- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
AlexWolf #7899 üzenetére
Azt még nem lehet tudni, mert a tesztszerón az userek legalább fele gold lőszerrel élvezkedik.
---
7.5 Update Overview [link]
List of main changes in 0.7.5
- Added new premium British medium tank: Matilda Black PrinceEzzel a brit tankkal valaki már találkozott tesztszerón? Gondoltam kipróbálnám, de nem találom a boltban.
-
válasz
fsb1000 #7894 üzenetére
Na majd a 7.5-ben meg lesz oldva minden probléma!!4!néGY!
(Amúgy lehet hogy hülyeség, de én már a játék indulása óta mondom, hogy annak a lövésnek már a cső elhagyásakor más a hangja, ami be fog találni és sebezni, mint ami nem...bár lehet, hogy csak én vagyok vájtfülü.)
-
Mcray
senior tag
-
virkir
veterán
válasz
Eagle16 #7888 üzenetére
Arra ott BatChat jó ágyúval és szintén papír testtel. Ráadásul ugye az már a garázsban áll ezt meg ki kéne fejleszteni meg megvenni.
Az a baj, hogy a "jó" ágyún kívül nincs semmi jó tulajdonsága, hiába jók papíron az adatai ha élesben ezt nem igazán lehet érezni rajta.
A jó ágyú meg a kemény ellenfelekről ugyan úgy képes pattogni ha a randomisten egyest dob a kör elején.
Azt még elfogadnám ha a másik 260+-os átütné nade egy 175-ös pent azért már pattintson könyörgöm.Mcray
Na ez a baj mert az IS-8-al nem így kéne menni hiszen T9-es heavy amit leginkább top-nak vagy a felső harmadba sorsol a MM, tehát a csapat elvárhatná, hogy az élvonalból harcolj vele, amire viszont valóban nem alkalmas. -
Napfénysüti
nagyúr
Lenne valaki olyan rendes hogy leírná priviben lépésről lépésre a 7.4-hez az XVM telepítést? Feltettem a Dokan Library-t meg megcsináltam mindent elvileg ahogy kell de nem megy. Hátha valahol hibáztam.
Előre is nagyon köszönöm!
-
fsb1000
nagyúr
Azt hiszem indokolatlanul "ijedtünk" meg az új medektől. Igazából csak az E50-ekről van benyomásom. A t9-es kicsit gyengült a másik leheletnyit javult, de ennyi. A többi sem borítja a táncrendet ahogy tesztszerón tapasztaltam.
----Viszont sokak örömére tegnap elgondolkodtam azon, hogy abba kéne hagyni ezt a játékot, függőség ide, függőség oda...
Nem a vereség sorozatok, hanem a következetlenség az amit nem tudok tolerálni, főleg a lepattanóknál. EU szerveren megkezdtem (volna) JagdTiger és T30 Xp gyűjtést.
276 penes TD-kkel medek oldaláról/hátuljáról pattani zavarbaejtő...JagTigerrel olyan csatában voltam mint még sosem, az ellenfelet bekerítettük majdnem nyilt mezőn és kezdtük volna halomra lőni a kb. 10 tankot. T44, T32 teljesen oldalt áll, mindkettőről lepattantam, erre berongyoltam közéjük növelve a káoszt, csak úgy hullottak, de egy T54 kiszököt. Másik JagdTigerrel utána eredünk: megy az artynk felé. Tőlem kapott egy tökéletes segglővést ami lepattant a másik Jagtiger meg sebzés nélkül leláncolta (szintén hátulról)
Ez még semmi, mert a nagy írtás után fordult a kocka és egyedül maradtam 2 HT meg egy artyval szemben. Löwe egyedül foglal. Oda megyek és szemből a hasát meglövöm, az is lepattan... arty kilő.Köv csatában T30al megyek. Full béna KV-13 meddel küzdök 1v1-ben kb 200m távolságból.
Én szemben állok kissé beforgatva, fele haspáncél elrejtve, ö meg az oldalát mutatva kitolatgat egy ház mellöl, hogy tudjon lőni. (és kinn is marad néha) Én meg sem mozdulok, gondolom könnyű préda lesz.
3 lővésem lepattan a 90fokos oldaláról (276pen vs 85-ös páncél), miközben majdnem minden lövése megsebez és levisz 1000HP alá. Annyira belefeledkeztem ebbe futurisztikus a szituba, hogy észre sem veszem egy Obj704 átbukik a töltésen és oldalról egylővésez. -
Fel
addikt
válasz
#21346560 #7891 üzenetére
Egymás után két top Gun S-35 CA-val: (prémium mentes)
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. július 16. 11:00:35
Vehicle: S-35 CA
Experience received: 790
Credits received: 33 561
Battle Achievements: Top GunVictory!
Battle: Sand River 2012. július 16. 11:13:36
Experience received: 1 053
Credits received: 45 747
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"A másodikban 7 kill jött össze, és adamnagy14 szerint "mocsook" voltam, hogy ki mertem lőni a Lee-ből..
És én még mindig a 17 fontos, alap löveget használomMinél előbb szeretném összehozni azt a 20k xp-t a V39-re, hogy meg tudjam vanni féláron.
---------------------------------------------------
jahrn: Mindent egybevetve az M48A1 - jelen formájában - jobb, mint a többi T10 med. Esetleg a Bat. Chat-tel egál.
Érdekes, hogy eléggé hullámzó az előrelépés a T9-es és T10 medek között, a DpM-et figyelembe véve. M46 -> M48 ~300; T-54 -> T-62A ~600; E-50 -> E-50M ~100 (se..)!! Azért remélem a véglegesre ezt egy kicsit kiegyensúlyozzák. -
jahrn
senior tag
válasz
Eagle16 #7888 üzenetére
Az M48-nak - szerintem - jobb az agyuja. Gyakorlatilag barmilyen tavolsagon jo a talalati arany vele, es a sebzese is nagyobb.
Ettol fuggetlenul a T-62A jo tanknak tunik, szal lehet h majd kesobb en is beszerzek eggyet.
Ill az E-50M is eleg jonak tunik ahogy elnezegettem masokat vele roflstompolni.
-
törölt tag
válasz
AlexWolf #7889 üzenetére
Ezek szerint nincs szükséged az ingyen garázsra?!
Az S-35 CA szerintem egész jól sikerült, bár tény, hogy oda kell figyelni, hogy játszik vele az ember...
Öltem már vele egyedül Tigris-t és T-29-et is. Bár a T-29 elég furcsán játszott, én örültem a játékstílusának
55%-os win van vele 77%-os találai aránnyal és 8 killem.
Mondjuk ha nem lenne 150%-os kredit szorzó vele, akkor már eladtam volna, viszont így prém nélkül még vesztett meccsen is van minimum 15K tisztán vele. -
L-e-f-i-e
senior tag
-
Mcray
senior tag
Mióta az IS-8-at úgy használom, mint egy Tier 5 T-34-et, határozottan jól megy vele.
Ha nincs vele szemben nagy elvárás és távol maradsz, akkor lövéseidtől szépen pukkannak majd az E75-ök és IS-7-esek. Nekem legalábbis ez a taktika és tegnap szépen arattam vele.
Amx 12t-vel sírógörcs játszani. Tuti velem van a bibi, mert nem érzem mikor mit szabad vele.
-
virkir
veterán
Akkor jól láttam.
Tesztre majd tán bemegyünk kipróbálni de ha ennyire puha akkor az vicc kategória, hogy a T-54 meg keményebb.
Ehhez jön amit diegho is írt, hogy nem lehet olyan jól riszálni mint az 54-et és nem látom értelmét ennek a tanknak.
Olyan lesz mint az IS-8 jó tank de mégse jó semmire. -
joergie
őstag
Végre valaki látja amit én
az ágyú se 100% tuti, a függőleges kitéríthetősége nulla, bár ez inkább a torony hibája.
fsb1000 a rendes szerón ahol még tier9 a batchat, gyorsultunk t502vel, és nem igazán tudott otthagyniSzóval nem megy az a bat olyan rosszul, csak kicsit nehézkesen fordul.
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Valaki csokorba tudná nekem szedni Teszt szerverről ezen új/ régi tankok adatlapját és hogy a T-34/43 milyen motort kap?
Ezekre lenne szükségem:
ELC AMC
T18
T82
AT-1
Su-76
IS-4
T-28
T-34-85 (milyen motort kap? erősebb/gyengébb?)
T-43 (milyen motort kap? erősebb/gyengébb?)
KV-13
Su-85
Su-100Köszönöm szépen!
-
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
A 7.5 teszt-el kapcsolatban segitsetek már lszi!
Este néztem rá már kómásan a forumra,hogy hohohó már megy a tesztszeró.
Na mondom irány letölteni-de csak vmi patch-ot találtam ami a az előtte törölt 7.4-es teszt könyvtárba akar települni?Nincs komplett telepitő mint idáig vagy mit baszaritottam el? -
virkir
veterán
Jótanács
Így hajnalhasadtával az első kávé után még ne nagyon játsszon senki.
Elhaluf normál.
Megnézem mi van szembe, mi jöhet le a szokott keleti oldalra, Lóri, 13 75 rögzül.
Show on the road.
Látom, hogy a mi Lórink meg 13 75-ünk kóricál én megindulok a T-44-el.
Megyek a lejtőn, a sebességtől csőlátás megjön, beérek a domb aljába mikor feltűnik a periférián egy 13 75.
Izomból szétlövöm.
Majd amikor bemondja a baráti kill-t esik le, hogy mégicsak utánam jöttek
Nem győztem elnézést kérni. -
válasz
forras2 #7862 üzenetére
IS-4-gyel jártam úgy a hétvégén, hogy airfielden valami arty (talán GW type-e volt) meglőtt. Kaptam olyan 800 sebzést, viszont meghalt mindenki a tankban!
Már gondoltam írok a WG-nek, hogy itten valami nem stimmel, egyesek nem tartják be a genfi egyezményt és ideggázzal lövöldöznek. Aztán rájöttem, hogy simán csak Ivánék felejtették el becsukni a tank tetejét. -
virkir
veterán
Meg talán még az, hogy végre képes helyben fordulni.
Aztán ezeken kívül csak feketét tudnék osztani neki.
- Nálam kb 10-15 körben legalább kétszer kigyulladt frontlövéstől
- Már az LB-1-el simán átlövik szemből (a mondjuk lehet, hogy arannyal lőtt)
- Egy kicsit magasabb tank lazán lövi a torony tetején a két nyílást -
sutyi^
senior tag
Egyetlen jó pontja tán az ágyú.
-
erikke17
őstag
7.5-ben jávitották a Klán logó bugot?
-
Murder3
addikt
Ez a Jagdpanzer e-100 egész jó.
Pontos az ágyú úgy ahogy és legalább messziről is átlehet már biztosan ütni vele..töltés nem olyan vészes ekkora alap sebzés kárpotolja az embert...
páncélja...elmegy...Kár, hogy nerfelni fogják...
-
fsb1000
nagyúr
Bug a tesztszerveren.
Lorryn és T30-on gyűjtöttem az XP-t. (150K / 90K-nál tartotam)Beváltottam 100K freeXP-t és lorry-ról kifejlesztettem a Batchat-ot. És annak 45K-s lövegét.
Eddig ok, de a T30 is lenullázódott. ehhh....
Nem tudom milyen volt a régi Batchat, de ez egy kicsit gyengén gyorsul, a 105-ös löveg elég impozáns... 5-ből 4 penetráció mindig sikerült. 2 tárral 2500 dmg. Ha a 3. töltés túlélhető, akkor 3000dmg szinte garantált.
(najó... jagPzE100-nak ehhez csak 3 lövés kell)jagPzE100-at HE-vel is teszteltem 519-628 sebzéseket adott le, amelyek átlaga kb a max sebzés 40%-a. Kicsit jobb mint az eddig tapasztalt 1/3
Egyetlen HE "pattant" le IS8 oldaláról. Hang bemondja: "Nem törte át"
Én ezt passzolom egy 170mm-es 1400 átlagsebzésű HE lőszernél. -
.mf
veterán
Nézd, ez, amit művelt, a minősített hülyeség kategória. Egy 18kmh végsebességű járművel két 60kmh sebességű Lorri és egy vagy kettő, ugyancsak gyors med után menni a hegyre, garantáltan nem fog semmihez odaérni.
Továbbá a gépe adottságainak is jobban megfelelt volna a jobb völgy, hiszen lassan fordul ha mellé / mögé kerülnének, a völgy viszont egy "cső", nehezen tudnának mögé kerülni. Tehát még saját jólfelfogott érdeke is az lett volna, hogy lemegy jobbra.
Alkalmi játékos kikupálódik, mire T28-ashoz ér, ahhoz már párezer csatán túl kell lennie.---
Tényleg egész csúnya ez a 105-ös ágyú az S35-ön, amint felraktam, első csatám egyből ilyen lett:
Victory!
Battle: Widepark 2012. július 15. 18:05:56
Experience received: 852
Credits received: 37 726
Battle Achievements: Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "I Class"
Tényleg kicsit (kicsit?) op. Szerintem a SU85-nél kicsit jobb:
- pontosabb ágyú (bár ROF alacsonyabb, 5.56 vs 6.82
- jóval nagyobb látótávolság, 400 vs 280, ami a SU85 legnagyobb gyengéje
- cserébe kisebb max és fordulási sebesség.
Tehát igazat adok Djureenak, ha a SU85-öt nerfelik, akkor ezt a lánctalpas kádat még jobban kéne.Dobi: én is nagyon szeretem az IS3-mat, s szerintem jó legénységgel még távolra is pontos. Pl az előző csatámban 400 m-ről lődöztem egy Löwét, előbb mozgás közben, majd úgy, hogy megállt és felém fordul, úgy pedig a frontpáncéljára lőve, s mind a 4 lövés talált és ütött. De mondjuk utána meg érdekes dolgokat csinált, 2x lőttem egy már lesérült IS4 oldalába a lánctalpra közvetlen közelről, és lepattant ill. 0 dmg.
-
Multikiller
tag
Nincs valami infó arról, hogy TigerP-ről át lehet-e menni Ferdinanra vagy JP2-re a patch után? Teszt szerveren nincs rá mód, de a wot oldalán az új német tech tree mutatja. Idegbeteg vagyok a JpIV-től!
-
forras2
őstag
Hummel hogy az istenbe sebez 1270-et???
1 lövésre kiszedte a párducomat -
Eagle16
addikt
Amúgy ezek az xp mennyiségek a többi ághoz lettek igazítva. Tehát hogy minden ág Tier 10-eséhez egyforma mennyiségű xp kelljen Tier 1-től kezdve.
Pl. traktortól E-100-ig eljutni 700k xp (csak tipp), és a T-54-ig kellett mondjuk 520k, akkor a T-62A 180k xp lesz. Valamilyen ilyen logika van mögötte.
-
virkir
veterán
-
csaabz
őstag
válasz
psycroptic #7842 üzenetére
Az rengeteg. Biztos, hogy ennyi?
-
homeless09
őstag
Feljebb állítottam a grafikát és jobban megy a játék.
-
diegho
nagyúr
Én próbáltam több géppel is, haveroknál stb, de úgy gondolom egy 8600gt szint kell a tényleg élvezetes játékhoz.
-
Gorcsev
tag
Az új patch-el a francia med vonalon a 13 75 is lép már egy szintet felfele vagy csak a 13 90?
-
-
-
vhw
addikt
Tudod az a baj, hogy 5-6-7... ezer csatával nem igazán nevezhető "alkalmi játékosnak" valaki. És rengeteg ilyen van. Mégcsak nem is kéne követni mások utasításait, csak vegye már észre magát, meg az se árt, ha néha használja azt a szines-foltos kis négyzetet a jobb alsó sarokban. Mert azt hiszem, hogy a játékosok 80%ának fel sem tűnne, ha egyszercsak eltűntetné a WG egy patch-ben, mert lövésük nincs mire is való.
-
csaabz
őstag
A tesztszerveren mennyi xp kell átlépni T-54-ről a tier 10-es medre?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Sixkiller6 #7837 üzenetére
Oké.
------------------------------------------------------
Más: elit lett az IS-3-am.Annyira jó vele játszani, hogy úgy döntöttem meg is tartom, a német 8-as nehéztankokat pedig eladom.
Személyes tapasztalataim vele: sokkal bátrabban lehet vele menni előre mint hasonló kategóriás német társaival. Stock-ként sem éreztem szenvedésnek a vele való játékot, az IS-től örökölt 122-essel is el lehetett mókázni vele, csak szemből nem kellett piszkálgatni 7-es szint fölötti nehéztankokat.
A BL-9-el maga az álom. Bár papíron pontatlan löveg, mégis jó találati arányt lehet vele elérni, hiszen az IS-3-mal közelről jó támadni.
Szemből átüti az E-75 és E-100 haspáncélját, IS-7 "háromszögét", IS-4 "levélbedobóját". Lőttem ki vele több E-100-at is. Oldalról kb. derékszögben vitte az oldalpáncélt, toronyoldalt is, ha jobban be volt forgatva, akkor pattantam róluk. Legkellemetlenebb élményem: T-54 mindig az elejét beforgatva bújt ki a szikla mögül, én pattantam róla, ő meg átütött minden lövésével.
Ha Királytigrissel találkoztam szemtől-szemben, általában én jöttem ki győztesen az adok-kapokból.
KV-4 arctámadózásban meglepődtem milyen alacsony a tankom, illetve milyen magas a KV-4, nem láttam rá a tetején a kis toronyra.
A lőszerrekesze nagyon sérülékeny, jó párszor kaptam lőszerrekesz találatot, párszor teljes életről szálltam el lőszerrekesz robbanással.Pozitívumok:
-jó végsebesség (nehéztankok között)
-nagy sebzés (BL-9)
-kis méret (lapos tank)Negatívumok:
-sérülékeny lőszerrekesz
-az ágyú kitéríthetősége lefelé kevés (így sokszor nem tudtam kihasználni a laposságát)
-aki ismeri a gyenge pontokat az minden nehézség nélkül átlő szemből (ill. lőszerrekeszt lő)
-lassú célzásÖsszegezve: ha a manőverezőképesség-páncélozottság-tűzerő hármasát vizsgálom, akkor nálam egyértelműen ő a nyerő 8-as szinten.
-
Sixkiller6
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Sixkiller6 #7835 üzenetére
60% fölötti winrate-tel miért "ultranoobok?" Neked több?
Ha olyan mellettük a csapat, akkor 3 jó játékos is kevés megnyerni a csatát...
-
Sixkiller6
őstag
muhaha, most nyertünk meg 15-3-ra egy 23% win chance-os Tier8 Malinovka assaultot lentről.
3 fős ultranoob t34 platoon volt ellenünk, 60% fölötti win rate-tel. 15-3, muhahahaa -
redzsi
senior tag
Én meg azt nem értem hogy lehet ennyire komolyan venni egy játékot!? Azért látni jóval nagyobb ökörségeket.
Spontán lehülyézni valakit, aki a maga feje után megy, mert van egy saját elképzelése. Miért kellene követnie egy idegen utasításait? Honnan tudja a másik, hogy profi, vagy csak okoskodó-e az illető?
Még ha igazad is van, akadnak bőven alkalmi játékosok is akik nem fogékonyak, nem értenek annyira a taktikához. -
mynames
senior tag
Üdv!
újraélesztettem az egyik régi konfigom:
Athlon 2500@2 Ghz+ , 2 Gb DDR 400 Mhz, Ati9550Természetesen WoT miatt. Betöltött meg minden, de kissé nehézkes volt vele játszani. Arra gondoltam, hogy esetleg a videokártyát ha kicserélem pl. egy 6600GT-re, esetleg jobb lehetne.
Mi a véleményetek? -
.mf
veterán
Abbey
Tier8-5
Én IS3, s van nálunk még egy T28 -- na gondoltam, ha lemegyünk a jobb oldali völgybe, akkor rajtunk már nem jutnak át, így írtam neki, hogy jöjjön. Erre elindult a másik irányba.
A völgyben kiszedtünk AMX50-100-at, mégvmit, meg én egy Löwét, de végül egy Jpthr leszedte a maradék hp-m, meg a tüzérségük is végig minket lőtt. Utána nézem, hol a T28. A barom nem felment bal oldalon a hegyre? De mivel túl lassú volt, nem tudta a lépést tartani a többiekkel, mindenkit kinyírtak, már csak ő maradt egy Pershing ellen, de nem ért vissza, hogy kinyírja. Hihetetlen, hogy lehet valaki ennyire hülye. -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 15. 16:31:15
Vehicle: JagdPz E-100
Experience received: 27 084 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 784 805
Battle Achievements: Steel Wall...beteg ez a tank de nagyon , bekapott találatok 23, és 300 életem ment le -
Sixkiller6
őstag
válasz
psycroptic #7786 üzenetére
ó, akkor ez vmi új fícsör, sry és mea culpa
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #7820 üzenetére
Aztarohadt... nem akartam elhinni, hogy ilyenek léteznek... 36%? Gondolná az ember, hogy 7k csata után tanul valamit, illetve hogy magasabb tierű tankkal az alacsonyabb tierűek ellenében jobban megy, vagy hogy ilyen rossz arány mellett rájön, hogy ez nem az ő játéka, s mégis...
---
Evvel az akcióval termeli a kreditet az S35 rendesen. Még bukó csatákban is összelődözök 20-25k kreditet (nem prém), s sajnos ma abból is van bőven, sorban 5 volt egymás után, úgy, hogy 3-ban 3-4 kill is volt és ált. saját hp-m 2-4-szeresét kiosztottam dmg-ben (sajna még stock), csakhát a többiek úgy ellemmingeztek 0 killel, hogy rossz volt nézni.
-
tytyty
tag
Persze,hogy baromság,de nem én találtam ki. Keress rá googlin.Én is onnan másoltam,nem tanultam meg a mondatot. Ezt már a 90es évekbe is használták. Persze nyilván akármi más is jelenthet. Csak gondoltam,hogy ha rendkívül okos diégonk lenácizik valakit akkor adok neki hozzá tápanyagot,hogy legyen alapja is a fröcsögésének. Arról most nem írok,hogy kik a nácik, a fasiszták,vagy a hungaristák,mert gondolom ilyen nácizós kis komcsinak úgyis mindegy.
Komcsit onnan lehet felismerni,hogy főleg orosz tankokkal megy, náci fóbiája van,és vörös a feje. (irónia) Azt ,hogy sztálin hányszor annyi embert nyírt ki ,mint adolf azt hadjuk.
Baromira irritál amikor elkezd valaki magyarozni,nácizni. Semmivel sem különb mint zsidózni,cigányozni,csak ezt a törvény nem bünteti. -
.mf
veterán
Baromság. 88 lehet a születési évre utalás is, és akkor teljesen független bármelyik nemzettől. A 88-as volt a háború leghíresebb lövegeinek űrmérete: a Flak18 és a Tigris és Királytigris ágyúja. Azt a 14-et pedig fogalmam sincs milyen barom szopta a kisujjából. Először is, németül lenne autentikus
Másodszor is, ezernyi ilyen jelmondat volt, amiből bármely számot ki lehetne hozni.
Diegho: egy-egy német háborús hős nevétől még nem írnám le őket, mint hobbináci.
Először is, általában nem voltak politikailag aktívak, nem léptek be a náci pártba. Sőt, Kurt Knispel azért nem kapott meg sok tüntetést, mert egyszer megvert egy SS-tisztet, mert az rosszul bánt a foglyokkal, amiért szerintem egyetértenél, hogy max respect jár neki, főleg azokat az időket tekintve; s több más összetűzése is volt a náci hatóságokkal. Meg úgy általában is nagy arc volt.
Másodszor pedig, tényleg ők voltak a háború legnagyobb tank-ászai, a legtöbb killel. Barkmann, Bölter, Carius, Knispel, Wittmann mind legalább 130 tankot kilőttek.Amúgy azt tudtátok, hogy Carius még most is él, nyitott egy patikát "Tiger Apotheke" néven és még most is ott dolgozik, és adja saját aláírt könyvét a háborúról?
-
babferi
tag
-
pws
aktív tag
Lejárt a prémium acc-om. Bárki oszthatja az észt, de az MM különbséget tesz normál és prémium között. A lemmingek száma a normál MM-ben x10 minimum.
-
tytyty
tag
Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom . A számok amire te gondolsz az a 88 ami a Heil Hitlerre utal, mivel a 8. betű a H. A másik a 14 ami erre utal: WE MUST SECURE THE EXISTANCE OF OUR PEOPLE AND A FUTURE FOR WHITE CHILDREN, mert 14 szóból áll. Ezt valami amerikai neonáci mondta. Az okát nem tudom,hogy miért pont ezt emelik ki,mert biztos sokan mondtak mindenfélét amit be lehetne számozni. Amúgy meg szerintem inkább tigriseket vezetnének mint löwét.
-
ifjncsaba
csendes tag
Valakinke vmi ötlete a chat problemara?
-
fsb1000
nagyúr
Ez a JagPzE100 nagyon durva... 1000 feletti sebzések... de volt már 1200 is.
Elég jó a páncélja is , majdnem 1 percig bírtta, hogy t44 lövöldözzön körbe-körbe, aztán jött a support és levakarták rólam.
Viszont obj704 hogy tud 1000+ sebzést leadni? Még modul sérülésem sem volt. -
L-e-f-i-e
senior tag
Pl E-75, de mint írtam, nyilván ez is pattanhat mint bármi más, bárhonnan de sokkal nagyobb esélye van átütni minta többinek...legalábbis amit a csaták alatt tapasztalok, illetve ez csaak személyes tapsztalat, lehet hogy nálatok meg állandóan pattan mindenről.
Ezt nem sikerült efesbé barátomnak se megértenie, hanem meghint kezdi a személyeskedését, leszo*khatna már róla
-
fsb1000
nagyúr
Úgy látom a tesztszerón magasabb az egyfőre jutó hülyék/tahók száma, ráadásul sok az orosz (_RU) kiterjeszteséssel. A legjobb az volt amikor az egyik megkérdezte: Van itt orosz? Miközben volt vagy hat _RU. Mindezt ciril betűkkel.
---
Végre használom a E-50M-et. 270-es a penje jelenleg, másban nem nagyon különbözik a E-50-től. Talán kicsit joban gyorsul. Nehéz megitélni 1x kör után meg gold lőszerező idióta testerek között, de:
1. Szerintem az új t10 medek nem hoznak nagy változást, nem lesznek a HT-k ellenfelei
2. Aki eddig pro volt meddel, most még próbb lesz.
3. Aki TD-ben volt überkirály, az most mégjobb TD-s lesz a t10 TD-kkel.
4. A TD-k jelentősebb változást gyakorolhatnak a játékmenetrePersze ezt a véleményem befolyásolhatja, hogy TD-vel eredményesebb vagyok mint med-del.
----
(#7805) L-e-f-i-e Szerintem egyszer már tisztáztuk, hogy nem tekintelek barátomnak. Most így második nekifutásra pedig egészen más státuszba kerültél.
Most ne keress magánba. Leírtalak végleg. -
Eagle16
addikt
válasz
forras2 #7802 üzenetére
Igen, ellensúlyozva is lesz, Tier 4-es tankon Tier 5-ös ágyú...még mindig a legjobb ágyú, kb. egy szinten van az M3 Lee ágyújával az a kis 57mm-es, és az M3-nak nincs tornya, azért van rajta erősebb ágyú...
Az a 85-ös ugyanolyan túlzás volt rajta mint a Su-85-ösön a 107mm-es.
A patch után maximum Tier 6-os csatába fog vele berakni, úgyhogy ennyit erről.
-
jahrn
senior tag
No mentem az "uj" T-43mal es valahogy nem gyozott meg. Igazabol olyan semmilyen az a tank.
M48: alapvetoen tetszetos, az agyu baba de a gun depression-on lenne mit javitani. Nem mentem vele nagyon, de erzesre rosszabb mint az M46-on. Pedig elvileg ez lenne az US tankok vedjegye eh?TK: tegnap en is belefutottam par ilyenbe tesztszeron. Eloszor egy 3-as platoon kilotte a fel csapatomat (2-en lottek, 3ik blokkolt) mire elhullottak.
A kovetkezoben pedig emu87 (OBJ 268) elvtars elobb blokkolta az elotte allo OBJ 704-et majd megunta es kilotte.
Azt nem ertem ha vki ember frusztralt faszer jatszik? Menjen es dugjon meg valakit/vmit vagy igyon par sort vagy mittomen oszt utana jojjon vissza. Ez kikapcsolodas kene hogy legyen... -
törölt tag
Az biztos, hogy az én szememben nem követtél el bűnt... minap 2 amx1390 a ferdinket szivatta, amíg többen meg nem untuk és szét nem lőttük őket....
Érdekes módon amikor megszereztem a "Tank ász"-t Ferdivel, engem is az elején blokkolgatott egy A-20, akit kilőtt egy társam. Megköszöntem nekiMost nézem, 2 replay-ben is tank ász vagyok Ferdivel.... 8 XP-vel több a másik
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Subaru topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest