Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Köszönöm szépen. Beruházok rà ... Nagyon jónak tűnik...igaz én még goldot nem használtam...kevés skuló se baj...eddig csak a T-67 esetében fogytM eddig ki...
Tegnap is jól esett mikor kilöttek gold lőszerrel. A VK3601H-al voltam...
mcwolf79
A panther 8.8al inkább a tàvoli támogatás megy...nagyon papír. -
Bad Pritt
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Nem gondolom, tudom, hogy több, mint a fele.

Még ha az olyanokat nem is számolom, mint az E 100, ami csak darabokban létezett a háború végéig. Nincs olyan águk, ahol több lenne a papírtank, mint az olyan, amiből legalább egy dokumentált prototípus készült volna.
Bár igaz, mit is vártam. Csak pár hónap Armored Warfare után kicsit szokni kell a scifi környezetet.
(#109886) Jolet: Azért tűnt fel, hogy papír alapon létezett csak ez az ág, mert pont azt néztem, hogy elég szedett-vetett tankokkal van tele, van itt háború előtti csehszlovák, háborús német fejlesztés, meg szinte a teljes háború utáni Skoda tank projekt. A 6-osra meg a 9-esre leszek leginkább kíváncsi, ezek érdekesnek tűnnek.

-
Warton
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Egyébként meg a kérdés is hülyeség, tökmindegy, hogy mivel csinál meg valaki egy küldetést, mert az egész küldetésdi többnyire a szerencsén múlik és nem a tudáson vagy a tankválasztáson, főleg az ilyen küldetések nem. Persze nyilván pattintós küldetésre nem annyira jó választás az AMX pl. De még azzal is el tudom képzelni, hogy valakinek összejöhet, ha a csillagok úgy állnak.
-
Enzolord
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Ezért szeretek én a Vezíremmel játszani, aki a KH feje, és a legjobb barátom(remélem, nem olvassa...
)és ő úgy le szokott cseszni, mint a pengős malacot, ha valamit elcseszek..

De amúgy tényleg az a legrosszabb, aki hibázik, és el sem ismeri, hanem mindenki más hibája volt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom. Tier 10, minden átlő, sebez (8-asok is), kevés HP, kis DPM, pontatlanabb, mint a Panther 88, cserébe papírabb is. Egyetlen előnye, hogy kissé mozgékonyabb, de 4 skilles kuplungégetős és csökkentett talajellenállású legényekkel a Panther sem vészes.
HGyu
-
-
Fel
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Nem néztem QB bemutatót, így nem tudom mit mondott róla, de engem ami így elsőre megrémített, az a 35 km/óra végsebesség...*
Gondolom a löveg soft statjaiban is van elfejtve egy-két aprósag... Nem hinném, hogy ugyanolyan (jó) lenne, mint a Cent. I-en.Ha már megvan az Action X, akkor biztosan nekiesek, nem tűnik vészesnek a feladat..
*Tier X-ként nem 40 km/h volt a vége?
-
-
vhw
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Jól érzékelem a gameplay videókból, hogy a CDC-nek az M4 Rev-nél jobb lövegsüllyedése van?
A TD-szerűséggel nincs bajom, amennyire kivettem kicsit Hellcat stílusban kéne nyomulni az M4-el, hátul maradni, támogatni és megpróbálni elkerülni, hogy minket pécézzenek ki. Csak ugye az M4 nem tudja olyan jól álcázni magát.
-
galervin93
addikt
válasz
ollie
üzenetére
A CDC-vel lehet Pantherkedni, de a Pantherrel nem lehet CDC-skedni. :-D
CDC-vel 800+ csatám van, sokáig meg akartam venni a Pathert is, de végül nem vettem meg, nem elég jó ahhoz képest. (Lett helyette STA-2, ami lassabb és gyengébb az ágyúja, cserébe marha élvezetes vele a játék, a 275 mm-es átütésű gold meg a pofátlanság teteje, minap egy Tortát aprítottam szemből, 5 ellőtt golddal is 35 ezer nettót adott. De nem ezért vettem, hanem hogy legyen japán gépem is. Az másodlagos, hogy a pénzt is jól hozza.) -
sfefe
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Eleg sokaig nyomtam vele de szerintem a t29 sokkal jobba 7esek kozott mint a t32 a 8asoknal....
( a torony nem rossz de az a 29nel sem, a testet itt is el kell rejteni mit a 29-nel, ráadasul 29es agyuja van igy eleg szegenyes, kicsivel jobb a 29-nel csak ugymond ranfelvarras enyhen. ) -
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Patton KR és T34 lett véve. Money well spent
Egyébként nem tudom, hogy mi a gond a KR-rel, nekem ekléggé adja, 84000 kreditet is hozott (prémiummal). Fel van szerelve és hűtött kólát is kapnak a legények, hogy gyorsabban tanulják a BiA-t. Amíg top tier vagy max T9 menetben van, addig jó, de T10-es menetben is el voltam tankok láncolgatásával. Talán annyi változtatást eszközölnék, hogy valamelyik felszerelés helyére egy coated opticsot rakok, hogy jobban lásson. -
Mister_X
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
WZ-ről a wiki olvasása után letettem. Sajnos. Kell neki a wet rack, utána meg az ágyúja a pontatlan. A többi Dxx ágyús tankot is kivettem a listából, nem szeretem én a lovakat. CDC-ről még nincs is wiki page
Az ágyúja ugyan az, mint az FCM50t-n?Figyelmem a Patton KR-re került, fél óra múlva tudok majd valami videót is nézni róla.
Eddig úgy néz ki, hogy Löwe és AMX CDC lesz megvéve, mindkét vonalat tolnám amúgy is (francia light-med, német heavy), a potya goldokból pedig egy japán tigris.
-
-
Tamyra
tag
válasz
ollie
üzenetére
Akkor tudsz mondani jobb alternatívát ebben az árfekvésben mint a cdc (~6500 gold) ?
És tényleg csak ingame megvásárolható tankok kellenének amik talán jobban hozzák ennyi goldért a pénzt mert már igen költséges a tízes tankot fennártanom, új ágat húzni meg főleg a meglévő T14 és Churchill 3-massal
(a Toldit meg az BT-7 artyt meg se említem
) -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Megérte egy évig szünetelni
Jan 4-ig naponta kihozhatok 500 goldot, még van 1150. Épp a Dicker Maxot néztem, hogy azt majd meg tudnám venni, erre kijött az E-25 a csatából: 500 gold, 4000XP, férőhely, Dicker Max. Kúl
Német vonalon úgyis csak TD-ket húzok, most már van még egy járgány képezni a legényeket. Holnap meg lehet veszek valami T8-as prémium dolgot hálám jeléül. Lehet perverz dolog, de én egy Super Pershinggel szemezek, 112 is csábító, de ugyan arra a sémára van három másik heavy-m. Meg épp kínai legénységet nem kell képezni, mert van annyi, mint a bűn. Mondjuk a legjobb az, hogy pénzzel így nem kell törődnöm.Egyébként mutat valami T10-es tankos küldiket, egy napos bérlettel, de nem adott semmit

Amúgy melyik az a hang mod, ami lecseréli az ágyúhangokat? Minden olyan egyforma az alapban. Ami anno volt, az adott egy jó kis "puska" hangot az E-25-nek meg egy másikat a töltőmechanizmusának, az IS-eken található mordájnak meg egy jellegzetes "klingelő" hangot, arty-knak meg mennydörgést.
-
HellGreg
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Köszi a választ,
Végül T34, CDC és Panther mellett döntöttem, a negyedik még függőben. Vagy Revalorisé vagy SP: Alszom rá egyet

Alapból inkább páncélvadász stílust képviselek, azzal van a legtöbb csatám, úgyhogy nem lesz gond ezekkel TD-zni.
Heavyzni majd az IS3A-val próbálok bár az se valami ki tudja milyen erős... -
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie
üzenetére
"Hát, elég nagy hulladék ez a Patton KR."
Nem tudom. Lehet. Mindenesetre az előbb ISU-152-vel 400 méterről oneshot-oltam egyet. Szemből a hasára céloztam, de ammorack lett belőle... Szerintem mind a ketten meglepődtünk... De jól esett

(#107192) kchryss: "csak a Crusadernek van speciális mm-je" AMX-40??
-
zuchy
őstag
-
Ispy
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Farmolni jó, én körönként általában 30k felett kapok prém fiókkal, de lassú és nem lehet vele bármit lőni a gyenge ágyú miatt. De ha jól állsz be szemből, akkor csak úgy pattognak a skulok, ha a motor kapna egy rendes buffot (mondjuk egy 8-as motort), akkor nagyon jó kis tank lenne. Viszont cserébe nagyon olcsó a javítása, általában 10k alatt megvan, ha nem lősz goldot.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Ilyen az, amikor az under 13 pistikék csapatostul ülnek be és Skype-on bíztatják egymást, mert tök vicces dolog elb*szni más játékát. Ugye a homokozó meg a piros lapát esete.
@zodo: ha jól látom, 2014 elején kezdtem, 3041 csata, az majdnem egy év lehetett. Akkor is a BigWorld cseréjét ígérték + csini fizikai motor részben rombolható környezettel, többmagos procitámogatással meg ilyenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akkor mégis mitől auto loader ?

Az ágyúja ugyan az, mint az FCM50t-n?