a hasznosabb, de szerintem a 122mm D2-5T-t el kell érni különben igen gyenge stattal lehet csak a szükséges 50K-nyi XP-t összeszedni a KV13-hoz. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #6606 üzenetére
Kérdezd meg WarGaming-éket.
----------------------------------------------
Tudom ezzel nem mondok újat, de kegyetlenül szar ez a Prokhorovka Assault.
Nem tudom melyik agyhalott developer találta ki, de ha megtudom, élve kibelezem!
Lehet túl sok Vodkát ivott a megtervezéskor, esetleg rendesen be volt tépve.
-
Bingisz
addikt
Azt azért szeretném megkérdezni a WG-től, hogy mi a franc gyullad ki a cseszett e75-ben, ha se a motor, se a benzintank nem sérül meg (ha jól tudom akkor a váltó az a motor részeként sérül). Persze hiába oltom el egyből, az ammorack megsérül, de semmi más...
Szóval mi az isten gyullad ki, ha se a motor, se a benzintank nem sérült meg???Ha valaki tud választ itt azt megköszönném.
-
vJokka
aktív tag
válasz
psycroptic #6584 üzenetére
-
homeless09
őstag
Lejárt a szerk.
Első csata a 90mm-essel:
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #6600 üzenetére
Húú gyerekek ég és föld ...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest