Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77
üzenetére
Ugyanannyival tolatnak, mint amennyivel előre mennek (a tier 8-as esetén 80-nal). De nehogy azt hidd, hogy valami OP járgányról van szó, skill4ltu mutatta, hogy még a legrosszabb tier 8-as lighttal, a HWK-val is jobb eredménye van. Az alap látótávja a tier 8-asnak 310 méter, még a KV-2-nek is sokkal jobb ennél.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
(#175840) @lacibacsi:
Végre!
Be is gurítottam a garázsba!Janó, nem kell mindenhol az észszerű logikát keresni. Vannak az ember életében tankok amiket meglát és megszeret, pont mint a nők esetében. Nekem 3 nagy ilyen "szerelmem" volt a wot-ban az egyik a VK 72.01 (K) (szteroid löwe) a másik pedig a M6A2E1 (szuper mutáns), a harmadik meg a TOG.

A mai napig emlékszem amikor sacred valley-n száguldoztam valamelyik 8-as lightommal és szembejött a VK. Szerelem volt első látásra, tudtam, hogy meg kell szereznem. Megfogott a kinézete, az egyedisége és ritkasága. Akkoriban nem volt másik hasonló stílusú 10-es heavy, hátsó tornyos, gyors, kemény, nagyot sebző. Wot-os pályafutásom egyik legboldogabb pillanata volt amikor az első sikeres cw kampányom után átvehettem a VK-t. Később kicsit elszomorított, hogy nerfelték a sebességét és berakták a fejlesztési fába a klónját így már nem annyira gyors és nem annyira egyedi, de a mai napig imádom és az egyik kedvenc 10-es tankom.
Évekkel ezelőtt Himmelsdorf halálutcáján lopakodtam a WZ-111-emmel amikor megjelent szemben a szuper mutáns. Életemben először láttam ennek a tanknak típusszámát a játékban pedig akkor volt már jó pár csata a hátam mögött. Néztem ki a fejemből, hogy ez meg mi az isten nyila. Viszonylag simán elbántam vele, szétlőttem a kupoláját, már akkor sem volt op tank. Csata után azonnal rákerestem, hogy mi volt ez és nehéz megmagyarázni, de ennél is elfogott az a VK-s érzés. Ez a tank nagyon egyedi, kell nekem!
Nem számít különösebben jó tanknak, főleg a mostani 8-as mm-ben. Az oldala nagyon gyenge, nem lehet vele sidescrape-elni, a vállai is gyenge pontok, a torony is belőhető a löveg mellett két oldalt, tornyot kicsit elfordítod annak az oldala is lőhető, a kupola is gyenge pont. Kezdők viszont nem szokták tudni, hogy a hasa és úgy általában a test frontpáncélja egész jó és sokszor azt lövik a torony helyett. Tier limites, nemrég kapott egy kisebb buff-ot is. Összességében azért rossznak nem nevezném, használható tank. Így hogy 7800 aranyért is meg lehetett venni, nem volt kérdés, hogy megveszem. Mivel a klánnal én folyamatosan szerzek aranyat magamnak, gyakorlatilag ingyen volt. Azt hittem 10e körül lesz az ára ha berakják, ez a 7800 arany nagyon baráti ár volt érte.
Szóval összességében én azért vettem meg mert régi nagy szerelmem és mert aranyért lehetett venni az meg volt, de nem csak dísz lesz, használni is fogom. Akkor is mennék vele ha szeméttelepre való lenne, de erről szó sincs szerencsére.Ami egyébként most érdekes, hogy elég sok aranyat kivonnak a játékból ezzel az adventi kalendáriummal. Nem tudom van-e ezzel kapcsolatban valami tervük vagy csak a dobozvásárlásra akarnak buzdítani vele.
Minden esetre vannak olyan játékosok a nagyobb klánokban akik a játékra pénzt nem nagyon költenek viszont a klános és e-sport tevékenységeik után több százezer aranyat felhalmoztak. Ők most szépen bevásárolhatnak prémium tankokból ingyen.
Emlékszem valahol régebben láttam eladó magyar esl wot acc-ot is. Teljesen free2play acc volt, csak esl versenyzésre volt használva és kb 100e arany volt rajta. Mivel aranyból egy idő után nem nagyon lehetett már értelmes dolgot venni így sok ilyen aranyfelhalmozott acc lehet a játékban.
(#175851) @inferno88:
Logikus lenne, de nem így működnek a dolgok. Amerikai és ázsiai régió szinte már döglöttnek tekinthető, mégsem migrálták őket sehova. Armored Warfare-nél nem tudom mit csináltak, de azt tudom, hogy ott az eu régió játszhatatlan lett és mentek át az európai játékosok a ruszki szerverre, hogy végül migrálták-e őket vagy újra kellett kezdeniük azt nem tudom.
Wot-nál egyébként korai erről beszélni, bár a tendencia és a fejlesztők hozzáállása nem jó, de messze van még a játék halála, sőt szerintem még olyan stádiumba sem érkezett, hogy ne lehetne a romló tendenciát megállítani vagy megfordítani. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ez most komoly?!?!? Ezek a szaros kerekes szutykok annyival tolatnak, mint más tankok előre felé?!? Ez ugye csak egy rossz vicc?!?
Most belenéztem GB videójába és elképedtem, hogy felvette a pozícióját előre menetben, majd mikor menekült, akkor nem fordult meg, hanem simán curikkban hagyta el a pozícióját! WTF 
-
vhw
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Még 5 nap van hátra (ma becsúszott az M6)
- Az eddigi mintát tekintve a; Libertének jönni kell (a többi skinezett pajtása már mind megjelent)
- Progetto
- Primo VIctoria
- T44-100
- Caenarvon AX- Centurion 5/1 (ez pont a karácsonyi időszak előtt volt kapható, így jegelhetik)
A fenti 8-asok lefedik bőven a határalévő időt, ha nem akarják 6-7-esekkel pocsékolni az idejüket a vásárlók pénzéért.
Ha mégis engednek az igényeikből akkor az Eagle 7, AMX 13/57, még befuthat a hajrában. (6-osokból csak 2 volt idén, már a végére aligha nyúlnak ezekhez)De ha igazán pofán szeretnék csapni a nagyérdeműt, akkor utolsó nap beteszik az IS3A-t.

Aki nagyon akarta már számtalan dobozt végig nyitogatott érte - kérdéses eredménnyel.
Aki nem ment bele a szerencsejátékba, utolsó nap kinyitná a pénztárcáját, ha direktbe vehet egyet. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
ISU-130?

Csak nem elírtad te is a SU-130-at?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha esetleg tényleg az igazi ISU-130 gondoltál akkor az biztos nem lesz.Chieftain/T95 CW jutalom tank. Nem fogják betenni a kalendáriumba. Ennyi erőből IS-5-öt is írhattál volna.
KV-4 KTTS szintén CW tank az is kizárt.
Edelweiss és Nameless anime tankok speciálisan az ázsiai szerveren. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Még egy dolgot tennék hozzá a dolgokhoz. A kollekciónál hiányzó diszre ha klikkelsz, akkor a készítő megnyílik és már be is van állítva. Ergo csak egy kattintás és lehet is gyártani. Nem kell nézegetni az albumot, aztán meg átlépni beállítani. (Főleg ha az ember elnézi és rosszat állít be.
) -
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ertem.Nos, akkor az ugy draga mulatsag, ha 1440-be vagy mennyibe kerul,es szamomra ez hasznalhatatlan, mivel csak 5400 toredekem van most kb, de viszont ma kaptam 2 db 5-os diszt, tehat mar csak 11-et kell legyartsak a 10es hopehelyhez.Ami veletlenszeruen vagy osszejon, vagy nem...de legalabb megkiserlem megcsinalni.
En ugy lattam, hogy 960 ha te akarod kesziteni, es 480 a veletlen...az 1440-et nem ertem...mindjart megnezem...az is lehet hogy a tavalyiak elkeszitesehez kell annyi? Nem tudom. -
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Te Jano, ezt nem pontosan ertem.Te a 480 toredekbe kerulo veletlenszeru 5os diszekrol beszelsz, vagy a 960-ba kerulo kezileg kijelolheto 5os diszekrol? Mert ha az utobbirol, akkor azt rem egyszeru csinalni, csak meg kell figyeld hogy a 4 kozeg kozul epp melyikhez gyarts, es sanyi.
De ha a 480as veletlenszeruekkel tudsz cselezni valamilyen modon, az roppant erdekelne, mert jelenleg van epp 4800 toredekem, ami 10 db veletlen 5osre eleg, 2 nap alatt amig befejezodik a ladakat ado kuldetesek, abbol meg szerintem epp kijonne meg naponta 480, azaz lenne eleg toredekem, hogy legyartsak 12 db veletlen 5ost, jelenleg ladas kuldibol kaptam 2 db 5os diszt, es osszesen ha fejben szamolom es jol emlekszem, akkor 15 db foglalat van, es nekem lesz 14 5os szintu diszem, de +1et meg veletlenul beadhat ladakbol, ugyhogy elmeletileg epp 15 5-os diszem lenne, ami =10es szintu hopehellyel.
Es a 10-es szintu tanklearazast ra tudnam dobni a 430U-ra, vagy az amcsi E5-re, jelenleg mas 10-es tank nem erdekel -
K_Gabor
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ne aggódj nem csak nálad. Tegnap is olyanok voltak csak kerekedett a szemem. Durrantottam 5.4k-t gwe100-zal elbuktuk ... De legalább have fun, meglett az obj257 ami eléggé mókás gép, ráadásul tegnap volt vele egy olyan, hogy maxos rng-t kaptam. 440es alfával első lövés 550-et sebzett.

Válassz valami hátsó sorokban üldögélő gépet vagy yoloz light-tal, nekem ilyenkor az szokott néha segíteni. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Hát grat hozzá

Én több dobozt már nem veszek, első 25-ből semmi értelmes nem jött így hagyom is

Type5 kifejlesztve és megvéve, de még gyűröm a kilencest. Hardamik kiválóság jel kapujában vagyok de be-be csúszik vele egy roszabb csata mindig és szépen vissza is esik. Még kicsit próbálkozom hátha csak sikerül kiszenvedni rá de azután jön a nagy tesó.Táras lett így lekerült róla, a táblázatot pedig nem frissítette.
-
Puculo
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ha ez vigasztal, ma nekem sem termett sok babér.. Vagy lemaradtam a sebzésről, vagy egyszerre 10-en ugrottak nekem. Ez van. Viszont legalább sikerült befejezni a X-es szintet, és hála a nyeremény csajoknak valamint a 11-es csomagból nyitott mikulás legénységi tagnak, lett egy komplett light tankos ( MT-25) full álcás és lámpás csapatom. Manapság minden kis dolognak örülni kell.

-
zodo
nagyúr
-
jimmy74
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Én nem vettem meg a 10est hibába rég kifejlesztve de őszintén a 9-essel se megyek semmi játékélményt nem nagyon ad.
10es mindent elmond magáról hogy nem láttam 1 hónapja minimum a játékban random.
Olyan vacak az egész francia ág,se jó TD ,az arty se nagy szám sokak szerint bár én szeretem a tízest,
A másik hevi se ér sokat az inkább med.
Talán a bc ág ami jó bár...
Minden a ruszkikrol szól már...... -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Az előző 3 napban hosszú órákon át archiváltam skill4ltu-nak azt a maratoni 16 órás adását amikor a nagyon-nagyon ritka ISU-130-ra húzta a 3 jelet még márciusban. Elég sok munkám volt vele, hogy egymás mögé vagdossam a csatáit, ezért égett bele az agyamba az ISU-130.

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Ahogy a kolléga már megválaszolta: az eltérés oka, hogy eltérő elvárt értékeket használ a két oldal. Mióta az xvm csapata vette át a wn8 készítőitől az elvárt értékek gondozását azóta automatikusan számolódnak az elvárt értékek és naponta frissülnek. Valamelyik oldal gondolom a frisset használja valamelyik meg a pár nappal ezelőttit. Ki lehetne számolni, hogy melyik használja a frissebbet, de nincs akkora eltérés, hogy megérje vele foglalkozni.
(#175493) @wwenigma:
Amikor először linkelted az IS-3A tervezett paramétereit pár hete én azt hittem elírás és véletlenül fordítva írták fel a számokat a töltésnél. Aztán elolvastam, hogy tényleg így tervezik, láttam a fórumon a nagy felháborodást már akkor amire azt válaszolták nyugi ez csak teszt. Akkor megnyugodtam, hogy jól van, ez úgyis op lesz, ezért van a teszt szerver, ha jól tesztelnek úgysem kerül be éles szerverre. Hát mégis bekerült ...
Az tisztán látszik most már évek óta, hogy hozzá nem értő emberek dolgoznak a tankok egyensúlyozásán. Ha az olasz töltőrendszert kapta volna meg akkor simán lehetett volna egy nagyon jó tankot csinálni amivel mégis gondolkodva kellett volna játszani és nem lett volna "broken".
Majd pár hét múlva kíváncsi leszek az IS-3A szerver szintű győzelmi statisztikájára. Ha 55% felett lesz, mint az obj268v4-nél volt akkor muszáj lesz vele valamit kezdeniük. Jelenleg így néz ki a szerver stat. Sajnos vbaddict megdöglött pedig ott recent stat volt, ha jól rémlik elmúlt 30 napra. Azt lett volna jó megnézni most és 30 nap múlva.
-
K_Gabor
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Reggel már ingame is látszott.
(#175491) lacibacsi: Én szeretek vele bohóckodni és az E1-et is megtartottam. 16/20 sima/gold skulóval szoktam "rohangálni" ha esetleg type4/5 meg hasonlók jönnek akkor gold be aztán beviszi a tornyát is.
A gyorsabb reload és kicsit magasabb dmg nagyon fun tud lenni, de pénzt is viszi rendesen ha nem sikerül jól a kör. Viszont az ammorack és töltő hímestojás, ami kifejezetten bosszantó néha. Szeretnek párban vagy folyamatosan egymás után többször meghalni
-
válasz
jano_77
üzenetére
On top of that, make the most of better conversion from XP to Free XP. During this special, 1 gold will get you 40 Free XP instead of the usual 25.
Az egyik lányka megy is brit parancsnoknak, gondolom a legrondább.

Amúgy mindig a WoT news oldaláról érdemes szemezni. Hitelesebb, mint a sokszor félrefordított magyar források.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nagyon ne tartogasd, mert ezeket a bónuszokat folyamatosan, minden meccsre adja. Amit fejleszteni akarsz - mint én a legénységet - arra a stílusra fókuszálj rá és minél hamarabb maxold ki, hogy minél hamarabb kapd a lehető legnagyobb bónuszt, ami most 50%. 5% ha elértél egy bizonyos számú díszt és ezt szorozza a dekoráció szintjével, nekem jelen esetben 10-es. most még csak ilyen 20-30 százalékoknál járok, de próbálom gyűjteni a dobozokat, többet szerintem nem veszek pénzért...szerintem...

-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ja, amúgy visszatérve a díszekre még. Tegnap nagyban készítem a 3-as szintűeket, random, mert mindegy mit ad, kevés van belőle még. már elcsesztem vagy 2000 pontot amikor megnéztem, hogy tulajdonképpen mi is kellene nekem...és igen, nekem a Christmas kellett volna Én meg másikat csinálgattam bőszen...öregszem?

-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Meglepődnél, ha tudnád milyen alacsony az átlagéletkora az unicumoknak

Most nem 8-10 éves gyerekekre gondoltam, bár ott is lehet zseni. 15-16 évesek között találkoztam már olyannal aki kente-vágta az adatokat, hogy hol melyiknek milyen vastag és átüthető vagy sem a páncélja. Nem egy felnőtt - köztük Én is - halvány lila gőzöm sincs, hogy minek mekkora, de azt tudom ami elég egy közepes szinthez. Tudom, ez meg másoknak csípi a szemét, de a BOT az nem a tinédzserek között keresendő..szerintem...
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
A csajok a díszek felrakásával és szintlépés után jönnek, 3-5-7-9 talán? Végülis a dobozokkal összefüggnek, de nem úgy, mint a tankok és az arany meg a többi

Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy kevesebb díszt kaptam eddig, mint tavaly, meg valahogy nehezebben is adja. Nekem pl a 3-as szintűeket nem nagyon dobálta még, úgy kell őket "kovácsolnom"

Ja, ha kész lesz a 2019-es album, csak utána lehet a 18-ast folytatni, ugye? Az most aktív egyáltalán? nem nézegettem nagyon a csata statisztikát, inkább csak tekertem a tankokkal. Mit is adnak? nemzetenként bónuszt?
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Azért adnak különböző adatokat, mert a WN8 elvárt értékek alapján számol. Az eredeti elvárt értékeket egy oldal számítgatta, de már nem frissítik. Valószínűleg valamelyik oldal a felsoroltak közül nem a legfrissebb adatbázis alapján számolja a WN8-at. Időközben az XVM átvette az eredeti abbahagyott számítós oldal szerepét és az alábbi linken mindig elérhetővé teszik a saját adatbázisuk alapján frissen tartott értékeket. Jelenleg ezen értékek alapján számolt WN8 érték számít hitelesnek, tehát amit a játékban lévő XVM által mutatott értéknek látsz az számít jónak.
-
Black_Sheep
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Túl nagy az esély erre az OP vacakra. Ha csak 2-3k játékos húzta volna ki a ládából az IS-t, akkor azt mondanám, hogy OK, néha feltűnne 1-1 a csatákban. De nézd meg a T8-at: minden csatában 2-3 db futkos, ráadásul messze még a ládaakció vége. Mennyit fognak nyitni belőle? 15k? 20k?
Az emberek többsége szeret OP tankokkal büntetni, ez pedig még farmolja a kreditet is. Nagy a valószínűsége, hogy mind mennyiségben, mind sebzésben az IS-ek dominálnak majd T8-ban.
Nekem is van, mégis nerfért könyörgök, mert más tankokkal játszhatatlanná teszi a farmtiert. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Dez elég gyengén nyitott főleg skill4ltu-hoz képest. Lehet azért mert elég negatívan beszélt a wg-ről az elején, ezért Serb lecsavarta az rng-jét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt hogy 20 ládát nyitott zsinórban amiben nem volt prém tank.Az elején egyébként arról beszél, hogy ő már hetekkel ezelőtt tesztelte az IS-3A-t és videót is csinált róla amiben arra kéri a wg-t, hogy ne tegyék be így a játékba. Nagyon szomorú, hogy a wg nem hallgat a cc-k tanácsaira, úgy érzi nincs semmi ereje annak amit a cc-k mondanak és ezért szomorú. A ládákból a 4 álcastílust szerette volna kinyitni, mert szerinte erről kéne szólnia a játéknak, az álcastílus nem juttat semmi előnyhöz és nem borítja fel a metát, mint az op IS-3A és a többi powercreep prémium tank.
-
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Itt van az amiért szerintem jó a móka: (idézve a linkelt cikked alól)
"Ez is hasonlóan az olasz tárasokhoz folyamatosan tölt, csak a csavar, hogy az üres tárba érkező első lövedék töltődik a leggyorsabban (11,75) majd folyamatosan lassabban. Magyarul kimész, kitárazol, majd ha olyan a helyzet mindig nyugodtan kilőheted az elsőnek betöltött lövedéket, és így "egylövéses módban" használhatod a tankot, mivel gyorsabban töltesz majd mint egy IS-3. Ha ezt csinálod már 1991 hp/perc lesz a dpm-emed, ami már jobb, mint az IS-3. Bár én nem próbáltam de gyakorlatilag ez a rendszer egyesíti a táras és hagyományos ágyúk előnyeit, hátrányát meg nem nagyon látom."
Kimész kiköpsz hármat, és az első ami betöltött mehet a másik három mellé.

-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ez nekem is megvan, ha tudtam volna, hogy nem ismeritek már rég berakom a linket

Szerintem helyes, egyszer-kétszer elkezdtem számolgatni is, de aztán inkább felraktam azt a modot ami mutatja, hogy mennyi hiányzik még a következő százalékhoz az adott legénynél, illetve azt,hogy ezt kb hány menet alatt lehet elérni...aztán már egy ideje ezt sem figyelem
Persze új tanknál és friss legénységnél más, de az már egyre ritkábban adódik. Mindig viszem át előző tankból őket. Mostanában így csinálom már, nem nagyon akad olyan amit meg is tartanék (pl IS-M, örültem, hogy végre megszabadultam tőle, pfejj..de az obj 705 sem sokkal jobb, nekem nem egy vele a játék
) -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Viszket már a pénztárcád?

Nekem most beállt az agyamba a Scorpion G..ha jól tudom ma van adventi naptárban...de most, ha inkább invesztálok majd egy nagyobb csomagba..ami azért nem olcsó, 28k vagy mennyi...abból persze nem biztos, hogy esik jó tank, de akár eshet scorpi is, meg egy csomó arany amiből majd vennék premium napokat később...nem tudom mitévő legyek

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most belenéztem GB videójába és elképedtem, hogy felvette a pozícióját előre menetben, majd mikor menekült, akkor nem fordult meg, hanem simán curikkban hagyta el a pozícióját! WTF