- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Murder3 #6939 üzenetére
Szóval szerinted ez a játék csak gold ammoval élvezhető? Ne vicceljünk már! Soha 1db-ot nem lőttem el és semmi bajom nincs vele, ma pl lepattantam egy 5-ös francia arty olaláról, aminek 7hp-ja volt, mindezt BL-10el, na és? (gold ammoval biztosan nem mondta volna, hogy "that one didnt...") Röhögtem egyet és ennyi. Prémiumot pedig azért veszek, mert úgy gondolom ennyit legalább érdemel a fejlesztő csapat azért, hogy naponta leülhetek a gép elé kikapcsolódni, ha nem lenne prémiumom biztosan nem lenne feleslegesen 62 millió kreditem, amivel semmit nem tudok csinálni és nem lenne 140 ezer free xp-m, amivel szintén semmit nem tudnék csinálni, lehet nem lenne kihúzva ennyi ágam, de pl a francia ágon nem is játszok már... ez olyan nagy előny? Nálam sokkal rosszabb játékosok is kihúztak ennyi ágat prémium nélkül...
Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest