- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Paul119 #6299 üzenetére
Végülis... olyan népes a T8 TD-k tábora... nehéz a dobogóra jutni köztük
Egyébként még mindig nem vágom mi a gond a 10,5-es ágyúval, xp-t akarunk gyűjteni? Odacsapni az ellenségnek? Akkor nem a 200akat pötyögtető ágyú kell egy háztömb méretű TD-re, hanem legalább a 10,5ös, ami olykor beadja a 300+os sebzéseket is.
Drága? T8 felett már nem azért játszik az ember, hogy farmoljon. Illetve aki már ott játszik, az jöjjön már ki nullára vele, legalább. -
Atlantis
veterán
válasz
Iron Funeral #6296 üzenetére
Én meg tudom érteni, Ferdinand nekem sem jön be és akkor még finoman fogalmaztam.
-
đe$|re
senior tag
Pár hónapnyi pihenés után, mivel a fogad a játék?
No dmg hitek tömegével... -
Mcray
senior tag
Igaz a Micromaus(38H) tényleg fosatós, mert ugyanaz a tank mint a H35 lásd fenti értékelésemet, viszont a lövege erősebb és kétszer akkora a lőtávja (Malinovkát átlövi). Emiatt nagyon jó gép (de többen vadásznak rád mint egy mezei H35-ben...)
T-18-am volt, de annyira rohantam a T82 felé, hogy ki sem próbáltam Derppel. kicsi löveggel, meg szerettem.
Tetrarch nálam olyan mint Asszony. Néha finomat főz, csomagol másnapra és jól elkap este, néha meg közli, hogy elmegy barátnőzni a gyerekkel, mert ott van medence és bukom a holnapi ebédet, ha nem takarítom ki a lakást, nem mosok fel és nem mosogatok el. Ilyenkor esti elkapásról nem is álmodom...Nagyon jó a lövege, de aránylag sokat szór mellé és nincs semmi védelmem vele, ami segít túlélni 3 lövést, mielőtt a 4. lövéssel elpatkolok...
Tetrarch és Micromaus páros viszon városi pályán nagyon hatékony. (Ketten 12-13 killeket lehet szedni)
Más: Tegnap Bingisz meghívatott 8-as századba. Minden körben szedtem 3-4 killt, de 4-ből csak egy kört nyertünk...Állítólag míg nem léptem be mindent nyertek...Meg vagyok átkozva
-
Mcray
senior tag
Nagyon sokat játszok alacsony tiereket 1 és 4 között.
Szerintem ezek a legjobb tier 2 gépek jelenleg (mióta bejöttek a franciák):
Számomra a T-26 a legveszélyesebb ellenfél. Bárki beszpottol neki és az égész térképen át kiszed 3-4 lövéssel, akkor is ha mozgok. (Ez egy 1600 Eff ratinges ellenfélre vonatkozó megállípítás)
AT-1 Orosz TD. Már meséltem a történetet. Nyerésre álltunk és zsinorban kiszedett 9-et és megnyerte nekik (1300 eff ratinges játékos volt). Nagyon veszélyes mert lapos mint egy kullancs.
H35. Döntött páncél mindenhol, szereti elnyelni a lánc a lövéseket. Ha keresed a fedezékeket, és "side scraping"-elsz, akkor nagyon jó, de a lövegei félelmetesen szarok. Jelenleg stat alapján ezzel vagyok a legjobb.
D1. Ez is döntött páncélos de nem annyira mint a H35. Ugyanaz a szar fegyverzet. Ezzel sokkal élvezetesebb játszani, mégis bűn rossz vele a statom. Nem értem...
Renault FT AC. Félélmetesen könnyen szed ki bárki. Cserébe te még könnyebben szeded ki őket
Kellemes csalódás a gép. Szopóág után is még mindig 70% győzelmi ráta.
Az összes tier 2-nek erősebb lett a fegyverzete, hogy a franciákkal fel tudják venni a versenyt. Amióta ez megtörtént, én nem élvezem a régi kedvenceimet: PZ 2, Pz-35(t)...Lehet csak én vagyok béna (?)
Az amcsi tankok is erősebbek lettek Tier 2-ben, mert ellenfélnek régen kiröhögtem őket, de mostanában fosok ha jönnek felém. Erősebb penetráció miatt, már nem pattannak annyit le és tűzgyorsaságuk jó. Újra még nem vettem őket elő, hogy használva szerezzek velük tapasztalatot. Tier 3-ban a Stuart fantasztikus gép.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Napfénysüti #6286 üzenetére
A legjobb lövegbe már 1000 credit egy lőszer, farmolni már nem lesz jó viszont a fun factor tovább nő.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
psycroptic #6284 üzenetére
Iged de amúgy ezt a csatát buktuk mert én voltam az utolsó alig valamicske élettel míg az ellennél még kb 4 tank maradt és ki is szedtek.
De sebaj ez a T29 még némileg farmolásra is jó elég jól adja és így lehet gyűjtögetni vele. Ma ráhajtok a top lövegre szerintem legkésőbb holnapra meg is lehet. -
csaabz
őstag
Legjobb tier 2 -es tank? Sima/premium?
-
psycroptic
őstag
válasz
Napfénysüti #6283 üzenetére
Mondjuk az ilyen enemyk miatt lehet zsíros köröket menni. Csak egy idő után elmarad a kihívás érzet...
De inkább az ellennél legyenek, mint velem...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
psycroptic #6278 üzenetére
Abszolút annak tudtam be. Mondom én már elkönyveltem hogy halott leszek 10 sec múlva. De nagyon bénázott a type-os. Ez lepett meg a legjobban én meg ezerrel közdöttem az életemért. Mondjuk az AMX se volt a toppon, kettőjüknek röhögve ki kellett volna nyírnia engem. A nap mákere díjat így én vittem.
-
Mcray
senior tag
RenaultFT 82.86% győzelmi arány. 35 játék.
Ez az egyetlen gépem amivel merek egyedül is menni, nem csak platoonban.Fura mert a másik tartalék accountomon, 9-ből 8 játékot buktam vele (Igaz ott sem játszottam rosszabbúl ,csak "okos" csapatot nyertem mindig)
Vicc az hogy már most 40%-kal jobb köröket megyek vele mint amivel a tank ászt megkaptam...Jobb lenne, ha a tank ász medál mindig friss lenne és a mérce mindig emelkedne (legalábbis egyénileg, hogy mindenki lássa mennyire jó kört ment, akinek nincs Wot loggere...)
-
Attici
őstag
Ma egész reggel csak vesztettem.
A kevesebb játékosból több a profi? öszz 7600-an voltak fenn.
Tegnap viszont csak normál csaták voltak.
Meddig tart a 3-as szorzó? -
tank1
tag
Ohh, a játék újabb gyöngyszemmel ajándékozott meg. Amx13 90-nel didn't penetrate üzenettel honorálta az ellen amx13 90-esére közvetlen közelről leadott lövésem. A húsz millimétert nem tudta átütni.
Valóban igaz, hogy az elit ferdinandon gyűjtött xp átvihető lesz a Jgtigerre? Mert ebben az esetben lehet meg sem veszem a jgtigert, hanem kivárom inkább a tízes fenevadat. Bár nem fűzök nagy reményt a használhatóságát illetően.
-
psycroptic
őstag
válasz
Napfénysüti #6276 üzenetére
Ezt a jelenséget azért betudhatod annak is, hogy nem jól célzott a type-os játékos, az is lehet, hogy autoaimmel célzott végig ami egy t29 esetében nem túl szerencsés, mert a tornya a legpattogósabb. Szóval valamit nem jól csinált...
-
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #6199 üzenetére
Tegnap véletlenül sikerült vele egy Tank ászt mennem, de ettől függetlenül még nem szerettem meg. 36% körül vagyok vele, az egyik legrosszabb a készletemben, bár szinte mindennel romlik az átlagom az utolsó két patch óta, 50% felett már csak kevés géppel vagyok.
Napfénysüti: az a Type elég béna volt, T29 nem ellenfél neki. Ettől függetlenül ügyes, néha lehet az embernek szerencséje...(meg a tudás, ugye
)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Paul119 #6249 üzenetére
Tegnap betámadott egy Type. T29-el voltam. Leláncolt és körbe körbe ment meg lőtt. na de amikor nem voltam láncolva akkor próbáltam nekimenni meg igyekeztem lekövetni. Mögöttem a dombról meg még valami AMX rakétatank is támogatta. Mi lett a vége?
Hatalmas meglepetésre mindkettőt (!!) kilőttem. Ezen azt hiszem én döbbentem meg a legjobban mert a helyzetet látva én bizony már eltemettem magamat. A type elég jól pattogott rólam én meg mikor éppen elérte az áygóm őt ahogy körbecikázott lőttem és sebeztem. A kis AMX-et meg meguntam megvártam mikor rám akar lőni és előbújík aztán kinyírtam. Persze nem sok életem maradt már eleve sérülten kerültem ebbe a Typenak meg közel full élete volt ha jól emlékszem.
Tegnap ez volt számomra a nap meglepetése. Amúgy alig várom hgy fullos legyen ez a dög jó legénységgel. Nagyon kíváncsi leszek akkor mit lehet vele alkotni mert már így is rettentően tetszik. Nekem személ szerint jobban bejön mint az IS pedig az már fullosan van meg korrekt legénységgel (asszem már csak az IS3-hoz kell rajta kb 30k xp). -
Murder3
addikt
válasz
GrooveHero #6215 üzenetére
Szerintem a Ferdi nem éri meg azt a szenvedést...
a jp2 tuti jobb lesz majd helyette... -
Murder3
addikt
válasz
Dobi 562 #6199 üzenetére
tök mind1 kt vagy vk45a mind2 elég gyenge szemből..aki hülye célozni és autoaimmal nyomatja eggyiket se tudja gyakran átlőni aki meg minimálisan is tud az meg mind2 lazán átlövi.
és nem vagy rákényszerítve főleg nem azért mert közelebbről valószinűbb, hogy az autoaim jó helyen lövi meg.
az ágyúd nem sokkal szarabb mitn a kt-é...
kt-n amúgyis minimumot lövöldöz állandóan..speciel én nem vettem észre azt, hogy penetration látszódna sebzésben meg rendre alul dob a kt.
kt-é pontosabb de hát a kt lassú dög. -
Murder3
addikt
válasz
homeless09 #6196 üzenetére
szerintem a kis ágyúval is piszok jó..csak arra sazr az mm, de a 90mm-es ágyúval nagyon jó kenterbe veri pl a vk36-ot...
frontpáncél is nagyon jó..mozgékony is. és pontos. -
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #6269 üzenetére
baromi bosszantó volt, de őt lőttem huzatosra elsőnek, olyan szépen tud égni a kv4, 5 ha az utolsó "fogaskeréknél "trafálod telibe.. kaptam is a köpködést
-
Paul119
addikt
mellesleg nem volt idegesítő 13 percen keresztül az ilyen gyökerek sorait olvasni
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #6266 üzenetére
najó nem szemétkedek,majd ha lesz teszt tuti azt a 15k goldot ki forgatom az a stug e100ra aztán lássuk mit tud a szekér
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #6264 üzenetére
helyes
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #6260 üzenetére
meg a túrós 7500 goldért, 12k legalább
GrooveHero: az piskóta... majd mikor bl10el pattansz a t50-2ről.. na az már valami -
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #6260 üzenetére
Elvileg annyi lesz, mert med lesz. Bár az amcsi propaganda elég erősen hevinek állította be, és akár lehetett volna akár 10k gold is, de nagyon sok lett volna érte. Hát a dickermax 9500 gold egy szaros tier 6-os fosért.....ájjon meg a nászmenet kéremszpen....és a röhej, hogy a sok hülye meg is veszi
Kucsek: Na látod az lehet, ezt nem is néztem. Na de meglett a 105-ös ágyú, első lövéssel pattantam egy M2 Medium tank oldaláról. Az 18mm. Elég érdekes, na mindegy. Második lövéssel eltűntettem a föld szinéről
De ez a löveg már lehúzza rendesen a gépet:S
-
Kucsek
aktív tag
válasz
GrooveHero #6181 üzenetére
GrooveHero írtad ,hogy a S-35CA észrevehetően jobban fordul mint a Somua.
Ez azért van mert az S-35CA könnyebb pár tonnával sz S40 -nél.A motorjuk is egyforma és fürgébb mivel kevesebbet nyom. -
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #6258 üzenetére
[link] ide töltsd fel a replayt mert jön emre és leb@sz
Paul119: Maradjunk annyiba mindkét fajta m26 szép
GrooveHero: Talán ha ez is 7500 gold lesz elgondolkozok rajta de majd a Tesztszeró eldönti
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #6257 üzenetére
sima m26 szerintem 1000x szebb
ez a superizé inkább erre hasonlít
-
Iron Funeral
őstag
Victory!
Battle: Cliff 2012. július 2. 23:12:58
Vehicle: E-100
Experience received: 1 181
Credits received: 59 466
Battle Achievements: Böelter's Medal, Kolobanov's Medal, Top GunMintha az új Maybach hangokkal jobban menne
Prémium nem volt persze.
Replay, hogy ne érje szó a ház elejét.
-
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #6254 üzenetére
Há hogyafiharbane
az lesz az első dolgom, hogy amint bejutok a tesztszeróra, egyből meg is veszem. Olyan sokat azért nem várok tőle:SDe - ettől függetlenül továbbra is gyönyörű
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #6254 üzenetére
mondtam én hogy superBullshit lesz az
GrooveHero: BIAval 6,6 sec lesz -
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #6245 üzenetére
hát egy kicsit csalódtam
Teszt szerveren remélem kilehet majd azért próbálni.
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #6251 üzenetére
jaja, mondjuk elég lassan tölt.. 6,6 sec
-
GrooveHero
addikt
válasz
Paul119 #6249 üzenetére
igen, csontig lerágnak mindent
apropó, kigurítottam a fenevadat a garázsból
Megérte:
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. július 2. 22:52:44
Vehicle: E-100
Experience received: 3 369 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 56 430
Battle Achievements: Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"prémium nélkül
replay, ha vkit érdekel
-
Fel
addikt
F@ß kivan néha... Nem kicsit..
Defeat
Battle: Erlenberg 2012. július 2. 22:55:02
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 966
Credits received: 58 9277096 sebzés (eddigi legtöbb Pattonnal), 6 kill, de nem volt elég...
Ha valakit érdekel, replay itt: [link] -
GrooveHero
addikt
Igen, mert most volt TankFest és a videón látható gépen lehetett kipróbálni a SuperPershinget, amely fel volt töltve aranylőszerrel, meg arany consumable-lel, a teszt account ráadásul 200.000!!! arannyal feltöltve. Ott alul írják is a papíron, hogy saját accounttal senki ne jelentkezzen be.
Amúgy meg akartam venni, mert eszméletlenül bejön a gép. De nem így. Sebesség nincs a 170-es pen mellé, fordulni nem fordul sem a hull, sem a turret, az ágyú meg egy rakás szar
Így lehet felejtős lesz. Ennál még a type is jobb. Bár érthető, hogy nem akarnak a fejlesztők elkövetni mégegyszer olyan baklövést, mint a tájp esetén. Jó tank occsoér, meg még a meccsmékinget is szétcseszi.
Fel: Nincs nyoma a páncélértéknek, de olyan 200mm effektív lesz az eleje, szóval tier 8-ban nem lenne az olyan rossz.
-
diegho
nagyúr
Én a hétvégén voltam egy csatában egy SuperPershing-el, valami militaryevent néven ment, jól körbejártam, de tényleg eléggé cammogós volt szegényem.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #6245 üzenetére
Hűűű... Hát ez really fucked up!
500LE 50t mellé...
A toronyforgás tetű...
A löveg megegyezik a T32 T15E2-ével.
Érdekes, hogy az adatlapon nincs nyoma a jobb páncélzatnak, de a tömeg gyarapodott.. -
GrooveHero
addikt
marked one94 kollégának ajánlom a videót, bár nem lesz elragadtatva
Szóval SuperPershing video a TankFestről. Hát mit ne mondjalk... Zsirzott lejtőn hátszélben egy roahdt nagy lejtőn talán eléri a may 38-at, de sztem az E-100-am jobban gyorsul.
-
Gyuri27
félisten
válasz
predator00 #6240 üzenetére
Kv1-2, t150, kv3 mind jó tank.
Kv1-n az a löveg meglepetésekre képes. Többet tud mint a számok mutatják.
A többire ott a 107 zis. Embertelen az a gun.Nem kell velük elöl menni. Kell egy fullos legénység. Venti, rammer, meg amit akarsz.
Legyél support tank. Persze ha jó az mm lehetsz te a terminátor is (ezekkel). -
fsb1000
nagyúr
válasz
Nemondmár.... ha orosz vonalon nincs sikerélményed akkor a többin hogy lenne?
Tegnap vettem meg a KV1-et és 30 csata után megvan a KV1-s.
Az MM besorolása kényelmetlenebb (KV1-el 50%-ban felső 1/3-ban voltam), de 100 csatával prémesen elérhető az IS, ami szerintem igen jó tank, az IS3-al együtt. -
Zeratul
addikt
válasz
A KV-1S egy subheavy tank erős löveggel, ha maxos lesz szeretni fogod.
-
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #6239 üzenetére
198 as pen meg 300 körüli sebzés vagy több, megéri, t32n is az a löveged lesz
-
predator00
tag
azthittem a kv-1nél rosszabb már nem lehet, megvettem a kv-1s-t ennek is ugyanúgy lelövik szinte mindig a láncát de ez még ki is gyullad xd
hogy legyen így valami sikerélménye az embernek? -
Napfénysüti
nagyúr
T29-ben a top löveg jelentősen jobb mint a középső? Meglett a füles torony és gondolkodom mit fejlesszek következőnek. nagyon megkedveltem ezt a tankot jelenleg ez a kedvencem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Cucuska2 #6233 üzenetére
Ez valóban jobb módszer, mert akit kizárnak nyit új accot és teamkilerkedik tovább, így meg érezné a bünti súllyát.
---GiftShopban átverés show van.
Csak akkor éri megvenni az akciós tankokat, ha valakinek pont az kell, és nincs garázshelye.
A korábban alkalmazott többet veszek, olcsó aranyhoz jutok dolog nem müxik.
Én inkább 2500 Goldot vennék.... 10EUR-ért, -
Fandango
veterán
válasz
fsb1000 #6232 üzenetére
Ha mar annyival tobb lesz mint a JT, hogy tobbet sebez meg tobb hpja van mar megerte nekem, remelem a pontossagabol nem veszit, hogy milyen gyorsan fog tolteni na arra meg kivancsi vagyok, mert a maxos JT 9.43 reload ideje igen jo szerintem, ehhez kepest egy nagyobb kaliberu agyu mennyivel lesz lassabb rajta arrol nincs elkepzelesem.
Menet kozbe meglett a JT legenysegnel a 4. perk is, na ez egy orokkevalosag lesz mire maxos lesz.
-
Cucuska2
addikt
válasz
fsb1000 #6232 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy a kártérítés tízszeresét vonnám le, ha szegény csókának nincs pénze, akkor pedig 0-tól lefele kétszeres szorzóval megy tovább a büntetés. Nem tudna semmit se venni, loltrakival csapathatná, eközben napi 500 kreditet kap mindaddig, amíg eléri a 0-t.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fandango #6220 üzenetére
Reméljük így lesz... de sajna a T9 pancélvadászok sem mérföldekkel jobbak, mint a t9 tankok.
--[donkutaszi] okoska 3 csapattárs kilövésével indította a mai játékunkat.
Vajon mi motiválhatta? Mert vita az nem volt.
3 killért 3 hétre tiltanám ha első eset. Aztán killenként 1 hónap, ha folytatja. -
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6228 üzenetére
Igen, kéne majd mind2, mert részt vettek a háborúban, és azt tervezem, hogy majd meglesz z összes II. világháborós tank, azon felül meg persze a jobbak, 9-esek, 10-esek, TD-k, med-ek, hevik. Az artyk annyira nem hoznak lázba, a 261 most elég, majd megnézzük milyen lesz az angol. Egy másik fórumon már láttam képet a Sexton-ról, ami ugye M7 Priest, csak angol.
Igen, a tigris sajnos nem olyan jó, mint a Tigris P, olyan érzésem volt, mikor húztam, hogy nem tudják a tankot úgy eltalálni, hogy vmi/vki ne sérüljön meg benne. Ellőtték a frontpáncélt, és vki egyből meghalt, mintha az az 5 ember neki lett volna kötözve a lemez belső felének.
-
Dobi 562
addikt
Himmelsdorfon "encounter battle" módban mi a működőképes taktika? Leidiótáztak mert JTigerrel nem a várba másztam föl, hanem a foglalókört védtem (beálltam a hosszú egyenes végére, amíg az arty el nem kezdett lődözni rám).
Megfigyeltem, hogy a csapat jó része rendszeresen felmegy a várba. Én azonban ha HT-vel vagyok, akkor általában megpróbálom hátba támadni az ellen azon részét akik oda felmásznak. TD-vel meg a hosszú egyenes utcák valamelyikét szoktam védeni. De elbizonytalanodtam, mert gyakorlatilag folyton bukunk ezen a map-on.
A másik meg az, hogy a tier 7-es amcsi arty elől nincs menekvés... Én nem tudom honnét lőtt, milyen szögből, de biztos voltam benne hogy védve vagyok... Mondjuk akkor már csak valami 40 körüli HP-m volt, lehet hogy a splash-ből kaptam.
(#6229) bullseye: Szívesen!
-
Iron Funeral
őstag
Az a rész ~260 alatt pennel elég sokszor pattog, én inkább a kupolát lőném, azt talán még nagyobb célpont is vertikálisan.
(#6227) GrooveHero: megszámolni nem tudom, hogy hány tier VIII-IX tankot oktattam ki azzal a tankkal annyira jó a maga szintjén
Azért a sima Tigerrel nagyon szerencsésnek (értsd: retard enemy) kell lenned, hogy f2f kirakj nagyobb tankokat, akár többet is egymás után zsinórban.
Meg kell említeni, hogy a Stug III a maga kategóriájában remek kis fun tank, a Jagdpanther szintén, meg egy kis BOSS is szorult bele
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6226 üzenetére
Akkor asszem Tiger P lesz belőle. Végülis belegondolva nem is volt olyan rossz gép. Eléggé meglepődhetett az IS-7 tulaj, amikor zsinórban 3x pattantMondjuk nem annyira mozgékony, mint a sima Tigris. Meghát azért az mégis csak Tigris, nem holmi Porsche szutyok
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Attól függ, ha nem vagy allergiás a tier VI-féle MM-re és nem hullik a hajad attól sem, hogy a tiered legkisebb átütéssével kell lövöldöznöd akkor mehetsz tovább a Hetzer vonalon a Jagdpanzer IV-en keresztül, ha annyira nem szereted a játékot akkor vedd vissza a TigerP-t
-
Bingisz
addikt
válasz
GrooveHero #6224 üzenetére
Megnéztem, mondhatni örülök neki
Viszont azt is észrevettem, hogy levették a Sturmtigert....
Pedig jó kis OP artyt lehetet volna csinálni belőleSzerk: És az amcsi ág jobboldalán mik azok az alacsony tierű tankok?
Lehet tudni róluk valamit?
-
Bingisz
addikt
válasz
Tiger (p)-ről lehet menni ferdire???
-
Werewolf20
tag
Most egy csatába lecsesztek a lábamról, mert nem öltem meg egyedül 15 tankot....5 killem volt a kis fun PzB2vel és mondom egyedül nem tudom megtenni a másik 14 dolgát...erre: Ja nem tudod megcsinálni mert hülye vagy ....
-
Strauss
senior tag
sziasztok!
Kellene vmi ötlet. a 7.4 óta nem tudok irogatni a game alatt. Benyomom az entert , enged kb 6 betűt irni , aztan semmi. ujra enter nyomassal nem kuldi el... nem tom miert van ez . pls help.
-
Fandango
veterán
En is nekialltam gyujteni az xpt a Stug E-100ra vagy mi a neve, alig varom mar, hogy a sok t10 heavy kepebe rohogjek
-
nemeth989
senior tag
Na megjön az első t10-es tankom, Jagdpanzer E-100 hú de várom már, mondjuk ennél a patchnél 3 tankkal leszek érdekel, gyűjtöm a T95-tel is az xp-t a T110 mit tudomén mire, meg a Super Pershingre is kíváncsi leszek, ha lehet majd vele rendesen sebezni, akkor valószínűleg meg is fogom venni.
GrooveHero szerintem, ha nem sürgős a td vonal, várd meg a ferdit, azzal kezdődik el amúgy is szerintem a németeknél az igazi gyilok, a 128-asa egy állom, nekem a kedvenc td-im közé tartozik.
-
Paul119
addikt
válasz
maus max akkor ha szereted a lassan guruló bunkereket
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6212 üzenetére
a ~22 sec az pont 2db is7 lövés, ami maximum ugye 1224hp dmg. Azért az sem rossz ám
Nem tudom mennyi hp-ja lesz, de azért megérzi. Najó, most persze a maximummal számoltam.Amúgy egy kérdés. Német TD vonalon a Hetzernél vagyok elakadva. De vagy egy elit Tiger P-m...illetve csak volt, lassan a Bélát váltom majd Mausra, na mindegy. Hogy jobb nekiállni a német ág végének? Tiger P-ről Ferdi, vagy Hetzerrel folytassam? Gondolom az előbbi válasz lesz a helyes megfejtés, Vágó Úr
-
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral #6212 üzenetére
Szerintem 17-18 sec körül lesz a töltés, legalábbis jó lenne.
Amúgy ha játékot nem is, de előzetest egyre jobban tudnak csinálni a fiúk
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #6210 üzenetére
Nem hinném, hogy ~22secnél hosszabb lenne a betöltési ideje, de ha mégis akkor... BRING IT ON! Áthajtok a kis szutyok IS-7en
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #6207 üzenetére
Igen, csak a szokásos
az 1000-es dmg nem is lenne rossz, de aztán fél percig kussban vagy, addig meg sok minden történhet ám
-
Dobi 562
addikt
válasz
bullseye #6208 üzenetére
A wot armory cikke segítségedre lesz.
-
bullseye
addikt
lehet csak nekem maradt ki, de T95-t hol kell lőni 100 m-en belül, ahol tuti. Én eddig a (nekem) jobb kupolát szoktam, de az sem mindig jön be.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #6206 üzenetére
Na, Jagdpanzer E-100-al régi álmom fog valóra válni amikor kap egy ezrest az IS-7
Kíváncsi leszek az E-100/Maus rebalance-ra is, gondolom az lesz, hogy kapnak +100hp-t aztán working as intended
(#6208) bullseye: pedig az-az, nem tuti de nem találsz jobb helyet annál, kivéve ha T110-el rohangálsz, azzal lőheted a hasát is mert hamar rácéloz az ágyú és nem feltétlen kapsz vissza egy 750es pofont
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #6204 üzenetére
akkor nemsokára jön a teszt
-
GrooveHero
addikt
0.7.5:
-
Dobi 562
addikt
válasz
marked one94 #6201 üzenetére
Én nem szeretem azt a pályát... Már többször előfordult hogy egyszer csak eltűnt az előttem pár méterre lévő ellenséges heavy... Aztán kilőtt a bokor.
Más: az afk/bot használó játékosok kezdenek nagyon elszaporodni, ti nem vettétek észre? Előző csatámban mindjárt akadt is 1 bot + 2 afk + 1 disconnect (végig az volt). Ja és a támadó csapat voltunk, így borítékolható volt a vereség sajnos... Pedig nem sokon múlott a dolog, 3 tankja maradt az ellennek mikor lejárt az idő, nekünk meg volt még 4 aktív + a semmirevalóak...
-
Sanya
nagyúr
van valakinek "bohóc" skinje 0.7.4-re?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest