Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Zsinórban 4-szer buktunk Prokhorovkán védő csapatként. Hiába kértem (és tényleg kérni szoktam, nem núbozni) a csapattársakat, nem hajlandóak lejönni a dombról, a tüzérség ott lövöldözi őket szanaszét...
Általában 6-7 füstölgő roncs maradt ott fönt. 2 fős szakaszban is buktunk, külön-külön a két szélső átjárót védtük Panther II - T-44 párossal, 2 tank a középsőt, a többiek a hegyen haltak. Ilyenkor 6-7 killt csináltunk mielőtt a túlerő elsöpört volna, a hegyen kempelőket ugyanis az sem érdekli, hogy mi egyszerre 2-3-4 ellenféllel küzdünk az átjáróknál.
Mennyi idő kell még ezeknek a játékosoknak, hogy eszükbe jusson, hogy van jobb is, mint a dombon csücsülve várni a tüzérségi tüzet?
-
Timyyy
őstag
Egyszer azon megy a nyávogás hogy az orosz tankokon sokkal nagyobb ágyúk vannak mint a többi nemzeten ugyanazon a szinten.... most meg azon hogy elveszik azt az ágyút... hihetetlen komolyan hogy mindig kell valamin rinyálni.
-
diegho
nagyúr
Szándékosan kellett TK-znom, eddig csak arra lőttem rá, aki elkezdett lőni engem és már többet kaptam tőle, arra sem mindig, de egy 12t+BT-2 platoon Ensk-en kiverte a biztosítékot már a kör elején. Először is elkezdtek sírni mit keresnek tier9 csatában, majd a BT-2 szimplán blokkolta a lorraine-ünket, aki belement hátulról, maradt 12 hp-ja a BT-2nek, de a lorraine lánca leesett már kezdéskor, ott állt a vasúti sínek közötti átjáróban 20 másodpercig, a csapat meg nem tudott mozogni, mert a 12t mellé állt és elzárta az utat közben meg csak röhögött. Utána a 12t ugyanezt kezdte el játszani velem, vagy mellettem ment úgy, hogy összeértünk, vagy előttem ment és megállt, megint elindult, megállt, meguntam kilőttem a fenébe és lehoztam a kört, ha nem lövöm ki tuti bukta, mert végig blokkolt volna a kis nyomorék. Persze fenyegettek hogy reportolnak stb, de mivel be se kékültem leszarom őket, ne rontsák már el 13 ember játékát ketten, a csapat többi tagja megköszönte a győzelmet a végén. 1v3-at hoztam le tiger2, ferdi, m103-at öltem meg egyedül. Tudom van akinél én most óriási bűnt követtem el, de legyen elég annyi, hogy a való életben is megtenném ugyanezt egy csapatért egy háborúban minden szívfájdalom nélkül.
-
Dobi 562
addikt
-
diegho
nagyúr
No, ma is lesz 1-2 érdekes ember online úgy látom:
csapatomban 2db E-100 tipikus hobbináci névvel, könyvelt bukta, de azért megpróbáltam ST-I-vel vagyok. Kör elején kiszedtem a scoutot, meg egy IS-4et, állok a jó kis helyemen, erre hátulról az egyik hobbináci belém rammel egy laza 300-at, majd rálőnek, de ugye előtte vagyok és már meg is haltam. Másik hobbináci gold ammo-s noobnak hívja az ellenfél Bélát, mert 601-et sebzett belé, mondom ember és ezzel mi a gond? Azt csak gold ammoval lehet szerinte. Megkérdeztem tőle, hogy ebay-en vette az accot, mert 8000 csatával illene ilyenekkel tisztában lenni, de csak tovább mondta, hogy gold ammo noob. -
forras2
őstag
válasz
Patrick76496 #7783 üzenetére
T-28-tól elveszik a 85-ös ágyút?
Nemá. Így is szopás az a tank, úgy meg???
Még szarabbá teszik a játékot az indulóknak. -
ifjncsaba
csendes tag
válasz
psycroptic #7786 üzenetére
Igen változik. De amikor elküldöm sárgával írja ki, mintha szakasznak küldeném, és a team nem is reagál rá.
-
Djuree
félisten
na megy a játék integrált vga-n. 13 fps minimumon. milyen trükkök vannak még amivel feljebb lehet tornászni? emlékszek valami füst kikapcsolásra meg ilyenekre. ezeket hogy lehet?
-
psycroptic
őstag
válasz
ifjncsaba #7777 üzenetére
amikor nyomogatod a TAB-ot, akkor változik a felirat chat ablaknál, hogy TO TEAM, TO ALL, TO PLATOON?
(#7785) Sixkiller6: pedig van rá mód, hogy csak a szakasztársaknak írj a chat-en, addig kell nyomkodni a tab-ot, hogy TO PLATOON felirat legyen és utána enter és ezt csak a szakasz látja.
-
.mf
veterán
válasz
Patrick76496 #7783 üzenetére
Szerintem pedig a T-28 egy kész kínszenvedés volt addig az ágyúig, s utána is csak kicsivel lett jobb. Van annak elég gondja (nagy méret, papír páncél), amit avval az ágyúval tudott kicsit ellensúlyozni. Így viszont simán csak merő szopás marad az a tank.
Az S35-öt meg csak hagyják békén amíg ki nem tolom
Bár mire kijön a 7.5, már biztos rég végeztem vele, úgyhogy felőlem az is mehetne majd a levesbe
---
Egy teoretikus kérdés. Ha a Repair 100% meglenne legénység minden tagjára, akkor a toolbox már nem gyorsít tovább, felesleges lesz (ezáltal a helye felszabadul)?
-
Patrick76496
őstag
Tényleg ideje volt elvenni azt a nagy löveget a T-28-tól. Egy lövéssel kiüti a T-50-em vezetőjét, és a lövészt is, a másodiktól már égek. Ez egyértelmű, a többi is nagyjából, de ha már a SU-85-öt butítják, akkor ennyi erővel az S-35 CA-t is kéne. (Canon de 105 mle. 1930 Schneider AC)
-
.mf
veterán
"Megvettem a t6 francia artyt. Fürgén mozog (50), gyorsan lő/céloz és keveset sebez. Nem tudom, hogy a t7-es milyen. De van egy tippem... Egyedül a Batman arty valamire való."
WG csinált egy kis videót, ahol az új francia artykat bemutatják, előnyeiket és hátrányaikat is.
marked_one: a 13-75 még nagyobb trollgép a pontosabb ágyúval: 144 pen 135 dmg 0.36 acc, és ez még elfogadható sebességgel táraz újra.
Érdekes módon a 13-75-re nem kaptam meg az ace-t, pedig még most is 57% -
KaLeun
senior tag
Tegnap délután és ma... nem is emlékszem, hogy mikor ment ilyen rosszul.
Tömve volt a játék a t9-es meddel és td-vel és Lórival, csak úgy hemzsegtek a JT-k és a T-54-ek.
Sajnos a teszten, nem volt fent a JT 300k xp-je (pedig lassan 1 éves az a sok xp) és így hagytam a francba az egészet.
Megvettem a t6 francia artyt. Fürgén mozog (50), gyorsan lő/céloz és keveset sebez. Nem tudom, hogy a t7-es milyen. De van egy tippem... Egyedül a Batman arty valamire való.
-
KaLeun
senior tag
Tegnap délután és ma... nem is emlékszem, hogy mikor ment ilyen rosszul.
Tömve volt a játék a t9-es meddel és td-vel és Lórival, csak úgy hemzsegtek a JT-k és a T-54-ek.
Sajnos a teszten, nem volt fent a JT 300k xp-je (pedig lassan 1 éves az a sok xp) és így hagytam a francba az egészet.
Megvettem a t6 francia artyt. Fürgén mozog (50), gyorsan lő/céloz és keveset sebez. Nem tudom, hogy a t7-es milyen. De van egy tippem... Egyedül a Batman arty valamire való.
-
.mf
veterán
Amúgy arról van valami infótok vagy akár sejtésetek, hogy a 7.5 mikor érkezik? (Csak hogy meddig vásároljam vissza az AMX12-t
)
-
ifjncsaba
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy csata közben, ha írok vmit a teamnek úgy küldi el, mintha a szakaszomnak írnám. Viszont nem vagyok szakaszban. Hiába próbálok TAB-bal váltani. Amikor írom az üzenetet azt írja, hogy a teamnek küldöm, de mikor entert nyomok, akkor a szakasznak küldi. Valaki tud vmi megoldást?
-
forras2
őstag
Tessék
Kb 1,2-1,5K-t sebeztem. Nekem jött 1 PzIV megsérült, és ez lett az eredményeDöntetlen
Csata: South Coast 2012. július 14. 12:50:24
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 217 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 52)
Szerzett kredit: 0
Csatában elért Achievement: Leclerc Kitüntetés II Osztály
2-t kilőttem, bázist foglaltam, túléltem a csatát. -
Fel
addikt
T110E4, első csata:
Victory!
Battle: Karelia 2012. július 14. 21:37:28
Vehicle: T110E4
Experience received: 35 552 (fine for causing damage to allies: 20; x2 for the first victory each day)
Credits received: 799 804 (fine for causing damage to allies: 20 670)
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Egy T-54 ügyesen belesétált egy lövésembe..
Egész jó ez a TD. Kicsit vak. A 180°-ban elforgatható torony ad némi előny. A mozgékonysága sem rossz. A lövegkitéríthetősége (függyőlegesen) amcsi tanktól szokatlanul gyenge.
-
.mf
veterán
válasz
//Crouch// #7767 üzenetére
Nem annyit kap a sértett, mint amennyit az elkövető fizet, csak talán negyedét -- a többit WG nyeli le.
Minek lőttél vissza...---
Az irónia.
Az emlegetett belémjövés, az előbb Prohorovka, M5 hátulról belémjön, lemegy 19hp-ja. Beírom, hogy utálom, amikor belémjön valami láma és még végül nekem kell fizetnem. Visszaír, hogy kit érdekel, vesztek vagy 40 kreditet, a Somua úgyis egy szar tank, semmit sem érek vele.Nagytöbbség elment balra, látom, hogy jönnek jobbra, visszamegyek bázishoz. Aztán szedegettem ki őket, a trollgunnal oneshotolva. Az eredmény 4 kill
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. július 14. 21:31:46
Vehicle: Somua S-40
Experience received: 761 (fine for causing damage to allies: 2)
Credits received: 14 040 (fine for causing damage to allies: 570)
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Beírtam még a bujkáló utolsó keresésekor, hogy na most legyen nagy a szája az M5-nek. Ja, semmit sem értem vele. Nélkülem vesztettünk volna.
-
nemeth989
senior tag
Az csak vicc ugye, hogy a prem Pershing önerőből kb 25-nél nem megy gyorsabban?
Ez komolyan mondom a WoT legnagyobb vicce, med tank és még a heavyk is gyorsabbak nála, szerintem azért ez egy kicsit durva.
Gondolkoztam, hogy megveszem, de ezek után inkább kihagyom. Ha legalább tudna menni 35-40-el, akkor meg is venném, de lassabb mint egy KV3
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Slugger vagy Hellcat jobb T6 amcsi TD? Érvek ellenérvek?
-
//Crouch//
tag
A héten fordult elő...
Tigerrel voltam lényegtelen melyik pályán... Rámtolatott egy Lóránt40... nem tetszett neki és belémküldött egy lövést... nekem persze egyből ammo rack.
Viszonoztam énis neki.Erre csata végeztével a következőt látom.
Kárpótlás csapattárs okozta sebzésért kb. 1500 kredit
Büntetés csapattárs sebzésért 9000!!!! kredit.no comment...
-
Dobi 562
addikt
Én E-50-el vágtatok a domb felé Mines-on. Az előttem haladó T-54-et leláncolták és feltűnt a fél ellenséges csapat akik szintén felfelé igyekeztek. Mivel úgy gondoltam esélyem sincs feljutni, ezért az emelkedő lábánál a szikla mögé beraktam magam. Épp lőném a felfelé igyekvő gaz ellenséget, mikor 2 lövést kapok hátulról... Megforgatom a kamerát, AMX 50-100 csapattárs kettőt eresztett a tornyomba. A miért? Mert azt a sziklát ő nézte ki magának... Aztán kaptam 5000 kredit kárpótlást.
-
.mf
veterán
Azért érződik, hogy hétvége van...
Nem sokkal ezelőtt volt egy meccsem, ahol az indulókörben lökdösődésen berágva 0>-3-mal kezdtünk neki a csatának, az összes artynk kinyírták...
S most ez az előző... Megyek le a hegyről, kanyarodok, s saját A20-unk teljes sebességgel belémjön, veszít kb 180 hp-t, ezért a jutalmam:
"Victory!
Battle: El Halluf 2012. július 14. 19:24:39
Vehicle: IS-3
Experience received: 709 (fine for causing damage to allies: 26)
Credits received: 16 991 (fine for causing damage to allies: 4 770)"4770? Az egész tankjának javítása nem kerül annyiba. Jó lenne már végre, ha megjavítanák ezt, s figyelembe vennék a járművek egymáshoz viszonyított sebességét. Inkább neki kellett volna fizetnie, hogy letrackelt az ütközésével.
-
-
virkir
veterán
Itten már egyszer beraktam
Majd akkor örülj ennyire amikor egy körben kétszer gyújtanak fel szemből -
diegho
nagyúr
Bat:
- 5 táras 390dmg
- töltési idő ugyanannyi
- mozgás forgás minden ugyanaz
- löveg nem győzött meg, egy tárból 4db penetration 0dmg...Összesítem mit gondolok.
Ha így maradnak a tier10 medek (szerintem maradhatnak) akkor végre valahára fel fog gyorsulni a játékmenet, a hátul bokorban az arty mögött álldogáló löwe és társai pillanatok alatt pusztulnak és remélhetőleg húznak is el a fenébe a játékból. Nem éreztem semmi óriási unbalance-t ez alatt a 4 kör alatt, ami miatt azt mondjam, hogy ezek a tier10 medek tönkreteszik a játékot, sőt! A TD-k már más tészta, ott az 1000 feletti sebzést soknak tartom, azon egy kicsit kéne faragni, mondjuk legyen 900dmg és több rof.
-
fsb1000
nagyúr
E100
- Töltési idő 15.57 -> 16.51 (100% legénység + venti + BIA) 1 sec!!!! -7%
- 100 Hp+ (+5%)
Más változást nem tapasztalok.A ROF gyengítése sokkal fájóbb, mint ami cserébe jön 100HP.
Ez egyértelmű Nerf... kellett, mert már elötte is a leggyengébb t10 HT volt a Maussal együtt.---
Ja... JagPz E100 lövéseit az Obj268 szemből nyeli vagy pattan, de úgyanigy a JgPzE100 is ha nem a haspáncélt éri a lövés. Az a 200 frontpáncél nem tudom mire vonatkozhat, de közel 300-al se lehet átütni a lövegpajzs mellett.
E50-ről pattant az E50M!!! eleje beforgatva kissé, de akkor is fiura volt. Persze én is pattogtam az E50M-ről.. (sajnos az még nincs meg.)
Amit jó lenne kippróbálni az a T110E4. Nagyon harapósak, rejtőzik is elég jól (mihez képest), de már kettőt is felgyújtottam, pedig nem tudom hol kell löni ehhez a mutatványhoz. (egyik a jobb oldal hátsó részébe ment a másik nem tudom)
-
diegho
nagyúr
Object268
- gyorsabban tölt, mint a 704-es BL-10el
- az ágyú gyorsan céloz, pontos
- a hull jól forog, mozgékony
- az ágyú oldalirányú kitéríthetősége kb olyan, mint egy gyengébb arty-nak, kb fele, vagy harmada, mint a 704-neksimán benyeltem vele egy StugE-100 lövést úgy, hogy nem sebzett
-
Timyyy
őstag
Purchased:
'E-75' purchased successfully. You have spent credits: 3 480 000.Vééégre
-
vhw
addikt
válasz
GaburroSan #7748 üzenetére
Az még sokára, amikor jön a második német TD ág. Az xp-t meg kitudja... Valami hasonló arányú lesz, mint most átugrani a VK3002DBnél, vagy a KV13-nál (csak ezek T7en vannak)
-
krisss93
aktív tag
válasz
GaburroSan #7748 üzenetére
A teszt szerver alapján nem lehet majd átmenni.
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok!
Tiger Porsche-ből mikor lehet átmenni Ferdire, és mennyi xp kell majd hozzá??? -
diegho
nagyúr
Patton:
- szintén vesztett mozgékonyságot és forgási sebességet
- a löveg brutális 6,6sec töltés, dpm eszméletlen, pontosság kiváló
- gun depression-t kicsit veszített -
Dobi 562
addikt
Egy jó kis csata Panther II-vel. Kis szakaszunk mindig ott segített, ahol nagy volt a baj.
5400 sebzés, prémiumos
-
diegho
nagyúr
Első kör T62A-val:
- lassabban forog, mint a T-54
- kicsit lomhább
- a löveg pontos, gyorsan céloz, nagy az átütése és nagyon jó a load time
- 2db lövés ütött át, pedig sokat kaptamMost megyek egy kört a Patton-al.
-
Timyyy
őstag
válasz
Patrick76496 #7735 üzenetére
A problémádra nem tudom a választ, viszont az érdekelne, hogy honnan lehet leszedni azt a garázs-órát
-
Re-Tech
aktív tag
7.5ben nem tervezik hogy kicsit összébb húzzák a tankok tier besorolását? Nem nagyon élvezem az olyan csatákat, ahol T5el nem tudok még hátulról sem átütni egy 8ast...
-
Ranger^41
aktív tag
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 14. 17:01:13
Jármű: T25/2
Szerzett tapasztalat: 2 298 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 993
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, PusztítóPrem nélkül, de nagyon köcsög csata volt, csomó 0dmg-s penetrationnel, pl ram2 oldalába 2 méterről, láttam is a lyukat az oldalában, és semmit nem sebződött... végén meg arcon lőttem egy hetzert, 1 hpja maradt, majdnem betöltöttem, hogy kivégezzem, erre oneshotol az utolsó hummeljük, nem nagyon tudtam türtőztetni magam, el is küldtem a picsába mindakettőt...
-
Sixkiller6
őstag
ez azért jól esett:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 14. 16:08:50
Vehicle: T34
Experience received: 4 652 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 149 485
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper,
Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
L-e-f-i-e
senior tag
-
vhw
addikt
válasz
psycroptic #7732 üzenetére
Front motor hitbox
ez elég egyedi és kiemelkedő
-
krisss93
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #7729 üzenetére
Én még sosem hallattom erről az elméletről, és a saját tapasztalataim sem támasztják alá.
Ha pedig tierenként megnézzük a tankok átütési képességet a WG adatlapokon, akkor asszem' kijelenthetjük nincs alapja annak amit állitasz.
Vagy hozz egy példát, ahol tierjén belül a német tanknak van a legnagyobb átütőképessége.Pl. E100@246 vs IS4 268
Pl: E75@246 vs M103@269
Pl: Jagtiger &276 vs obj704@286
Pl: Kt@225 vs KV-4@227
És így tovább.....Tudsz olyan példát ahol a német lövegnek nagyobb az átütése?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #7722 üzenetére
Nekem igen.
És mivel a többi t10TD is kb. ugyenezt az átütést tudja megint csak egy mémet vonallal való kicseszés lenne a nerfje.Egyébként mire gondolsz? Melyik a "régebbi" mindent átlövő német tank?
(#7724) Djuree Sandyvall ment tűrhetően, G31, g41 szintű alaplapival nem, illetve nagyon akadt. (még az év elején próbáltam) -
Djuree
félisten
skacok integrált vga-val megy a játék valahogy? hugom gépére próbálom feltornászni h itt is tolhassam, de nem tudom menni fog-e.
-
Zeratul
addikt
A KV-13 mekkora egy fos tank lett. Lomha, papír, szarul manőverezhető.
-
fsb1000
nagyúr
Meg van a JagPz E100... Első csata utáni benyomások.
1. lassú, főleg terepen
2. Szinte mindent átvisz, csak E50 oldaláról pattantam, de nagyon be volt fordulva
3. 3000 dmg könnyű vele összeszedni (minden találatom 1K felett volt), úgyhogy dieghónak rengeteg szakasztársa lehet a jövőben---
ehh.. első csatában egylövéseztem csapattársat. A szokásos: full sniperban becélzom a távoli ellent és valami gyors AMX a lövés pillanatában elé megy.
Mindegy.. sorryztam, de akkor is ciki. -
Patrick76496
őstag
-
joergie
őstag
AztaQ azért lehet a T62vel jó köröket menni, de rá kellett jönnöm hogy nem elsővonalas med. az boj268 viszont nagyon állat:
Victory!
Battle: Widepark 2012. július 14. 13:45:59
Vehicle: Object 268
Experience received: 33 512 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 1 124 229
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"(6747dmg)Victory!
Battle: Erlenberg 2012. július 14. 13:10:22
Vehicle: T-62A
Experience received: 35 336 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 753 634(5282dmg) -
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #7712 üzenetére
n a..... E50-el lenyomtam 1v1-ben T62A-t városi csatában. Persze ez nem sokat jelent (orosz volt), de neki volt 6 lövése 1 mellé, 2 lepattant(!!!) és 3 áthatolt.
Maradt 900HP-m és 5 vagy 6 áthatolót löttem bele, mindet az elejébe, pedig be is volt forgatva valamennyire.Lehet mégsem lesz olyan félelmetes ez a t10 med? Ha szemből löhető, akkor nem tud kiállni a T10 HT-k ellen, persze nem is ez lenne a feladata.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Fjords 2012. július 14. 13:23:47
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 22 694 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 672 343
Battle Achievements: Master Gunner, Abrams' Medal II Class, Mastery Badge: "3rd Class"
hát nem rossz , de annyira tetü lassú hogy a tigris 2 is el döcögött mellettem -
fsb1000
nagyúr
válasz
Iron Funeral #7707 üzenetére
Az E50 nekem is lomhábbnak tünik, más baját még nem tudtam felmérni, csak olyan izé lett...
Megszünt uralni a pályát akkor is ha TOP vagyok vele.
--
Már kétszer találkoztam T100E4 forgótornyos TD-vel és úgy tünt nagyon aprit.
Lehet ez lesz a favorítom nem az JagpzE100, azok szinte mind elhullanak a csatákban.
--
(#7711) patrikgtaivs Bocs! Nem tudtam, hogy te orosz fan vagy. Akkor amit írtam értendő a teuton fanokra és akik szívesebben játszanak német tankokkkal. -
Patrick76496
őstag
Igen, azt én is tudom, hogy a páncélon nem változtattak, csak igazából azért írtam, mert eddig nagyon keveset mentem vele az előző szervereken, és meglepett, mit tud. Ez a normálon még jobb lehet, ha itt tényleg sokan lövöldöznek kumultatívot (én nem). Azt hittem, a V-54K egy löveg lesz, de akkor elnézést a tévedésért.
FSB1000: Nekem egyáltalán nem csillagom, én orosz párti vagyok.
Az ST-1 már tekinthető számomra csillagnak, mert azt nagy valószínűséggel nem fogják nerfelni ezek után, azt a teherautót viszont nagy valószínűséggel igen.
Már azért sem tetszik, mivel td és egy med lazán körbeflankeli. Ma is mentem a T-54-el (LB-1) és úgy beszorítottam egy JT-t, hogy full HP-ról egyedül kiszedtem oldalról. Röhögtem, ahogy szenvedett szegényke.
Egy ilyet szeretnék megtenni az E-100 TD-vel is, vissza kéne vágni neki, bármilyen módon, de akkor is. (A rohadt over powered fajtájának
)
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #7709 üzenetére
már ott vigyorog a garázsban 190k free xp
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #7707 üzenetére
jó ez így
,legalább van egy német td amivel azért lehet oda oda csapkodni
-
Iron Funeral
őstag
7,92s
Gyenge DPM, gagyi gundepression, OP penetration. Sajnos még ronda is lett ezzel a megnyújtott fenékkel
Igazán kaphatna egy másik tornyot amivel jobban néz ki, adott esetben még ráférne +20mm páncél is a toronyra.
....
Arról nem beszélve, hogy teljesen tönkrevágják a tier IX E-50-et.TD-k meg túl nagyot lőnek, nem csak a Jagdpanzer, hanem úgy az összes, nagy kár volt 850-re feltolni az átlagsebzést, maradhatott volna 750 a 17cm löveg meg meglett volna ~920 sebzéssel is...
-
joergie
őstag
ezt passzolom. viszont a teszttel ellentétben "versenyszituban pattog azért az eleje az obj268nak, bazigyors és pontos, ágyú vízszintes kitéríthetősége viszont zavaróan gáz szokni kell. most értem el vele snipert ELHALUFON, és a túloldalra lövöldöztem, viszont artyra elég érzékenynek tűnik, lefelé ez se tud lőni egyáltalán.
-
Most először és utoljára...de ilyen sok kitüntetést még nem kaptam egyszerre:
Victory!
Battle: Lakeville 2012. július 14. 12:53:11
Vehicle: T29
Experience received: 4 046 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 486
Battle Achievements: Top Gun, Invader, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest